Η Αδερφή της Κουμπάρας

Σήμερα θα σας πω μια ιστορία που δεν έχει πολύ καιρό που μου συνέβη.

 

Μερικές φορές διάβαζα ιστορίες που έλεγα ότι δεν είναι δυνατών να συμβαίνουν όλα σε κάποια άτομα και πάντα τυχαία και πάντα τα καλύτερα γαμίσια.

 

Το λέω αυτό για το λόγο ότι γαμάω την γυναίκα μου με την κουμπάρα ή μόνος ,την κουμπάρα με την γυναίκα μου ή μόνος ή με τον κουμπάρο και την κουμπάρα του κουμπαρου με τον κουμπάρο  καταλαβαίνετε ότι είναι μια ζωή  πού έχει πολύ γαμίσι, πολύ παρτούζα (δεν ξέρω αν γεννηθεί κανένα μωρό ποιανού θα είναι).

 

Να μπω στο θέμα μου γιατί όσο τα αναλύεις τόσο πιο περίπλοκο και επικίνδυνο γίνεται.

 

Είχα πάει στην κουμπάρα στην δουλεία για να φάω κάτι στα γρήγορα και να την πάρω και ένα πήδουλο που πολύ μας αρέσει να πηδιόμαστε μία φορά την εβδομάδα μας ανανεώνει και το γουστάρουμε πολύ αυτό.

 

Της αρέσει να την έχω στα τέσσερα με την πούτσα στο μουνί ή στην βελούδινη κωλοτρυπίδα της και να την χτυπάω μπατσάκια στα κωλομάγουλα λέγοντας βρομόλογα  , η στάση αυτή με τρελαίνει και η γυναίκα μου λόγο μέσης δεν μπορεί να την κάνει πολύ ώρα (πως μπορεί πιο πολύ ώρα όταν παίρνουμε παρτούζα την κουμπάρα δεν ξέρω).

 

Καθώς την έχω την κουμπάρα στην στάση μας και είμαι έτοιμος να χύσω μου φωνάζει άστα όλα μέσα μου σκύλε, με φούντωσε πιο πολύ και την κάρφωσα με δύναμη τέσσερις φορές χτυπώντας τα κωλομάγουλα με βία και αφήνοντας το σπέρμα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα στην μήτρα της.  

 

Δεν σταμάτησα την καρφώνω και να αφήνω και όσες σταγόνες σπέρμα μου έμειναν στο μουσκεμένο από σπέρμα και δικά της υγρά μουνάκι της.

 

Αφού ντυθήκαμε και κάναμε και το τσιγάρο μας λέω την κουμπάρα αγάπη αν το σποράκι πάει στην κοιλιά τι θα κάνουμε (έτσι λέμε στα παιδιά ότι ο μπαμπάς αφήνει σποράκι στην μαμά και κάνουν παιδάκια) και μου απαντάει ένα πολύ όμορφο παιδάκι που θα γαμάει και θα δέρνει όπως ο πατέρας του αφού εσύ μόνο παίδαρους κάνεις.

 

Έμεινα με το στόμα ανοιχτό και τα μάτια να την κοιτάν στα χείλη μέχρι που μου λέει πλάκα σου κάνω και πάνω που ησύχασα λέει κορίτσι θα είναι ,πάλι μου τα γυρνάει και μου λέει θα πας στο σπίτι γιατί τα φαρμακεία είναι κλειστά μεσημέρι και στην κρεβατοκάμαρα στην μεριά μου στο κομοδίνο έχει κάτι χάπια θα μου τα φέρεις ρώτησα τι χάπια είναι και μου είπε την επόμενης μέρας.

 

Πήγα και μπήκα στο σπίτι αφού μου είχε δώσει η κουμπάρα τα κλειδιά και πάω κρεβατοκάμαρα βούρ αντικρίζω τον κουμπάρο με την κουμπάρα τους να την έχει από πάνω και να κάνει σαν τρελή.

 

Με βλέπει ο κουμπάρος και αντιλαμβάνεται και η κουμπάρα του ότι κάποιος είναι με κοιτάν και οι δυο και για λίγο παγώνω τότε κοιτιούνται ταυτόχρονα στα μάτια και μου λέει ο κουμπάρος έλα στην παρέα μας κουμπάρε.

 

Ξεντύθηκα και πήγα τον πούτσο μου στο στόμα της κουμπάρας που άρχισε να τον γλύφει κατά μήκος από την βάση μέχρι το κεφάλι και ανάποδα μέχρι που έφτανε στα αρχίδια και τότε ο κουμπάρος την πρόσταξε ρούφα τα ρε πουτανί ρούφα τα.

 

Άρχισε να ρουφάει τα αρχλίδια μου καθώς έπαιζε με την πούτσα μου και έχοντας την πούτσα του κουμπάρου στο μουνί της.

 

Πήγα από πίσω να την χώσω και μου λέει ο κουμπάρος ότι και στην γυναίκα μου δυο στο μουνάκι της μαζί γιατί δεν πιστεύει, θα τιμωρηθείς που δεν πιστεύεις λέω και βάζω την πούτσα μου στο μουσκεμένο μουνάκι της με δύο είναι πιο καλά της ρωτάω αλλά από τον πόνο και την ηδονή που είχε δεν έκανε τίποτα άλλο από το να λέει με σκίσατε την άπιστη με κάνατε μεγάλη πουτάνα.

 

Με κλείνει το μάτι ο κουμπάρος ξέρω ότι όταν το κάνει αυτό θέλει να πάρει κώλοτρυπιδα και βγαίνω, μπαίνω από κάτω εγώ και αυτός μπαίνει στην κωλοτρυπίδα της με μία απότομη κίνηση που όταν έχεις την πούτσα σου στο μουνί και μπει και ο άλλος πούτσος στο κωλοτρυπίδι το νιώθεις, εγώ ένιωσα την πούτσα του πάνω στην δικά μου πολύ δυνατά και η κουμπάρα του έβγαλε φωνή λες και την έκοβαν το λαιμό.

 

Την γαμούσαμε αρκετή ώρα έτσι και ήθελα να πάρω κι εγώ την κωλοτρυπίδα της κουμπάρας της κουμπάρας μου και ευτυχώς πριν προλάβω να πω κάτι ο κουμπάρος άδειασε τα αρχίδια του στα κωλομάγουλα της αυτό είναι λέω η σειρά μου τώρα και πάω βάζω την πούτσα μου στην ανοιχτή κωλοτρυπίδα (της κουμπάρας μου είναι πιο καλή) και την γαμάω αν και την είχε κάνει ο κουμπάρος σαν κουβά αρχίζω να την δίνω χαστούκια στα κωλομάγουλα να σφίξουν λίγο οι ανοιχτοί σφικτήρες του κώλου της και να την τραβάω τα μαλλιά και πότε να την πιέζω το κεφάλι στην πούτσα του κουμπάρου μέχρι που ήρθε η ώρα να χύσω κι εγώ.

 

Πάω στα χείλη της και μου λέει ξέχνα το και τα αφήνω όλα στα μούτρα της.

 

Καθίσαμε για λίγο και ο κουμπάρος με ρώτησε πως από εδώ εσύ και λέω για να περάσουμε καλά κουμπάρε (δεν έμαθε ποτέ γιατί πήγα).

 

Ο κουμπάρος γαμούσε καιρό την κουμπάρα του και την είχε πει για τις παρτούζες που κάνουμε τα άλλα κουμπαριά και για τον λόγο αυτόν η κουμπάρα του ήξερε ότι η δικιά μου κουμπάρα παίρνει και δύο πούτσες στο μουνάκι της.  

 

Τώρα μερικές φορές με καλούν για να κάνουμε την παρτούζα μας.

 

Πήγα με άδεια χέρια και είπα στην κουμπάρα που περίμενε τα χάπια ότι συνάντησα τον κουμπάρο στον δρόμο και δεν πήγα σπίτι έψαξα για φαρμακείο δεν βρήκα και ότι θα κάτσω εκεί να πάρω το απόγεμα.

 

Περνάω πολύ καλά δεν θέλω να περάσει αυτή η στιγμή της ζωής μου να μείνουν  έτσι τα πράματα.

Καλά να περνάτε καλά γαμίσια. 

error: