PickUp Αγίου Βαλεντίνου

Email address:[email protected]

“Γιορτάζεις σήμερα;”

Πριν από αρκετά χρόνια, τότε που το Club 22 ήταν στις δόξες του (Βουλιαγμένης 22) κι έβρισκες μέσα σωστές γυναίκες που μιλούσαν ελεύθερα, είχα κάνει κονέ σε ένα φίλο μου με τον εξής τρόπο.

Έχουμε πάει στο Club 22 Αγίου Βαλεντίνου, εγώ κι αυτός. Πήγαμε καθαρά για καμάκι. Μπανίζει τότε ένα καλό κομμάτι απέναντι, HB8. Εγώ να κοιτάω γενικά στο χώρο, δίχως να έχω εστιάσει κάπου την προσοχή μου. Σε κάποια φάση γυρνάει και μου λέει: “Μαλάκα, η απέναντι με κοιτάει τόση ώρα. Καρφωνόμαστε πολύ, τι θα γίνει θα πας να μιλήσεις?” για να πάρει την απάντηση “Ρε ούφο, πάλι εγώ θα πάω να μιλήσω? Όταν θέλετε να κάνετε κατάσταση εμένα θα βάζετε μπροστά?”

Τέλος πάντων με τα πολλά πηγαίνω. Αν και ήξερα την απάντηση γιατί ο φίλος μου μια ζωή κλασικές παπαριές μου λέει του στυλ “Πήγα εκεί, πηδήχτηκα με αυτήν” (δηλ. απλά φασώθηκε) ή “Φάσωσα μία χθες στο club” (δηλ. δεν έκανε τίποτα). Ότι έλεγε, στην πραγματικότητα ήταν τουλάχιστον ένα level πιο κάτω. Τέσπα, πάω, πλησιάζω, βλέπω τρεις κοπέλες στη σειρά (οι άλλες δεν έλεγαν και πολλά όσο αυτή που κόζαρε) οπότε γυρνάω στο target του και της λέω.

A: Να σε ρωτήσω…γιορτάζεις σήμερα;
HB8: Όχι, γιατί;
Α: Γιατί ο φίλος μου απέναντι θέλει να χορέψετε Blues! (γελάει)
HB8: Πες του να έρθει να τον γνωρίσουμε.

Με τα πολλά τον έφερα, τους σύστησα και μιλούσανε για πολύ ώρα. Εγώ απασχολούσα τα obstacles δίπλα και απλά περνούσα την ώρα μου μέχρι να γίνει το κονέ.

Ανταλλάξανε τηλέφωνα, την κάλεσε την μεθεπόμενη μέρα, βγήκανε, τα φτιάξανε κι όλα καλά. Επειδή τότε όμως ήταν άλλες εποχές και δεν έκανες sex απ’ τις πρώτες μέρες (ήμασταν πιο ρομαντικοί…τρομάρα μας), η κοπέλα του είχε πει ότι σε 2-3 εβδομάδες θα έφευγε Αγγλία και ότι θα έμενε εκεί 3 μήνες. Αλλά συν τις άλλοις ήταν παρθένα, οπότε επειδή λέει ήθελε να “μην κολλήσει μαζί του και μετά να του λείπει”, είπε ότι θα το κάνανε όταν γυρνούσε. Αυτοί συνεχίσανε να τα λένε βέβαια καθημερινά, μέχρι που η κοπέλα έφυγε για Λονδίνο.

Ο φίλος μου λοιπόν με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά να μου λέει: “Πωπω, τι καλά! Μόλις γυρίσει από Αγγλία θα πάρω πάλι παρθενιά!” (μην τον παρεξηγείτε, είχε πάει μία φορά με παρθένα κι ήταν λίγο ψυχάκιας με τις παρθενιές όπως καταλάβατε. Γενικά είναι τρελοκομείο τελείως). Anyway, απ’ την ώρα που η κοπέλα πήγε Αγγλία, μιλούσανε κάθε 3-4 μέρες αραιά και που, ώσπου κάποιες φορές η γκόμενα άρχισε να μην το σηκώνει. Του έστελνε μηνύματα, τον έπαιρνε με καθυστέρηση ωρών κτλ. Αυτός το νόμιζε για φυσιολογικό, ώσπου μια μέρα έγινε το εξής…

(χτυπάει τηλέφωνο)
Φωνή άντρα: Παρακαλώ?
Φίλος: Ναι καλησπέρα, την Ελένη θα ήθελα.
Φωνή άντρα: Φιλαράκο, η Ελένη είναι απασχολημένη. Και μην ξαναπάρεις σε αυτό τον αριθμό γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα!

Όπως καταλάβατε δε χωράει περαιτέρω ανάλυση. Την παρθενιά τελικά την πήρε άλλος! Από τότε δε, ο φίλος μου λέει το ρητό “Την γυναίκα και στην Ανταρτική να την βάλεις θα σου γαμηθεί!” Δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά τέλος πάντων πάνε οι εποχές όπου οι γυναίκες έμεναν πιστές και ανησυχούσαν μονόπλευρα για το αν ο φαντάρος τους ή ο φοιτητής του εξωτερικού δεν τους φοράει κέρατο. Τώρα η ανησυχία είναι αμφίδρομη και δεν ξέρεις ποτέ από που θα σου ‘ρθει.

Απλά συμβουλή: Μην πάτε να κάνετε PickUp με αυτές τις ατάκες γιατί εν έτει 2012 θα φάτε τα μούτα σας. Εγγυημένα. Δεν τις βρίσκεις πουθενά πλέον.

error: