Επιτέλους!!!

Μετά από δώδεκα χρόνια γάμου με την γυναίκα μου και μετά από πολλά βάσανα, τελικά κατάφερα επιτέλους να τα φτιάξω με την κουνιάδα μου την Νίκη. Η Νίκη όπως θα καταλάβατε είναι αδελφή της γυναίκας μου της Γεωργίας. Εγώ είμαι ο Βασίλης και είμαι 49 χρονών, η γυναίκα μου είναι 39 και η αδελφή της είναι 41 χρονών. Από την πρώτη κιόλας μέρα που γνώρισα την αδελφή της γυναίκας μου την Νίκη έπαθα. Δυστυχώς τότε που ήταν νωρίς ακόμα και δεν είχαμε παντρευτεί με την Γεωργία, η Νίκη έδειχνε κάπως απλησίαστη και έτσι φοβήθηκα να την πλησιάσω.

Κι όμως επί δώδεκα ολόκληρα χρόνια είχα ένα και μόνο πάθος με αυτήν την γυναίκα, ήθελα να την βάλω στο κρεβάτι και να την γλείψω παντού. Κάθε μόριο του σώματος της με έκανε να καυλώνω. Την ήθελα σαν τρελός, μέχρι που βρήκε κάποιον μαλάκα που ήταν παντρεμένος και χώρισε την γυναίκα του για την κουνιάδα μου. Κι όμως τελικά μπορεί μεν να ζει μέχρι τώρα μακριά από την γυναίκα του αλλά παρ’ όλα αυτά δεν την χώρισε και ούτε παντρεύτηκε ποτέ με την κουνιάδα μου και ας έκαναν και ένα όμορφο κοριτσάκι μαζί που σήμερα είναι 7 χρονών και με φωνάζει θείε.

Αυτόν τον μαλάκα που επί οκτώ χρόνια τον ζήλευα που άγγιζε το κορμί της κουνιάδας με το ζόρι του μιλούσα. Κι όμως πάντα διατηρούσα τις ελπίδες μου ότι κάποτε θα έριχνα αυτό το κόσμημα στο κρεβάτι και ας ήταν αδελφή της γυναίκας μου. Ευτυχώς για μένα τούτος ο μαλάκας της έρχεται στο σπίτι δυο φορές τον μήνα και αν. Έτσι τις περισσότερες μέρες βρίσκετε εκείνη μόνη της και κατεβαίνει στο σπίτι μας ή ανεβαίνουμε εμείς (είναι μονοκατοικία) και έτσι μπορώ να την απολαμβάνω. Μου αρέσει να την φωνάζω πριγκίπισσα επειδή ξέρει να ντύνεται πολύ όμορφα. Μπορεί να μην έχει μεγάλα βυζιά όπως η γυναίκα μου αλλά εκείνο που είναι τρομερά ωραίο επάνω της είναι μια το πολύ όμορφο πρόσωπο της και μια τα φοβερά πόδια της.

Πριν τέσσερις μήνες, επιτέλους κατάφερα να την πλησιάσω τόσο που όλα έγιναν χωρίς να το καταλάβουμε ούτε εγώ ούτε και εκείνη. Ήταν ένα απόγευμα του Ιουνίου και η γυναίκα μου είχε πάει για ψώνια μαζί με την ανιψιά μου και την μάνα της, ενώ η κουνιάδα μου η Νίκη είχε κάποια δουλειά να κάνει στο σπίτι και έτσι έμεινε μόνη της. Εγώ πάλι καθόμουν στον κήπο και απολάμβανα τον καφέ μου.

Μισή ώρα αργότερα κατέβηκε και η Νίκη, φορούσε μια μαύρη κοντή φούστα οι οποία εκτός από κοντή είχε και ένα βαθύ σκίσιμο στο πλάι. Εγώ καθόμουν σε μια σιδερένια καρέκλα κήπου και εκείνη ήρθε και κάθισε απέναντι μου ακριβώς σε μια κούνια κήπου που έχουμε. Δεν μπορούσα να τραβήξω τα μάτια μου από τα υπέροχα μπούτια της. Το σκίσιμο που υπήρχε στην φούστα άφηνε σχεδόν να φαίνεται το υπέροχο κωλομέρι της. Κόντευα να τρελαθώ, μου μιλούσε και εγώ είχα καυλώσει αφάνταστα.

Τελικά το πείρα απόφαση ότι κάτι έπρεπε να γίνει. Δεν άντεχα άλλο, τόσα χρόνια υπομονής είχα κάνει. Σηκώθηκα και πήγα να κάτσω δίπλα της. Συνέχισε να μου λέει κάτι, αλλά εγώ μόλις κάθισα δίπλα της, έβαλα το χέρι μου πάνω στο απαλό δέρμα του μπουτιού της.

—Βασίλη; Τι κάνεις;

—Δεν αντέχω άλλο πριγκίπισσα, με έχεις τρελάνει…

Την άρπαξα και άρχισα να την φιλάω στο στόμα. Επιτέλους τα χείλια μου γεύονταν τα απίθανα χείλια της κουνιάδας μου. Δεν έκανε καμιά κίνηση για να με αποφύγει, αντιθέτως μάλιστα πέρασε τα χέρια της πίσω από το σβέρκο μου και με αγκάλιασε δυνατά. Το χέρι μου χώθηκε ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να παίζω πάνω από το βρακί της με τα μουνόχειλα της. Λίγο μετά ανεβήκαμε επάνω στο σπίτι της παραδομένοι και οι δύο στο πάθος μας.

Της άνοιξα τα πόδια και άρχισα να γλείφω τα πάντα. Από πάνω μέχρι ένα–ένα δάκτυλο των ποδιών της. Ήταν η πριγκίπισσα μου, την έγλειφα σαν τρελός, σαν να μην είχα δει ποτέ άλλη γυναίκα στην ζωή μου. Έγλειφα και ο πούτσος μου είχε αρχίσει να στάζει. Το είδε, τον έβαλε στο στόμα της. Δεν άντεξα, λες και ήμουν μαθητής του γυμνασίου, έχυσα μόλις αισθάνθηκα τα ζεστά χείλια της πάνω στο πουτσοκέφαλο μου. Κι όμως ήμουν ακόμα καυλωμένος. Σήκωσα τα πόδια της και τα ακούμπησα στους ώμους μου. Μετά βύθισα το καυλί μου που ακόμα έσταζε στο μουνάκι της, ενώ είχα χώσει στο στόμα μου τα υπέροχα μικρά της βυζιά. Έγλειφα τις θηλές της, μετά την φιλούσα στο στόμα, στην κοιλιά, στις γάμπες.

Κατάφερα να αντέξω μόνο πέντε λεπτά και έχυσα για άλλη μια φορά, πράγμα ανεπίτρεπτο για μένα που είχα μάλιστα αρκετή πείρα στις γυναίκες μιας και έχω απατήσει πολλές–πολλές φορές την γυναίκα μου, αλλά τέτοιο πράγμα δεν μου είχε συμβεί ποτέ. Φαίνετε ότι δώδεκα χρόνια υπομονής με έκαναν πάλι μαθητή του γυμνασίου με αυτή την γυναίκα που τόσα χρόνια ήθελα σαν παλαβός.

Τελικά τώρα πια όποτε (σχεδόν κάθε μέρα) μας δίνετε η ευκαιρία κάνουμε έρωτα και παιδιά πιστέψτε με δεν αντέχω πάνω από πέντε το πολύ έξη λεπτά μαζί της. Με κάνει ευτυχισμένο και αν δεν φοβόμαστε την κοινωνική κατακραυγή θα παντρευόμασταν, αλλά βλέπεις είναι και η αδελφή της στην μέση. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, όποτε κάνουμε έρωτα (συνήθως στην αποθήκη) μοιάζουμε λες και δεν το έχουμε κάνει ποτέ.

error: