Η ηλικία μου είναι 24 χρονών. Πριν από 4 χρόνια είχα την πρώτη μου εμπειρία με άντρα σαν παθητικός. Ήθελα όμως να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό… π.χ. με ένα ζευγάρι. Άρχισα να ψάχνω στα διάφορα τσάτ μέχρι που μια μέρα γνώρισα ένα τέτοιο ζευγάρι. Ο άνδρας ήταν 40 χρονών ψηλός εμφανίσιμος και αρκετά γεροδεμένος. Η γυναίκα του ήταν 37 με κάποια πιασιματάκια και αρκετά μεγάλο στήθος. Αλλά ήταν αυτό που λέμε… γυναίκα σκυλί και παράλληλα αφέντρα. Εγώ παρέλειψα να πω είμαι 175, 70 κιλά άτριχος και κάπως θηλυπρεπής θα μπορούσα να πω.

Μετά από κάνα-δυο μέρες που μιλούσαμε συνέχεια στο τσατ συναντηθήκαμε για καφεδάκι. Εκεί τους πρωτοείδα και από την πρώτη στιγμή μου έκαναν αρκετή εντύπωση. Την μεθεπόμενη μέρα με προσκάλεσαν για ποτάκι στο σπίτι τους. Μόλις πήγα καθίσαμε και αρχίσαμε να πίνουμε και να μιλάμε. Είχαμε πιει αρκετά ποτάκια ώσπου σε μια στιγμή εκεί που σκύβει η Άννα να πάρει κάτι από το τραπεζάκι ”κατά-λάθος” έριξε το ποτό μου επάνω μου. Εγώ είπα…

· Αμάν… τώρα τι κάνουμε? κι εκείνη κοιτάζοντας πονηρά τον Κώστα είπε ότι θα μου έδινε αυτή κάτι να φορέσω μέχρι να στεγνώσει το παντελόνι μου. Πήγε μέσα στην κρεβατοκάμαρα και μετά από 5 λεπτά ξαναγύρισε. Μου είπε πως είχε αφήσει στο κρεβάτι να βάλω κάτι για να αλλάξω. Πήγα κι εγώ μέσα και τι να δω… Είχε αφήσει ένα ζευγάρι μαύρες ζαρτιέρες, μαύρο στριγκάκι, σουτιέν κ μια ξανθιά περούκα μαζί με κραγιόν. Στην αρχή να πω σάστισα αλλά μετά μπαίνοντας στο πνεύμα της περιπέτειας και έχοντας γίνει ψιλο-γκόλ από τα ποτάκια τα φόρεσα. Όταν βγήκα έξω η Άννα έκανε πίπα στον Κώστα, ενώ μια τσόντα έπαιζε στην τηλεόραση. Μου έκαναν νόημα να πλησιάσω και τότε σταματάει η Άννα την πίπα και λέει.

· Τι ωραίο πουτανάκι έχουμε εδώ? Θα περάσουμε καλά. Γυρνάει προς το μέρος μου και μου λέει · Για να δουμε αν γλύφεις καλά. Ξεκίνα από τα πόδια μου. Εγώ δεν έχασα ευκαιρία και άρχισα να τα γλύφω. Μετά από λίγο η Άννα ξεντύθηκε και έκατσε με το μουνάκι της πάνω στο πρόσωπο του Κώστα. Με διέταξε να του κάνω πίπα κι εγώ ευχαρίστως ξεκίνησα. Είχε μια πουτσα αρκετά χοντρή, τελειως ξυρισμένη και ήταν γύρω στους 20 πόντους. Μετά από λίγα λεπτά αλλάξαμε στάση. Η Άννα ήταν ξαπλωμένη, εγώ στα τέσσερα να γλύφω σαν τρελός τη μουνάρα της, ενώ ο Κώστας ήρθε από πίσω μου και άρχισε να μου γλύφει την τρύπα μου και να μου βάζει δάχτυλο. Στη συνέχεια ενώ εγώ συνέχιζα, άρχισε να σπρώχνει την πούτσα του μέχρι που την κάρφωσε τελείως. Από την μια πονούσα και από την άλλη μου άρεσε αρκετά. Ενώ με γαμούσε είχα φτάσει την Άννα 2-3 φορές σε οργασμό και κάθε φορά τα έπινα όλα. Όταν ήταν έτοιμος να τελειώσει ο Κώστας μου ζήτησε να του πάρω πίπα. Η Άννα πήγε στην κρεβατοκάμαρα και ενώ εγώ έκανα πίπα και τέλειωσε ο Κώστας στο στόμα μου, εμφανίστηκε με ένα στραπόν μαύρο και αρκετά μεγάλο. Έρχεται προς το μέρος μου και μου λέει…

· Αν θες να γαμήσεις το μουνάκι και το κωλαράκι μου πρώτα θα κάτσεις να σε γαμήσω εγώ. Έτσι λοιπόν κι εγώ στήθηκα στα 4 και η Άννα ήρθε απο μισω μου και άρχισε να με γαμάει. Εγώ συνέχιζα να κάνω πίπα στον Κώστα και όταν μετά από 10 λεπτά ξανακαύλωσε η Άννα έβγαλε το στραπόν κάθησε στα 4 και ο Κώστας άρχισε να την γαμάει. Εμένα με διέταξε να σταθώ μπροστά της και άρχισε να μου κάνει πίπα. Δεν χρειάστηκε βέβαια μεγάλη προσπάθεια να καυλώσω και όταν μου είχε σηκωθεί καλά αρχίσαμε να παίρνουμε παρτούζα την Άννα μια ο ένας στο μουνί της και ο άλλος στον κώλο της και εναλάξ. Όταν τελειώσαμε είπαν πως τους άρεσε πολύ και θα ήθελαν να το επαναλάβουμε. Από τότε συναντιόμαστε αρκετά συχνά κι έχουμε κάνει πάρα πολλά που θα διηγηθώ άλλη φορά.