Δυο μαύροι ξέσκισαν την κοπέλα μου

Γεια σας! Θέλω να σας εξιστορήσω την περιπέτεια της κοπέλας μου που είναι άκρως καυλωτική! Την περασμένη Παρασκευή η κοπέλα μου Τζούλια είχε κάνει το πρώτο της γαμήσι με μαύρο.

Περιττό να σας πω ότι όλη την εβδομάδα που μας πέρασε την πόναγε το μουνί της και δεν μπορούσε καλά-καλά να κατουρήσει.

Εχτές Σάββατο είχαμε κλείσει ραντεβού για να γαμηθεί ξανά με μαύρο στο σπίτι της κυρίας που ασχολείται με αυτού του είδους το “σπορ”. Το σπίτι αυτό είναι μια μονοκατοικία με τεράστιο χώρο και πολλά δωμάτια και με καθρέφτες που μπορείς να βλέπεις.

Μπορώ να πω ότι μου άρεσε να βλέπω την Τζούλια να γαμιέται με μαύρο. Ίσως γιατί υπάρχει αυτή η αντίθεση χρώματος. Ξανθιά άσπρη, χυμώδης κορμάρα, με μεγάλα βυζιά και ροζ ρώγες, να γίνεται ένα με το μαύρο μυώδες κορμί. Όλη την εβδομάδα δεν κάναμε έρωτα γιατί πόναγε, αλλά ευτυχώς κατά την Πέμπτη άρχισε να της περνάει.

Περιττό να σας πω ότι παρότι την πόναγε το μουνί της και ο κώλος της, με ρώταγε συνέχεια αν θα πάμε το Σάββατο στο σπίτι της κυρίας για να γαμηθεί. Η εν λόγω κυρία μας περίμενε το Σάββατο βράδυ ενώ μου είχε πει στο τηλέφωνο ότι η Τζούλια είχε γίνει ανάρπαστη στους μαύρους γαμιάδες δείχνοντας τους την φωτογραφία της.

Μόλις φτάσαμε στην μονοκατοικία, η Τζούλια φόραγε ένα μίνι, ψηλά τακούνια και εφαρμοστό μπλουζάκι που τόνιζε τα βυζιά της. Ήταν ολοφάνερο ότι ήθελε να προκαλέσει. Την έβλεπα ότι δεν βαστιόταν. Στο σαλόνι υπήρχαν κάποιοι μαύροι από την προηγούμενη φορά και περίμεναν κάποιες άλλες γυναίκες για να της γαμήσουν. Απ’ ότι έμαθα οι πιο πολλές ήταν κάπως μεγάλες. Βλέποντας την Τζούλια είχαν γουρλώσει τα μάτια τους…!

Η Τζούλια έκατσε στον καναπέ, έβαλε το ένα πόδι πάνω απ’ το άλλο και πήρε ένα ποτό που της πρόσφερε η κυρία. Συζητήσαμε για λίγη ώρα ενώ η Τζούλια παίρνοντας δεύτερο ποτό, ήταν φανερό πως είχε φτιαχτεί λίγο. Κάτι ψιθύρισε στο αυτί της κυρίας που είχε το σπίτι, δεν μου είπε τίποτα και σηκώθηκε και πήγε στο δωμάτιο.

Η κυρία κάτι είπε στο αυτί ενός μαύρου που καθόταν στο σαλόνι και εκείνος σηκώθηκε και πήγε κι αυτός στο δωμάτιο. Σηκώθηκα και πήγα στο χολ έξω από το δωμάτιο που είχε τον καθρέφτη και έκατσα για να δω. Πριν προλάβω να κάτσω στην καρέκλα, είδα την Τζούλια ολόγυμνη ξαπλωμένη στο υπέρδιπλο κρεβάτι να χαϊδεύει ναζιάρικα τα βυζιά της. Ο μαύρος γδύθηκε και ξάπλωσε επάνω στην Τζούλια αγκαλιάζοντας την, ρουφώντας και γλύφοντας τα βυζιά της. Αυτή άρχισε να αναστενάζει και του κατέβασε το κεφάλι του στο ξυρισμένο ροζ μουνί της.

Ο μαύρος άρχισε να την γλύφει με μανία, ενώ αυτή έχοντας ακουμπήσει τα πόδια της στην μυώδη πλάτη του, έλεγε στα Ρώσικα:

–    “Γάμησε με! Το θέλω πολύ”.

Στο μεταξύ η κυρία μου έφερε να δω τις αιματολογικές εξετάσεις του μαύρου σε περίπτωση που την έχυνε μέσα.

–    “Η γκόμενα είναι πολύ μουνάρα. Απίθανο μωρό! Την είδε ο άντρας μου και θέλει κι αυτός να την γαμήσει αλλά του το απαγόρεψα” μου είπε η κυρία.

Ο άντρας της ίσα με 75 χρόνων.

–    Τι να κάνει τώρα αυτός μπροστά στο “Τέρας” τον μαύρο; Της απάντησα.

Στο μεταξύ ο μαύρος της πιπίλαγε ακόμα την μουνάρα που είχε γίνει μέσα στα υγρά και ταυτόχρονα την έπαιζε με τα δάχτυλα του. Η Τζούλια έβγαζε βογκητά και μουρμούραγε στα Ρώσικα. Ο μαύρος της άνοιξε τα πόδια και έβαζε σιγά-σιγά την χοντρή του πούτσα στο μουνί της, ενώ της μάλαζε τα βυζιά. Αυτή άρχισε να πονάει και φώναζε ώσπου σιγά-σιγά μπήκε όλη μέσα. Της έβαλε τα πόδια της στην πλάτη του και άρχισε να της τρομπάρει το μουνί σιγά-σιγά βγαίνοντας υγρά από την τρύπα της και στάζοντας επάνω στο μαξιλάρι που ήταν κάτω από την μέση της Τζούλιας.

Εκείνη είχε αρχίσει να τρελαίνεται ενώ αυτός έβγαζε βογκητά πιπιλώντας τα δάχτυλα του ποδιού της.
Ξαφνικά, άνοιξε μια πίσω πόρτα και μπήκε ένας ψηλός εύσωμος μαύρος! Έμεινα
κατάπληκτος! Η κυρία που ήταν δίπλα μου με καθησύχασε λέγοντας μου ότι η Τζούλια το ζήτησε!

Ο μαύρος άντρας γδύθηκε και άφησε να φανεί το σκληρό μακρύ του παπάρι που είχε γίνει σαν σίδερο. Ξάπλωσε και άρχισε να την φιλάει στο στόμα αλλά εκείνη έβγαζε ψιλές κραυγές από ηδονή. Τα χέρια του παίζανε τις μεγάλες με ροζ πλατιές ρώγες βυζάρες και έτσι όπως ήταν πάνω από το κεφάλι της, της έχωσε το μακρύ παπάρι του στο στόμα της. Αυτή κόντευε να πνιγεί κι άρχισε να βήχει, αλλά μετά το πήρε όλο στο στόμα και το ρούφαγε με μανία, ενώ ο άλλος μαύρος συνέχιζε να της γαμάει την υγρή μουνάρα.

Για μια στιγμή, ο μαύρος ξεσφήνωσε την πούτσα του από το μουνί της και εκείνη σαν χαμένη στο διάστημα, παραμίλαγε με τα μάτια μισάνοικτα. Ο εύσωμος μαύρος ξάπλωσε, την σήκωσε αγκαλιά και την έβαλε να καθίσει στον χοντρό του πούτσο με των πισινό τουρλωμένο στον άλλο γαμιά, που άρχισε να της γλύφει με μανία την κωλοτρυπίδα και μπαινοβγάζοντας τα δυο του δάκτυλα. Αυτή άρχισε να βογκάει, ενώ από παντού άκουγες αναστεναγμούς. Τα μεγάλα της βυζιά είχαν γίνει πιπίλα για τον εύσωμο μαύρο που την γαμούσε με μανία, ενώ ο άλλος της έβαζε σιγά-σιγά το παπάρι του στον κώλο της.

Μια κραυγή έβγαλε η Τζούλια, αλλά εκείνος την γράπωσε από τον λαιμό μπαινοβγάζοντας την χοντρή του πούτσα στον κώλο της και φυσώντας πάνω της, έχοντας γραπώσει γερά τα άσπρα της κωλομέρια. Ήδη είχαν αρχίσει να βγαίνουν από παντού υγρά, ενώ η κυρία μου έφερε τις αιματολογικές εξετάσεις του δεύτερου λες και περίμενα τον έλεγχο!

Με βαναυσότητα γαμούσαν την μουνάρα της και την κωλοτρυπίδα της ώσπου για μια στιγμή, έφυγαν τα σπέρματα του εύσωμου μαύρου μέσα στον κόλπο της τρέχοντας επάνω στα μπούτια του, ενώ η Τζούλια φώναζε στα Ρώσικα:

–    “Ναιαιαιαι, όλα μέσα… χύνωωωωωωω”.

Ενώ μετά από λίγα λεπτά, χύσια πλημμύρισαν την κωλοτρυπίδα της. Ροζ σπέρμα προφανώς από λίγο αίμα. Ξεσφήνωσαν τις πούτσες τους και ξάπλωσαν και οι τρεις κατάκοποι με χύσια επάνω τους και στο κρεβάτι

Ήδη έχουμε συνεννοηθεί για άλλο γαμήσι μέσα στην εβδομάδα. Ίσως με πιο πολλούς. Η κυρία με το σπίτι, μου είπε πως η Τζούλια της εκμυστηρεύτηκε πως θέλει να πηγαίνει μόνη της όποτε νιώθει την ανάγκη!

error: