Εκλογές 2007

Η ιστορία που θα σας πω έγινε τον Σεπτέμβριο του 2007, την παραμονή των εκλογών. Λίγα λόγια για μένα : Με λένε Λία, είμαι 169, 54kg καστανόξανθη με μέτριο προς μεγάλο στήθος. Είμαι ουκρανή και στην Ελλάδα ήρθα μόνιμα το 2006 όταν παντρεύτηκα τον Γ. Με τον Γ. γνωριζόμασταν από παλιότερα αλλά καθώς δεν είχαμε καταφέρει να βρούμε ένα τρόπο νόμιμης παραμονής μου στη χώρα, επιλέξαμε τον γάμο. Φυσικά δεν μπορούσα με την μία να γίνω μια housewife, άλλωστε ήμουν μόλις 22 χρονών όταν παντρευτήκαμε. Επιπλέον (και ευτυχώς), ο Γ δεν ήθελε να βαρύνει την σχέση μας με θέματα και σκέψεις που δεν ήταν της ηλικίας μας, για αυτό και πάντα με ενθάρρυνε να είμαι έτσι όπως με γνώρισε, δηλαδή μια σεξουαλική και πρόστυχη ουκρανή!

Τον Σεπτέμβριο του 2007 είχαν έρθει στην Θεσσαλονίκη φίλες μου από το πανεπιστήμιο που σπουδάζαμε στην Ουκρανία. Είχαν γραφτεί σε θερινό πρόγραμμα του Αριστοτελείου και έμεναν σε φοιτητικές εστίες. Η παραμονή των εκλογών του 2007 ήταν η τελευταία μέρα τους στην Ελλάδα και είπαμε να το γιορτάσουμε. Ο άντρας μου όμως δεν μπορούσε να έρθει μαζί μας καθώς τον είχαν ορίσει εφορευτική επιτροπή, άρα θα έπρεπε 6:00 το πρωί να παρουσιαστεί στο εκλογικό του τμήμα. Έτσι, φόρεσα μια πολύ κοντή, ασπρόμαυρη (καρό) φούστα, ένα επίσης ασπρόμαυρο μπλουζάκι και μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες. Σκοπός της εμφάνισης αυτής ήταν φυσικά τραβήξω όσα περισσότερα βλέμματα μπορώ, να είμαι η ωραιότερη από τις φίλες μου αλλά και να είμαι κάπως άνετη, για αυτό και η επιλογή της μπότας αντί πέδιλων (είχε αρχίσει να κάνει ψύχρα τα βράδια). Έτσι λοιπόν, αφού πήρα την «ευχή» του άνδρα μου για καλή διασκέδαση, αφού βγάλαμε και τις σχετικές φωτογραφίες (κάτι που και τώρα του αρέσει να κάνει) έφυγα να βρω τις φίλες μου. Πρώτη μας στάση ήταν στην Διεθνή έκθεση όπου είχε συναυλία ο θεός ο ΣΑΚΗΣ!

Ότι καλύτερο για να ξεκινήσει η τελευταία βραδιά των κοριτσιών στην Ελλάδα! Εκεί περάσαμε πολύ ωραία, αλλά κάτι ερωτικό δεν έγινε. Καταρχήν είχε υπερβολικά πολλές κοπέλες και κατά δεύτερον οι άντρες που ήταν εκεί ήταν περισσότερο πιτσιρίκια… Η συνέχεια ήταν στο LIDO, ένα πολύ γνωστό club στην περιοχή αεροδρομίου στο οποίο κατέληξα με μία από τις φίλες μου διότι οι άλλες ήταν κουρασμένες. Το μαγαζί ήταν φυσικά γεμάτο, ο κόσμος πολύ χαρούμενος και εμείς ακόμα πιο χαρούμενες. Η φίλη μου ήθελε απελπισμένα ένα «τελευταίο παιχνίδι» πριν φύγει πίσω και φυσικά γιατί να χαλάσω το χατίρι μιας από τις καλύτερες μου φίλες; Βρήκαμε μια θέση στο μπαρ, πήραμε τα ποτάκια μας και αρχίσαμε τα χορευτικά μας περιμένοντας τους να μας την πέσουν οι υποψήφιοι μνηστήρες, κάτι που δεν άργησε να γίνει. Τα ονόματα τους δεν τα θυμάμαι, ήρθαν δίπλα μας, στην αρχή μας ρώτησαν αν μπορούν να ακουμπήσουν τα ποτά τους στο μπαρ και μετά προσφέρθηκαν να μας κεράσουν ένα δεύτερο ποτό κάτι που με χαρά δεχτήκαμε αφού και οι δύο άρεσαν στην φίλη μου! Το δεύτερο ποτό έγινε τρίτο και όλοι ήμασταν μέσα στην τρελή χαρά. Ο χορός μας πλέον γινόταν πιο αισθησιακός και φυσικά τα τυχαία πριν πιασιματάκια έγιναν ηθελημένα χουφτώματα.. τότε άρχισα να αισθάνομαι κάποιους ηθικούς φραγμούς, καθώς γινόταν φανερό που θα μπορούσε να καταλήξει το πράμα, φραγμούς που η καλή μου φίλη διέλυσε όταν πήγαμε τουαλέτα. Μου είπε πως γούσταρε τον δικό της και πως δεν πρόκειτε να το πει τίποτα στον άντρα μου.

Ο χορός συνεχίστηκε, τα σφηνάκια συνεχίστηκαν και τα χέρια του συνέχισαν να με ψαχουλεύουν, σε κόσμιο θα έλεγε κανείς επίπεδο, έως ότου η φίλη μου τους ανακοινώσει, μες την τρελή χαρά πως.. είμαι παντρεμένη! Αυτό νομίζω πως τους ενθουσίασε. Ο δικός μου άρχησε να κινήτε πιο τολμηρά, χαιδεύοντας τον κώλο μου κάτω από την φούστα μου.. αυτό όμως που με έφτιαχνε περισσότερο ήταν τα φιλιά και τα χάδια του στον λαιμό μου.. αυτό είναι κάτι που με… παραλύει.. είχα κλείσει τα μάτια κουνιόμουν σε ρυθμό σίγουρα πιο αργό από αυτόν της μουσικής και στον λαιμό μου ένιωθα την ανάσα του όταν δεν ένιωθα την γλώσσα του.. Αυτός ήταν από πίσω μου.. κολλημένος πάνω μου.. το ένα του χέρι ήταν από κάτω μου.. μου χάιδευε τον κώλο.. και πίεζε απαλά το μουνάκι μου… με τρέλαινε.. σαν να ήθελε να με εκθέσει στον υπόλοιπο κόσμο.. και αυτό με έφτιαχνε. Μου ήταν δύσκολο να συγκρατώ την έκφραση του προσώπου μου για να μην φανερώσει τι νιώθω.. το δάχτυλο του με τρέλαινε. Ένα σφηνάκι και την κάνουμε είπε… Ήπιαμε το τελευταίο σφηνάκι και με τα βίας καταφέραμε να φτάσουμε στο αυτοκίνητο τους. Η φίλη μου έκατσε μπροστά, το αυτοκίνητο ήταν «του δικού της». Εγώ πίσω με τον άλλον, προορισμός οι φοιτητικές εστίες της φίλης μου.

Στην διαδρομή δεν έχασε τον καιρό του, με φιλούσε συνεχώς και με χούφτωνε στο μόνο σημείο που δεν απόλαυσε όσο ήμασταν στο club, δηλαδή στο στήθος μου.. όχι ότι εγώ δεν ήθελα βέβαια… ! Φοιτητικές εστίες τον Σεπτέμβριο, δηλαδή χωρίς καθόλου Έλληνες φοιτητές, με ελάχιστους αλλοδαπούς, όσους είχαν απομείνει από τα προγράμματα που τέλειωσαν. Δεν συναντήσαμε κανένα! Ανεβήκαμε στον όροφο της, έξω από το δωμάτιο της υπήρχε ένας κοινόχρηστος χώρος με τραπέζι, καρέκλες και κάτι σαν καναπέ. Η φίλη μου είχε την καταπληκτική(!) ιδέα να ανοίξουμε το τελευταίο μπουκάλι βότκα που είχε φέρει μαζί της από Ουκρανία. Κακή ιδέα, αλλά το ανοίξαμε… ήπιαμε ένα σφηνάκι και μετά.. η φίλη μου μπήκε στο δωμάτιο με φίλο της.. σύντομα αρχίσαμε να ακούμε τα πρώτα της βογκητά.. και φυσικά σύντομα ήρθε και η δικιά μου η σειρά.. Με πήγε στον καναπέ, με φίλησε και μετά ξεκούμπωσε το παντελόνι του και έβαλε τον πούτσο του στο στόμα μου λέγοντας μου πως είμαι παντρεμένη τσούλα και πως ήταν η πρώτη του φορά με παντρεμένη. Κάποια στιγμή ζαλίστηκα και σταμάτησα την πίπα.. αμέσως έβαλε προφυλακτικό και με την μία μπήκε μέσα μου.. ήμουν σε έκσταση! Μέσα στην ζαλάδα μου, ένας άντρας με γαμούσε με δύναμη σαν να προσπαθούσε να μου πάρει ότι έχω και δεν έχω και όλα αυτά ενώ ακούγονταν η φίλη μου που προφανώς βίωνε παρόμοια εμπειρία…

