:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 38 PoorBest 

Είμαι 28 χρονών και μου αρέσουν οι ώριμοι άντρες. Είμαι παντρεμένη κι ο άντρας μου είναι 39. Το σεξ το γνώρισα μαζί του. Μια πίπα είχα πάρει στην πενταήμερη μέχρι που τον γνώρισα στα 24 μου. Αυτός μου έμαθε πότε που και πως να πηδιέμαι κι από τότε δεν σταματώ να το γεύομαι σε όλες τις μορφές και τις διαστάσεις του. Δεν νομίζω να μου δίνει άλλη κατάσταση ή άλλη δραστηριότητα τόση ευεξία, τόση ενέργεια και τέτοια χαρά.

Τι να την κάνω μια έξοδο αν δεν υποθάλπει, δεν υπονοεί ή δεν υποβάλει και υποβοηθά ένα γαμήσι; Τι να το κάνω ένα ταξίδι, στη θάλασσα ή στο βουνό ή στα Κανάρια Νησιά ή στην άκρη της γης χωρίς γαμήσι; Χωρίς να κρύβει και να προσμονή αυτή την ένωση της απόλυτης χαράς; ΚΑΠΗ είμαι; Τι να κάνω την όποια καθημερινή μου δραστηριότητα χωρίς την υποβόσκουσα προσμονή μιας θερμής νύχτας; Ο άντρας μου και σεξουαλικός μου μέντορας, λέει ότι “….η γυναίκα είναι το πιο αχόρταγο πλάσμα, το πιο ανικανοποίητο που ανά πάσα στιγμή προκαλεί και προσκαλεί το αρσενικό, να το γευτεί, να το γονιμοποιήσει και να το ικανοποιήσει …. αυτό είναι γονιμότητα. … η γυναίκα γαμιέται για ευχαρίστηση, για να ανέβει επαγγελματικά και για οικονομική απολαβή. Αν στους δύο τελευταίους λόγους υπάρχει η ευχαρίστηση τότε όλα είναι εντάξει και φυσιολογικά ….. αλλιώς είναι πουτάνα ….”

Μου λέει να μη χάνω ευκαιρία να γαμιέμαι σε κάθε ευκαιρία σε κάθε πρόκληση. Αυτός δεν έχει αντίρρηση. Το βράδυ στο σπίτι πίνοντας  ένα ποτήρι κρασί ή το ουϊσκάκι μας, του διηγούμαι με κάθε λεπτομέρεια τα όσα έχω βιώσει στις ξένες αγκαλιές κι αυτός με αποζημιώνει με το καλύτερο τρόπο. Ο ρουρούκος του, ένας 20άρης πούτσος, ίσιος και ιδιαίτερα χοντρός με βελούδινο δέρμα και ροδαλό κεφάλι ξεσκίζει κάθε τρύπα μου, δίνοντας μου απίθανα ρίγη μοναδικής ηδονής. Δεν τον χορταίνω, δεν τον χορταίνω, δεν τον χορταίνω ακόμα κι όταν τα σπόρια του χάνονται και ξαναχάνονται στα βαθύ του είναι μου. Είμαι μητρομανής, είμαι σεξοεξαρτημένη, είμαι νυμφομανής, είμαι σεξομανής, είμαι ότι είμαι, είμαι χαρούμενη, είμαι γαμημένη, είμαι ευτυχισμένη τελεία και καύλα!!!!

Σας είπα και παραπάνω ότι μου αρέσει ιδιαίτερα να πηδιέμαι με ώριμους άντρες. Μου αρέσει να κάνω τα καυλιά τους να φουσκώνουν, να σκληραίνουν, να έχουν σπασμούς από καύλα κι η ψυχή τους κι η ζωή τους να ανταλλάσσονται με την καύλα τους με πλήρη συναίνεση της στιγμής. Η καύλα τους, ο χρόνος που θέλουν, η ένταση που σου μεταδίδουν ακόμα και το βρίσιμο κι η απαξίωση είναι πλήρης αποδοχή της χαράς που τους προσφέρεις. Οι νέοι κοιτάζουν μόνο την πάρτη τους, πόσους θα σου ρίξουν και σε πόσο χρόνο λες κι είσαι έπαθλο σε ένα στοίχημα με τον αυτάρεσκο εγωισμό τους. Σπάνια μπορείς να συντονιστείς μαζί τους σε αντίθεση με τους πιο ώριμους που έχεις το χρόνο να προσαρμοστείς. Για τους ώριμους ή ακόμη και για τους πιο μεστούς είσαι το δώρο που τους έτυχες ενώ για τους νέους κι ιδιαίτερα τους πιο πιτσιρικάδες είσαι η τρύπα για την σπερματέγχυση τους.

