η Λια και η Αννα!

Με λένε Κύριάκο και είμαι 32 ετών…. Είμαι ξανθός με μαύρα μάτια, γυμναστής στο επάγγέλμα και γιαυτό γυμνάζομαι καθημερινά. Τον τελευταίο χρόνο έχω σχέση με την Άννα μια πολύ όμορφη και ελκυστική γυναίκα που είναι ανοιχτή σε όλα τα στυλ σεξ. Γαμιόμαστε κάθέ μέρα και κάνουμε τα πάντα… Η ιστορία που θα σας πω εγίνε πριν από 5 μήνες.

Ήμασταν σε κάποιο μπάρ με την κολλητής της την Λία και το αγόρι της Πέτρο. Καθώς η νύχτα προχωρούσε πρόσεξα ότι ο Πέτρος φλέρταρε την Άννα αλλά δεν έδωσα σημασία. Ήταν 3 τα ξημερώματα όταν φεύγαμε και η Άννα μου είπε κάτι που ενώ στην αρχή με σόκαρε μετά με καύλωσε.

-Μωρό μου τι λες? Θες να πάμε στο σπίτι του Πέτρου και να ανατλλάξετε γυναίκες?

Από καιρό την συζητάμε την παρτούζα και να μας δόθηκε η ευκαρία… Η Λία και ο Πέτρος είναι σύμφωνοι, εσύ τι λες?

-Εννοείται μωρό μου φύγαμε.

Ανρβήκαμε στην μηχανή και τα παιδιά μπήκαν στο αυτοκιμνήτο τους.

Φτάσαμε γρήγορα σε μια μονοκατικοία όπου και μπήκαμε μέσα. Έπαθα πλάκα.

Ένα σπίτι χλιδάτο όπου πρόδιδε ότι ο Πέτρος ήταν πλούσιος.

Κάτσαμε στο σαλόνι και ο Πέτρος χαμήλωσε τα φώτα. Η Λία και η Άννα δεν έχασαν χρόνο κι άρχισαν να φιλιούνται και να χαϊδεύονται.

Ξεκούμπωσα το παντελόνι κι άρχισα να παίζω τον πούτσο μου όπως το ίδιο έκανε και ο Πέτρος. Τα κορίτσια πολύ γρήγορα είχαν μείνει γυμνές. Στη θέα αυτών των δύο γυναικών τα έπαιξα. Η Λία ήρθε σε εμένα κι άρχισαμε να φιλιόμαστε με πάθος όπως ο Πέτρος με την Άννα. Τα δύο πουτανάκια μας άρχισαν να μας γλύφουν ταυτόχρονα.

-μαλάκα, τι πίπα η δικιά σου? μου είπε ο Πέτρος.

_ και η δικιά σου μαλάκα πάιρνει τέλειο τσιμπούκι.

Η πίπα συνεχίστηκε για κανένα εικοσάλεπτο μέχρι που και οι δύο χύσαμε σχεδόν στο στόμα των πουτανάκιων μας. Η Λία τα ήπιε όλα κι εγώ έμεινα μαλάκας καθώς η Άννα δεν τα έπινε ποτέ.

Αρχίσα να κάνω γλυφωμούνι στην Λία ενώ ο Πέτρος γαμούσε ήδη την μουνάρα της Άννας.

_Σου αρέσει μωρό μου να βλέπεις να σου γαμάνε την γκόμενα? Έτσι γαμιά μου σκίσε με την πουτάνα, σκίσε μου τον κώλο κάυλα μου, ναι μωρό μου έτσι δυνατά γάμησε την πουτάνα ξεκώλιασε με. έλεγε συνέχεια η Άννα και με καύλωνε όλο και ποιο πολύ. Πάιρνω την Λία την ξαπλώνω στον άλλο καναπέ και τις έχωσα με δύναμη την ψωλή μου στον κώλο χωρίς σάλιο.

Ο Πέτρος τώρα είχε την Άννα σε 69 και της έγλυφε το μουνί ενώ εκείνη τον τσιμπούκωνε.

Γάμε με μωρό μου ξέσκισε μου την κωλοτρυπίδα. Αχ ναι χώστον όλο μου βαθιά όλο. Ξεφτίλισε με την καριόλα… Χύνω πουτσαρά μου χύνω η πουτάνα πάνω στην ψωλή σου. Η Λία έχυσε, εγώ σηκώθηκα και την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της, να της τραβάω τα μαλλιά και να της χυπάω τα κωλομάγουλα. Ο Πέτρος και η Άννα γαμιόντουσαν στην πολυθρόνα με την Άννα να κοιτάει εμένα.

Και μου ήρθε μια ιδέα ξαφνικά! Βγαίνω από τον κώλο της Λίας και μπαίνω στης Άννας… Την γαμούσαμε ταυτόχρόνα εγώ και ο Πέτρος μέχρι που χύσαμε και οι δύο μέσα της. Η Λία όταν βγήκαμε από τον κώλο της Άννας έγλυψε τις πούτσες μας και φιλήθηκε με την Άννα. Εκείνο το βράδυ εγώ και ο Πέτρος χύσαμε άλλες 4 φορές ο καθένας καθώς τα κορίτσια μας ήταν αχόρταγα.

Κοιμηθήκαμε εκεί. Τώρα ο Πέτρος και η Λία ετομάζουν τον γάμο τους κι εμείς τον δικό μας. Θα γίνουμε κουμπάροι ο ένας στον άλλον γάμο. όποτε, ο κουμπάρος την κουμπάρα….Ξέρετε….Ευχαριστώ που διαβάσατε την ιστορία μου!!!

error: