Τίποτα δε θα ‘ναι όπως παλιά..

Το καλοκαίρι είχε φτάσει, και όπως κάθε χρόνο, η γνωστή παρέα μαζεύτηκε, κανόνισε την άδειά της και άνοιξε το χάρτη! Ο κλήρος για φέτος έπεσε στην Πάρο..ένας εύκολος και σίγουρος προορισμός, αλλά και μαγευτικός για νέες περιπέτειες και γνωριμίες!
Οι βαλίτσες έκλεισαν, το καράβι χαιρέτησε τον Πειραιά και αναχωρήσαμε για το νησί. Το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν “Επιτέλους μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα της Αθήνας”, χωρίς φυσικά να ξέρω τι μου επιφύλασσε το μέλλον μου!
Οι μέρες κυλούσαν ήσυχα..μπάνια, καφεδάκι, το βράδυ στα σοκάκια και ύστερα στο μπαρ μ’ένα ποτό στο χέρι και γέλια..μέχρι που κάτι έκανε το στομάχι μου να δεθεί κόμπος!

Καθόταν μόλις πέντε μέτρα μπροστά μου..στυλάκι απλό και ταυτόρονα αισθησιακό..”άρωμα γυναίκας”, όπως λένε αρκετοί! Έκανα νόημα στην παρέα μου και αμέσως κατάλαβαν για ποια πρόκειται! Ξεχώριζε από μακρυα..άνετη, χαμογελαστή.. η ψυχή της παρέας!
Το φτερωτό πλασματάκι έκανε πάλι το θαύμα του και αυτή τη φορά χτύπησε διπλά! Καθώς την παρατηρούσα..για να είμαι ειλικρινής την σκανάριζα, αλλά όχι με προκλητικό τρόπο, γύρισε και με κάρφωσε με το βλέμμα της. Πέτυχε στόχο κατευθείαν και δεν τον άφηνε με τίποτα να της ξεφύγει!
Μου έκανε ένα νεύμα και ξεκίνησε να περπατάει προς την έξοδο του μαγαζιού..ήξερα..το ένιωθα πως η τύχη μου είχε χτυπήσει την πόρτα! Δεν έχασα ούτε δευτερόλεπτο, ακολουθώντας τα βήματά της! Με περίμενε έξω μ’ ένα τσιγάρο στο χέρι…”γεια σου, είμαι η Άλκιστις”,μου είπε. Ένα ρίγος με διαπέρασε στον τόνο της φωνής της..! Χωρίς να δείξω ότι τα’χα χαμένα, της απάντησα “Χάρηκα, εμένα Βίκη” και της πρότεινα να πάμε μια βόλτα. Η περιπέτεια μόλις είχε αρχίσει…η θάλασσα και τα σοκάκια του νησιού μας είχαν ταξιδέψει σ’ένα κόσμο μόνο για εμάς τις δύο. Δε μας ένοιαζε τίποτε άλλο, παρά μόνο ο πόθος και η έλξη που νιώθαμε η μία για την άλλη.
Χωρίς να το καταλάβουμε είχαμε οδηγηθεί έξω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου μου..έβγαλα το κλειδί, άνοιξα την πόρτα και μπήκαμε μέσα. Οι λεπτομέρειες του στυλ “Θες να πιεις κάτι;” πλέον περίσσευαν. Χωρίς ενδοιασμούς και να με κρατάει κάτι, την φίλησα..”εδώ είμαστέ”, σκέφτηκα και μπήκα κατευθείαν στο παιχνίδι. Το χέρι μου άγγιξε τα μαλλιά της σφιχτά και στάθηκε στο σβέρκο της..τα χείλη μου άρχισαν να προχωρούν αργά προς το λαιμό της, η ανάσα μου καυτή και η γλώσσα μου να παίζει παιχνίδι με το αυτί της!
Την ξάπλωσα στο κρεββάτι..! Τα ρούχα πλέον δεν εμπόδιζαν..η επαφή μας ήταν άμεση!

 

Η γλώσσα μου ξεκίνησε να διαγράφει τη δική της πορεία, αφήνοντας σιγά σιγά το αυτί της, περνώντας απ’ τον λαιμό της και φθάνοντας στο στήθος της..ήθελα να την γευτώ τόσο πολύ! Ακολουθώντας τον ίδιο ρυθμό βρέθηκα ανάμεσα στα πόδια της, πλέον έκανα παιχνίδι με την κλειτορίδα της…τα “αίματα είχαν ανάψει για τα καλά”! Η γλώσσα μου άλλαξε το ρυθμό της..ποτέ πια δεν ήταν ο ίδιος..μια γρήγορος, μια αργός..! Ο αναστεναγμός της με τρέλαινε, ήθελα να τη νιώσω, να μπω μέσα της…έπαιζα με τον κόλπο της, ενώ την ένιωθα να χύνει από ηδονή!
Οι ρόλοι άλλαξαν! Με έπιασε, με τράβηξε κοντά της και μου ζήτησε να της φορέσω το strap..! Ήρθε από πάνω μου και άρχισε να με χαϊδεύει επίμονα..”Μπες μέσα μου”, της φώναξα, “Θέλω να σε νιώσω”! Άρχισε να με πηδάει…άγρια! Είχα φτάσει ένα βήμα πριν τον οργασμό..”Πήδα με…πιο δυνατα” της ψυθίρισα τραβώντας την όλο και πιο μέσα μου…η ηδονή πλέον είχε φτάσει στο αποκορύφωμά της..τελείωσα! Το ηλίθιο χαμόγελο ήταν καρφωμένο στα χείλη μου…έβγαλε το strap, έστριψα δύο τσιγάρα, την πήρα αγκαλιά και τη φίλησα…!
Είχε αρχίσει να ξημερώνει..ξεκινήσαμε για την παραλία, καθίσαμε αγκαλιά, βλέποντας τον ήλιο να ανατέλει για ακόμη μία φορά! “Ευχαριστώ για σήμερα”, μου είπε..φιληθήκαμε και χαράξαμε η κάθεμια το δρόμο που είχαμε τραβήξει από την αρχή…”Καλό ταξίδι!”, της ευχήθηκα καθώς την έβλεπα να φεύγει. Γύρισε, με κοίταξε, μου έκλεισε το μάτι και χάθηκε μέσα στο πλήθος…

error: