:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 33 PoorBest 

Στην προηγούμενη ιστορία που έστειλα είχα υποσχεθεί ότι μόλις ο Γιάννης θα φέρει και τον φίλο του να με πάρουν παρέα θα είστε οι πρώτοι που θα το μαθαίνατε..

Έγινε πολύ γρηγορότερα από ότι φανταζόμουν. Χθες βράδυ..

Ο αδελφός μου (με τον οποίο μένουμε μαζί όπως σας έχω πει) πήγε να κοιμηθεί στο σπίτι της κοπέλας του και έτσι εγώ έμεινα μόνη στο σπίτι.

Κατά τις 11 χτύπησε το κουδούνι, εγώ ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ και φορούσα ένα ροζ σατέν νυχτικάκι γιατί έκανε και πολύ ζέστη. Πήγα ν ανοίξω την πόρτα χωρίς να ξέρω τι με περιμένει. Ευτυχώς δεν ήταν κανείς άγνωστος. Ήταν ο Γιάννης με ένα φίλο του.

Καλησπέρα μουνίτσα, μου είπε. Κάτι σου είχα υποσχεθεί ..μου είπε όλο νόημα.. από δω ο φίλος μου ο Νίκος, είναι πουτσαράς κι αυτός σαν εμένα θα περάσεις ωραία..

Καλησπέρα μικρέ του απάντησα. Δεν σε περίμενα σήμερα.. εν τω μεταξύ ο Νίκος είχε καρφωθεί στις βυζάρες μου που φαινόντουσαν καθαρά από το ροζ σατέν νυχτικάκι.. Τι θα πιείτε ? τους ρώτησα. Εσένα μου είπαν με μια φωνή. Ξάπλωσε στον καναπέ και μην βγάλεις άχνα..

Ξάπλωσα στον καναπέ και ο Νίκος ήρθε κοντά μου μου σήκωσε το νυχτικάκι, παραμέρισε το στρίνγκ και μου έχωσε κατευθείαν δυο δάχτυλα με δύναμη. Πόνεσα γιατί ήταν νωρίς ακόμη και έβγαλα μια φωνή. Τότε ο Γιάννης ήρθε από πάνω μου έβγαλε τον τεράστιο πούτσο του και μου τον έβαλε στο στόμα. Τσιμπούκωνα τον Γιάννη κανονικά ενώ ο Νίκος μου έβαζε δάχτυλα μπρος και πίσω. Σηκώθηκε έβγαλε το παντελόνι του και όταν είδα τον πούτσο του κόντεψα να πνιγώ ! Κι άλλος πουτσαράς σκέφτηκα, αυτοί οι δυο θα με ξεσκίσουν σήμερα. Καύλωσα με την ιδέα και συνέχισα να πιπώνω τον Γιάννη ο πούτσος του οποίου είχε γίνει σκληρός σαν πέτρα.

Τράβηξε τον πούτσο του από το στόμα μου έκατσε στον καναπέ και μου είπε να κάτσω πάνω του. Η κάβλα μου είχε ξεπεράσει τα όρια. Μόλις έκατσα πάνω του έχυσα. Προσπαθούσα να κάτσω όλο και πιο βαθιά γιατί όπως σας έχω πει ο πούτσος του Γιάννη είναι υπερφυσικός και αυτό με καύλωνε πιο πολύ και με πονούσε κιόλας.

Εν τω μεταξύ ο Νίκος έκατσε απέναντι έβλεπε που με γαμούσε ο Γιάννης και τον έπαιζε. Ξαφνικά σηκώθηκε ήρθε πίσω μου, με σήκωσε λίγο από τον Γιάννη, μου άνοιξε τα κωλομέρια και μου τον έβαλε. Με έσπρωχναν και οι δυο μαζί, δεν μπορούσαν να μπουν πολύ βαθιά βέβαια τέτοια καυλιά που είχαν αλλά προσπαθούσαν πολύ. Με έσπρωχναν στην αρχή σιγά αλλά μετά πολύ βίαια. Ο Νίκος είχε πιάσει τα βυζιά μου και τα έσφιγγε τόσο πολύ που πονούσα, το μουνί μου και ο κώλος μου ήταν σαν μια ανοιχτή πληγή από τους δυο τεράστιους πούτσους κι όμως εγώ περνούσα καλά. Πονούσα φρικτά αλλά μου άρεσε τόσο πολύ που παρακαλούσα να μην τελειώσει. Κάποια στιγμή ο Νίκος έχυσε μέσα τον κώλο μου πράγμα που μου άρεσε πολύ. Ο Γιάννης ? duracell συνέχιζε να μου σκίζει το μουνί έχοντας βάλει όλο σχεδόν τον πούτσο του μέσα.

