Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ

Καλησπέρα θα σας αφηγηθώ κι εγώ την ιστορία μου(που είναι αληθινή)

Πριν γνωρίσω την γυναίκα μου γνώρισα την αδερφή της η οποία είναι ένα μουνάκι πολύ καλό(ψιλή με μαύρο μακρύ μαλλί, λεπτή , κωλαράκι πεπονάτο ,στήθος χούφτας, πόδια χιλιόμετρο και σαρκώδη στόμα   )μου την γνώρισε μια κινεί φίλη και όταν την είδα ήταν καλοκαίρι και τα είχε πετάξει όλα έξω, τα μάτια μου γούρλωσαν και δεν έχασα την ευκαιρία να κεράσω καφέ στην δουλειά και να δεχτώ την πρόταση τους για ποτό το βράδυ.

Πήγα σπίτι μετά την δουλειά χωρίς να έχει φύγει το μουνάκι από το μυαλό μου καθόλου έκανα το μπανάκι μου και πήρα τηλ για την ώρα και το μέρος του ραντεβού.

Όταν έφτασα εκεί είδα την φίλη μου, την φίλη της και ένα μουνάκι ακόμα που σήμερα είναι η γυναίκα μου. Πήρα τις τρείς μουνίτσες και πήγαμε για ποτό για κακή μου τύχη ή και κάθε εμπόδιο σε καλό το μουνάκι που πήγαινα να  φάω το έτρωγε άλλος και ήταν όλο στο τηλ στην διάρκεια του ποτού (αυτός ήταν ένας αιώνιος φοιτητής στην Πάτρα), σκέφτηκα και έκανα κίνηση λέγοντας μακριά είναι μπορεί να φάμε λίγο μέχρι να έρθει αυτός Αθήνα αλλά ήταν κάθετη.

Τότε είπα μέσα μου πρέπει να φάω την άλλη την αδερφή που είναι και καλό μουνακι και ελεύθερο κάνει και το παιχνίδι του. Για να μην τα πολυλογώ μετά από 3 χρόνια παντρεύτηκα(κουμπάρα η αδερφή της γυναίκας μου) και έμεινε η γυναίκα μου έγκυος.

Μια μέρα που η γυναίκα μου ήταν στην δουλεία ήρθε στο σπίτι η αδερφή της για να την δει, της πρόσφερα ποτό και κάθισε να περιμένει την γυναίκα μου.

Φορούσε ένα κολάν και το στριγκ της όταν έσκυψε να πάρει πάγω από το ψυγείο έκανε την εμφάνιση του (ένα πράσινο περίεργο χρωματάκι) το μάτι μου γύρισε ανάποδα και την είπα πρόσεχε τι κάνεις κουμπάρα γιατί η αδερφή σου είναι  έγκυος και ο γιατρός είπε όχι κοκό αυτή είπε με χαμόγελο καλά την αδερφή της γυναίκας σου δεν τρέπεσαι και απάντησα εγώ στην κουμπάρα θα τον χώσω (πολλές φορές κάναμε πλάκα με το sex μαζί μπροστά στην γυναίκα μου και τον άντρα της).

Το είδα σε κάνα δυο κινήσεις τις ακόμα και άρχισε ο πούτσος μου να σαλεύει και την ρωτάω αφού η συζήτηση ήταν γύρο από το sex  έχω μια απορία το μουνάκι σου το έχεις όλο ξυρισμένο ή σχέδιο? Και μου απαντάει ότι είναι μπεμπέ δεν άντεχα άλλο ο πούτσος μου πήγαινε να σπάσει και λέω δεν πας να τον παίξει να ηρεμήσει λίγο? Αλλά όταν σηκώθηκα με ρώτησε εσύ τον έχεις σχέδιο ή κόντρα? Ήμουν είδη όρθιος και φαινόταν οι προθέσεις του πούτσου μου τις απάντησα σήμερα τον έκανα τάπα πρώτη φορά και γέλασε την ρώτησα αν είχε πιάσει ποτέ ξυρισμένα και μου είπε όχι αυτό ήταν τον πέταξα έξω και της είπα άρπαξε την ευκαιρία με κοίταξε στα μάτι και άπλωσε δειλά τα χέρια της να πιάσει τα αρχίδια μου και με μία κίνηση αρπάζει τον πούτσο μου στο στόμα και μου κάνει ένα τσιμπούκι σαν το μεγαλύτερο πορνίδιο να ρουφάει την πούτσα και να αρπάζει τα αρχιδια με τέτοια μανία που νόμιζα ότι θα μου τα ξεριζώσει τελείωσα στο στόμα της και τα ρούφηξε  όλα σαν ντελόνκη δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη.

