:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 8 PoorBest 
Όταν ήμουν 19 χρονών πήγα στην Πάτρα από την Αθήνα που έμενα. Έμεινα ένα χρόνο σαν φοιτήτρια και όσο ήμουν εκεί δούλεψα σε ένα σουπερμάρκετ γνωστής αλυσίδας. Μέσα σε αυτό το σουπερμάρκετ εγώ, άλλη μια ταμίας, ο διευθυντής και άλλοι δυο υπάλληλοι, ο χασάπης και ο αποθηκάριος, κάναμε παρτούζες.

Οι παραπάνω τέσσερις που ήταν ντόπιοι έκαναν αυτή την δουλειά πριν ξεκινήσω εγώ να δουλεύω εκεί. Στην αρχή μου τα έριξε ο Διευθυντής και κάναμε σχέση και μετά με έπεισε να συμμετέχω η Ελένη, η άλλη υπάλληλος. Η Ελένη ήταν η ψυχή της υπόθεσης, δεν χόρταινε το σεξ με τίποτα. Υπήρχαν και άλλες τέσσερις γυναίκες και δυο άντρες υπάλληλοι αλλά δεν συμμετείχαν και δεν ήξεραν τίποτα. Μπαίναμε αργά το βράδυ μέσα στο σουπερμάρκετ και το κάναμε σαν τρελοί.

Στα ταμία, στους διαδρόμους, στην αποθήκη παντού. Τις περισσότερες φορές η Ελένη έπαιρνε τους δύο και εγώ έναν αλλά όχι πάντα. Δυο φορές που έλειπε τους πήρα και τους τρεις.

Το καλοκαίρι πριν γυρίσω στην Αθήνα έγινε και μια φάση με πέντε άντρες. Οι τρεις οι δικοί μας, άλλοι δύο που έκαναν τροφοδοσία στο σουπερμάρκετ, εγώ και η Ελένη. Οι δυο μας φτάσαμε στο σουπερμάρκετ στην μια το βράδυ. Πάντα μπαίναμε από την είσοδο για τα εμπορεύματα που τότε είχαν αράξει ένα φορτηγό μπροστά της και ήταν ποιο σκοτεινά. Οι πέντε άντρες ήταν ήδη μέσα. Εγώ ήμουν αγχωμένη για τους άλλους δυο αλλά η Ελένη καθόλου.

Εμείς μείναμε μόνο με τις κιλότες και αυτοί άλλοι ήταν εντελώς γυμνοί και άλλοι φόραγαν τις μπλούζες ή τα πουκάμισα τους. Κανένας τους δεν είχε μεγάλη ψωλή, έκαναν τοίχος μπροστά μας και εμείς τους παίρναμε πίπα με την σειρά. Το τι ακούγαμε εκεί μέσα από αυτούς δεν λέγεται. Εμένα με πήρε ο διευθυντής μου και ο αποθηκάριος, ακούμπησα με την κοιλιά σε μερικές κούτες γάλα και ο διευθυντής μου τον έχωσε από το μουνί και ο άλλος από το στόμα. Την Ελένη την είχαν ξαπλώσει στο πάτωμα πάνω σε χαρτόνια από χαρτοκιβώτια για να μην κρυώνουν και ένας από τους καινούργιους είχε πέσει από πάνω της και την γάμαγε με δύναμη.

Εμένα δεν με άλλαξαν στάση, και καλύτερα γιατί έτσι έβλεπα την Ελένη, αλλά άλλαξαν θέση οι δύο τους. Ο Χασάπης μόλις σηκώθηκε ο καινούργιος την γύρισε στα τέσσερα και την πήρε πισωκολλητό. Η Ελένη το απολάμβανε, το καταλάβαινα. Έτσι πήγαινε η δουλεια, τα παιδία άλλαζαν θέσεις πάνω μας πολύ γρήγορα και για αυτό είχαμε χαλαρώσει μέχρι που άκουσα μια κραυγή από την Ελένη. Ένας καινούργιος μπήκε με δύναμη στον κώλο της και την ξέσκιζε. Φώναζε σε όλη την διάρκεια και κανένας δεν της έκλεινε το στόμα.

Ήταν πολύ καυλωτικό να βλέπεις την φίλη σου να ξεσκίζεται μπροστά σου με αυτό τον τρόπο και με έφερε ποιο γρήγορα στον δεύτερο οργασμό μου. Είχαμε τελειώσει και οι δυο από δυο φορές τουλάχιστον και τώρα θα έχυναν την Ελένη στο πρόσωπο. Η Ελένη το είχε ζητήσει από τον διευθυντή για να το κανονίσει. Εγώ καθόμουν κολλητά με την Ελένη και τα παιδιά είχαν μαζευτεί γύρω μας και έπαιζαν τις ψωλές τους.

Πρώτος έχυσε ένας τροφοδότης, είχε την πιο μικρή ψωλή αλλά έχυσε τόσο πολύ που της γέμισε το πρόσωπο. Μόνο που δεν χειροκροτήσαμε όταν τελείωσε. Μετά ήρθαν και άλλα παιδιά στο προσωπό της και την έκαναν χάλια. Είχε κολλήσει τόσο πολύ σπέρμα επάνω στο μούτρο της που δεν την αναγνώριζες ακόμα και από κοντά.

Η Ελένη μου είπε να πάρω από την τσάντα της μια φωτογραφική μηχανή που είχε και να τραβήξω όλο το φιλμ. Φωτογραφήθηκε και με τα παιδιά αλλά μόνο από την μέση και κάτω με άφησαν να τους τραβήξω. Τώρα είμαι 28 χρονών και θεωρώ οτι αυτό είναι το ποιο ακραίο πράγμα που έχω κάνει.
Διαβάστε Επίσης....