Με δική του προτροπή εδώ και καιρό πηδιέμαι με τον διευθυντή μου που είναι 60 χρονών άντρας ώριμος, όμορφος και πολύ καυλιάρης. Καθημερινά στη δουλειά με βάζει να του παίρνω πίπα κάτω από το γραφείο ενώ αυτός κάθεται στη διευθυντική πολυθρόνα και μας αρέσει την ώρα που είμαι μπουκωμένη με τη ψωλή του να τηλεφωνεί και να μιλά στη γυναίκα του για άσχετα θέματα. Αυτό το συνηθίζω και με άλλους άντρες παντρεμένους, τους παίρνω πίπα και τους βάζω να τηλεφωνούν και να μιλάνε στις γυναίκες τους. Η γυναίκα του διευθυντή είναι μια άσχημη 50άρα που είναι παστωμένη και τραβηγμένη με όλα τα σύγχρονα επιτεύγματα της κοσμετολογίας και της χειρουργικής. Η διευθυντάρα μου εκτός από τη δουλειά και το γραφείο με έχει πηδήξει σε διάφορα μέρη και φυσικά με έχει δανείσει και σε φίλους του. Προσλήφθηκα πριν 2 χρόνια στην εταιρία του σαν απλή υπάλληλος στην διακίνηση της αλληλογραφίας και σήμερα είμαι η διευθύντρια του ιδιαίτερου γραφείου του, ο εξ απορρήτων άνθρωπος του με γραφειάρα και πέντε υπαλλήλους να διευθύνω. Μπήκα με μισθό 720 € μικτά και τώρα πρόσθεσα ένα ακόμα μηδενικό στα καθαρά χώρια τα τυχερά και τα δώρα.

Τελευταία με πίεζε να με πάρει παρτούζα με τους φίλους του ένα βράδυ. Έφερνα αντιρρήσεις, καθ υπόδειξη του άντρα μου για να τους εξιτάρω περισσότερο. Του έλεγα ότι δεν μπορώ να λείψω βράδυ από το σπίτι ή ότι δεν έχω ξανακάνει παρτούζα και φοβάμαι. Με πίεζε και τελικά το ραντεβού κανονίστηκε σε μια εξοχική βίλλα για τις 6 το βραδάκι. Ο διευθυντής μου ήρθε και με πήρε από το σπίτι με το αυτοκίνητο του μια Mercedes SE 550 άλλο πράγμα. Ήταν βράδυ κι ερημικά και σε όλη τη διαδρομή του έπαιρνα πίπα ενώ αυτός οδηγούσε. Στη βίλλα με περίμεναν 4 φίλοι του από 50 μέχρι 65 ετών, παντρεμένοι επιχειρηματίες με ονομαστές οικογένειες. Με περίμεναν στο σαλόνι…

-”Σας το έφερα το πουτανάκι” τους είπε ο διευθυντής μου…

Ήμουν ντυμένη με μίνι μαύρο φουστάνι,  κόκκινο μπουστοσακκάκι, δικτυωτό καλσόν και κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες.  Μου ζήτησαν για να τους καβλώσω, να αλλάξω και μου έδωσαν να φορέσω μια στολή καμαριέρας που είχαν αγοράσει από sex shop. Καθόντουσαν στους καναπέδες κι εγώ άρχισα να σερβίρω έναν ένα τα ποτά τους και να χαϊδεύω τις πούτσες τους. Ήταν όλοι πολύ καυλωμένοι και πρέπει να είχαν πάρει Viagra. Άρχισα να τους παίρνω πίπες έναν-έναν χωριστά πηγαίνοντας από τον ένα καναπέ στον άλλο πεσμένη στα 4. Ενώ έπαιρνα πίπα στον διευθυντή μου,  ένας απ’ τους ήρθε από πίσω κι άρχισε να με γαμάει. Αυτό ήταν, άρχισαν να μου αλλάζουν στάσεις να με πηδάνε παρτούζα όλοι, να με βρίζουν, να με ταπεινώνουν φωνάζοντας με πουτάνα, τσούλα κλπ.

Αυτή η νέα άνοιξη τους έδινε μια δύναμη, μια ψευδαίσθηση που παράλληλα μα τα φράγκα που είχαν τους δημιουργούσε ένα ελιξίριο νεότητας και ισχύος. Το έβλεπες στα μάτια τους. Με πήδηξαν πάνω από 2 ώρες σε όλες τις στάσεις και σε όλους τους συνδυασμούς. Για πρώτη φορά είχα διπλή διείσδυση με φυσικούς πούτσους γιατί με τον άντρα το κάναμε με πλαστικό ομοίωμα. Ευτυχώς είχα λαδωθεί καλά και δεν πόνεσα ιδιαίτερα. Στο τέλος έχυσαν μέσα σε ένα ποτήρι και μου ζήτησαν να κάνω γαργάρα και να τα καταπιώ. Το έκανα κοιτώντας τους στα μάτια. Τους έστειλα αλλά αυτό που τους αποτελείωσε ήταν η πίπα μέχρι τέλους που έκανα στον καθένα τους ξεχωριστά. Ήταν σαν χαριστική βολή. Δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους. Έφυγα με ταξί γιατί κανένας δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει.

Στον δόμο ο ταξιτζής, ένας μουστακαλής ψηλέας που ίσα-ίσα χωρούσε, με περιεργαζότανε από τον καθρέφτη συνέχεια. Κάπου στην διαδρομή έκανε στην άκρη. Δεν έφερα αντίρρηση. Βγήκε. Εγώ στήθηκα στο πίσω κάθισμα κι αυτός όρθιος απ’ έξω με γάμησε κι από τις δύο τρύπες. Ήταν όμορφα γιατί ο τύπος ήταν ιδιαίτερα προικισμένος. Όταν φτάσαμε σπίτι κατέβηκα κι ενώ έβγαζα τα χρήματα για την πληρωμή του είπε

-”Κούρσα πληρωμένη μαντάμ” μου έκλεισε το μάτι και χάθηκε στο σκοτάδι.

Αισθάνθηκα πουτάνα με όλη την σημασία της λέξης κι ερεθίστηκα ιδιαίτερα. Αργότερα εξιστορώντας στον άντρα μου την περιπέτεια μου με περιποιήθηκε με ένα καλό γαμήσι φροντίζοντας να έχω γεμάτη με την μια τρύπα με τον πλαστικό “εραστή” μου ενώ αυτός μου ξέσκιζε την άλλη.

Περασμένες 12 πήγα για ύπνο γιατί την επομένη είχα δουλειά. Πήγα στην ώρα μου. Ο διευθυντής ήταν ευχάριστος και χαρούμενος αλλά πίπα δεν μου ζήτησε. Τις επόμενες μέρες καθώς οι συνήθειες μας επέστρεφαν μου είπε ότι οι φίλοι του επιθυμούν πολύ μια δεύτερη φορά και μάλιστα απαιτούν να με πηδήξουν και μπροστά στον άντρα μου!!!! Αντέδρασα. Όλα αυτά που έκανα ήταν πέρα από το βλέμμα του άντρα μου. Ήταν γι’ αυτόν ένα σύμπλεγμα πραγματικότητας και φαντασίας, ψέματος και αλήθειας. Δεν ήθελα να καταστρέψω αυτή την ψευδαίσθηση. Αρνιόμουνα να πω κάτι τέτοιο στον άντρα μου.

Οι πιέσεις μεγάλωναν. Κάποιοι από τους φίλους του διευθυντή μου περνούσαν δήθεν τυχαία από την εταιρία μας και με πίεζαν. Μπήκαν στην μέση και τα λεφτά. Είχαν φτάσει να προσφέρουν 10000 € για την βραδιά. Οι φραγκάτοι νομίζουν ότι κάθε τι που το στερούνται ενώ θα μπορούσαν να το έχουν τους ανάβει περισσότερο. Κινδύνευα να χάσω και την δουλειά μου κι αναγκάστηκα να το πω στον άντρα μου. Προς μεγάλη μου έκπληξη ο άντρας μου δέχτηκε και με προέτρεψε να το κάνω για την εμπειρία!!! Ανεβάσαμε και την τιμή στα 15000 € κι έτσι συμφωνήθηκε το ραντεβού στο ίδιο μέρος. Ο άντρας μου μόνο θα έβλεπε, θα με πήγαινε και θα με έπαιρνε από το ραντεβού. Αυτό ήταν όλο. Τα λεφτά μάλιστα από ένδειξη εμπιστοσύνης  μου τα έδωσαν προκαταβολικά.

Στην βίλλα πήγαμε με το αυτοκίνητο του διευθυντή, μόνο που οδηγούσε ο άντρας μου αυτή τη φορά, ενώ στο πίσω κάθισμα σε όλη τη διαδρομή έπαιρνα πίπα στον διευθυντή μου. Στην αρχή ήταν δύσκολο να βλέπω τα μάτια του άντρα μου να με κοιτάζουν από τον καθρέφτη αλλά γρήγορα το συνήθισα. Είχα μπει στο παιχνίδι.

Με περίμεναν κι οι 4 στο σαλόνι. Ο άντρας μου κάθισε παράμερα κι ένας καμαριέρης του έφερε ποτό. Αυτή την φορά με ντύσανε πουτάνα με μια σούπερ μίνι δερμάτινη φούστα, κόκκινο μπουστάκι, διχτυωτό καλτσόν και μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο. Ξεκίνησα με ποτά και πίπες. Είχα ανάψει όταν μεγαλύτερος των γαμιάδων μου είπε προς τον άντρα μου

-”Ξέρεις πως θα σου ξεσκίσουμε την γυναίκα σου;”

Λες κι ήταν σύνθημα ορμάνε όλοι κι αρχίζουνε να με γαμάνε μαζί. Κώλος, μουνί , στόμα ήταν όλα καταλυμένα ενώ ταυτόχρονα μας βρίζανε, περισσότερο τον άντρα μου.

-”Βλέπεις μαλάκα πως σου γαμάμε την γυναίκα, θα την ξεκωλιάσουμε, θα στην ξεμουνιάσουμε την πουτάνα”

Αυτός δεν μιλούσε. Αυτοί οι φραγκάτοι καυλώνουνε με την επίδειξη της ισχύος τους και την ταπείνωση των υπαλλήλων τους. Τέτοια διαστροφή που το μάτι τους γυάλιζε.

-”Σήμερα θα στην σκίσουμε και θα στην πετάξουμε ψόφια” είπε ένας σαλλαλάζοντας “θα κάνει καιρό να ξαναγαμηθεί αν ποτέ μπορέσει να το ξανακάνει” συμπλήρωσε ένας άλλος.

-”Δεν μπορεί κανείς σας να μου σκίσει την γυναίκα. Αυτή θα σας βγάλει ΝΟΚΟΥΤ και εύκολα” ακούστηκε η φωνή του άντρα μου να σκίζει το δωμάτιο.

Έμειναν άφωνοι. Μετά μόλις συνήλθαν άρχισαν να φωνάζουνε “…θα στην σκίσουμε την τσούλα, θα της χαλάσουμε τον κώλο, θα την γκαστρώσουμε να ‘χεις να αναθρέφεις μπασταρδάκια…” κι άλλα τέτοια

-”Στοίχημα” ξανακούστηκε η φωνή του άντρα μου σαν πιστολιά

Μετά το νέο πάγωμα φωνές “Πόσο;….Που θα τα βρεις τα λεφτά ρε λιγούρη ;… Αυτά που του δώσαμε για να του γαμήσουμε την γυναίκα … Καλά στοίχημα για 15000 € θα παίξουμε ;…. Ψιλικατζίδικο μας πέρασε;”

-”15 και 35000 € πάω για 50000 €” ακούστηκε σταθερή η φωνή του άντρα μου

-”50 κι άλλα 50000 πάμε για 100000 €” φώναξε κάποιος από τους γαμιάδες μου

-”Πάει” είπε ο άντρας μου

-”Τι μόνο 100000 € κάν’ τα 200000 €” είπε ο μεγαλύτερος από την παρέα

-”Που θα τα βρει βρε ο φτωχομπινές τόσα λεφτά” είπε ένας άλλος

-”Το σπίτι μου. Πάει” είπε ο άντρας μου και συνέχισε “Όποιος πει πρώτος φτάνει ή δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του και πέσει στο πάτωμα έχασε”

-”Όχι μόνο ένας μας αλλά όλοι που είμαστε στο σπίτι” συμπλήρωσε κάποιος άλλος

Εγώ σε όλο αυτό το κονταροχτύπημα δεν ήξερα τι γίνεται τα είχα ψιλοχάσει.

-”ΕΝΤΑΞΕΙ” άκουσα τον άντρα μου κι αισθάνθηκα τους επιβήτορες να ξαναπιάνουν θέση στις τρύπες μου αλαλάζοντας σαν πολεμιστές που βρήκαν το λάφυρο τους

Με πηδούσαν με μανία. Σιγά-σιγά κατάλαβα το παιχνίδι που γινότανε. Οι φραγκάτοι θέλανε να μας γαμήσουν και να μας τα πάρουν θύμωσα κι ανέλαβα δράση. Χαλάρωσα εντελώς και τους δέχτηκα σαν να με είχανε λιώσει. Αυτοί νομίζοντας ότι με σκίζουνε φόρτσαραν. Τους άφησα να καταναλώσουνε τις δυνάμεις τους και ξαφνικά το κορμί κι οι τρύπες μου αντιστάθηκαν. Τους κόντραρα, με σπασμούς του κόλπου, του κώλου, του στόματος και των χεριών μου τους τελείωσα χωρίς να το καταλάβουν. Δεν τους άφησα να πάρουν ανάσα κι άρχισα με τσιμπούκι τον δεύτερο γύρο. Ξάπλωσα έναν του κάτω και με το μουνί τον γαμούσα ενώ συνέχιζα την πίπα στους άλλους. Ο ένας μετά τον άλλο έχυσαν και στον δεύτερο γύρο. Ξεκίνησα πατητά και τον τρίτο. Δύσκολα, πολύ δύσκολα ανταποκρίνονταν. Ρουφούσα και τρόμπαρα με μανία ενώ τους προκαλούσα

-”Έλα πηδηχταρά μου εσύ σκίσε με …. έλα ο κώλος και το μουνί μου είναι ελεύθερα ….. μπείτε ένας σας να με σκίσει”

Δεν άντεξαν κι αυτός που πίπωνα φώναξε….

-”Μη άλλο πουτάνα θα με πεθάνεις” κι ύστερα φώναξε ένας άλλος κι ο άλλος

Είχαν χάσει. Ο άντρας μου ετοιμάστηκε να πάρει τα χρήματα όταν ένας από την παρέα, ο ιδιοκτήτης της βίλας είπε.

-”Όχι είπαμε όλοι που είμαστε στο σπίτι. Άρα πρέπει να πάρει κι αυτούς” κι έδειξε τους καμαριέρηδες που έμπαιναν εκείνη την ώρα γυμνοί στο σαλόνι.

Κοιταχτήκαμε με τον άντρα μου. Οι φραγκάτοι πάντα κρύβουν την πουστιά μέσα τους έπρεπε να τους πάρω κι αυτούς.

-”Δεν υπάρχουν άλλοι” είπε κοφτά ο άντρας μου

-”Όχι μόνο αυτοί είναι και τα λεφτά είναι δικά σας αν αντέξει η πουτάνα σου” είπε και γέλασε

Αισθανόμουνα κουρασμένη αλλά η αδικία κι η πουτανιά με τσίτωσε. Στεκόταν όρθιοι μπροστά μου. Ο ένας ήταν 35άρης κι ό άλλος 25άρης. Άρχισα το τσιμπούκι αλλά κρατούσαν. Τους έπαιξα τα αρχίδια ενώ τους είχα και τους δύο στο στόμα μου. Το χέρι μου πήγε κι πίσω από τα’ αρχίδια και τους χάιδεψα την κωλοτρυπίδα. Αυτό ήταν χύσανε ταυτοχρόνως. Δεν τους άφησα έριξα τον πιτσιρικά κάτω και του έκατσα με τον κώλο. Άνοιξα τα πόδια μου και προσέφερα το ορθάνοιχτο μουνί μου στον άλλο. Μπήκε κι αρχίσανε το σφυροκόπημα. Ήταν ντούροι παρά το ότι είχανε χύσει μόλις. Ήτανε νέοι γαμώτο μου. Κάτι έπρεπε να σκαρφιστώ γιατί θα με λιώνανε. Άρχισα να χαϊδεύω το στήθος αυτού που μου γαμούσε το μουνί και τον έβλεπα. Με τα μπράτσα μου πιάστηκα από το λαιμό κι έφερα το κεφάλι του πλάι μου. Τον φιλούσα και τον έγλειφα μέχρι που έφτασα στο αφτί του. Ανατρίχιασε στο γλείψιμο. Άρχισα να του ψιθυρίζω ότι μου ερχότανε στο μυαλό….

-”Θα σε γαμήσω … Έχεις γυναίκα θα σου την γαμήσω κι αυτή, έχεις κόρη κι αυτή θα σου την γαμήσω, έχεις γιο κι αυτόν θα τον πάρω..Σου άρεσε το κωλοδάχτυλο ε; …. θα βάλω τον άντρα μου να σε πηδήξει … έχει 25 πόντους πούτσα για την σούφρα σου … μόλις με χύσεις θα σε γαμήσει …. ξέρεις πως γαμάει απίθανα … πούστη μου θα σε σκίσει..θα…”

Τον ένοιωσα να τινάζεται να φωνάζει και να χύνει με σπασμούς. Από την ένταση κι ο από κάτω μου τα έχυσε στην σούφρα. Δεν τους άφησα ούτε για ανάσα. Ξεκαρφώθηκα από τον μικρό και του έκατσα με το μουνί στην μούρη ενώ ξάπλωσα πάνω του σ’ ένα 69 και πήρα την πούτσα του στο στόμα. Πήρα και τη άλλη πούτσα του μεγαλύτερου και την σήκωσα λίγο. Τον έστειλα να μου γαμάει τον κώλο ενώ συνέχισα το 69 με τον πιτσιρικά. Σβαρνούσα το μουνί στην μούρη του πιτσιρικά κι έδινα κωλιές στον μεγαλύτερο που όλο και πιο πολύ σκλήραινε στον κώλο μου. Πάνω κάτω δεν ξέρω πόση ώρα, με τον κώλο μου να σφίγγει και να ξεσφίγγει στον πούτσο του γαμιά μου και τον πιτσιρικά να χάνεται στο βάθος του λαρυγγιού μου, χύσανε.

Έδειχναν να παραπαίουν. Τώρα ήταν το τελικό χτύπημα. Τους έβαλα να κάτσουν διχάλα στο πάτωμα με τις ψωλές τους να ενώνονται.

-”Θέλω να σας πάρω και τους δυο από το μουνί” τους είπα

Μόλις οι ψωλές τους αγγίξανε η μια την άλλη σκιρτήσανε. Άρχισα να τις παίζω και να τις τρίβω μεταξύ τους. Καύλωσαν. Τους πίπωνα και τους τις μαλάκιζα. Το χέρι μου χώθηκε από κάτω κι έβαλα και τις κωλοτρυπίδες τους στο κόλπο. Τις χάιδευα και προσπαθούσα να τους τις παραβιάσω με το δάχτυλο. Έχυσαν πάνω στην ανατριχίλα αλλά εγώ συνέχισα.

-”Μη, μη άλλο δεν αντέχουμε” φώναξαν με μια φωνή

Σηκώθηκα στα πόδια μου γυμνή μόνο με τις μπότες. Τα μάτια των φραγκάτων είχαν πεταχτεί έξω. Έτριψα με την ανάποδη του χεριού μου το στόμα μου, προχώρησα σταθερά προς τον άντρα μου και του είπα

-”Πάμε”

Πήρε τα λεφτά και φύγαμε. Στο αυτοκίνητο έπεσα στο πίσω κάθισμα

-”Καργιόληδες” μονολόγησα κι αποκοιμήθηκα

Διαβάστε Επίσης....