Ώσπου οι φωνές της σταμάτησαν..αυτός σταμάτησε και κατέρρευσε πάνω μου. Λίγο μετά ένοιωσα να με ταρακουνάνε. Ήταν αυτός και μου είπε πως η φίλη μου ήδη κοιμάται και πως αν θέλω μπορούν να με πάνε σπίτι. Δέχτηκα γιατί δεν ήθελα να κυκλοφορήσω μέρα με αυτά τα ρούχα.. αλλά και γιατί με τα βίας περπατούσα.. Με βοήθησαν.. με πήγαν στο αυτοκίνητο.. μετά πήγαμε και αφήσαμε τον φίλο του (αυτόν που με γάμησε) στο σπίτι του καθώς ήταν στον δρόμο μας και μετά με πήγε στο σπίτι μου.. ήταν μετά της 6, μπορεί και 7.. ο άντρας μου σίγουρα δεν ήταν σπίτι.. ευτυχώς δεν θα με έβλεπε σε αυτά τα χάλια σκέφτηκα.. όσο μπορούσα να σκέφτομαι εκείνη την στιγμή… Φτάσαμε σπίτι.. με έβγαλε από το αυτοκίνητο.. με πήγε στην είσοδο.. ίσα – ίσα που στηριζόμουνα στους τοίχους.. θα σε πάω πάνω μου είπε.. μπήκαμε στο ασανσέρ… φτάσαμε στον όροφο μου και στην πόρτα του διαμερίσματος μου τον ευχαρίστησα και άνοιξα την πόρτα. Με σπρώχνει, μπαίνει μέσα στο σπίτι και με σπρώχνει στο κρεβάτι.. Φοβήθηκα.. προσπάθησα να αντισταθώ.. αλλά πως; Άρχισε να παίζει με τα δάχτυλά του το μουνί μου… από εκείνο το σημείο και μετά δεν θυμάμαι πολλά.. θυμάμαι κάποιες στιγμές σαν φλασιές ένα πράμα.. θυμάμαι να είμαι στο κρεβάτι και να γαμιέμαι άλλοτε γρήγορα.. άλλωτε πολύ δυνατά.. άλλοτε είχα τον πούτσο του στο στόμα του. Δεν ξέρω πόσο κράτησε.. αισθάνθηκα ότι κράτησε πάρα πολύ…

Δεν ξέρω πως τελείωσε, πότε έφυγε, δεν θυμάμαι τίποτα. Απλά κάποια στιγμή ξυπνάω.. είμαι μπρούμυτα στο κρεβάτι.. φοράω όλα τα ρούχα μου, ακόμα και τις μπότες μου.. αισθάνομαι να κολλάω παντού, το στόμα μου είχε μια απαίσια γεύση όπως απαίσια ήταν και η μυρωδιά του δωματίου. Το μουνάκι και η κοιλίτσα μου πονάνε έντονα.. το εσώρουχο το φοράω ακόμα.. είναι όμως υγρό.. ελπίζω με δικά μου υγρά.. Σηκώνομαι.. με το ζόρι περπατάω έως το ντούζ.. η ώρα ήταν 2 το μεσημέρι, στο κινητό είχα κλίσεις από τον άντρα μου και την φίλη μου, στην οποία είχα υποσχεθεί να την συνοδέψω στο αεροδρόμιο.. τώρα όμως ήδη πετάει.. ευτυχώς… Ποτέ δεν ήμουν ήσυχο κορίτσι, και ο άντρας μου το ήξερε και τον έφτιαχνε αυτό. Ποτέ δεν πίστεψα όμως ότι θα εφτανα σε αυτό το σημείο. Γενικά ήμουν πολύ τυχερή αφού αυτοί οι δύο τύποι το μόνο που ήθελαν ήταν να γαμήσουν. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα…..

error: