Πρωτόγνωρη εμπειρία

Από την πρώτη στιγμή με ενθουσίασε η άνεση της και η περιέργεια της να δοκιμάζει πράγματα στο σεξ, κάτι που της το έκανα γνωστό ότι μου αρέσει κι εμένα. Από τη δεύτερη φορά που γαμήθηκα μου πρόσφερε τον κώλο της, η οποία μου έδειξε ότι είναι λάτρης του πρωκτικού.

Ένα βράδυ λοιπόν που καθόμασταν στο σαλόνι και παρακολουθούσαμε μια τσόντα με μια γκόμενα ξανθιά να πιπώνει έναν τύπο, είχαμε καυλώσει και οι δύο γιατί περισσότερο η γυναίκα στην ταινία έμοιαζε της γυναίκας μου. Εγώ εκείνη τη στιγμή την σκεφτόμουν σαν να την έβλεπα να πιπώνει έναν άλλον άντρα και να την παρακολουθώ.

Ειλικρινά με είχε ανάψει πολύ η ιδέα και της το είπα. Είχαμε καθίσει στον καναπέ, εγώ ανάσκελα και η γυναίκα μου επάνω μου με την πλάτη της στο στήθος μου. Της χάιδευα τα βυζιά στην αρχή και έπειτα κατέβασα το δεξί μου χέρι στο το μουνάκι της και της χάιδευα την κλειτορίδα.

Έβαζα λίγο μέσα στο μουνάκι της το δάχτυλο μου για να πάρω τα υγρά της και να τα γλείψω και έπειτα ξαναέβαζα το δάχτυλο μου μέσα και της το έδινα της ίδιας για να γλείψει τα υγρά, κάτι που μου έδειξε ότι της άρεσε και έγλειφε το δάχτυλο μου σαν να έπαιρνε τσιμπούκι.

Της δάγκωνα το αφτί και της έλεγα να μου πει ότι αν θα της άρεσε να έπαιρνε και σε ένα άλλον άντρα τσιμπούκι και ότι θα της άρεσε πολύ η ιδέα. Η ίδια είχε φέρει το χέρι της πίσω και το είχε βάλει μέσα από μποξεράκι μου και μου χάιδευε τον πούτσο που είχε γίνει μούσκεμα από την καύλα της όλης κατάστασης.

Μου πρότεινε να πάμε μέσα στο κρεβάτι μας για να είμαστε πιο άνετα γιατί είχε πολλά να μου κάνει απόψε όπως είπε. Εμένα με εξίταρε η φάση και της είπα «πάμε», χωρίς να ξέρω τι θα γινόταν…

Μπήκαμε στη κρεβατοκάμαρα, με έγδυσε και έπειτα με ξάπλωσε στο κρεβάτι και έπειτα γδύθηκε και η ίδια. Εδώ λίγο να σας περιγράψω πως είμαστε για να καταλάβετε. Εγώ είμαι 1.80 μελαχρινός, 85 κιλά γυμνασμένος. Κάνω από την παιδική μου ηλικία γυμναστική. Η γυναίκα μου είναι 1.75, 68 κιλά, καστανόξανθη με μακριά μαλλιά, και γυμνασμένη αρκετά, καθότι έκανε πρωταθλητισμό (δεν θέλω να αναφέρω το άθλημα, καταλαβαίνετε το γιατί).

Έπεσε λοιπόν πάνω μου και άρχισε να τρίβεται μόνο με το σώμα της χωρίς να με ακουμπάει καθόλου με τα χέρια της, αργά και βασανιστικά, μόνο να με γλείφει σε όλα τα σημεία του κορμιού μου, να μου δαγκώνει τις ρώγες, αλλά χωρίς να περνάει καθόλου από την πούτσα και τα αρχίδια μου.

Εγώ δεν άντεξα άλλο και άρχισα να χύνω σιγά – σιγά λέγοντας της:

–    «Μωρό μου χύνω!»

Ενώ η ίδια μου έλεγε:

–    «Κι εγώ αυτό θέλω καύλα μου. Αλλά μην νομίζεις ότι τελειώσαμε… Ακόμη δεν αρχίσαμε καν!»

