Η κάβλα για την ξαδέλφη μου τελικά ήταν αμοιβαία….

Καλησπέρα σε όλους. Θα σας διηγηθώ μια ιστοριούλα που είναι επτασφράγιστο μυστικό και το έχω μέσα μου βαθιά εδώ και κάμποσο καιρό, απλά ένιωθα ότι ήθελα να το πώ κάπου έστω και απρόσωπα εδώ μέσα μιας και ήταν απτις πιο μεγάλες επιθυμίες στην προσωπική μου ζωή. Με λένε Πέτρο και είμαι 30 ετών. Πριν λοιπόν 2 χρόνια που ήμουν άνεργος και έμενα επαρχία προσπαθούσα να βρω κάποια δουλειά πάνω στο επάγγελμα μου (τεχνικός δικτύων) και έστελνα συνεχώς βιογραφικά κυρίως Αθήνα για να μπορέσω να κάνω ένα ξεκίνημα στη ζωή μου. Κάποια στιγμή λοιπόν με κάλεσαν 2 εταιρείες να παραστώ σε συνέντευξη στην αθήνα έτσι ώστε να μπορέσω να προσληφθώ. Ετοιμάστηκα να πάω Αθήνα και είχα πρόταση εξαρχής να μείνω σε μία θεία μου και ξαδέρφη του πατέρα μου με την οποία είχαμε πάρα πολύ καλές σχέσεις γενικότερα. Τα παιδιά της θείας μου και 2α ξαδέρφια μου, ο Γιώργος και η Κατερίνα, ξαδέρφια με τα οποία μεγαλώσαμε μαζί από μικρά παιδιά στο χωριό, παιχνίδια μαζί, παρέα όλα τα χρόνια, διακοπές μαζί και γενικότερα πάρα πολύ καλύ επαφή και σχέση.

Κάπου εδώ λοιπόν ξεκινάει το ρεζουμέ της ιστορίας μου μιας και τόση ώρα σας αφηγούμαι τον πρόλογο έτσι ώστε να είναι πιο κατανοητή η περιπέτεια μου. Η ξαδέλφη μου λοιπόν η Κατερίνα, από έφηβη ένα ψηλό και λυγερό κορίτσι γύρω στο 1.80 με λεπτή μεσούλα και μεγάλο όμως κώλο που έμενα από μικρό νεαρό ποτέ δε μου πέρασε απαρατήρητος!!!! Θυμάμαι τον εαυτό μου αρκετές φορές στην ηλικία των 14-15 ετών να γυρναμε όλοι απτη θάλασσα στις καλοκαιρινές διακοπές και γω να τρέχω στο μπάνιο να παίξω την χιλιοαναμένη μου ψωλή με σκέψη τον αφράτο κώλο της Κατερίνας που είχε πεταχτεί σχεδόν όλος απτο μικροσκοπικό μαγιουδάκι της στις ανέμελες στιγμές των θαλάσσιων παιχνιδιών μας!!!!

Να γυρίσουμε λοιπόν πάλι στα πρόσφατα και να συνεχίσω την ιστορία…….φτάνω στην Αθήνα με υποδέχονται τα ξαδέρφια μου με φιλιά και αγκαλιές καθώς και η θεία με τον θείο μου επίσης. Βόλτες και εξόδους στην Αθήνα με τα ξαδέλφια μου καθόλη την διαμονή μου εκεί σαν μεγάλα παιδιά βέβαια μιας και γώ έφτασα τα 30, η ξαδέλφη μου τα 28 και ο ξάδελφός μου τα 26. Οι πονηρές μου σκέψεις για την ξαδέλφη μου ήταν πλέον παρελθόν μιας και έιχαν περάσει τόσα χρόνια είχαμε γίνει πλέον μεγάλα παιδιά είχαμε τις σχέσεις μας και είχαμε αλλάξει ριζικά μυαλά και όλα ήταν διαφορετικά. Πήγα στις συνεντεύξεις μου είχα και επιτυχία βέβαια στην μία από αυτές και με προσέλαβε απευθείας και η εταιρεία και είναι και η δουλειά που εργάζομαι τώρα που γράφω.

