Αφού καθάρισα τον πούτσο σου, πιάνεις με τα 2 χέρια το κεφάλι μου το σηκώνεις και με φιλάς στο στόμα. Σηκώνεσαι από την καρέκλα και με χαϊδεύεις σε όλο το κορμί. Φωνάζεις την Κλαίρη να έρθει κοντά και να καθαρίσει το strapon  από τα χύσια της. Πρόθυμα βάζει το κεφάλι της ανάμεσά μας και παίρνει τσιμπούκι από το strapon που ακόμα φοράω. Εσύ ασχολήσε με τα βυζάκια μου. Στρίβεις με τα δάχτυλά σου τις ρώγες μου και μετά τα χουφτώνεις απαλά. Σκύβεις, τις ρουφάς μία μια απαλά και με τα χέρια σου ζουλάς τα βυζιά μου, τα φέρνεις να κολλήσουν το ένα με το άλλο και γλύφεις την σχισμή που κάνουν, περνάς την γλώσσα σου πάνω από τις ρώγες μου, με δύναμη να κουνηθούν, τα δαγκώνεις απαλά, αχ καύλα μου έτσι μου αρέσει ναι μωρό μου έτσι..

Η Κλαίρη απο την άλλη πλευρά αφού τελείωσε με το strapon,το έβγαλε και άρχισε να μου γλύφει τα μπούτια από τα γόνατα μέχρι το εσωτερικό των μηρών χωρίς να ακουμπάει καθόλου το μουνί μου.

Εσύ κατεβάζεις τα χέρια σου χαμηλά και μου χουφτώνεις τον κώλο, πιάνοντας τα 2 κωλομέρια τα ανοίγεις και η Κλαίρη αρχίζει να με φυσάει στις τρύπες μου. Έχω τρελαθεί από καύλα και τρέμουν τα πόδια μου, μια και είμαι γονατιστή πάνω στο κρεβάτι.

Λες την Κλαίρη να πάει πιο πέρα και με παίρνεις αγκαλιά. Με βάζεις, μισή, να ξαπλώσω στο κρεβάτι με τα πόδια μου να κρέμονται στο πάτωμα.  εσύ τραβάς κοντά την πολυθρόνα που σε είχα βάλει πριν να καθίσεις και έρχεσαι όσο πιο κοντά γίνεται. Πιάνεις το ένα πόδι μου, το λυγίζεις και το τοποθετείς πάνω στο μπράτσο της πολυθρόνας, το ίδιο κάνεις και με το άλλο.

Αρχίσεις και με χαϊδεύεις από κάτω προς τα πάνω φτάνοντας στο εσωτερικό των μοιρών μου, η καύλα που νιώθω δεν περιγράφετε, το μουνάκι μου ήδη στάζει .

Μετά κάνεις την ίδια διαδρομή με την γλώσσα σου, που με τρελαίνει περισσότερο. Σου ψιθυρίζω να με γαμήσεις αλλά κάνεις ότι δεν ακούς.  Με πιάνεις από την μέση με τραβάς κι άλλο προς τα εσένα, πλέον νιώθω την ανάσα σου να πέφτει πάνω στο υγρό μουνί μου. Με κοιτάς στα μάτια και με μια απότομη κίνηση με περνάς με πίεση την γλώσσα σου από τον κώλο μέχρι την κλειτορίδα. Αναστενάζω βαριά με ξανακοιτάς στα μάτια και το ξανακάνεις, ααααααααααααααααχ  καύλα μου μην με τυρρανάς γάμησέ με εδώ και τώρα. σκίσε με δεν αντέχω άλλο. Κατεβάζω τα χέρια μου να τρίψω το μουνάκι μου αλλά δεν τα καταφέρνω, μου τα πιάνει η Κλαίρη και τα κρατάει πάνω από το κεφάλι μου. Σκύβει και αρχίζει να με φιλάει το στόμα, το άλλο χέρι της είναι ήδη πάνω στα βυζιά μου και τα τσιμπάει απαλά, στρίβοντάς τα. Ανασηκώνω την λεκάνη μου και τότε χώσεις το κεφάλι σου ανάμεσα στα πόδια μου, με γλύφεις παθιασμένα, με ρουφάς, με δαγκώνεις απαλά και με την άκρη των δακτύλων σου ακουμπάς τις τρυπούλες μου με κυκλικές κινήσεις, Εγώ σπρώχνω  για να μπουν μέσα μου αλλά μάταια είναι τόσο λυγισμένα τα γόνατα μου που δεν έχω άλλο περιθώριο να έρθω πιο κάτω. Έχω παραλύσει από κάυλα, θέλω να σε νιώσω σκληρό μέσα μου και να με ξεσκίζεις. Σε ένα τίναγμα μου χώνεις ένα δάκτυλο στο μουνί μου και ένα στον κώλο μου και παραδίνομαι. Χύνω ασταμάτητα, όλη αυτή η προσμονή με έφερε στα άκρα μου. Συνεχίζεις να τα κουνάς μέσα έξω και με γλύφεις για να με γευτείς. Η Κλαίρη έχει έρθει και αυτή κοντά για να πάρει το μερίδιό της. Κάνεις στην άκρη και χώνει το κεφάλι της στο μουνί μου γλύφοντας το.  Το μουνί της είναι μπροστά μου και σηκώνω το κεφάλι μου και την γλύφω κι εγώ. Εσύ σηκώνεσαι να θαυμάσεις τα μουνάκια σου.  Πο πο τι καυλιάρες που είστε συνεχίστε έτσι, κι έρχομαι σε λίγο. Το παιχνίδι έχει ανάψει με την Κλάιρη και πλέον η κάθε μία έχει από  3 – 4 δάχτυλα μέσα τις πότε στο μουνί και πότε στον κώλο.