Αυτό με έκανε να ξαφνιαστώ στην αρχή και να σκέφτομαι τι έχει στο μυαλό της. Αυτή τότε, όπως τριβόταν ακόμη, χωρίς να σταματήσει, άπλωσε τα χύσια μου επάνω στα κορμιά μας και μου άρεσε μπορώ να πω, έτσι όπως συνέχισε να τρίβεται.

Τότε χαμήλωσε η ίδια έφερε το κεφάλι της μπροστά από την πούτσα μου, την πήρε στα χέρια της, μαραμένη όπως ήταν, και άρχισε να την γλείφει και να την ρουφάει δυνατά. Τότε μου είπε:

–    «Θα στη γλείφω μέχρι να σου ξανασηκωθεί και θα στη σηκώσω, να είσαι σίγουρος!»

Εγώ ανατρίχιαζα στην αρχή, γιατί μόλις είχα χύσει, αλλά έπειτα άρχιζα να το συνηθίζω. Όταν η πούτσα μου έγινε πάλι πέτρα, τότε την γύρισα και άρχιζα να την γλείφω στα βυζιά, στο μουνί της, στον κώλο της, παντού. Η ίδια μου είπε:

–    «Θέλω να με κάνεις να χύνω όλη τη νύχτα και πρώτα από όλα να χύσω στο στόμα σου!»

Πάντα μου άρεσε και μου αρέσει να με χύνει η γυναίκα μου στο στόμα μου κι εγώ να την γλείφω. Έτσι έκανα και τότε… Την έγλειφα, της ρούφαγα τα μουνόχειλα και την κλειτορίδα, της έβαζα δάχτυλο στο μουνί και στον κώλο και της έγλειφα ταυτόχρονα και την κλειτορίδα.

Μετά από αυτό το ταυτόχρονο σφυροκόπημα δαχτύλων και γλώσσας, δεν άντεξε και άρχισε να χύνει στο στόμα ποτάμια από τα χύσια της και εγώ τα κατάπινα. Έπειτα της σήκωσα τα πόδια και της κάρφωσα την ψωλή μου βαθιά μέσα στη μήτρα της. Αυτή ούρλιαζε και έλεγε:

–    «Ναι γαμιά μου. Γάμα με, σκίσε μου τη μήτρα! Δικιά σου είναι. Αααααααχχ! Ναιιιιιιι!!!»

Και εγώ συνέχιζα να την ξεμουνιάζω. Τότε με γύρισε, έκατσε πάνω στην πούτσα μου και άρχισε ανεβοκατεβαίνει και να ξεσαλώνει επάνω στην πούτσα μου. Έχω μια αρκετά μεγάλη πούτσα, 21 εκατοστά, τέσσερα δάχτυλα περίπου χοντρή. Μου έλεγε:

–    «Θα σε γαμήσω κι εγώ τώρα πούστη! Πάρτα! Πάρε τα χύσια μου στην πούτσα σου. Πάρτααααα!!!»

Εγώ καθόμουν και την απολάμβανα να ανεβοκατεβαίνει πάνω μου. Έπειτα τη γύρισα μπρούμυτα και της τον έχωνα πισωκολλητά ενώ ταυτόχρονα έβαζα δάχτυλα στην κωλάρα της. Της είχα βάλει τέσσερα δάχτυλα στον κώλο όταν τον έβγαλα από το μουνί και τον έχωσα στον κώλο.

Τότε αυτή έβγαλε έτσι όπως ήταν από το συρτάρι του κομοδίνου ένα δονητή μαύρο, λίγο μεγαλύτερο από την πούτσα μου και τον έχωσε στη μουνάρα της.

–    «Έτσι μου αρέσει να γαμιέμαι. Με δυο πούτσες ταυτόχρονα. Μία στο μουνί μου και μία στον κώλο μου. Μην σταματήσεις να με γαμάς. Αααχχχ! Ναιιι!!!»

Έπειτα μου ζήτησε να βγάλω την πούτσα μου από το κώλο της και να τη βάλω στο μουνί της ενώ μου έδωσε το δονητή και της τον κάρφωσα στον κώλο, ενώ αυτή ούρλιαζε από ηδονή και καύλα.