Όταν καθαριστικέ πήγα διπλά της και την είπα τώρα η σειρά μου και της έδωσα ένα φιλί χουφτώνοντας τα βυζόμπαλά και το κολαράκι της. Έβγαλα το κολάν και χώθηκα με τα μούτρα στο μπεμπέ μουνάκι της, τι άρωμα, τι γεύση το έγλυφα σαν  να περιμένω να λιώσει καθώς προ ερωτικά  υγρά γέμιζαν το στόμα μου και όταν πήγα στην σούφρα της μια ροζέ βελούδινη  τρυπούλα που έβαζα την γλώσσα μου όλη μέσα και άκουγα τον αναστεναγμό της κάθε φορά που την έβαζα πιο βαθειά. Έβγαλα τον πούτσο μου πάλι και άρχισα να της γαμώ το μουνάκι και να το σκίζω με μανία αυτή να βγάζει αναστεναγμούς και να την καρφώνω πιο δυνατά λέγοντας την τώρα ποια είσαι η κουμπάρα ή η αδερφή της λέγε  μουνίτσα . Την γύρισα στα τέσσερα και ο ήχος του ξυρισμένου πούτσου πάνω στο μπεμπέ μουνάκι της με έκανε να το πυροβολώ όλο και πιο δυνατά καθώς χαστουκάκια πέφτατε βροχή στα κολωμέρια . Έβγαλα την πούτσα μου από το μουνάκι τις και τον ακούμπησα στην σούφρα της μου είπε ξέχνα το και της απάντησα εσύ θα μου πεις στοπ και άρχισε να μπαίνω βγαίνει η γλώσσα μου στην ροζέ βελούδινη σούφρα της και πρόσθεσα και ένα δάκτυλο και ήρθε η ώρα για το πουτσοκέφαλο που με μία μαγική φορά από πάνω προς τα κάτω και λίγο σπρώξιμο μπήκε μέσα στην σούφρα της και αργά αργά  με κραυγούλες πόνου τον πήρε όλο μέσα και άρχισα να την σφυρηλατώ κρατώντας την από την λεκάνη για να μην μου πάει πουθενά δεν άντεχα άλλο τα άφησα όλα μέσα στην τρυπούλα της να τα πάρει μαζί της και εννοώ είχα χύσει συνέχιζα να γαμώ την σούφρα της και λέγοντας την βρομόλογα και χαστούκια στόλιζαν  το πεπονένιο κολαράκι της   (την τρυπούλα της  την έπαιρναν 2 φορά).

Από εκείνη την μέρα την έχω πάρει πολλές φορές και στο σπίτι της και στο μαγαζί με ρούχα που έχει στο κέντρο αλλά και στο πατρικό τους και το καλό είναι ότι παίρνω κι εγώ τα δωράκια μου όταν φέρνει για τον μικρό τα δώρα της κουμπάρας.

Και να σας πω και το καλό τα λέμε μπροστά στην γυναίκα μου και τον άντρα της και νομίζουν ότι κάνουμε πλάκα γιατί όπως σας είπα πάντα κάναμε αστεία με το sex όταν βγαίναμε σαν ζευγάρια. Θα σας πω και πως εδώ και καιρό προσπαθούμε να πείσουμε την γυναίκα μου για τρίο αλλά θα σας την πω άλλη φορά αυτή την ιστορία και πως τα καταφέραμε με την κουμπάρα αδερφή της.                                  

error: