Κοριτσάκια και αγόρια όλα μαζί!!

Είχα οργανώσει από πριν το Σαββατόβραδο. Κατά τις 19.00 είχα κανονίσει με ένα φίλο μου να έρθει από το σπίτι μαζί με μια φίλη του. Δεν την είχα δει ποτέ, αλλά είχα εμπιστοσύνη στα γούστα του. Χωρισμένη με δυο παιδιά, αυτός παντρεμένος με δυο παιδιά, το ένα νεογέννητο. Όντως, η κοπέλα ήταν ωραία, ξανθιά, με ωραίο σώμα, με τέλεια βυζιά και τέλειο κώλο, πεταχτό και στρογγυλό, σε προσκαλούσε. Ήπιαμε ένα ποτάκι να γνωριστούμε. Υπήρχε λίγη αμηχανία, νομίζω κυρίως από μέρους μου. Είχα πολλά χρόνια να πάω με γυναίκα. Θυμόμουν βέβαια ότι μου άρεσε. Άρχισε να τη χαϊδεύει, εγώ καθόμουν δίπλα της, άρχισε να με αγγίζει αυτή, απαλά. Μπήκα κι εγώ στο παιχνίδι σιγά σιγά, άρχισα να της γλείφω τις ρώγες και να τη γδύνω. Πήγαμε μέσα. Δε θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες, μόνο ότι τα κάναμε όλα και γουστάραμε, εγώ τη φίλησα και την έγλειψα πολύ, το ίδιο κι εκείνη. Την έβλεπα να γαμιέται κι αυτή έβλεπε εμένα.
Κάτσαμε λίγο, καπνίσαμε ένα τσιγάρο και φύγανε. Εγώ είχα κανονίσει με δυο φίλους και μια φίλη να πάμε για ποτό. Την είχα ενημερώσει ότι τους παίρνω όλους και την είχα καλέσει να βοηθήσει. Αυτή ψιλοδίστασε αρχικά, αλλά τελικά δέχτηκε να βγούμε όλοι μαζί.
Πήγαμε στο μπαράκι και παραγγείλαμε. Ήταν ωραία, κάναμε χαβαλέ με τον κόσμο, χορεύαμε. Ο ένας ήταν από πίσω μου και με φιλούσε αισθησιακά στο λαιμό, όταν έπιασα το βλέμμα μιας κοπέλας από απέναντι, που μας κοίταζε πολύ έντονα. Με την πρώτη ευκαιρία της μίλησα. Κατάλαβα ότι δεν την ενδιέφερε ο φίλος μου. Σπίθες πετούσαν τα μάτια της. Μιλήσαμε, χορέψαμε.
Στο μεταξύ, ο άλλος από την παρέα μας είχε αρχίσει να χαμουρεύει τη φίλη μου κι εκείνη δε φαινόταν πολύ ομαδική παίκτρια. Κάποια στιγμή μετά από πολλές μπύρες, ποτά και σφηνάκια, φύγαμε, χαιρέτησα το άλλο κορίτσι, δυστυχώς από τα πολλά ποτά ξέχασα να της ζητήσω ένα τηλέφωνο. Φάγαμε κάτι και πήγαμε σπίτι, αρχίσαμε να παίζουμε λίγη μουσικούλα, αλλά κάτι φαινόταν ότι δεν πήγαινε καλά στην παρέα. Μάλλον η φίλη μου ήθελε να χωριστούμε σε δυο ζευγάρια σε δυο διαφορετικά δωμάτια, αλλά αυτός που της άρεσε, φαινόταν πολύ κουρασμένος και σχεδόν λιποθύμησε στον καναπέ άπραγος, αφήνοντας το κορίτσι μόνο κι αβοήθητο. Εγώ δεν το πίστευα ότι κατάφερε να τον κοιμήσει. Είχα φρικάρει, αλλά δεν πτοήθηκα και ξεκίνησα με τον άλλο, ο οποίος φαινόταν πολύ ορεξάτος. Η φίλη μου δε συμμετείχε, εκείνη έχασε, γιατί πέρασα τέλεια, με πήδαγε τουλάχιστον για μια ώρα ασταμάτητα, με είχε από πάνω του, να χύνω και να ξαναχύνω. Τέλειο, τέλειο!
Βγήκα γυμνή στο σαλόνι, ο φίλος μου είχε ξυπνήσει κι είχε αρχίσει να ασχολείται μαζί της, αλλά φύγαμε με τη φίλη μου, ήταν σχεδόν πρωί.
Την επόμενη, ο κοιμισμένος της προηγούμενης μέρας πέρασε από το σπίτι μου να πάρει το κινητό του που το είχε ξεχάσει στο αυτοκίνητό μου και κάναμε αυτά που θα έπρεπε να είχαμε κάνει την προηγούμενη, με ησυχία και νηφαλιότητα. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ.

 

error: