Email address:[email protected]

Έμπειρη HB 9+ μόνη, ψάχνει. 

Το συγκεκριμένο sargάρισμα (sarging=βγαίνω για καμάκι) μου έμεινε χαραγμένο για έναν και μόνο λόγο που θα σας εξηγήσω στο τέλος, για να μην σας κάνω spoiler.

Έχω βγει με παρέα για ποτό και κατά τις 01:00 σκάει μήνυμα από φίλο που είχε party. Εκείνες τις μέρες ήταν γιορτές, οπότε το θεώρησα μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσω την τύχη μου, μιας και στο μαγαζί που ήμουν αρχικά, δεν παίζανε πολλά νέτα. Ήμασταν ένα ζευγάρι κι ένας φίλος, σύνολο τέσσερα άτομα. Ο φίλος πήγε αλλού, εγώ με το ζευγάρι πάω στο party. Καλύτερα δηλαδή, γιατί αν ο φίλος μου ερχόταν για wingman, θα πέταγε καμιά άκυρη παπάρα και θα έπαιρνα τ’@@ μου πανηγυρικά.

Σκάω λοιπόν με το ζευγάρι που σας λέω Βόρεια Προάστια. Τα παιδιά ξέρανε καλύτερα τον τύπο, γι’ αυτό και τους περίμενα στην πόρτα για να κάνουμε είσοδο μαζί και να με συστήσουν. Το σπίτι του παιδιού ήτανε…ξέρετε τώρα, από εκείνους που “πεινάνε” (πισίνες, μπαρ με δύο άτομα μέσα, DJ κι ένα σωρό παπάδες). Η ώρα ήταν 03:30 και ήταν πάνω που είχαν αρχίσει να φεύγουν οι πρώτοι. Σύνολο παίζανε 50-60 άτομα. Ευτυχώς από νέτα είχε καμιά δεκαριά. Με μία γύρα στο δεκάλεπτο είδα ότι αυτό που άξιζε περισσότερο απ’ όλα ήταν στην άλλη άκρη του μπαρ. Το να πάω απ’ την άλλη ήταν αδύνατο, όμως για καλή μου τύχη, μετακόμισε (μαζί με τις δύο φίλες της κιόλας) ακριβώς μπροστά μου.

Λέω στον φίλο μου να μου την συστήσει…διακριτικά. Ο φίλος μου μάλιστα ήξερε ότι η γκόμενα είναι όντως single, άρα διάβαζα βουλομένο γράμμα. Κοντοστέκεται όμως και προσπαθεί να σκεφτεί ατάκα για να μιλήσει. Περνάνε 2-3 λεπτά και λέω “δε γαμιέται”, πάω για PickUp.

Α: Να σε ρωτήσω, η μουσική που βάζει ο DJ δεν είναι κάπως άκυρη;
Γ: Ναι, έχεις δίκιο.
Α: Αυτό ακριβώς έλεγα και στον (*όνομα_φίλου*). Έλα ‘δω ρε συ να ακούσεις (του κάνω νόημα και έρχεται). Ορίστε, και η φίλη σου συμφωνεί. Πετάει κάτι κομμάτια ο τύπος, και μου θυμίζει τους DJ στο χωριό που βάζουν τα άκυρα ελληνικά από αρχές δεκαετίας ’90, “Σαν να μπαίνει η Άνοιξη και τέτοια” και ξενερώνουν όλοι, μα δεν είναι τραγικό;
Γ: Ναι, βασικά εδώ και ώρα έτσι είναι. Προηγουμένως να δεις τι τραγικά έβαζε.
Α: Είσαι κι εσύ της ξένης μουσικής, ε;
Γ: Ναι περισσότερο ξένη ακούω.

Απλό opener με θέμα την μουσική. Αν ο φίλος σας κολώνει να σας συστήσει μπαίνετε κάπως έτσι. Φυσικά τον κάλεσα για να δείξω ότι “συζητάμε ως παρέα” και μετά από 2-3 λεπτά την έκανε από μόνος του διακριτικά.

Α: Απ’ ότι βλέπω είσαι με παρέα. Είστε κολλητές;
Γ: Με τις περισσότερες ναι, αυτή εδώ είναι η ξαδέρφη μου.
Α: Αυτό θα έλεγα μόλις τώρα. Μοιάζετε αρκετά στο πρόσωπο. Έχετε τις ίδιες εκφράσεις.
Γ: Ναι, μας το έχουνε πει.
Α: Δεν συστηθήκαμε.
Γ: (*το_όνομά_της*)
Α: Χάρηκα. (*το_όνομά_μου*) (χειραψία) Δεν θα με συστήσεις στις φίλες σου; Αυτό είναι το σωστό.
Γ: Από εδώ η (με συστήνει σε όλες)
Α: Ποια είναι η καλή και ποια είναι η κακιά;
ΓΦ: (φίλη της) Αυτή είναι η κακιά.
Γ: Ψέματα λέει, αυτή είναι η κακιά.

Μετά αρχίζει το παιχνίδι. Από εδώ και πέρα φυσιολογική συζήτηση. Ρωτάμε ο ένας τον άλλο περιοχές και με τι ασχολείται ο καθένας.

Α: Ενδιαφέρον ακούγεται.
Γ: Ναι, βασικά ήμουνα Λονδίνο 4 χρόνια. Γύρισα από σπουδές πριν από 2 χρόνια. Και τώρα δουλεύω, αν και δεν είμαι και τόσο ικανοποιημένη και σκέφτομαι να ξαναφύγω.
Α: Καλά δεν είσαι και η μόνη που το σκέφτεται. (από μέσα μου: “Τι μαλακίες λέει, όλες έχουν λυσσάξει να φύγουνε”). Στο Λονδίνο να φανταστώ ότι θα γνώρισες αρκετούς Έλληνες έτσι; Έχω πάει τρεις φορές και είναι πολύ ωραία. Έχω αρκετούς γνωστούς εκεί.
Γ: Ναι, ήτανε πολύ καλά. Κοίτα, είχε Έλληνες αλλά δεν έκανα και τόσο παρέα μαζί τους. Κυρίως με ξένους. Άντε κάνα δυο φίλες είχα.

Τώρα εδώ έρχεται το σημείο που αναρωτιέσαι “WTF, σνομπάρεις τους Έλληνες ενώ είσαι σε ξένη χώρα για να το παίξεις international; Η απλά έτυχες σε κάγκουρες. Και καλά ένας και δύο. Όλοι στη σχολή κάγκουρες ήτανε και τους είχες στην απ’ έξω; Εν τω μεταξύ η τύπισσα με ρώτησε ηλικία, της λέω 28, όταν με ρωτάει “πόσο με κάνεις” της απαντάω 25-26, μου λέει ότι σε λίγους μήνες κλείνει τα 30 και σκαλώνω! Μιλάμε τώρα για μια θεογκόμενα, μελαχρινό με μπαλκόνια αεράτα και γαλάζια μάτια. Ήτανε να την πιεις στο ποτήρι, ούτε καν σου πέρναγε απ’ το μυαλό ότι είναι 30.

Τεσπά, με τα πολλά βάζω στη κουβέντα και την ξαδέρφη της, την ρωτάω με τι ασχολείται κτλ. Ύστερα από λίγο αρχίζει ο χορός. Τσιφτετελάκια και μαλακίες. Εκεί λοιπόν την πιάνω κι αρχίζουν τα πρώτα IOI. Την χορεύω, χορεύω όμως και τις φίλες της, ώσπου αρχίσει να ψιλοζηλέυει και με παίζει με πλάτη. Κωλοτριψίματα και ιστορίες. Περιττό να πω ότι με καύλωσε απίστευτα αλλά ήμουνα ψύχραιμος.

Γυρνάμε πίσω στη θέση μας κι αυτή φεύγει στο πεντάλεπτο με τις φίλες της στα…ενδότερα για να χορέψουν. Εγώ γυρνάω προς το φιλικό ζευγάρι που είχαμε έρθει μαζί και πιάνω την κουβέντα. Το νέτο γυρνάει μετά από 10 λεπτά και μου γνέφει σε φάση “Έλα να σου πω”.

Γ: Για πες μας με τι άλλο ασχολείσαι;
Α: (της λέω ιστορίες…). Εσύ;
Γ: Μου αρέσουν οι Latin χοροί. Έχω καιρό να πάω βέβαια, στο Λονδίνο πήγαινα γενικά.
Α: Άντε. Είχα πάει πριν από λίγες μέρες στο *όνομα_club*. Να κανονίσουμε καμιά φορά.

Με τα πολλά περνάει κανένα δεκάλεπτο και μου λένε οι φίλοι μου ότι θα την πουλέψουνε. Ο φίλος μου μάλιστα μου γνέφει “Εσύ άμα θέλεις κάτσε”. Οπότε εδώ είμαι σε δίλημμα. Μένω και το ψήνω κι άλλο, αλλά έχω να αντιμετωπίσω και τις φίλες της που μπορεί να μου κάνουν close ή την πουλεύω και ανταλάσσουμε τηλέφωνα, στέλνοντάς της μήνυμα ότι “Ήρθα με την παρέα μου;” Προτίμησα το δεύτερο. Άλλωστε καναπές για bounce δεν υπήρχε. Έπρεπε να την βγάζαμε στο όρθιο και θα είχα εκτεθεί αν έμενα.

Α: Δυστυχώς πρέπει να φύγουμε.
Γ: Οκ..
Α: Αν θέλεις να ανταλλάξουμε τηλέφωνα να κανονίσουμε κανένα Latin κάποια στιγμή.

PickUp Success.

Ανταλλάσσουμε λοιπόν τηλέφωνα και έρχεται η ώρα της κλήσης. Όπως έχουν πει λοιπόν και οι γνωστοί PickUp Artists, δεν υπάρχει “ο κανόνας των 3 ημερών” που να λέει “Πάρε τηλέφωνο την 3η μέρα”. Παίρνεις όταν είναι να πάρεις. Αν το καθυστερήσεις και πολύ μπορεί να σε έχει ξεχάσει.

Την παίρνω λοιπόν την επόμενη μέρα το βράδυ. Κανονικά είχα σκοπό να πάρω την μεθεπόμενη μέρα, για να ψηθεί λίγο, αλλά αν δεν πειραματιστούμε σε αυτό το ρημάδι το blog δεν θα βγάλουμε συμπεράσματα. Όχι ότι θα αλλάξει το πότε θα την πάρεις. Αν γουστάρει έχει καλώς. Anyway, ακολουθεί το τηλεφώνημα (κάνω skip τις χαιρετούρες).

Α: Τι λέει, το γλεντήσατε χθες;
Γ: Ναι, κάτσαμε μέχρι αργά.
Α: Α ναι; Τι ώρα φύγατε;
Γ: Ε κατά τις έξι….αλήθεια πως και με πήρες τηλέφωνο;

(Εδώ η ερώτηση ήταν λίγο άκυρη. Δηλαδή το τηλέφωνο το έδωσε για να παίξουμε τις κουμπάρες;)

Α: Απλά πήρα να δω τι κάνεις.
Γ: Καλά είμαι. Έχει γενέθλια μια φίλη μου σήμερα κι ετοιμαζόμαστε να της κάνουμε party έκπληξη, κι όπως καταλαβαίνεις είμαστε στο τρέξιμο.
Α: Α, ενδιαφέρον. Να την χαίρεσαι λοιπόν.
Γ: Ευχαριστώ. Εσύ τι κάνεις;
Α: Τώρα μαγείρευα πριν λίγο και μόλις τελείωσα.
Γ: Α ξέρεις να μαγειρεύεις κιόλας; Τι έφτιαξες;
Α: Μπιφτέκια με πατάτες.
Γ: Α ναι; Καλά τα κάνεις;
Α Να φας από μένα και να γλύφεις και τα δάχτυλά σου.
Γ: Τι κιμά πήρες;
Α: Κοίτα, η σχέση μου με τον κιμά είναι μόνο στα μακαρόνια. Τα συγκεκριμένα μπιφτέκια ήταν κατεψυγμένα.
Γ: (με υφάκι) Κατεψυγμένα; Μμμμ! Μας ξενέρωσες!
Α: Α ναι; Εμ, άντρας είμαι. Και που τα καταφέρνω μέχρι εκεί μια χαρά. Αν εσύ τα καταφέρνεις καλύτερα αν θέλεις να μας καλέσεις να φάμε απ’ τα χεράκια σου να σε δούμε. (με γέλιο αυτή η ατάκα για να το πάρει ως neg)
Γ: Καλά, θα δούμε. Ε, πρέπει να… (εκεί κατάλαβα ότι ήθελε να την κάνει απ’ το τηλέφωνο γιατί ήταν στο τρέξιμο, οπότε είπα να κάνω εγώ το close).
Α: Οκ, αυτά που λες. Άντε να σ’ αφήσω μιας κι έχεις ετοιμασίες, έχω κι εγώ να κάνω λίγη δουλίτσα στον υπολογιστή.
Γ: Οκ, θα τα πούμε.
Α: Να κανονίσουμε αν είναι μέσα στη βδομάδα για κάνα ποτάκι. Βγαίνεις καθημερινή ή μόνο Σαββατοκύριακα;
Γ: Εεε, δε βγαίνω. Γενικά δεν βγαίνω.
Α: Οκ, καλή συνέχεια.

WTF!!!! Δε βγαίνω???
Μιλάμε για γείωση που φτάνει μέχρι τον πυρήνα της Γης! Πως είναι δυνατόν μια γκόμενα στα 30 παρά κάτι να είναι ΤΟΣΟ ξενέρωτη; Πήρε λοιπόν την επιβεβαίωσή της στο party, χόρτασε και “γεια σας”. Θα συνεχίσει την μίζερη κι αραχνιασμένη ζωή της, όπως πολλές άλλες. Μέχρι πότε όμως;

Ο λόγος που μου έμεινε αυτό το PickUp είναι διότι ΜΟΝΟ στις Ελληνίδες μπορεί να τύχει να ανταλλάξετε τηλέφωνα, να σου δείξουν IOI και την επόμενη μέρα να κάνουν ότι δεν σε ξέρουν. Άρα αν δεν σκοράρεις, μην κάνεις καθόλου χαρούλες.

Τα PickUp μου μέσα…

Καμάκι failed.