:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 57 PoorBest 
 Γεια χαρά, με λένε Γιάννη και θα σας διηγηθώ μια ιστορία που μου συνέβη πριν ένα χρόνο, απίστευτη και όμως αληθινή. Είμαι 45 και παντρεμένος, (καλογυμνασμένος, όχι κορμί, αλλά αρκετή αντοχή) με μια όμορφη γυναίκα, μπορώ να πω, 38 χρονών που την λατρεύω. Τα παιδιά μας 20 και 18 χρονών σπουδάζουν στο εξωτερικό, έτσι στο σπίτι είναι ησυχία. Γενικά περί sex πάμε πολύ καλά όπως για παράδειγμα τσιμπούκια, γλειψίματα, άγρια γαμήσια κλπ. Όταν όμως της ζητήσω να τη γαμήσω από τον κώλο δεν δέχεται διότι λεει έχω μεγάλη και χοντρή πούτσα (22 εκατοστά) και θα πονέσει.

Έχουμε μια καρδιακή φίλη, την Εύη που με καυλώνει πάρα πολύ. Η φίλη μας η Ευη είναι χωρισμένη εδώ και 2 χρόνια, 44 χρονών ωραίο κορμί 1.78 , μικρό στήθος και ωραία κωλομέρια. Η μοναχοκόρη της σπουδάζει στη Αγγλία. Πολλές φορές ρίχνω σπόντες στη γυναίκα μου για την Ευη. Με την γυναίκα μου είναι πάρα πολύ κολλητές. Όπως φάνηκε εκ των υστέρων η γυναίκα μου έλεγε στη Ευη, πόσο καλά περνούσαμε στη ζωή και στο sex. Πολύ συχνά βγαίνουμε έξω για φαγητό ή χορό οι τρεις μας. Προσπαθήσαμε αρκετές φορές να της γνωρίσουμε κάποιο γνωστό μας για να προχωρήσουν μαζί στη ζωή αλλά δεν πετύχαμε.

Το περασμένο Σαββάτο αποφασίσαμε να πάμε στα μπουζούκια, οι τρεις μας και ένα άλλο ζευγάρι φίλοι μας και γείτονες μας , ο Παύλος 56 χρονών και η γυναίκα του Νατάσσα 51 χρονών.

Γύρω στις 5 το απόγευμα η Ευη ήλθε στο σπίτι μας. Θα πήγαιναν με τη γυναίκα μου μια μικρή επίσκεψη. Μπαίνοντας στο σπίτι με έφτιαξε με το προκλητικό της ντύσιμο και με τον τρόπο που με κοιτούσε.

Τελικά στις 11:00 το βράδυ βρεθήκαμε όλοι (οι πέντε) στο νυκτερινό κέντρο .
Όλα κυλούσαν ήσυχα αλλά ο πούτσος μου δεν ησύχαζε (έτσι το λέμε με την γυναίκα μου όταν έχει κάποιος από τους δυο μας καύλες και είμαστε με κόσμο).
Όλοι ήταν σε κέφι, χορέψαμε, διασκεδάσαμε περισσότερο από άλλες φορές και εγώ προσωπικά αφιέρωσα αρκετό χρόνο με την Ευη, πράγμα που άρεσε και στη γυναίκα μου, διότι πολλές φορές μου έλεγε ότι ένοιωθε λύπη επειδή της έτυχε ο χωρισμός (όπως είπα, είναι πολύ κολλητές). Ούτε που πρόσεξά ότι φίλος μας ο Παύλος έγινε στουπί στο μεθύσι όπως επίσης και η φίλη μας η Νατάσσα και η γυναίκα μου. Οι μόνοι που είχαν τις αισθήσεις τους ήμουν εγώ και η Ευη.

Βλέποντας την κατάσταση αποφασίσαμε να επιστρέψουμε όλοι με το δικό μου αυτοκίνητο.

Η γυναίκα μου με παρακάλεσε να την αφήσω πρώτη διότι ήθελε να κοιμηθεί. Γύρω στις 4 τα χαράματα κατέβασα την γυναίκα μου στο σπίτι μας και ακολούθως, τους Παύλο, και Νατάσσα στο σπίτι τους. Ο φίλος μας ο Παύλος δεν στεκόταν στα πόδια του, και έτσι βοηθήσαμε τη Νατάσσα να τον βάλει στο κρεβάτι του. Όπως βάζαμε τον Παύλο στο κρεβάτι η Ευη έσκυψε μπροστά μου και τρίφτηκε πάνω στη πούτσα μου η οποία άρχισε να σκληραίνει και ήταν εμφανές η διόγκωση .
Τη φάση την πρόσεξε και η Νατάσσα η οποία έβαλε τα κλάματα λέγοντας ότι εδώ και έξι μήνες ο Παύλος (ο άντρας της)δεν έχει στύση και δεν την ικανοποιεί ερωτικά, τακτικά βλέπουν σεξολόγο για βοήθεια κλπ. Την έβαλα στη αγκαλιά μου να τη παρηγορήσω αλλά η πούτσα μου πήρε ολοκληρωμένες διαστάσεις. Το τι έγινε μετά μου είναι αξέχαστο.

Ορμάει και παίρνει τη πούτσα μου στο στόμα της και αρχίζει να την γλύφει με τέτοια μανία και δεξιότητα που έμεινα άφωνος. Η Ευη, δεν έχασε στιγμή, αφού μου έβγαλε τα ρούχα, ξεντύθηκε και αυτή, εκάθησε στο πρόσωπο μου και άρχισα να της γλείφω το μουνί της. Η Νατάσσα συνέχισε το τσιμπούκι ,γλείφοντας παράλληλα και τα αρχίδια μου τα οποία είχαν ήδη φουσκώσει.

Γυρνάω τη Ευη σε στάση 69 και ενώ την έγλειφα μια τον κώλο της και μια το μουνάκι της βάζω και τον πούτσο μου στο στόμα της και αρχίζει ένα τρελό γλείψιμο. Η κωλοτρυπίδα της ήταν πολύ σφιχτή.
Την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να τρίβω τον πούτσο στην κωλοτρυπίδα της και να τον σπρώχνω σιγά-σιγά μέχρι που μπήκε μέσα ο μισός περίπου και σταμάτησα μέχρι που την ένιωσα να χαλαρώνει και της τον κάρφωσα με μια απότομη κίνηση. Η φίλη μας μούγκρισε από τον πόνο αλλά εγώ συνέχισα και μετά από λίγο άρχισε να βογκάει από ηδονή και να λεει «σκίσε τον κώλο μου, είμαι όλη δικιά σου, κανείς δεν με έχει γαμήσι ποτέ τόσο τέλεια κ.λ.π.» Σε αυτό το διάστημα έπαιζα με το μουνί της και την ένιωσα να χύνει στα χέρια μου και τότε έβαλα τα δάχτυλα μου στο στοματάκι της και τα έγλειφε.

Αμέσως βγάζω την πούτσα από το κώλο της και τον σφηνώνω στο μουνί της. Αφού την γάμησα άγρια σε λίγο έχυσα πάνω στην κωλοτρυπίδα της και συνέχισα να την γαμάω τον κώλο μέχρι που άρχισα να καυλώνω και πάλι.

Η Νατάσσα βλέποντας τη πούτσα μου να παίρνει πάλι της κανονικές διαστάσεις ,στήθηκε από μόνη της στα τέσσερα και με παρακαλούσε να τη γαμήσω. Εγώ δίσταζα λίγο διότι ο άντρας της, κοιμόταν του καλού καιρού , αν και η Νατάσσα έκανε ήδη προσπάθειες να τον καυλώσει αλλά μάταια. Η Ευη ξαφνικά παίρνοντας της πούτσα μου την οδήγησε στο μουνί της. Το τι γαμήσι της έριξα δεν μπορώ να το περιγράψω. Στο τέλος με μια απότομη κίνηση τον έβαλα στον κώλο της. Η φωνές της πρέπει να ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά. Σε λίγο έχυσα μέσα στο κώλο της.
Αυτό ήταν το καλύτερο γαμήσι που μου έκαναν ποτέ μου λεει, καλοπερνάει η γυναικούλα σου.

Στις πέντε το πρωί μπήκα σπίτι αφού κατέβασα τη Ευη στο σπίτι της. Γλίστρησα στο κρεβάτι αθόρυβα, για να μη ενοχλήσω τη γυναίκα μου αφού ήμουν και εξουθενωμένος. Σε λίγο όμως το χέρι της άρχισε δουλειά και σε λίγο το στόμα της. Τίποτα όμως. Είχα στεγνώσει από το γαμήσι , οι μυς μου χαλάρωσαν και η πούτσα μου δεν υπάκουε με τίποτα. Προσπάθησα να δικαιολογηθώ, ότι ήπια αρκετό ποτό και έχω πονοκέφαλο κλπ.
Τότε με ήρεμο τρόπο γυρνάει και μου λεει. «Φαίνεται πως οι φιλενάδες μου σε ξεζούμισαν. Έκαναν καλή δουλειά. Είσαι ευχαριστημένος ?». Συνεχίζοντας λεει. «Ο Παύλος, είμαι σίγουρη κοιμόταν του καλού καιρού, αφού πήρε και μια δόση υπνωτικού μαζί με το ουίσκι ».

Εγώ έμεινα άφωνος. Ούτε προσπάθησα να δικαιολογηθώ. Η νύκτα ήταν στημένη. Έκτοτε οργανώνουμε συναντήσεις αρκετά συχνά, μπορώ να πω, ιδιαίτερα μαζί με τη Ευη. Όλοι είμαστε ευχαριστημένοι. Συνεχίζουμε να βγαίνουμε για διασκέδαση συχνά όλοι μαζί. Η κατάσταση του Παύλου παραμένει η ίδια, επισκέπτονται τον σεξολόγο για να τους βοηθήσει.
Μέχρι όμως να δουν βοήθεια , εξυπηρετώ, την Νατάσσα όσο μπορώ.
Αυτό θα πει αλληλεγγύη προς τους φίλους.

 Την περασμένη Παρασκευή η φίλη μας η Ευη πήρε τηλέφωνο την γυναίκα μου για να της πει ότι προγραμματίζει για το Σαββάτο ένα πάρτι για φίλους και συνάδελφους, λόγω της άφιξης της κόρης της Αννας, από το εξωτερικό και των γιορτών των Χριστουγέννων. Η Εύη όπως και η γυναίκα μου είναι δασκάλες στο δημοτικό σχολείο.

Γύρω στις 9:00 μαζευτήκαμε όλοι αρχίζοντας με ποτό και ακολούθως φαγητό. Εγώ προσωπικά είμαι πτυχιούχος πληροφορικής και ασχολούμαι επαγγελματικά με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές δηλαδή πωλήσεις, εγκαταστάσεις λογισμικών κλπ. Το θέμα μου ήταν ενδιαφέρον για τους παρευρισκομένους και ιδιαίτερα για την κορούλα της Ευης. Ένα μωράκι 20 χρονών με πλούσιο στήθος, 1,76 και ωραίες καμπύλες. Η μικρή συνεχώς με ρωτούσε (ακολουθούσε και κάποια μαθήματα πληροφορικής στο πανεπιστήμιο στη Αθήνα) ώσπου στο τέλος καταλήξαμε στο γραφείο της και υπνοδωμάτιο για την βοηθήσω με κάποια λογισμικά. Οι κινήσεις της μικρής, το τρίψιμο εφόσον καθόμαστε δίπλα-δίπλα με ερέθισαν σε σημείο που η πούτσα μου άρχισε να δυσανασχετεί.

Σε κάποια φάση μπαίνει μέσα η γυναίκα μου για να πει στη μικρή να πάει να καληνυκτίσει την νουνά που φεύγει. Βλέποντας το παντελόνι μου να είναι φουσκωμένο, η γυναίκα μου δεν έχασε την ευκαιρία και μου άρχίσε μια πίπα. Το δωμάτιο ήταν μακριά από τους υπόλοιπους και έτσι οποιεσδήποτε κραυγές δεν ακουγόντουσαν. Στη κατάσταση που φθάσαμε δεν ήταν δυνατό να γίνει υποχώρηση και έτσι βρεθήκαμε να γαμιόμαστε στο κρεβάτι της Αννας αποφεύγοντας όλα τα προκαταρτικά γλυψίματα κλπ. Η Αννα σε μερικά λεπτά γύρισε και βλέποντας τις εξελίξεις δεν δίστασε να κλείσει την πόρτα και να ανεβεί στο κρεβάτι.

Φάνηκε από την αρχή ότι η ζωή στην Αθήνα βοήθησε πάρα πολύ . Η μικρή έδειξε εξαιρετικό ταλέντο στη ιππασία και ακροβατικά. Η γυναίκα μου ξαφνιάστηκε αλλά έπρεπε να συναγωνιστεί. Ήρθε η ώρα για τη τελευταία φάση οπότε η μικρή παίρνει ένα λαδάκι και άλειψε τη κωλοτρυπίδα της γυναίκας μου και την δική της. Όπως ανάφερα και στο προηγούμενο , έχω μια πούτσα 22 εκατοστά και αρκετά χοντρή . Η κεφαλή της έχει περίμετρο 15 εκατοστά (στο γυμναστήριο που πάω αστειευόμαστε με τους φίλους για το χόντρος της πούτσας μου). Αμέσως οδηγώ την πούτσα μου στο κώλο της γυναίκας μου αλλά αυτή απομακρύνθηκε. Τόσα χρόνια παντρεμένοι και δεν κατάφερα να την πηδήξω από τον κώλο. Βλέποντας την σκηνή η μικρή ανέβηκε πάνω μου και με μια απότομη κίνηση ρούφηξε τη μισή. Δεν υπολόγισε όμως το χόντρος της πούτσας μου και περισσότερο τη κεφαλή της πούτσας που είναι σας μανιτάρι και η κραυγή που έβγαλε σίγουρα θα ακούστηκε στο χώρο των καλεσμένων όπου διασκέδαζαν οι υπόλοιποί. Βλέποντας την στρίνια που είχε, στη δεύτερη κίνηση την έσπρωξα με δύναμη ολόκληρη μέσα, νοιώθοντας όλα τα σωθικά της να τρεμουλιάζουν.

Τα κωλομέρια της ήταν σφικτά και ένοιωθα τα αρχίδια μου να κτυπούν και να πονούν. Η μικρή παραλίγο να λιποθυμήσει μέσα στα χέρια μου. Η ζήλια φυσικά που διακατέχει κυρίως της γυναίκες σε τέτοιες περιπτώσεις δεν απέφυγε την γυναίκα μου. Βλέποντας την Αννούλα που τη θεωρούσε σαν μωρό της να τινάζεται και γίνεται κατακόκκινη από τις κινήσεις και το γαμήσι, τράβηξε απότομα πίσω τη μικρή και μου λεει. «Σκίσε με παίδαρε μου από όποια τρύπα θέλεις.» Η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα. Για 10 λεπτά τη γαμούσα από τον κώλο. Η μικρή τραβούσε μαλακία στη άλλη άκρη του κρεβατιού.

Τελειώσαμε αφού έχυσα πάνω στα βυζιά και των δύο.

Καπνίσαμε όλοι από ένα τσιγάρο, η Αννα ετοιμάστηκε για να βγει έξω με φίλους της, λέγοντας ότι θέλει να το επαναλάβουμε λέγοντας « Τέτοια ικανοποίηση που πήρα απόψε από τη πούτσα σου δεν την πήρα σε δύο χρόνια που γαμιόμουνα με συμφοιτητές μου».
Ανετοι χωρίς να συμβαίνει τίποτα βγήκαμε από το δωμάτιο , πήραμε ένα ποτό και ανακατωθήκαμε με τους υπόλοιπους. Φυσικά η γυναίκα μου περπατούσε λίγο παράξενα, πράγμα που η φίλη της η Εύη εντόπισε αμέσως. Με την άκρη του ματιού μου είδα την Αννα και την Εύη να συζητούν με έντονο ύφος και ακολούθως η Αννα έφυγε με φίλους για το κέντρο διασκέδασης.

Η ώρα πήγε 1:00 τα χαράματα και σιγά-σιγά έφυγαν όλοι εκτός από εμένα, τη γυναίκα μου, το Γιώργο, αδελφό τη Εύης. Ο Γιώργος παντρεμένος για οκτώ χρόνια ,χωρίς παιδιά, με τη Μάρω, η οποία εργάζεται ως νοσοκόμα σε μεγάλη πολυκλινική. Εκείνη τη νύκτα εργαζόταν από τις 7:00 το απόγευμα μέχρι τις 7:00 το επόμενο πρωί. Ο ίδιος είναι πτυχιούχος σε λογιστικά, και ασχολείται με ασφάλειες ζωής ,κλπ . Για χρόνια ασχολείται με τα γυμναστήρια και συγκεκριμένα το body building . Μιλούμε για γερό κορμί με σκληρούς μυς να φουσκώνουν και να είναι σαν πέτρα . Στο λέγειν δεν πιάνετε. Σε παίρνει και φέρνει στη βρύση χωρίς να πιεις νερό, που λέγει η παροιμία. Μπορεί να σε ασφαλίσει δυο και τρεις φορές χωρίς να το καταλάβεις, να σου εξηγήσει πολιτικές καταστάσεις όπως τη πορεία του ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, ψυχολογικά θέματα, σεξουαλικά, χωρίς να έχει τη ευκαιρία να μιλήσει άλλος.

Πήραν την κουβέντα με την γυναίκα μου η οποία τρελαίνεται με τέτοιους τύπους, πίνοντας το ποτό τους, βλέποντας τηλεόραση και δοκιμάζοντας τους μυς του κλπ. Εγώ ψιλοκουβέντιαζα με την Εύη εκθειάζοντας την Αννα , πόσο καλή είναι , τις γνώσεις της κλπ. προσπαθώντας να καταλάβω τι συζητούσαν προηγουμένως. Η στάση της ήταν λίγο απότομη ως σαν να ήξερε τι έγινε προηγουμένως. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν λόγω ζήλιας για το τι έγινε ή οτιδήποτε άλλο.

Για να αλλάξω το κλίμα, κάλεσα τη γυναίκα μου και τον Γιώργο να μαζέψουν τα ποτήρια στη κουζίνα, να τακτοποιήσουμε το χώρο και γενικά να βοηθήσουμε όλοι τη Εύη.
Η γυναίκα μου ενθουσιάστηκε με τον Γιώργο, συνεχώς ρωτούσε για το body Building , προκαλούσε τον Γιώργο να δείξει τους μυς του κλπ. Αυτός άλλο που δεν ήθελε, έκανε επίδειξη δυνάμεως σηκώνοντας τον καναπέ, λέγοντας στην γυναίκα μου και την Εύη να αγγίξουν τους σκληρούς μυς και πολλά άλλα. Όλοι γενικά μετά το πολύ ποτό είμαστε σε κέφι.

Εγώ περιεργαζόμουν τα δορυφορικά κανάλια, έβαλα μουσική και παρακολουθούσα τη κατάσταση. Σε κάποια στιγμή ένα κανάλι έδειχνε ταινία πορνό. Το πρόσεξαν και οι υπόλοιποι και ειδικά ο Γιώργος μου είπε «άφησε το κανάλι αυτό, φαίνεται ενδιαφέρον. Εγώ δίστασα για λίγο αλλά και με την προτροπή της γυναίκας μου το άφησα. Η καθαριότητα έμεινε πλέον στην άκρη και όλοι μας βλέπαμε την ταινία. Πηγαίνοντας στη κουζίνα για να πάρω νερό, με ακολούθησε η γυναίκα μου μπαίνοντας απευθείας στο θέμα. «θέλω να γαμηθώ με τον Γιώργο, θα σε ενοχλούσε ?» Εγώ δεν δίστασα να της απαντήσω όχι, αφού ήξερα ότι παράλληλα θα πηδούσα την Εύη. Αλλωστε εδώ και λίγο καιρό στις μεταξύ μας κουβέντες μιλούσαμε για τέτοιες καταστάσεις. Έλεγε δε ότι αν η Νατάσσα το θέληση θα μπορούσε να κάνει το Παύλο ταύρο στη καύλα.

Επιστρέψαμε πίσω και χωρίς καθυστέρηση άρχισε να τρίβει το μουνί της με το χέρι της και το πόδι της να τρίβει την πούτσα του Γιώργου. Η Εύη έχωσε το χέρι της παίρνοντας την πούτσα μου και άρχισε το τσιμπούκι. Λόγω των προηγούμενων στο δωμάτιο της ‘Αννας εγώ ήθελα αρκετή προθέρμανση. Η εμπειρία της Εύης όμως και η τεχνική της μου άναψαν τα αίματα. Με τη σκέψη επίσης ότι ένα τέτοιο γυμνασμένο κορμί θα γαμούσε την γυναίκα μου, η πούτσα έγινε κοντάρι. Ο Γιώργος άρχισε να ξεντύνεται και εγώ παρακολουθώντας έλεγα. «αν η πούτσα του είναι όπως το κορμί του , θα καλοπεράσει η γυναικούλα μου»

Η Έυη σαν καλή αδελφή τον βοήθησε με το πουλόβερ του, ενώ η γυναίκα μου άρχισε να ρουφά την πούτσα του. Προς μεγάλη μας έκπληξη η πούτσα του Γιώργου ήταν μικρή. Έφτανε και δεν έφτανε τα 13 εκατοστά καυλωμένη και λεπτή. Πολύ δυσανάλογη σε σχέση με το υπόλοιπο του κορμί. Αυτός είχε ήδη προσέξει την δική μου πούτσα και τα μάτια του έμειναν καρφωμένα απάνω της. Συνέχισε όμως παίρνοντας της γυναίκα μου σαν μπάλα στα χέρια του, την γύρισε στα τέσσερα της και σφηνώθηκε μέσα της.

Εγώ χαμογέλασα με το θέαμα και αφού ήμουν σίγουρος ότι η γυναίκα μου δεν θα ένοιωθε ικανοποίηση, έβαλα την Εύη να βλέπει προς το μέρος τους, σφήνωσα απευθείας την πούτσα που στο μουνί της. Δεν το ανάφερα στο προηγούμενο αλλά η Εύη όταν ερεθίζεται γεμίζει ένα ποτήρι υγρά. Βάζοντας το χέρι μου στο μουνί της μάζεψα αρκετά και άλειψα το κώλο της. Όπως σας ανάφερα έχω αρκετή αντοχή στο τρέξιμο και φυσικά σε τέτοιες καταστάσεις. Χωρίς καθυστέρηση την έβγαλα από το μουνί της και τη σφήνωσα στο κώλο της. Βλέπετε μάνα και κόρη λεει «εγώ είμαι καλύτερη από εσένα». Οι κραυγές κατάκλυσαν το σπίτι.

Ο Γιώργος συνέχιζε την προσπάθεια διπλώνοντας και ξεδιπλώνοντας την γυναίκα μου στα δυνατά του μπράτσα, της έγλυφε τα βυζιά, τα δάγκωνε, αλλά δεν έλεγε να χύσει με τίποτα. Αυτή βογκούσε κάτω από το υπερβολικό βάρος και έτρεχαν τα σάλια της βλέποντας την Εύη να ουρλιάζει από ικανοποίηση. Εγώ δεν άντεξα άλλο και βγαίνοντας έχυσα στη κοιλιά της γυναίκας μου και του Γιώργου αφού τη είχε ανάσκελα και της κρατούσε τα βυζιά.

Καθίσαμε με την Εύη στο καναπέ δίπλα τους ανάψαμε τσιγάρο και παρακολουθούσαμε. Τίποτα όμως. Στα πολλά κάθισαν και αυτοί. Δεν πρόλαβα να ανασάνω και η γυναίκα μου άρχισε να τρίβει τα βυζιά της και να με γλύφει. Η Έυη έβαλε τον Γιώργο να πέσει μπρούμυτα και του έτριβε τους ώμους του παρηγορώντας τον.

-----------------------------------------------------------------------------------
Εγώ βλέποντας τον μπρούμυτα , τα κωλομέρια του να εξέχουν και να φαίνονται οι ραβδώσεις των μυών του ερεθίστηκα σε σημείο που ένοιωθα ότι θα σπάσει η πούτσα μου. Η γυναίκα μου το πρόσεξε και τρέχοντας στο δωμάτιο της Αννας έφερε το λάδι που χρησιμοποιήσαμε προηγουμένως και άρχισε να αλείφει την κωλοτρυπίδα του Γιώργου. Η Έυη κατάλαβε τι επρόκειτο να γίνει αλλά συνέχισε να τρίβει τους ώμους του και να τον ηρεμεί. Η γυναίκα μου του είπε να γονατίσει στα τέσσερα του και συνέχισε να του τρίβει με το λάδι τη τρύπα του κώλου του βάζοντας και ένα-δυο δάκτυλα μέσα και παράλληλα έτριβε τα αρχίδια και την πούτσα του.

Η σκηνή αυτή με έκανε αγρίμι. Φόρεσα στη πούτσα μου προφυλακτικό και πήγα από πίσω του. Η γυναίκα μου πήγε μπροστά του, άνοιξε τα πόδια της και έφερε το μουνί της κοντά στο πρόσωπο του, σηκώνοντας να πόδια της και στερεώνοντας τα στους ώμους του. Αυτός άρχισε να την γλύφει το μουνί της, νοιώθοντας και την αδελφή του δίπλα του να του χαϊδεύει τη πλάτη.

Όπως ήμουν πίσω του, τοποθέτησα την κεφαλή του πούτσου μου στη τρύπα του και με μια κίνηση την σφήνωσα μέσα. Λόγω της στάσης που ήταν και της γυναίκας μου που τον εμπόδιζε να πάει προς τα μπροστά δεν ήταν σε θέση να κουνηθεί και έτσι άρχισα ένα τρελό πήδημα. Η σκέψη ότι γαμούσα τέτοιο κορμί με ερέθιζε συνεχώς. Αν ήθελε φυσικά θα μας έσπρωχνε και να φύγει με τη δύναμη που διάθετε αλλά δεν αντέδρασε καθόλου. Τουναντίον το απολάμβανε .

Ήλθε η ώρα να χύσω και η Έυη ήταν παρών να ρουφήξει τα υγρά.
Μας έβαλε ακόμη ένα ποτό, ανάψαμε τα τσιγάρα μας και σχεδόν ο ένας δεν έβλεπε τον άλλον. Ο Γιώργος σε λίγο έφυγε ευχαριστώντας την αδελφή του για την βραδιά και εμείς συνεχίσαμε την κουβέντα μας.

Η Έυη χώρισε πριν 2 χρόνια μετά που βρήκε τον άνδρα της να καβαλάει τον Γιώργο. Βλέπετε όλο αυτό το κορμί είχε ιστορία, ερέθισε όμως την γυναίκα μου και μου ζήτησε να γαμηθεί μαζί του.

Όποτε βρω την ευκαιρία την πειράζω λέγοντας της ότι αρχίζω σύντομα Body bulding.
Διαβάστε Επίσης....