φωνάζει «σ’ αγαπάω» κι εκείνος να απαντά με σπαστά ελληνικά «φκαριστώ πολύ».

Άνω-κάτω έγινε γνωστή ψαροταβέρνα της πόλης – Πρωταγωνιστές της υπόθεσης ένας Νιγηριανός μικροπωλητής και μία Ελληνίδα…
Όλα έγιναν την….

περασμένη Παρασκευή (15-10-2010) σε μία από τις πιο γνωστές ψαροταβέρνες της πόλης. Ο Νιγηριανός και η Ελληνίδα φίλη του, κάθισαν αρχικά σε ένα τραπέζι και παρήγγειλαν…….
τους ψαρομεζέδες τους. Άρχισαν να τρώνε και να μιλάνε τρυφερά, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων πελατών. Αυτό όμως ήταν μόνο η άρχη…

Κάποια στιγμή το ζευγάρι σηκώθηκε και πήγε στην τουαλέτα του καταστήματος. Κλειδώθηκαν μέσα και όπως γράφει η dete.gr, οι ερωτικοί τους στεναγμοί ακούγονταν μέχρι και έξω. Ιδιαίτερα σε κάποιους που είχαν τραπέζι κοντά στην πόρτα της τουαλέτας και προσπαθούσαν να απολαύσουν το ψάρι τους.
Μάταια η ιδιοκτήτρια της ψαροταβέρνας προσπαθούσε να τους ηρεμήσει και να τους σταματήσει. Χτυπούσε την πόρτα της τουαλέτας, αλλά το ζευγάρι… συνέχιζε απτόητο! Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έλεγαν από το μαγαζί, μόνο που δεν έβαλαν τα… γέλια, όταν άκουσαν τη γυναίκα να «ουρλιάζει» και να φωνάζει «σ’ αγαπάω» κι εκείνος να απαντά με σπαστά ελληνικά «φκαριστώ πολύ».

Μετά από αρκετά λεπτά το ζευγάρι βγήκε από την τουαλέτα… σα να μην τρέχει τίποτα! Έτσι κατευθύνθηκαν στο τραπέζι τους και συνέχισαν να απολαμβάνουν την μπύρα τους, μιας και το ψάρι το είχαν τελειώσει.
Οι υπόλοιποι θαμώνες τούς κοιτούσαν περίεργα ενώ μία παρέα νεαρών που έτρωγε λίγο πιο πέρα, είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια. Μάλιστα ένας εξ αυτών είπε στην ιδιοκτήτρια (αφού πλήρωσε) πως με τέτοιο θέαμα θα προτιμά την ψαροταβέρνα της σε καθημερινή βάση…