Αφού έχυσε πάλι, με έβαλε ανάσκελα και άρχισε να με πιπώνει. Εγώ τότε φαντάστηκα ότι θα θέλει να με κάνει να χύσω, αλλά η γυναίκα μου τότε χαμήλωσε και άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα. Δεν μου το είχαν ξανακάνει, και μου άρεσε μπορώ να πω.

Άρχισε να μου βάζει σιγά – σιγά ένα δάχτυλο κι εγώ τα έχασα. Μου είπε να μην σφίγγομαι γιατί θα πονέσω, γιατί δεν είχε σκοπό να σταματήσει κι εγώ τότε άρχισα να χαλαρώνω και αφήνομαι σε ότι και να ακολουθούσε…

Αφού μου έχωσε τρία δάχτυλα στον κώλο, κι εγώ πόναγα στην αρχή αλλά μου άρεσε, με γύρισε μπρούμυτα και μου τούρλωσε τον κώλο. Έπειτα μου έχωσε το μαύρο δονητή σιγά – σιγά στον κώλο μου χωρίς κάποιο λάδι ή κάτι τέτοιο.

Μου έκοψε την αναπνοή στην αρχή και σφίχτηκα, αλλά μου θύμισε να μη σφίγγομαι. Προσπάθησα να χαλαρώσω και το συνήθισα. Είχε μπει όλη αυτή η πούτσα στον κώλο μου, 23 εκατοστά. Με όργωνε κι εγώ τα απολάμβανα και έλεγα να μην σταματήσει, να συνεχίζει να με σκίζει.

–    «Έτσι μωρό μου, πάρτον όλον μέσα σου. Πρώτα να γαμάει εμένα κι έπειτα εσένα. Δεν έχεις φαντασίωση να με γαμάς με κάποιον άλλον; Κι εγώ το ίδιο, αλλά μετά θέλω να σε βλέπω να σε γαμάει εσένα κι εσύ εμένα. Πάρτα!!!»

Εγώ ήμουν σε τέτοια καύλα που της έλεγα:

–    «Ναι μωρό μου, σκίσε μου την κωλοτρυπίδα μου, σκίσε με! Κάνε με ότι θέλεις. Ααχχ! Καύλα μου. Νααιι!!!»

Τότε με γύρισε, μου έβγαλε το δονητή από τον κώλο και μου τον ξαναέχωσε σιγά – σιγά. Πήρε την πούτσα μου στο σώμα και άρχισε να μου παίρνει μια φανταστική πίπα και να μου γαμάει το κωλαράκι. Εγώ είχα φτάσει στο απόγειο τις καύλας μου και δεν άντεξα άλλο και έχυσα μες στο στόμα της.

Η ίδια δεν τα κατάπιε αλλά ανέβηκε επάνω μου, μου άνοιξε το στόμα με τα χέρια και άφησε να τρέξουν τα χύσια μου από το στόμα της στο δικό μου. Εγώ το κατάλαβα όταν μου άνοιξε το στόμα, έβγαλα τη γλώσσα και περίμενα να έρθουν τα υγρά μου.

Όταν πρωτοακούμπησαν τη γλώσσα μου, ήταν κάτι πρωτόγνωρο… δεν ένιωσα αηδία, αλλά δεν κατάλαβα και γεύση. Το μόνο που ήθελα ήταν να την ευχαριστήσω και μόνο.
Όταν τα χύσια μου έφτασαν τη γλώσσα μου, τότε μου έδωσε ένα παθιασμένο φιλί και ανακατέψαμε τις γλώσσες για να το γευτούμε και οι δύο…

–    «Θέλω να χαιρόμαστε τον έρωτα μωρό μου χωρίς ταμπού. Να νιώθω τι νιώθεις όταν με γαμάς και να νιώθεις ότι νιώθω όταν γαμιέσαι αγάπη μου!», μου είπε και έπεσε στην αγκαλιά μου και αποκοιμηθήκαμε ξέπνοοι!

error: