:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 28 PoorBest 

 

Το προηγούμενο Σάββατο ήμουνα καλεσμένος σε έναν γάμο ενός συνάδελφου μου στη Χαλκίδα. Έχω κλείσει δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο και πηγαίνω Σάββατο μεσημέρι για ένα μπανακι και ξεκούραση.

Το απόγευμα όταν ξυπνώ βγαίνω στο μπαλκόνι και παραγγέλνω έναν καφέ από το bar το ξενοδοχείου. Όπως κάθομαι στο μπαλκόνι και ρεμβάζω ακούω στο διπλανό μπαλκόνι γυναικείες φωνές κάνω κα δω και βλέπω δυο μουνάκια να πίνουνε καφέ.

Αφού τους έπιασα συζήτηση, συστηθήκαμε ήτανε η Μαρία και Ιωάννα και από ότι έμαθα ήτανε ξαδερφούλες. Με τα πολλά πολλά έμαθα ότι είχανε έρθει στη Χαλκίδα από Αθήνα για έναν γάμο. Κοίτα σύμπτωση λέω και εγώ για γάμο έχω έρθει. Και είμαστε καλεσμένοι για τον ίδιο γάμο. .

Η Μαρία ήτανε 30 και η Ιωάννα 26 χρόνων. Η Μαρία μια ξανθιά κουκλάρα πολύ πληθωρική με κάτι βυζομπαλα που κοντεύανε να βγούνε έξω από το ντεκολτέ της, και η Ιωάννα μια κοντούλα πρόστυχη με έναν κώλο που θα ζηλεύανε όλοι οι άνδρες. Κανονίζουμε το βράδυ να πάμε μαζί στην εκκλησία γιατί δεν την ξέρανε. Με καλέσανε να πάω δίπλα στο μπαλκόνι τους για να τα πούμε. .

Κανονίζανε για το τι θα φορέσουνε και με ρωτάγανε άμα τους αρέσω με αυτά που φοράνε. Αφού πήγα και εγώ να ετοιμαστώ είχα όλο στο μυαλό μου τα μουνάκια. Κανονίσαμε σε 30 λεπτά να είναι έτοιμες. Είχανε ντυθεί και οι δυο πολύ προκλητικά η Ιωάννα φόραγε ένα παντελόνι που το σκίσιμο ήτανε μέχρι τα οπίσθια με ένα αμάνικο μπλουζάκι και από μέσα διακρινότανε το string της και η Μαρία φόραγε ένα άσπρο μίνι ίσα ίσα που δεν φαινότανε το string της σκέτες καύλες και οι δυο.

Αφού χαιρετίσαμε στην εκκλησία πάμε σε ένα μαγαζί κοντά στην παραλία στο τραπέζι, και κανονίζουμε να καθίσουμε μαζί μια και δεν ξέρανε κανέναν. Οι μπύρες έδιναν και έπαιρναν και είχαμε φτιαχτεί για τα καλά. Σε κάποια στιγμή μου είχε πιάσει η Μαρία το πόδι μου με πολύ καύλα και μου λέει στο αυτί "Γιώργο πάμε να πιούμε ένα ποτάκι τα τρία μας σε κανένα μπαράκι γιατί εδώ δεν μας παίρνει".
Ο. Κ της λέω πάμε να χαιρετίσουμε και φεύγουμε. Αφού βρήκαμε ένα όμορφο μαγαζί με πολύ κόσμο πάμε και αρχίζουμε τα σφηνακια είχανε καυλώσει και οι δυο και η μια χούφτωνε την άλλη και με είχανε βάλει στην μέση. Αφού καθίσαμε για καμία ώρα τους λέω να πάμε να συνεχίσουμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Αφού πάμε στο ξενοδοχείο παίρνω τηλ στο bar και παραγγέλνω ένα μπουκάλι.

Μέχρι να μας φέρει το μπουκάλι η Ιωάννα μπαίνει να κάνει ένα ντουζακι. Με το που βγαίνει με βλέπει μαζί με την Μαρία να της έχω ξεκουμπώσει το σουτιέν και να της γλύφω τα βυζομπαλα. Μόλις βγαίνει η Ιωάννα βλέπει την ξαδελφη της και της λέει πουτανακι ξαδελφη μοναχοφαισα είσαι; άσε και για μένα την καυλε του Γιώργου.

Από ότι μου είπανε μετά πάντα τους άρεσε να γαμιούνται και να μοιράζουνε τους παρτενέρ. Η Μαρία μου είχε βγάλει το καυλί μου έχω και μόλις το βλέπει άνοιξε το μάτι της. Ξαδελφη αυτό θα πάει να πει καυλί απόψε θα περάσουμε όμορφα με τέτοιο καυλί. 22 πόντους θα τους βάλει ο Γιώργος και να χτυπάει μέχρι την μήτρα. . Αυτό το καυλί ρε Γιώργο είναι για να το ρουφάς σαν παγωτό σαν να είναι μικρού παιδιού ξυρισμένο το έχεις. Αφού μου το γλύψανε πότε η μια πότε η άλλη πρώτα γάμησα την Ιωάννα και ταυτόχρονα έγλυφε τα μουνοχειλα της Μαρίας έκανε σαν να είχε να γαμηθεί χρόνια ήτανε σκύλα στο γαμήσι.

Η Μαρία πάει και βγάζει από την τσάντα της έναν μαύρο πούτσο 25 πόντους kaι το φοράει. Ξαδελφη τώρα θα δεις τι παρτουζα θα έχεις. Τον βάζω στο κώλο και η Ιωάννα κάθεται επάνω στο μαύρο πούτσο. Αφού της ξέσκισα την σούφρα ήθελε και η Μαρία να γευθεί παρτουζα με τέτοιο πούτσο. ¶ρχισε να ουρλιάζει σαν να σφάζουνε θέλω και οι δυο μας έλεγε να με ξεσκίσετε να μου ματώσετε όλες τις τρύπες.

Το σεντόνι είχε γίνει μούσκεμα ήτανε και οι δυο πολυοργασμικες τα μουνάκια τους είχανε στεγνώσει. Τέτοιο γαμήσι είχα χρόνια να κάνω να αισθανθώ τέτοια καύλα. . Αυτή την εβδομάδα ξαναβρεθήκαμε άλλες δυο φορές με πολύ γαμήσι.

Διαβάστε Επίσης....