Ο Δημήτρης και Νίκος θα σας διηγηθούν τι έγινε μια φορά με ένα ζευγάρι ένα μεσημεράκι του περασμένου Ιουλίου σ ένα εξοχικό στη Σαρωνίδα. Ο Γιώργος με την Γιάννα είναι ένα νέο ζευγάρι , πολύ όμορφοι και οι δύο που απάντησαν σε μία αγγελία μας, που ζητάγαμε ζευγάρια ή κοπέλες. Μας πρότειναν να βρεθούμε σε μια ωραία ψαροταβέρνα στη Σαρωνίδα κατά τις 3 το μεσημέρι κι αφού ετοιμαστήκαμε, ξυρίσαμε εκ νέου τους πούτσους μας, ξεκινήσαμε για τον τόπο συνάντησης μας. Όταν φθάσαμε στη ψαροταβέρνα πάθαμε τη πλάκα μας.

Ο Γιώργος 32 ετών, γεροδεμένος με ύψος περίπου στο δικό μας (1.82 – 1.84) με όμορφη κατατομή και η Γιάννα ένα εκπληκτικό μουνάκι 24 ετών γύρω στο 1.70 και στα 50 – 52 κιλά. Ο Γιώργος φόραγε ένα σορτσάκι και ένα μπλουζάκι και η Γιάννα ένα καυτό σορτσάκι με το πάνω μέρος από το μπικίνι μαγιώ της. Αμέσως η ματιά μας πήγε στα υπέροχα στήθη της, που θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτά κρατάγανε το μαγιώ και όχι το μαγιώ αυτά ! Και φυσικά εκ των υστέρων δεν είχαμε πέσει καθόλου έξω.

Καθίσαμε και αμέσως μετά τις απαραίτητες συστάσεις η πρώτη τους ερώτηση ήταν πως λειτουργούμε σαν δίδυμο κι αυτό ήταν που τους κίνησε τη περιέργεια. Η απάντηση μας ήταν ότι όταν είσαι φίλος με κάποιον για πάνω από τριάντα χρόνια, φυσικό είναι να μπορείς να λειτουργείς πιο ελεύθερα, χωρίς ταμπού και τέτοιες ανοησίες.

Η συζήτηση κύλησε ομαλά, ευχάριστα με ουζάκι και μεζέδες, χιούμορ και «ελευθεροστομία». Μετά από αρκετή ώρα το ζευγάρι είχε ξεπεράσει τις κάποιες αναστολές του και μας πρότειναν να πάμε στο εξοχικό τους. Όταν φθάσαμε εκεί αντικρίσαμε ένα πάρα πολύ ωραίο σπίτι με πισίνα και μας πρότειναν να βουτήξουμε. Όταν τους είπαμε ότι δεν ξέραμε και δεν φέραμε μαγιώ, η απάντηση τους, η οποία μας έκανε και γελάσαμε όλοι, ήταν: «Τώρα σας έπιασαν οι ντροπές ?» Εμείς φυσικά βγάλαμε πρώτοι τα ρούχα μας και ολόγυμνοι πέσαμε στη πισίνα. Η Γιάννα από τη πρώτη στιγμή είχε καρφωμένα τα μάτια της στους πούτσους μας. Όταν μας ρώτησε γιατί ξυριζόμαστε, της εξηγήσαμε ότι και για εμάς είναι καλό για την υγιεινή αλλά καλό και για τις γυναίκες που δεν μπερδεύονται με τρίχες.

Βγάζοντας το σορτσάκι η Γιάννα, μας βγήκαν τα μάτια. Το κάτω μέρος του μαγιώ, ένα υπέροχο στρινγκάκι, που εμπεριείχε ένα θεσπέσιο κωλαράκι. Αμέσως βγάζοντας το πάνω μέρος βούτηξε στη πισίνα με δυο στήθη υπέροχα. Ακολούθησε ο Γιώργος ολόγυμνος κι αυτός. Τρεις ολόγυμνοι άντρες και μια πανέμορφη κοπέλα topless. Οι πούτσες μας πήραν την ανηφόρα. Η Γιάννα πέρναγε κολυμπώντας από δίπλα μας και έπιανε τα καυλιά μας στο χέρι της για δευτερόλεπτα και μας άφηνε στη κάβλα μας. Ο Γιώργος αφού κολύμπησε για λίγο, πήγε και στάθηκε σε μια εσοχή της πισίνας με λίγο νερό και η Γιάννα πήγε δίπλα του αρχίζοντας να χαϊδεύει το καβλί του. Του είχε σηκώσει τα πόδια και άρχισε να του γλύφει τη κωλοτρυπίδα, τα αρχίδια του και το καβλί του. Όταν άρχισε να του κάνει ένα αριστοτεχνικό τσιμπούκι, τα καυλιά μας πήγαν να σπάσουνε. Περιμέναμε το σήμα τους για να μπούμε στο παιχνίδι. Σε λίγα λεπτά μας έκανε νόημα ο Γιώργος να πλησιάσουμε. Πήγαμε αριστερά και δεξιά της Γιάννας και αρχίσαμε να τη χαϊδεύουμε. Ο Νίκος παραμέρισε το μαγιουδάκι της και άρχισε να τη χαϊδεύει απαλά. Ο Δημήτρης έπιανε τις καβλωμένες ρώγες της και τις έτριβε απαλά. «Κάνε με να πονέσω Δημήτρη, τσίμπησε μου πιο δυνατά τις ρώγες, κάνε με να πάρω φωτιά» του είπε η Γιάννα.

Σε κάποια στιγμή ο Γιώργος μας πρότεινε να πάμε μέσα στο σπίτι γιατί όπως συνεχίζαμε θα μας άκουγαν οι γείτονες και θα ερχόντουσαν κοντά στη περίφραξη , να δουν τι γίνεται. Παίρνοντας τις πετσέτες που μας είχε φέρει η Γιάννα, τις τυλίξαμε γύρω μας και προχωρήσαμε προς το σπίτι. Ένα υπέροχο σαλόνι μας περίμενε, όπου εμείς καθίσαμε στον καναπέ χωρίς τις πετσέτες πλέον, η Γιάννα γονάτισε και άρχισε να παίζει πότε με τον ένα πούτσο και πότε με τον άλλον και ο Γιώργος ανάσκελα στο πάτωμα της έγλειφε το καλοξυρισμένο μουνάκι της. Η Γιάννα έκανε ένα υπέροχο τσιμπούκι και στους δυο μας βγάζοντας τα καυλιά έξω. Οι πούτσες μας ήταν έτοιμες να εκραγούν μετά από λίγο, αλλά μας «έσωσε» ο Γιώργος καθώς εκείνη τη στιγμή άρχισε να χύνει σαν τρελή η Γιάννα από το γλειφομούνι που της έκανε. «Χύνωωωωωω, χύνωωωωωωωωωω, το μουνάκι μου έχει πάρει φωτιά, σας θέλω να με γαμήσετε όλοι, γλείψε με αγάπη μου, γλείψε με, χύνω, μη βγάζεις τη γλώσσα σου από το μουνάκι μου, σε παρακαλώ».

Η Γιάννα είχε φτάσει να ήταν πάρα πολύ καβλωμένη και ήθελε επειγόντως πούτσο. «Σε παρακαλώ μωρό μου, μπορώ να έχω το καβλί του Δημήτρη ή του Νίκου, που το χρειάζομαι τώρα αμέσως?» Ο Νίκος ξάπλωσε κάτω στο πάτωμα και η Γιάννα ήρθε και ακούμπησε το μουνάκι της πάνω στο πούτσο του και με μια κίνηση το έχωσε όλο μέσα της, χωρίς να κουνιέται καθόλου. Απλά τριβόταν για πολλή ώρα πάνω στο μεγάλο καβλί του Νίκου. Ο Νίκος είχε πιάσει τα βυζιά της , είχε περάσει ανάμεσα στα μεσαία του δάχτυλα, τις ρώγες της και τις έτριβε δυνατά όπως ήθελε η Γιάννα.

Ο Δημήτρης με τον Γιώργο ήταν όρθιοι πάνω από τη Γιάννα και της έδιναν πουτσοσκάμπιλα στο γλυκό και καυλιάρικο προσωπάκι της. Η Γιάννα είχε αρχίσει πλέον και ανεβοκατεβαίνει με μανία πάνω στο πούτσο του Νίκου. Είχε έρθει η ώρα του μεγάλου της οργασμού. Άρχισε και φώναζε δυνατά ότι χύνει ξανά και ξανά και εκείνη τη στιγμή ο Νίκος μην αντέχοντας άλλο, άρχισε να εκσφενδονίζει μέσα στο καταπληκτικό μουνάκι της, ριπές από χύσια. Η Γιάννα σε στιγμές ηδονής άρχισε να παίζει, να γλύφει και να ρουφάει και τους άλλους δύο πούτσους. Ούτε ο Γιώργος , ούτε ο Δημήτρης άντεξαν για πολλή ώρα τη μαεστρία του γλειψίματος της και άρχισαν να τη χύνουν με πυρ κατά βούληση. Η Γιάννα είχε ανοικτό το στόμα της και δεχόταν με μεγάλη ευχαρίστηση τα χύσια τους. Μετά από αυτό το μουνάκι είχε τρελαθεί από τους οργασμούς της και είχε πέσει ξέπνοη πάνω στο στέρνο του Νίκου.

Όταν αράξαμε στον μεγάλο καναπέ οι τρεις άντρες, η Γιάννα σερνόταν ανάμεσα στα καυλιά μας και τους έδινε γλυκά φιλάκια ευχαρίστησης, σαν γατάκι που γουργουρίζει ευχαριστημένο. Άλλωστε φαινόταν ότι μετά από λίγη ώρα θα ξανάρχιζε ο δεύτερος γύρος. … Ήθελε κι άλλο η Γιάννα…θέλαμε και εμείς κι άλλο ! Η πισίνα μας περίμενε για ένα φρεσκάρισμα. Όταν γυρίσαμε πίσω στο σπίτι, μας περίμενε μια έκπληξη. Η Γιάννα έφερε ένα μπολ με σοκολάτα μους, μας έστησε και τους τρεις όρθιους και περνώντας από τον καθένα μπροστά, έπιανε το πούτσο του και τον βούταγε μέσα στη σοκολάτα. «Τώρα θέλω να φάω αράπικες μαύρες ψωλές» και άρχισε να μας γλύφει εναλλάξ και τους τρεις. Μετά από λίγα ρουφήγματα οι πούτσοι μας ήταν έτοιμοι για νέες περιπέτειες. Άλλωστε η Γιάννα ήταν τόσο ωραίο μουνί, που και πεθαμένος δεν θα αντιστεκόταν στην ομορφιά της και τη κάβλα που έβγαζε από μέσα της. Αυτή τη φορά θα συνεχίζαμε σε μια μεγάλη και άνετη κρεβατοκάμαρα.

Ο Γιώργος ξάπλωσε ανάσκελα πάνω στο μεγάλο κρεβάτι με το πούτσο του να κοιτάζει προς το ταβάνι και η Γιάννα τον καβάλησε χώνοντας τον μέσα στο υπέροχο μουνάκι της. Είχε έρθει η ώρα για το μεγάλο τετραολέ. Ο Δημήτρης παίρνοντας κατ εντολή της το παρακείμενο baby oil άρχισε να της βάζει μέσα στη κωλοτρυπίδα της, καθώς το μουνάκι κουνιόταν πάνω στο καβλί του Γιώργο. Η Γιάννα άρχισε το γλείψιμο στο πούτσο το Νίκου και ο Δημήτρης αφού καλογυάλισε το πούτσο του με το λαδάκι, άρχισε σιγά – σιγά να της το βάζει στην όμορφη τρυπούλα του κώλου της. Ο Γιώργος περίμενε υπομονετικά πότε ο Δημήτρης θα μπει όλος μέσα της και αφού συναντήθηκαν οι δύο πούτσοι, δόθηκε το σύνθημα για το «ξέσκισμα» της Γιάννας. Είχαμε φτιάξει μία εικόνα που δύσκολα συναντάς σε τούτο το «μάταιο σεξουαλικό μας κόσμο».

Η Γιάννα είχε γίνει σάντουιτς ανάμεσα σε τρεις ψωλαράδες, όπου ο Γιώργος της γαμούσε το μουνί και ο Δημήτρης τραβιόταν έξω, ο Δημήτρης της ξέσκιζε το κωλαράκι της και ο Γιώργος ήταν η σειρά του να τραβιέται έξω και ο Νίκος της μπούκωνε το στόμα με τη ψωλή του, η οποία τον κατάπινε μέχρι το λαρύγγι. Η εικόνα που έβλεπες ήταν πάρα πολύ καυλιάρικη και απορούσαμε πως ένα τόσο αδύνατο μα πανέμορφο μουνάκι κατάπινε με τόση μανία τρεις μεγάλες ψωλές. Είχαμε πετύχει τον τέλειο συγχρονισμό και η Γιάννα άρχιζε να μουγκρίζει και να φωνάζει, «ναι, ναι γαμήστε με ψωλαράδες μου, ξεσκίστε το μουνάκι μου, το κώλο μου, το στόμα μου, μην αφήνετε καμία μου τρύπα, ναι, ναι έρχομαι, χύνωωωωωωωωωωωωωω, σκίσε μου το μουνί Γιώργο, γάμησε μου τη κωλοτρυπίδα Δημήτρη, μη χύσει κανένα σας, θα σας σκοτώσω, θέλω να χύνω συνέχεια, συνέχεια, χύνωωωωωωωωωωωωωω, δεν αντέχω τις ψωλές σας με έχουν κατατρυπήσει. Χύνω καυλιά μου όμορφα, χύνω για πάρτη σας».

Εμείς βέβαια είμαστε και οι τρεις τόσο καυλωμένοι με το θέαμα, που δύσκολα θα μπορούσαμε να κρατηθούμε για πολύ ακόμα. Μετά από λίγη ώρα και αφού η Γιάννα ήταν έτοιμη να «παραδώσει το πνεύμα» και αφού είχε χύσει και ξαναχύσει, βγήκαμε όλοι από μέσα της, σηκωθήκαμε όρθιοι στο κρεβάτι και αρχίσαμε να χύνουμε τη ξαπλωμένη Γιάννα παντού. Στο πρόσωπο, στα μάτια, στο καυλιάρικο στόμα της, στα βυζιά της, στο μουνάκι της, στα υπέροχα πόδια της. Με τα χέρια της άλειψε με τα χύσια μας, όλο της το σώμα. Θα λέγαμε ότι ήταν τόσο εξαντλημένη, που τη πήρε αμέσως ο ύπνος. Ο Γιώργος μας πήρε έξω στο σαλόνι, όπου απολαύσαμε τρία υπέροχα ουίσκι, πριν κάνουμε το απαραίτητο μπάνιο και μας ξεπροβοδίσει στην εξώπορτα του αγκαλιάζοντας μας φιλικά, που τους προσφέραμε ένα τόσο ωραίο και πετυχημένο γαμήσι.

source : prostyxa.com