:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 10 PoorBest 
 
Φτάσαμε, εγώ και η γυναίκα μου, τα 40 και κάτι,  για να ζήσουμε αυτό που χρόνια τώρα και οι δυο επιθυμούσαμε, άλλοτε στα κρυφά και άλλοτε με φανερές συζητήσεις, που όμως έμεναν μόνο κουβέντες του αέρα, ικανές μόνο να εξάπτουν την φαντασία μας και να μας διεγείρουν σεξουαλικά, γιατί συνήθως μετά από αυτές ακολουθούσε άγριο γαμήσι.

Στο παρελθόν είχαμε μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε την εμπειρία του ομαδικού σεξ, με κάποιο φιλικό μας ζευγάρι, χωρίς όμως τα ... αναμενόμενα αποτελέσματα. κάτι το άγχος, κάτι η έλλειψη εμπειρίας και ωριμότητας, οδήγησε μια κατ αρχάς διαφαινόμενη όμορφη βραδιά, σε φιάσκο.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, την εποχή που τα παιδιά ήταν στην κατασκήνωση, πήγαμε για ένα πενθήμερο σε κάμπινγκ του Γυθείου, κάτι που κάνουμε συχνά και μας αρέσει πολύ. Στήσαμε τη σκηνή μας δίπλα σε μια άλλη όπου έμενε ένα ζευγάρι, ο Γιάννης και η Μαρία. Ωραία παιδιά, αλλά και τύποι και οι δυο, λίγο μικρότεροι από εμάς, γνωριστήκαμε αμέσως. από την πρώτη στιγμή έγινε φανερό ότι δημιουργήθηκε μια λανθάνουσα ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα μας.

Κουβεντιάζαμε και τα βλέμματα μας έπαιζαν τα δικά τους παιχνίδια... Ειδικά ο Γιάννης δεν άφηνε λεπτό από τα μάτια την γυναίκα μου -Βάσω την λένε - κάτι που εμένα με ερέθιζε ιδιαίτερα, πολύ περισσότερο που και εκείνη τον προκαλούσε και με τη στάση του σώματος της, αλλά και με λόγια που άφηνε να της ξεφεύγουν. Το επόμενο πρωί βρήκαμε τον Γιάννη μόνο του. Κάποια έκτακτη υποχρέωση της Μαρίας την ανάγκασε να λείψει για μια ημέρα. Η απουσία της τον έκανε να δείχνει πιο έντονα τις διαθέσεις του απέναντι στη γυναίκα μου, βοηθούμενος και από τη δική μου ανοχή. Κάποια στιγμή που μείναμε μόνοι άρχισα την κουβέντα...

--Βλέπω ότι η Βάσω σου αρέσει πολύ.
--Με ερεθίζει πολύ...
--Θέλεις να κάνουμε κάτι οι τρεις μας;
--Δηλαδή;
--Θέλεις να τη γαμήσουμε παρέα;
--Και εκείνη τι λέει;
  Και εκείνη όταν της το είπα, απλά δέχτηκε σαν να ήταν το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου, που έδειχνε και τη δική της καύλα...
 
Βρεθήκαμε στη σκηνή μας που ήταν πιο μεγάλη. Ήπιαμε ένα ποτό που εξαφάνισε κάθε ίχνος αναστολής. Η Βάσω ξάπλωσε ανάμεσα μας φορώντας ένα στρινγκάκι. Αρχίσαμε να τη χαϊδεύουμε, εγώ το στήθος και ο Γιάννης τα μπούτια. είχαμε συμφωνήσει να δίνει εκείνη τις εντολές, ανάλογα με τις επιθυμίες της...

--Ποιος θα με γλείψει πρώτος; Και ο Γιάννης έπεσε με μανια να της γλείφει το μουνί και την κλειτορίδα κάνοντας την να βογκάει από καύλα, την ίδια στιγμή που εγώ της έχωσα τον πούτσο μου στο στόμα της. Τον ρούφαγε όπως πάντα αχόρταγα χώνοντας συγχρόνως το δάχτυλο της στον κώλο μου κάτι που μου αρέσει πολύ. όταν έχυσε σηκώθηκε και κάθισε στα τέσσερα προσφέροντας τον κώλο της στο φιλοξενούμενο μας και ζητώντας του να της γαμήσει την κωλοτρυπίδα με την γλώσσα κάτι που ο Γιάννης έκανε με μεγάλη ευχαριστήσει. εκείνη η βραδιά ήταν αφιερωμένη κυρίως σε εκείνον.

Την γάμησε και από το μουνί και από τον κώλο, προσφέροντας της απίστευτη ηδονή, αλλά και σε μένα τρομερή καύλα. εγώ έμπαινα στο παιχνίδι μόνο όταν ο Γιάννης σταματούσε για να πάρει δυνάμεις. ήταν το αποκορύφωμα, όταν κοντά στο ξημέρωμα την γαμούσαμε και οι δυο, χώνοντας εναλλάξ τις πούτσες μας μια στο κώλο της και μια στο μουνί της.
 
Οι συναντήσεις μας συνεχίζονται ακόμα και στο παιχνίδι έχει μπει και η Μαρία, δείχνοντας όμως ακόμα μια προτίμηση στα τρίγωνα με εμένα, τον Γιάννη και την Βάσω η τη Μαρία (η οποία μου έχει κάνει το ωραιότερο γλείψιμο στον πούτσο τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα μου!!!).
Διαβάστε Επίσης....