Παρτούζα στην παραλία έγκυος

Με λένε Μαρία και είμαι 50 ετών. Η σεξουαλική μου ζωή ήταν, είναι και θα είναι η μεγαλύτερη απόλαυση για μένα.

Δεν ήταν η πρώτη μου παρτούζα που έκανα στα 32 μου χρόνια στην παραλία. Είχα αρκετές εμπειρίες στο ομαδικο σεξ κυρίως απο τα φοιτητικά μου χρόνια. Η ιδιαιτερότητα της ιστορίας που θα σας διηγηθώ είναι πως ήμουν 6 μηνών έγκυος.

Ξεμείναμε με το σύζυγο μου σε ένα beach party κοντά στο ξενοδοχείο. Μεθυσμένος, πήγε απο νωρίς για ύπνο. Ο νεαρός που με κοίταζε δεν ήταν τόσο όμορφος αλλά έδειχνε πως με ποθούσε πολύ. Όταν με πλησίασε, πιάσαμε κουβέντα. Σηκωθήκαμε να περπατήσουμε. Κάτσαμε σε μια άκρη και εμφανίστηκε ένας φίλος του. Κουβέντα στη κουβέντα, μας ενοχλούσε κι η μουσική και περπατήσαμε ακόμα παραπέρα ώσπου η μουσική δεν ακουγόταν πλέον. Τα παιδιά ήταν ζευγάρι. Πηγαίνανε όμως λέει και με γυναίκες. Με ρωτήσανε αν κάνω σεξ τώρα που είμαι έγκυος. Τους απάντησα πως ειδικά τώρα κάνω καλύτερο σεξ. Δεν το χορταίνω. Με ρωτήσανε αν είχα κάνει ομαδικό σεξ και τους απάντησα ναι. Το γυρόφερναν ώσπου τους ρώτησα αν θέλουνε να κάνουμε σεξ στην παραλία. Ξέρανε πως ήμουν έγκυος, φαινότανε εξάλλου. Τους κόπηκε η ανάσα. Ίσως δεν το περίμεναν τόσο εύκολο.  Γδυθήκαμε και ο Νίκος έβαλε το καβλίτου στο στόμα μου. Ακόμα θυμάμαι την αλμύρα του που μου δρόσιζε τον ουρανίσκο. Ο Σπύρος ρουφούσε το καβλί του Νίκου και του χαιδευε τα αρχίδια. Είχα καυλώσει τρελά. Στη συνέχεια οι πούτσες τους αλλάξαν στόματα. Του Σπύρου ήταν πιο χοντρό. Αρκετά χοντρό… 

Ο Νίκος έσκυψε να μου γλείψει το μουνί. Άνοιξα τα πόδια μου και φάνηκε η μεγάλη μου κοιλιά και το γυαλιστερό μου μουνί. Οι ρόγες μου κατάμαυρες είχαν γίνει πέτρα από την καύλα. Ακίνητες να δείχνουν τα άστρα!!! Ο Νικος, στα 4, ξεκίνησε το γλειφομούνι χαιδεύοντας την κοιλιά μου. Ο Σπύρος τον κράτησε με το δυο του χέρια απο τη λεκάνη κια του τον έβαλε στον κώλο. Τον γαμούσε δυνατά και αισθανόμουν τα μικρά του γέννια να χτυπάνε το μουνί μου. Σηκώθηκα. Στήθηκα στα 4. Ο Νίκος έβαλε προφυλακτικό και έσπρωξε γλυκά τον πούτσο του στα υγρά μου χείλη. Άρχισε να κουνιέται με ρυθμό που συνέχεια επιτάχυνε. Ο Σπύρος μου τον έβαλε στο στόμα. Μείναμε έτσι αρκετη ώρα.

Βγήκε ο Νίκος απο μέσα μου, ξάπλωσε, απω πάνω του έκατσε ο Σπύρος και πήρε το καβλί του Νίκου βαθιά στον κώλο του. Υπέροχο θέαμα. Έλα κάτσε, μου είπε ο Σπύρος και κεντράρισα με την κωλοτρυπίδα μου τον πούτσο του που έκαιγε. Ίσως περίμενε το μουνί μου να του δώσω αλλά σκέφτηκα με χαλάσω το ξέσκισμα του κώλο. Έτσι η ροζ κωλοτρυπίδα μου βρέθηκε να ακουμπά τη βάλανο του Σπύρου που με ένα τίναγμα τρύπησε τη σούφρα μου και κατέλαβε το χώρο που απαιτούσε στο παχύ μου έντερο. Το γαμήσι είχε γρήγορο ρυθμό, ψιλοάβολο, αλλά γρήγορο. Η πούτσα του Σπύρου είχε χαθει στο ορθό μου και κουνιόμουν βαστώντας την κοιλιά μου. Τους διέκοψα να αλλάξουμε. Δε βολευόμουν. Δεν είχε καλή κίνηση ο Σπύρος.

Έκατσα πάνω στο Νίκο που δρόσισε το μουνί μου με τον πούτσο του. Περιμένα με το Σπύρο που ήρθε και μπήκε πάλι απο πίσω. Αυτό ήταν γαμήσι. Ο Νίκος χτυπόυσε δυνατά τη μήτρα μου κι ο Σπύρος όργωνε το κωλάντερο μου. Τους είπα να μη χύσουμε έτσι. Βγήκανε απο μέσα μου, ξάπλωσα και τους έδειξα την κοιλιά μου. Χαμογέλασαν, φιληθήκανε στο στόμα και παίζανε τους πούτσους τους απο πάνω μου. Έτριβα μανιασμένα το μουνί μου. Όταν με χύσανε στην φουσκωμένη μου κοιλιά, εκτοξεύτηκε από το μουνί μου μια τεράστια ποσότητα από κάτουρα κι όσο έτριβα πιο δυνατά, κατουρούσα την παγωμένη άμμο. Ο Σπύρος γύρισε και ήρθε πάνω απο την κοιλιά μου. Κρατούσε φράζοντας την έξοδο της ουρήθρας του. Κατάλαβα. Κάντο, του είπα και απελευθέρωσε τον πούτσο. Η καυτή του βροχή πιτσιλούσε την κοιλιά μου. έχυσα δυνατα. Το χέρι μου ήταν μούσκεμα. Μπήκαμε στη θάλασσα, κολυμπήσαμε, χαιρετηθήκαμε και δεν τους ξανάδα. Απίστευτη διαστροφή. Δεν ξέρω πως μου συνέβη. 

Το ίδιο θέλω κι απο σένα, εδώ, πάνω στην κοιλιά μου…

error: