Η ιστορία που θα σας πω είναι αληθινή και εξελίχθηκε πριν 2 χρόνια σε ενα ελέυθερο καμπινγκ στην Έυβοια.

Με την γεωργία είχαμε και έχουμε μια πικάντικη ερωτική ζωη με πολλές φαντασιώσεις .Μια απο αυτές ήταν και τρίο με γυνάικα καθώς και τρίο με άλλον άντρα. Λίγες μέρες προτού ξεκινήσουμε για κατασκήνωση σε μια παραλία της έυβοιας που μας πρότεινε ενα φιλικό ζευγάρι συζητήσαμε μεταξύ σοβαρού και αστείου να καλέσουμε μαζί μας μια γνωστή μας που ήταν για καλοκέρι ελλάδα και πολλές φορές την είχαμε αναφέρει πάνω στο σεξ πόσο θα γουστάραμε να ήταν μαζί μας να την ξεζουμίζαμε..
(η κοπέλα μου είναι 27χρ αδύνατη με πεταχτο κολαράκι μελαχροινη λευκό δερμα σαρκωδη χειλάκια και στητό στήθος τρυφερό )
η φίλη μας η έρικα είναι 26χρ εξίσου αδυνατη μελαχροινη με λίγο μικρότερο στήθος και αρκετά γυμνασμένο κορμάκι

Κάναμε λοιπόν την κίνηση και την καλέσαμε και δέχτηκε ευχαρίστως μιας και δεν είχε κατι άλλο κανονισμένο.

Φτασαμε λοιπόν στην παραλία και διαπιστώσαμε με μεγάλη μας ικανοποίηση οτι είμασταν μόνοι μας σε μια πανέμορφη κλειστή παραλία με χρυσή άμμο και πανέμορφη φύση τριγύρο μας.
Έχοντας μόνο 4 μέρες μπροστά μας έπρεπε να σκαρφιστώ κάτι για να πραγματοποιήσουμε τον κρυφό μας πόθο που ήταν να ξεζουμίσουμε το μωράκι την έρικα.Το πρώτο βράδυ λοιπόν πίνοντας τις τεκίλες μας ( ζεστές μεν αλλα άκρος αφροδισιακές) έψησα την γεωργια να μπούνε στη θάλασσα με την έρικα και να την πέισει να κολυμπίσουν γυμνές. Ετσι και έγινε μεσα στα γελάκια και στα αστειάκια μέσα στη θάλασσα εβγαλε το μαγίο της έρικας και το δικό της και κολυμπούσανε κόντα σε κάτι βράχια μέσα στο σκοτάδι μέχρι που σταμάτησα να ακούω τα γέλια τους.Αφησα να περάσουν μερικά λεπτα και πήγα διακριτικά να δω τι συμβένει στον κολπίσκο πίσω απο τα βράχια που έιχανε απομονοθεί και είδα την εξής σκηνή.. Η έρικα ξαπλωμένη ανάσκελα και η γεωργία απο πάνω της στημένη στα 4 να της δίνει παθιασμένα γλωσόφιλα και οι 2 τους γυμνές πότε πότε σκάγανε γελάκια μέχρι που η γεωργία ακούμπισε το μουνάκι της έρικας και εκείνη έβγαλε το ποιό καυλιάρικο αχ που έιχα ακούσει ποτέ απο κορίτσι..
-Κανε ποιό σιγά πεδάκι μου τις έιπε η γεωργία θα μας ακούσει ο δικός μου
-Ετσι πώς με έχεις κάνει ας μας ακούσουν όσοι θέλουν απάντησε…

Η τώρα η ποτέ σκέυτηκα και αφού πέταξα το μαγιό μου εμφανίστηκα μπροστά τους με το καυλί μου κάγκελο.
Προς στιγμην η δικιά μου πάγωσε και με κοίταξε ενω η έρικα μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία μου έκανε σπασμωδικές κινήσεις με τη μεσούλα της προσπαθώντας να τριφτει πάνω στο πόδι της δικιάς μου και της ρούφαγε και το στήθος όπως ήτανε στημένη στα 4 απο πάνω της.
Χωρίς να χάσω ευκαιρεία δεν είπα κουβέντα και πήγα πίσω απο την δικία μου κάνοντας της ενα απίστευτό γλύψιμο και στις 2 τρυπούλες τις όπως ήταν στημένη ενω με το χέρι μου απο κάτω χάιδευα που και που τα απίστευτα μπουτάκια τις έρικας και το τρυφερό ξυρισμένο μουνάκι της.
Ηταν μια απίστευτη και πρωτόγνωρη εμπειρία για τη γεωργία και για εμένα να ζούμε τη σκήνη που φαντασιονόμασταν.

Το επόμενο σημαντικό βήμα ήταν να δω πώς θα αντιδράσει η δικιά μου οταν θα περιποιούμουν την φίλη μας.Παραμέρισα λοιπόν λίγο την γεωργία για να έχω όλο το κορμάκι της έρικας μπροστά μου και έσκυψα και εβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα στα μπουτάκια της και εκέινη κατευθέιαν ανασήκωσε τη μεσούλα της για να εφαρμόσει καλύτερα το μουνάκι της στο στόμα μου και για να μπορώ με ευκολία να της χουφτόσω το κολαράκι απο κάτω και να της το κραταώ ανασηκομένο.Εγλυφα την έρικα και έριχνα και κλεφτές ματιές στην δικία μου που δεν σταμάταγε να της γλύφει τα χειλάκια και το στήθος και να της χαιδέυει όλο το σώμα και που και που να μου πιέζει και το κεφάλι μέσα στα μπουτάκια της έρικας.

Ημασταν μέσα στην απόλυτη κάυλα και τρέλα έβλεπα το μωρό μου για πρώτη φορά σε λεσβιακό και τη φίλη μας να σπαρταράει απο την κάυλα .
Ανασήκωσα λίγο την έρικα και σταθηκα μπροστά τους με τον πούτσο μου να περιμένει και χωρίς να το σκευτούν και πολλυ γονατίσανε και αρχίσανε και οι 2 να μου τον γλύφουν πότε με δύναμη πότε με πάθος τρυφερά είχα 2 μωρά με απίστευτα σαρκώδη χειλάκια να μου ρουφάνε τον πούτσο .. ήθελα να τελειόσω εκέινη την ώρα αλλα κρατήθηκα για να σκίσω το μουνάκι τις έρικα όπως ακριβώς το έιχαμε φαντασιωθέι με την γεωργία.Όρθιος όπως ήμουν έκανα νέυμα στην δικιά μου να με αφήσει να περιποιηθώ την φίλη της όπως ακριβώς ήταν στην φαντασίωση της ( θλελω να σε βλέπω να την σκίζεις και να δακρύζει απο τους οργασμόυς) Αρπαξα λοιπον την έρικα απο την κοτσίδα της και της έβαζα τον πούτσο μου βαθέια στο στόμα λέγοντάς της σαρέσει ρε καυλάκι να σε τσιμπουκόνουν στις ερημιές ???της κάρφωνα τον πούτσο στις χειλάρες της και εκείνη απαντούσε με μμμ και ναι κάθε φορα που τον έβγαζε απο το στόμα της με πνιχτή φωνη’Η δικιά μου έιχε καυλώσει τόσο πολλύ που μία ήτανε γονατιστή και έγλυφε τις ρώγες τις έρικας μία σηκονώτανε όρθια γλύφοντας τις δικές μου ρώγες.Ειχα τρελαθέι και εγω απο την κάυλα με το σκηνικό τότε σήκωσα όρθια την έρικα και της έδωσα ενα παθιασμένο γλωσόφιλο κλείνωντας το στήθος της μέσα στο χερι μου την γύρισα γρήγορα απο την άλλη την ακούμπησα στον βράχο της άνοιξα τα απίθανα ποδαράκια της και μπήκα με δύναμη μέσα της. έβγαλε μια κραυγή και ενα άααχχ που νόμιζα οτι πέθανε.την έσκιζα γρήγορα και δυνατά ενω η δικία μου προσπαθούσε να μου γλύφει τις ρώγες μη μπορώντας απο την ένταση που κουνιόμουν σκίζοντας την έρικα.

Σε κάποια στιγμή ένιωσα τα νυχάκια τις έρικα να μου γδέρνουν το πούτσο καθώς προσπαθούσε να πέξει με το μουνάκι της όπως την γαμουσα και μετά απο λίγο ένιωσα τον πούτσο μου να γίνεται μούσκεμα απο τα χύσια της.Ηταν η ώρα να χύσω και εγώ…Γυρισα την έρικα προς το μέρος μου και μου έιπε με τρεμάμενη φωνή ( τι ήταν αυτό το πράγμα παιδί μου? θα λιποθυμίσω) μου έσκασε ενα πεταχτό γλωσόφιλο και αμέσως γύρισε στην γεωργία και τις έδωσε ενα παθιασμένο και αμέσως ξεκινήσανε και οι 2 να μου γλύφουνε τις ρώγες πέζοντας μου η έρικα τον πούτσο για να χύσω.Με κάυλωνε τόσο πολλύ η σκηνή με αυτά τα δύο καυλάκια με τα πανέμορφα πρωσοπάκια και χειλάκια να με γλύφουν με πάθος και να με κοιτάνε που και που στα μάτια βγάζοντας αναφιλιτά ηδονής .Τις γονάτισα και τις 2 και τελείωσα πάνω στα πρωσοπάκια τους και στα χειλάκια τους και μετά βουτήξαμε και οι 3 στη θάλασσα… το επόμενο βράδυ ήταν ακόμα ποιό συγκλονιστικό αφού πήγαμε τις φαντασιώσεις μας πολλά σκαλοπάτια ποιό ψηλά..θα σας τα διηγηθούμε σε άλλη ιστορία…