Ένα πρωί λοιπόν και αφού ξυπνάω στο σπίτι της θείας μου και συγκεκριμένα την προτελευταία μέρα πριν αποχωρήσω για επαρχία, ήταν περίπου 11 η ώρα σηκώνομαι και καταλαβαίνω ότι επικρατεί ησυχία στο σπίτι. Πηγαίνω στο καθιστικό και βλέπω μόνη την Κατερίνα να πίνει καφέ να καπνίζει και να βλέπει τηλεόραση,ο θείος και η θεία μου ηταν στις δουλειές τους. Ρωτάω που είναι ο ξάδελφος και μου λέει ότι μόλις έφυγε για καφέ έξω και άμα θέλαμε να πηγαίναμε και μεις. Της λέω ότι είμαι ψιλοκομμάτια απτο χθεσινό ξενύχτι που είχαμε βγεί και δε την πάλευα και πολύ. Μου λέει ούτε και γώ θέλω κάτσε να σου κάνω ένα καφέ να αράξουμε εδώ χαλαρά με μουσική και tv να πούμε και τίποτα. οκ της λέω και καθίσαμε στο σπίτι. Ξεκινήσαμε και λεγαμε διάφορα ουσιαστικά και ανούσια πράγματα και η κουβέντα συνεχίστηκε κάποια στιγμή περί ΄σχεσεων όταν της είπα τι θα γίνει θα σε παντρέψουμε με κανά καλό παιδί έπιασες τα 28!!!! Ξεκινάει και μου μιλάει για ένα παιδί 3 χρόνια μικροτερο της ότι έχουν σχέση περίπου ένα χρόνο και ότι δεν της ΄φερεται καθόλου καλά τελευταία. Συνεχίζοντας μου έλεγε ότι είναι μεγάλος μαλάκας ότι την φωνάζει της μιλάει άσχημα με το χειρότερο τρόπο και ότι όμως αυτή είναι κολλημένη άσχημα. Ξεκινάω και γώ εντελώς απορημένος και την ρωτάω……είσαι με ένα πιτσιρικά 1 χρόνο σε βρίζει σε κακομεταχειρίζεται σου φωνάζει στη λέει και συγνώμη της λέω τι κάθεσαι και κάνεις 2 μέτρα γυναίκα μαζί του πλάκα μου κάνεις της λέω…..

τι έιναι αυτό που σε κρατάει και μου το λές κιόλας της λέω?? Μου απαντάει λίγο χαμογελαστά… εεε δε μπορώ να σου πώ κολλάω λιγάκι μωρέ!! Της λέω τι κολλάς κάποτε τα λέγαμε όλα. Μου απαντάει Πέτρο είμαι κολλημένη πάνω στο σεξ μαζί του, με βάζει κάτω και μου πετάει τα μάτια έξω έχω πάθει πλάκα μαζί του, για να μη σου πώ μου λέει και το μέγεθος θα μείνεις εντελώς!!!! Την ώρα που μου τάλεγε αυτά δε ξέρω τι έπαθα ειλικρινά….. γύρισε το μυαλό μου 10 χρόνια πίσω…….ξέχασα ότι μίλαγα με την ξαδέλφη μου…….σκεφτόμουν συνεχώς ότι ένας πιτσιρικάς ξεσκίζει την κωλάρα της Κατερίνας την κωλάρα που εγώ κάποτε μαλακιζόμουν απτο πρωι μέχρι το βράδυ. Δε ξέρω τι να κάνω κάθομαι και την ακούω συγκρατημένος μιάς και με πιάνουν ώρες ώρες και κρίσεις λογικής και έλεγα από μεσα μου……κρατήσου με την ξαδέλφη σου μιλάς. Είχα καβλώσει πάρα πολύ όση ώρα μου μίλαγε και είχα νευριάσει και πολύ που απτις 20 φράσεις της οι 15 ήταν για την μεγάλη ψωλάρα του!!!! Κάποια στιγμή δε κρατήθηκα άλλο…..μου ξαναλέει δε μπορέις να φανταστείς για τι εργαλέιο μιλάμε……..μένω ανέκφραστος………..και της απαντάω………..ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΉ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ!!! Με κοιτάει καπως, τι εννοείς μου κάνει, της απαντάω άμα δεν ήσουν ξαδέλφη θα έβλεπες ότι το μεγάλο καβλί του πιτσιρικά μπορεί να μην είναι και τόσο μεγάλο αποσα θα χεις δεί!!!! Σαστίζει……τα χάνει……..χαμογελάει αμήχανα και λεει……ΝΑΙ Ε????? Την πιάνω να με κοιτάει αστραπιαία και πονηρά στα μάτια και μετά χαμηλά στη βερμούδα. Δε μιλάει…….συνεχίζει δε μιλάει…….!!! Παίρνω το θάρρος εκείνη την ώρα την καρφώνω μέσα στα μάτια και της λέω……

 

ΚΡΑΤΑΣ ΜΥΣΤΙΚΑ???? Πριν προλάβει να μου απαντήσει την έχω ξεκινησει στα γλωσσόφιλα και απτο πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο δεν έφερε ούτε μία αντίσταση!! Τη φιλάω με πάθος της γλείφω τις ρόγες και εκείνη όλη την ώρα ψαχουλέυει τον πούτσο μου!!!! Δε χάνω χρόνο σηκώνομαι και της τον πετάω έξω όπως καθόταν στον καναπέ…….γουρλώνει τα μάτια της και λεέι ”θεέ μου δε το πιστεύω”. Ξεκινάει και μου τον γλείφει παθιασμένα και με τις καφτές χειλάρες της και πνίγεται και κάποιες φορές!!! Την ξαπλώνω στον καναπέ της βάζω τα δίμετρα πόδια της στους ώμους μου και της τον βάζω στο περιποιημένο μουνάκι της, δε θα ξεχάσω το ουρλιαχτό της όταν της τον πρωτοέβαλα και τα πρόστυχα λόγια της σκίσε με γαμιά μου…..γάμα με ψωλαρά μου!!! Της το ξέσκισα το μουνί σαυτή τη στάση και χαρακτηριστικά σαυτή τη στάση καθώς με κοίταζε στα μάτια όταν τη γάμαγα της λέω…….που νάξερες πόσες μαλακίες έχω παίξει για το μουνί σου και την απίστευτη κωλάρα σου!!! και μου απαντάει γιατί τραυλίζοντας γιατί δε μου το έλεγες νωρίτερα καβλιάρη μου γιατί??? Την σηκώνω και της τον ξαναδίνω στο στόμα για μερικά λέπτά……ρούφαγε σα λυσσασμένη σα την μεγαλύτερη καριόλα σα την πουτάνα την ίδια!!!!!! Καθώς με γλέιφει της λέω……γύρνα τώρα να εκπληρώσω το μεγάλο άχτι μου το καλύτερο όνειρο μου….!!!!! Μου χαμογελάει και μου λέει…….να με πάρεις πισωκολλητό κάβλα μου???? Στήνεται και χάνω την  μπάλα…..ίσως η καλύτερη θέα το καλύτερο τοπίο που έιχα ξαναδεί μπροστά μου ποτέ!!!!! Την γάμησα δυνατά…..της σφαλιάριζα συνεχώς τον κώλο φώναζε ούρλιαζε και γώ της έδινα την μήτρα στα χέρια!!! ΕΧΥΣΑ…..ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑ τον κώλο της χύσια και αυτή τα άπλωνε σα κρέμα πάνω στα κωλομέρια της!!!! Μου είπε μέσα στη μπανιέρα μετά από 5 λεπτά ότι δε το χει ξαναζήσει αυτό ποτέ στη ζωή της. Μείναμε μετά για λιγο μόνοι στο καναπέ να χαιδεύομαστε…….μιλήσαμε…….συμφωνήσαμε να μείνει σφραγισμένο μέσα μας και μεταξύ μας!!! Δεν την έχω ξαναγαμήσει από τότε, αν και θα το ήθελα τρελά!!!!!!!

error: