Ανέλπιστο γαμήσι

Είμαι παντρεμένος με μια γυναίκα πραγματικό ηφαίστειο και στην εμφάνιση αλλά και στο σεξ. Από τότε που της πήρα την παρθενιά δεν βλέπει την ώρα για σεξ. Μας έχει παντρέψει ένα πολύ φιλικό ζευγάρι. Η κουμπάρα δεν έλεγε και πολλά πράγματα μέχρι που κάποια στιγμή ήρθαν από το σπίτι. Η κουμπάρα από συντηρητική είχε μεταμορφωθεί σε έξαλλη μουνάρα. Μείναμε κάγκελο μόλις την αντικρίσαμε και τότε μας αποκάλυψε ότι έκανε προσθετική στήθους. Έφτιαξε τον κώλο της (ανόρθωση) και έφτιαξε και τις γάμπες της οι οποίες ήταν δυσανάλογες με το σώμα της. Εντωμεταξύ είχε αλλάξει εντελώς και το ντύσιμο της. Ενώ φορούσε όλο κάτι ριχτά και φαρδιά μπλουζάκια και παντελόνια, παρόλο που δεν είχε ποτέ περιττά κιλά, εμφανίστηκε με σούπερ μίνι φούστα, στενό ημιδιάφανο μπλουζάκι με κόκκινο σουτιέν από μέσα, βαθύ ντεκολτέ και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ήταν πολύ καυλιάρα.

Οι γυναίκες πήγαν μέσα για να τα πουν και εμείς στη βεράντα πίναμε καφέ και ο κουμπάρος μου έλεγε πόσα γαμήσια είχε ρίξει μετά την αλλαγή της γυναίκας του, αλλά και πόσα έσκασε για να γίνουν όλες αυτές οι αλλαγές στο σώμα της.
Όταν έφυγαν μετά από ώρα, σχολιάζαμε με την γυναίκα μου την απίστευτη αλλαγή της κουμπάρας.

–    «Ρε Σταύρο την είδες; Κούκλα έγινε, ε;»

–    «Ναι, ναι πολύ όμορφη! Χαλάλι τα λεφτά».

–    «Είδες ντύσιμο; Ψηλοτάκουνα! Όταν τα έβλεπε έστριβε και με ρωτούσε συνεχώς πως μπορώ και τα φοράω, θυμάσαι;»

–    «E, πως δεν θυμάμαι».

Μας πήραν τηλέφωνο μετά από δυο βδομάδες και μας κάλεσαν στο εξοχικό τους για Σαββατοκύριακο. Πήραμε μερικά ρούχα και ξεκινήσαμε. Όταν φτάσαμε μας υποδέχτηκαν με χαρά. Είδα την κουμπάρα στην αυλή με ένα φανελάκι και ένα σορτσάκι κολλητό που τόνιζε τον κώλο της. Τακτοποιηθήκαμε στο διπλανό δωμάτιο και ετοιμαστήκαμε για παραλία.

Κάτσαμε κάτω από την ομπρέλα με τον κουμπάρο και μου έλεγε ότι τον έχει ξεζουμίσει από τα γαμήσια. Εγώ κοιτούσα την κουμπάρα και ο πούτσος μου είχε πρηστεί. Όταν σηκωθήκαμε για να μπούμε μέσα και οι δυο γυναίκες είδαν αμέσως το φούσκωμα στο μαγιό μου και η κουμπάρα με κοίταξε με ένα βλέμμα περίεργο. Η Σοφία το κατάλαβε και αμέσως ήρθε κοντά μου και μου έπιασε τον πούτσο.

–    «Τι έγινε;»

–    «Μια χαρά!»

–    «Καύλωσες με την Γεωργία;»

–    «Είσαι καλά παιδάκι μου;»

–    «Αφού κοντεύει να βγει από το μαγιό, τι όχι; Την γαμούσες αν σου καθότανε!»

–    «Δεν πας καλά μου φαίνεται…»

Τσαντίστηκε και βγήκε έξω. Ξάπλωσε και ζήτησε από τον Δημήτρη να της βάλει λάδι. Εκείνος την άλειφε στην πλάτη, στα μπούτια, στις γάμπες. Εκείνη έβαλε το μαγιό στη σχισμή του κώλου της και του ζήτησε να την αλείψει εκεί. Αυτός πήγε να φωνάξει εμένα αλλά η Σοφία του είπε να της βάλει λάδι στον κώλο. Ξανά έσκυψε δίπλα της και άρχισε να χαϊδεύει τον κώλο της. Μετά από λίγο βγήκαμε με την Γεωργία.

–    «Τι έγινε Δημήτρη, χαϊδεύεις τον κώλο της Σοφίας;»

–    «Όχι ρε παιδί μου, λίγο λάδι της έβαλα…»

–    «Ας άφηνες να της βάλει ο Σταύρος. Αλλά είδες το κωλαράκι της και δεν αντιστάθηκες, ε;»

–    «Έλα ρε Γεωργία, λίγο λάδι μου έβαλε μην το κάνεις θέμα. Σε λίγο θα πεις ότι καύλωσε κιόλας!»

–    «Δεν καύλωσες;»

–    «E, εντάξει!»