Έρχεσαι μετά από λίγο κρατώντας 2 δονητές. Μας δίνεις από έναν και τον χώνει η μία στο μουνί της άλλης το θέαμα εκπληκτικό από ότι είπες. Παίρνεις την Κλαίρη από πάνω μου, η οποία έχει αφήσει τον δονητή μέσα στο μουνί μου. Με κοιτάς στα μάτια πιάνεις τον δονητή και τον κουνάς μέσα έξω απαλά στην αρχή, μου λες, «έτσι θέλεις να σε γαμήσω»  «πιο δυνατά» σου απαντάω .

τον κουνάς πιο δυνατά «έτσι καργιολάκι μου»

«πιο δυνατά»

«Πιο δυνατά? Τώρα θα δείς»

Τον βγάζεις από μέσα μου απότομα και μου χώνεις με   την μια τον πούτσο σου, με γαμάς όλο και πιο γρήγορα. Με πιάνεις  από την λεκάνη και με κουνάς με δύναμη, με έχεις σκίσει,

Μου σηκώνεις τα πόδια ψηλά και με γαμάς σαν τρελός. «Έτσι θέλεις να σε γαμήσω κάυλα μου? Έτσι έτσι ?» «ναι, ναι ναι σκίσε με γαμιά μου ναι ναι θα χύσω ναι ..»

Μετά από λίγη ώρα σταματάς και βγαίνεις από μέσα μου, φωνάζεις την Κλαίρη να έρθει να γλύψει το μουνάκι μου, φυσικά με μεγάλη προθυμία το κάνει κι εσύ προετοιμάζεις τον κώλο μου. Χώνεις τα δάχτυλα σου στο μουνί μου και λιπαίνεις τον κώλο μου με τα υγρά μου, χώνεις ένα ένα τα δάχτυλά σου μέσα για να συνηθίζω και με ακουμπάς με το πουτσοκέφαλό σου, λές στην Κλάιρη να πάει να φορέσει το στραπόν και να έρθει. Μέχρι να έρθει με παιδεύεις μια με τα δάχτυλά σου και μια με το πουτσοκέφαλό χωρίς να το βάζεις μέσα έρχεται η Κλαίρη φορώντας το στραπόν και σου πιάνει τον πούτσο σου και τον οδηγεί μέσα στον κώλο μου, Αυτή καθορίζει πόσο θα μπει και με πόση ταχύτητα. Είναι πολύ καυλοτκό. Όλοι είμαστε σε έκσταση. Μετά σε αφήνει να κάνεις παιχνίδι. Βάζεις τα πόδια μου πάνω στους ώμους σου και με γαμάς πολύ δυνατά η Κλαίρη έχει έρθει δίπλα μου και έχει χώσει το στραπόν στο στόμα μου λέγοντας «γλύψτο καυλιάρα για να γλιστρήσει μέσα σου πιο εύκολα» μου πιάνει το κεφάλι και μου γαμάει με δύναμη το στόμα. Εσύ από την άλλη έχεις ανοίξει το κώλο μου μέχρι εκεί που δεν πάει. Μετά μου κατεβάζεις τα πόδια και ξαπλώνεις σε καβαλάω παίρνοντας όλο τον πουτσο σου βαθιά στο μουνί μου. Κουνιέμαι πάνω κάτω στηριζόμενη στο στήθος σου. Βλέπω την Κλαίρη να παίζει  το σταπόν το οποίο έχει αλείψει με λάδι. Έρχεται από πίσω μου με βάζει να ξαπλώσω στο στήθος σου και με βαράει στα κωλομέρια δυνατές μπάτσες. Εσύ από κάτω κουνιέσαι βυθίζοντας περισσότερο τον πούτσο σου.  Μου ανοίγει τον κώλο με τα χέρια της ακουμπάει το στραπόν στην τρύπα μου, σιγά σιγά τον βυθίζει μέσα μου «ααααααχ ναι σκίστε με την πουτάνα έτσι μου αρέσει να γαμιέμαι από παντού, έτσι ναι ναι ναι αααα ααα ααα» μου  γαμάει πολύ δυνατά τον κώλο, με τσούζει αλλά δεν θέλω να σταματήσει με τίποτα.

Κάποια στιγμή βγαίνει από μέσα μου και προσπαθεί να μπει αυτή στο μουνί μου «ναι ναι σκίστε μου την μουνάρα ναι ναι χωστο μην με λυπάσαι» της λέω και το χώνει με την μια μέσα. Δεν κουνιέται κανείς μας με την παραμικρή κίνηση θα χύσω κι εγώ κι εσύ.

Αρχίζει σιγά σιγά η Κλαίρη να κουνιέται μαζί κι εσύ. Εγώ πλέον έχω παραδοθεί χύνω ασταμάτητα. Μετά από λίγο βγαίνει η Κλαίρη από το μουνί μου και εσύ με γυρίσεις στα 4 και μπαίνεις τον κώλο μου με γαμάς με δύναμή και τελειώνεις μέσα μου. Ξαπλώνεις και έρχομαι από πάνω σου στα 4 να καθαρίσω τον πούτσο σου ρουφώντας τον απαλά . Η Κλαίρη ήδη είναι πίσω μου και γλύφει τον κώλο μου και το μου μουνί μου από τα χύσια μας. Η γλώσσα τηε με γαργαλάει και απαλύνει το τσούξιμο από το σκίσιμο που μου κάνατε. Μετά ξαπλώνω δίπλα σου και    βάζω το κεφάλι μου στο στήθος σου. Η Κλαίρη αφού έχει βγάλει το στραπόν πάει κάθεται στην πολυθρόνα με ανοιχτά τα πόδια και 2 δονητές και μας δείχνει πως τελειώνει μόνη της .