Με σήκωσε επάνω και με πήγε στο κρεβάτι. με έστησε στα τέσσερα και άρχισε να με ξεσκίζει από τον κώλο ενώ ο Νίκος ήρθε μέσα και μου έβαλε τον πούτσο του στο στόμα να του τον ξανασηκώσω. Μου είχε πιάσει τα μαλλιά και μου έσπρωχνε τον πούτσο του στο στόμα με τέτοια δύναμη που παραλίγο να πνιγώ. Ο Γιάννης μπαινόβγαινε όλο και πιο βίαια και κατάλαβα ότι ήταν ώρα του να με χύσει, τραβήχτηκε και έχυσε στην πλάτη μου. Ο Νίκος μόλις είδε ότι τραβήχτηκε ο Γιάννης ήρθε πάλι πίσω μου, Πουτάνα να σου ξεσκίσω και το μουνάκι ? μου είπε.. ο κώλος σου πάντως είναι ότι πρέπει... Μου τον έβαλε στο μουνί ενώ με το ένα χέρι του έπαιζε την κλειτορίδα μου. σε δυο λεπτά ξαναέχυσα. Σε  τρία λεπτά έχυσε κι εκείνος στο πρόσωπό μου.

Κάτσαμε όλοι μαζί στο κρεβάτι προσπαθώντας να συνέλθουμε. Ο Γιάννης γύρισε και είπε στον Νίκο, δεν σου είπα ότι η πουτάνα είναι κάβλα ? Τώρα τι θα της κάνουμε ? πως θα την ξεσκίσουμε ? Λοιπόν, του είπε ο Νίκος λέω τώρα να την κάνουμε να υποφέρει λίγο.. Σηκώθηκε πήγε στην κουζίνα και έφερε ένα μεγάλο μπουκάλι νερό και δυο μπανάνες. Μου έδωσε τις δυο μπανάνες και μου είπε για φτιάξε μας λίγο, για να δούμε τι μπορείς να κάνεις. όχι πίσω μπρος και οι δυο στο μουνί σου..

Τρελάθηκε, σκέφτηκα, δυο μπανάνες δε ν χωράνε σε ένα μουνί. Παρόλα αυτά ξεκίνησα να χώνω την πρώτη ενώ και οι δυο ήταν απέναντι μου και με κοιτούσαν. Πιο βαθιά μου φώναζαν, πιο βαθιά, έλα τώρα. έβαλα βαθιά την μια και προσπάθησα να βάλω και την άλλη αλλά ήταν αδύνατο. Τότε ήρθαν κοντά, ο Γιάννης μου άνοιγε το μουνί με τα χέρια του και ο Νίκος έσπρωχνε μέσα την δεύτερη μπανάνα.

Δεν ξέρω πόσο βαθιά μπήκε αλλά ούρλιαξα από τον πόνο την ίδια στιγμή που ένιωσα το μεγάλο μπουκάλι με το νερό να μπαίνει με δύναμη βαθιά στον κώλο μου. Οι μπανάνες πετάχτηκαν έξω, ο Νίκος γύρισε το μπουκάλι και ένιωσα το νερό να πέφτει παγωμένο μέσα μου. Κάβλα τρελή.. Ο Γιάννης που στο μεταξύ του είχε ξαναγίνει πέτρα δεν άντεξε και μου τον έχωσε. Ο Νίκος τράβηξε το μπουκάλι και μου τον έχωσε και αυτός. Με γαμούσαν αρκετή ώρα εναλλάξ τραβώντας μου τα μαλλιά και δαγκώνοντάς μου με δύναμη τις ρόγες. Ούρλιαζα από τον πόνο των δυο τεράστιων καυλιών, κάποια στιγμή μάλιστα νόμιζα ότι ακουμπούσαν ο ένας τον άλλον. Έχυσαν σχεδόν μαζί στο στόμα μου ενώ εγώ κατάπινα ότι μπορούσα.

Μετά σηκώθηκαν ντύθηκαν και ο Νίκος ήρθε κοντά μου, Πουτάνα, μου είπε σήμερα θα κοιμηθείς με την μπανάνα χωμένη στο μουνί σου. Μην τολμήσεις και την βγάλεις γιατί θα το καταλάβω και δεν θα σε ξαναγαμήσω. Γύρισαν την πλάτη και έφυγαν.

Έβαλα την μπανάνα στο μουνί μου και γύρισα να κοιμηθώ. Σήμερα αισθάνομαι το μουνί μου τόσο ανοιχτό που νομίζω ότι ακόμη την έχω μέσα μου.

Αυτή ήταν η πρώτη μου εμπειρία με δυο άντρες.... και τι άντρες...

Ελπίζω να σας άρεσε όσο και εμένα..

Διαβάστε Επίσης....