–    «Έλα Σταύρο να μου βάλεις κι εμένα να δούμε θα καυλώσεις όπως ο Δημήτρης;»

Ξάπλωσε, ξεκούμπωσε το σουτιέν, έβαλε και το μαγιό μέσα στον κώλο της. Άρχισα να την αλείφω παντού αλλά μόλις έφτασα να χαϊδεύω τον κώλο της, το καυλί μου εκσφενδονίστηκε! Μόλις είδε η Σοφία το μαγιό να φουσκώνει σηκώθηκε μάζεψε τα πράγματα και ξεκίνησε για το σπίτι.
Από πίσω ακολουθήσαμε οι υπόλοιποι και μονολογούσα:

–    «Τι το θέλαμε το Σαββατοκύριακο γαμώ την πουτάνα μου; Sorry ρε παιδιά…»

Αφού ψήσαμε κάτσαμε στο τραπέζι να φάμε. Η Σοφία είχε μαλακώσει. Ξαφνικά έβγαλε το σουτιέν του μαγιό και έμειναν τα βυζιά της ελεύθερα και γυμνά.

–    «Ρε Σοφία τι κάνεις; Μπροστά στα παιδιά;»

–    «Σας πειράζει που βλέπετε τα βυζιά μου; Εδώ πριν λίγο ο Δημήτρης μου χάιδευε τον κώλο και ο Σταύρος τον κώλο της Γεωργίας. Άμα θες Γεωργία βγάλτο κι εσύ».

–    «Ok, το βγάζω».

–    «Άμα θέλει ο Σταύρος ας σου τα χαϊδέψει… άμα το επιτρέπει ο Δημήτρης. Ε, Δημήτρη; Να την χαϊδέψει;»

–    «Ας την χαϊδέψει. Αλλά κι εγώ θα χαϊδέψω τα δικά σου, ok;»

–    «E, βέβαια! Τι, εμείς θα κοιτάμε; Έλα δίπλα μου…»

Πήγε δίπλα της κι εγώ δίπλα στην Γεωργία. Χαϊδεύαμε τα βυζιά τους όρθιοι δίπλα τους. Τότε η Γεωργία μου κατέβασε το μαγιό και πήρε στα χέρια της τον πούτσο μου. Τον έπαιξε λίγο και μετά τον πήρε στο στόμα της. Γύρισα και είδα την Σοφία ήδη να τσιμπουκώνει τον Δημήτρη. Μας πήραν ένα τέλειο τσιμπούκι!

Πρώτος έχυσα εγώ στο στόμα της Γεωργίας και έβλεπα την γυναίκα μου να καταπίνει μετά από λίγο τα χύσια του Δημήτρη. Σηκώθηκαν οι κουμπάρες, έβγαλαν τα σλιπάκια τους και άρχισαν να φιλιούνται στο στόμα και να μοιράζονται τα χύσια μου που ήταν στο στόμα της Γεωργίας. Μετά η Σοφία έγλυφε τα χύσια μου πάνω από τα βυζιά της Γεωργίας. Μετά αγκαλιασμένες γύρισαν, κοίταξαν τα σηκωμένα καυλιά μας και είπε η Γεωργία:

–    «Σοφία, πάμε μέσα να τους γαμήσουμε; Τι λες;»

–    «Πάμε αλλά εσύ τον Σταύρο κι εγώ τον Δημήτρη, έτσι;»

–    «Άμα συμφωνούν τα αγόρια…»

–    «Εγώ γουστάρω να γαμήσω τη Σοφία, εσύ Σταύρο;»

–    «Κι εγώ γουστάρω να γαμήσω την Γεωργία».

Μπήκαμε μέσα και τα κορίτσια ξεκίνησαν με ένα 69. Μετά η Γεωργία έγλυφε την Σοφία κι εγώ την πηδούσα πισωκολλητά ενώ ο Δημήτρης έδινε πίπα στην Σοφία και μετά πήρε την θέση της η Σοφία. Τις βάλαμε και τις δύο στα τέσσερα, η μία να κοιτάζει την άλλη κι εμείς από πίσω να τις γαμάμε ενώ εκείνες έδιναν τρελά γλωσσόφιλα.

Μετά έβαλα την Γεωργία να κάτσει στον πούτσο μου και είπα στον Δημήτρη να μπει στον κώλο της για να την γαμήσουμε και οι δύο ταυτόχρονα. Αυτός τον έδωσε λίγο στο στόμα της Σοφίας και μετά μπήκε στον κώλο της γυναίκας του. Την γαμούσαμε και από τις δύο τρύπες. Εκείνη φώναζε από πόνο και καύλα. Μετά ήρθε στη θέση της η Σοφία. Εγώ έδωσα πίπα στη Γεωργία ενώ η Σοφία χοροπηδούσε στο καυλί του Δημήτρη.

Αφού μου τον σκλήρυνε αρκετά η Γεωργία, μπήκα μέσα στον κώλο της γυναίκας μου και την γαμούσα με δύναμη. Εκείνη ούρλιαζε από καύλα έχοντας μέσα της δυο ψωλές να την γαμάνε ταυτόχρονα. Μετά τις χύσαμε στο στόμα και τις δύο.

Το βράδυ βγήκαμε για ποτό. Εκεί έγιναν άλλες τρέλες… Οι γυναίκες φιλιόντουσαν μεταξύ τους. Πότε ο Δημήτρης έβαζε χέρι στη Σοφία, πότε στη Γεωργία, το ίδιο κι εγώ. Ακολούθησαν δυο Σαββατοκύριακα και μετά κανονίσαμε να πάμε όλοι μαζί διακοπές. Εκεί έγινε της κακομοίρας! Μονίμως γαμιόμασταν. Πότε ο καθένας με την γυναίκα του πότε με του άλλου. Βγαίναμε και ο καθένας έπαιρνε μαζί του όποια ήθελε.

Αυτό συνεχίστηκε για πολύ καιρό μέχρι που οι κουμπάροι μας μετακόμισαν στην επαρχία λόγο μετάθεσης του Δημήτρη και από τότε βλεπόμαστε μόνο σε γιορτές.

error: