Η γυναίκα μου τον περιποιήθηκε

Αν και είμαστε παντρεμένοι 14 χρόνια δεν έχουμε πλήξει καθόλου ερωτικά. Όλο και κάτι βρίσκουμε για να εμπλουτίσουμε την ερωτική μας ζωή. Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιούμε και το internet όπου βρίσκουμε ζευγάρια ή και μοναχικά άτομα και παίζουμε μέσα από το γυαλί.

Από πέρυσι αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε πως θα ήταν να παίξουμε και ζωντανά. Προσπαθήσαμε από αγγελίες να βρούμε κάτι αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Οπότε είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε το καλοκαίρι στις διακοπές.

Τις διακοπές τις περνάμε στο νησί της Μαρίας όπου η κύρια παρέα μας είναι ένα ζευγάρι που μένει στο νησί αλλά ο άνδρας έρχεται τακτικά στην Αθήνα για δουλειές του μαγαζιού του. Ο Γιώργος είναι ενδιαφέρον τύπος και δεν κρύβει ότι του αρέσει η Μαρία. Στις συζητήσεις όλο και ανταλλάσσουμε πειράγματα με την γυναίκα του τον Γιώργο και τη Μαρία, αλλά μέχρι εκεί.
Μικρή κοινωνία, γνωστοί ,οπότε δύσκολο να ανοιχθείς.

Ένα βράδυ που ήμασταν μόνοι με την Μαρία και είχαμε πιει μερικά ποτά παραπάνω μου είπε:
– Πως θα ήταν να κάναμε μια τριάδα με τον Γιώργο; Της απάντησα:
– Είσαι τρελή;;; Αυτό δεν γίνεται.

Από τότε δεν ξαναμίλησε για το θέμα σε όλες τις διακοπές. Βέβαια πήγαμε οι δυο μας δυο ολιγοήμερες διακοπές μακριά από το χωριό της αλλά δεν μας έτυχε τίποτα.

Τον Αύγουστο γυρίσαμε πιο νωρίς στην Αθήνα και αφήσαμε τα παιδιά στα πεθερικά. Δυο μέρες μετά χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Γιώργος που μας είπε ότι θα ερχόταν για μια μέρα στην Αθήνα και θα έμενε ένα βράδυ, οπότε θα έμενε στο σπίτι τώρα που έλειπαν τα παιδιά.

Όταν ρώτησα τη Μαρία που θα τον πάμε το βράδυ, μου είπε:
– Άσε να κάτσουμε σπίτι και αν θέλουμε αργά πάμε κανένα μπαράκι.

Την άλλη μέρα γύρισα νωρίς στο σπίτι αφού έκανα τα απαραίτητα ψώνια. Η Μαρία άργησε και γύρισε κατά τις πέντε και μου είπε ότι πήγε για ψώνια μετά τη δουλειά. Βαστούσε 2 -3 τσάντες. Δεν έδωσα σημασία και αρχίσαμε να κάνουμε κάποιες ετοιμασίες κρασί στο ψυγείο, κόψιμο τυριά κλπ.

Ο Γιώργος ήρθε κατά τις 9. Έδειχνε κουρασμένος γιατί έπρεπε να τελειώσει τα πάντα σε μια μέρα. Έκανε ένα μπάνιο και καθίσαμε στη βεράντα να φάμε. Είχε ωραίο φεγγάρι και γρήγορα έφυγαν 2 μπουκάλια κρασί. Η Μαρία φορούσε ένα άσπρο παντελόνι με το στρινγκ να ξεχωρίζει ενώ όταν έσκυβε φαινόταν ξεκάθαρα. Δεν μας έκανε εντύπωση γιατί ξέραμε ότι η Μαρία φοράει στρινγκ συνέχεια το καλοκαίρι.

Αυτή τη βραδιά όμως δεν έκανε καμία προσπάθεια να το κρύψει.. αντίθετα έσκυβε συνέχει για να φαίνεται.

Σε κάποια στιγμή μας ρώτησε αν μας αρέσει το βρακί της. Εμείς μείναμε έκπληκτοι και απαντήσαμε «ναι…» μουδιασμένα.
– Ε, τότε θα σας δείξω αυτά που αγόρασα σήμερα! Μας είπε.
Εμείς είπαμε «εντάξει».
– Θα περάσουμε μέσα και θα κλείσουμε τις κουρτίνες, και θα ανάψουμε το κλιματισμό γιατί θέλω να σας χορέψω.

Μπήκαμε μέσα και η Μαρία έβαλε στο CD να παίζει jazz. Ανάψαμε τον κλιματισμό βάλαμε ποτό και περιμέναμε.

Ξαφνικά μπήκε η Μαρία… μείναμε άφωνοι!

Φορούσε ένα κόκκινο δικτυωτό φανελάκι και ένα τιγρέ στρινγκ. Κλείνει τα φώτα και αρχίζει να χορεύει αργά.
– Εσείς θα κάτσετε στο καναπέ και δεν θα κάνετε τίποτα. Μας είπε.
Εγώ είχα τρελαθεί! Ο Γιώργος είχε πάθει την πλάκα του…! Δεν ξέραμε τι να κάνουμε…

Σε λίγο εξαφανίζεται και εμφανίζεται με ένα κίτρινο στρινγκ με άνοιγμα μπροστά, με κορδέλες. Και μας λέει:
– Καλά… δεν ζεσταίνεστε; Βγάλτε τα ρούχα σας.
Τι να κάνουμε..; Μείναμε με τα μπόξερ. Οπότε η Μαρία βγάζει το φανελάκι και έρχεται και κάθεται ανάμεσα μας με το ποτό της, και μας χουφτώνει και τους δυο και αρχίζει να μας τους παίζει.
Δεν μπορώ να πω ότι αισθανόμασταν άνετα.

Ξαφνικά, σκύβει και αρχίζει να μου παίρνει πίπα ενώ με το χέρι της τραβάει το χέρι του Γιώργου στα βυζιά. Ξαφνικά σηκώνεται και πάει και βάζει τον κώλο της μέσα στη μούρη του Γιώργου, ενώ εμένα με σηκώνει όρθιο και συνεχίζει την πίπα. Ο Γιώργος άρχισε να την γλύφει. Δεν άντεξα και την έχυσα στη μούρη και στα βυζιά. Αυτή άρχισε να τα αλείφει πάνω της.

Ξαφνικά σταμάτησε και μου είπε να φέρω τη μηχανή και έρχεται σε λίγο. Γύρισε και έφερε ένα σεντόνι και το άπλωσε κάτω και ξάπλωσε. Μου λέει:
– Εσύ τώρα θα κάτσεις στον καναπέ και θα βλέπεις. Και θα τραβήξεις φωτογραφία.
Φωνάζει το Γιώργο και όπως ήταν ξαπλωμένη, βάζει την πούτσα του στο στόμα της, ενώ εμφανίζει ένα δονητάκι και αρχίζει να παίζει με το μουνί της. Ο Γιώργος είχε τρελαθεί! Έχωνε την πούτσα μέσα στο στόμα της. Εγώ άρχιζα να τον παίζω. Πήγα να μπω και εγώ στο παιχνίδι αλλά με έδιωξε..
– Μόνο θα βλέπεις και θα τον παίζεις! Μου είπε.

Δεν άργησαν να χύσουν. Ο Γιώργος έχυσε στην κοιλιά της. Εγώ τράβηξα μερικές φωτογραφίες.
Σηκωθήκαμε και αφού πήγαμε οι άνδρες το μπάνιο όπου κάναμε ντους, βγήκαμε στην βεράντα όπου συνεχίσαμε το ποτό . Η Μαρία ρώτησε αν μας άρεσε και μας είπε ότι καλά θα ήταν να ήμασταν τετράδα.

Ο Γιώργος υποσχέθηκε να πείσει τη γυναίκα του για το καλοκαίρι.

Κατά τις 3 πήγαμε για ύπνο οπότε η Μαρία μου λέει:
– Θέλω να με γλύψεις και να με γαμήσεις χυμένη… γι\’ αυτό δεν πλύθηκα…
Αυτό ήταν! Ρίξαμε ένα από τα καλύτερα πηδήματα μέχρι το πρωί που ξύπνησε ο Γιώργος για να προλάβει το αεροπλάνο.

error: