H Πόντια καθαρίστρια

Η γυναίκα μου το παίζει πολυάσχολη και γι’ αυτό ανακάλυψε μια γυναίκα για τις δουλειές στου σπιτιού. Η Αλιόνα, μέτρια σε εμφάνιση, μάλλον κοντούλα γύρω στα 40, από πρώην σοσιαλιστική χώρα με ελληνικές λέει ρίζες ερχόταν 3 πρωινά τη βδομάδα στο σπίτι μας. Τα στρογγυλεματάκια της τα έχει αλλά δεν είναι η γυναίκα για την οποία θα πέσεις. Από ότι έμαθα είναι χωρισμένη εδώ και χρόνια, χωρίς αρσενικό στη ζωή της. Εγώ στα 35, 1.85 και διευθυντής σε εργοληπτική εταιρεία και άνετος οικονομικά.

Η γυναίκα μου έλεγε ότι είναι ευχαριστημένη με τις δουλειές, οπόταν εγώ ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Πρόσεξα όμως ότι η Αλιόνα μου έσκαγε κάποια χαμογελάκια και με κοίταγε με ένα πονηρό, κάπως υποσχόμενο βλέμμα. Εγώ δεν έδωσα σημασία γιατί συνήθως δεν την έβλεπα και πολύ. Ένα πρωινό είχα πάρει άδεια και δεν πήγα στη δουλειά. Η γυναίκα μου είχε ήδη φύγει για τη δουλειά της και ξύπνησα από φασαρία στο σπίτι. Σηκώθηκα με το μποξεράκι να δω τι γίνεται. Ήταν η Αλιόνα που είχε έρθει για τις δουλειές.

Σπασμένος από το ξύπνημα, δεν χάρηκα την άδεια, της είπα ένα καλημέρα και χωρίς να ακούσω που μου ζήταγε συγνώμη που με ξύπνησε, πήγα στο μπάνιο. Τότε αντιλήφτηκα ότι όχι μόνο ήμουν μόνο με το μποξεράκι αλλά ήμουν και καυλωμένος. Οι πρωινές βλέπετε. Μόλις μπήκα στη μπανιέρα και άρχισα να ρίχνω νερό πάνω μου, ή πόρτα άνοιξε και μπήκε αυτή μέσα. “Τι θες;” της λέω Εκείνη μου λέει “τα ρούχα για το πλυντήριο ήρθα να πάρω, κάνε τη δουλειά σου”. Τα μάτια της όμως ήταν καρφωμένα στον πούτσο μου που ήταν μισοκαυλωμένος. “’Ωραία πούτσα έχεις” μου λέει “χοντρή και μακριά”. “Έλα να μου την γλύψεις τότε ” της λέω.

H Αλιόνα άπλωσε το χέρι της και την έπιασε, έπειτα γονάτισε και την πήρε στο στόμα της. Άρχισε να την γλύφει μαστορικά. Το κεφάλι πρώτα, γύρω γύρο κα μετά τη ρούφαγε στο στόμα. Άρχισε να μου χαϊδεύει τα αρχίδια. Πω, πω καύλες. Πραγματική τεχνίτρια στην πίπα. Ένοιωθα ότι θα χύσω, “θα σε χύσω” της λέω. Με κοίταξε χωρίς να πεί τίποτα και συνέχισε την πίπα με μεγαλύτερη ένταση.

Εγώ της άδειασα την καύλα μου στο στόμα της και αυτή τα κατάπιε όλα και συνέχισε να μου καθαρίζει την πούτσα. Την πήρα από το χέρι και την οδήγησα στο υπνοδωμάτιο. Της είπα να γδυθεί να τη γαμήσω και το έκανε αμέσως. Τα βαριά της βυζιά ήταν λίγο πεσμένα, και το μουνί της τριχωτό. Θα το φτιάξουμε, σκέφτηκα. Άρχισα να της πιπιλώ της καυλωμένες της ρώγες για να της χαϊδεύω το μουνί. Τα μουνόχειλα της ήταν μεγάλα και ζουμερά και η τρύπα της γεμάτη με τα υγρά της καύλα της.

Την ξάπλωσα στο κρεβάτι και έβαλα προφυλακτικό στον πούτσο μου που είχε πάλι καυλωσει. Μπήκα μέσα της τρυφερά, είχα τα πόδια της στους ώμους μου και της τον έβαλα μέχρι τα αρχίδια. Έβλεπα την ικανοποίηση στο πρόσωπο της και έπαιρνα θάρρος. Άρχισα να τη γαμώ, επιταχύνοντας και αυτή βογκούσε από ικανοποίηση. “Σου γαμώ το μούνι σου πουτάνα” της έλεγα και αυτή μου απαντούσε “ναι γάμισε το, γάμισε το καλά”. Ο ρυθμός έγινε πολύ γρήγορος, ένοιωθα να ότι ήθελα να μπω όλος μέσα της.

Αυτή άρχισε να τσιρίζει. “Τελειώνω άντρα μου” μου έλεγε “τελειώνω, γαμιά μου”. Δευτερόλεπτα μετά έχυσα και εγώ και έγειρα δίπλα της. Εκείνη τη μέρα τη γάμησα ακόμα μια φορά. Μου είπε ότι γούσταρε να γαμηθεί μαζί μου από μόλις είχε έρθει στο σπίτι μας. Μου είπε ακόμα ότι είχε δυο χρόνια να γαμηθεί και είχε ξεχάσει πως είναι. Μετά από αυτό τη γάμαγα όποτε μπορούσαμε. Αν σας άρεσε πείτε μου να σας γράψω και τη συνέχεια. Πώς ξυρίσαμε το μουνί της, πως την πήρα από τον κώλο και το τρίο που κάναμε με μια φίλη της.