:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 31 PoorBest 

Έπρεπε λοιπόν να γίνω 35 χρονών και ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια γάμου, και μετά από την εμπειρία μου με την «Μ» για να αρχίσω να γαμιέμαι με όποιον βρω και όποια βρω. Ομολογώ δε ότι πρώτα θέλω να κάνω λεσβιακό έρωτα και ενώ κάποιος άντρας μας παρακολουθεί. Αφού ευχαριστηθώ με την γυναίκα (είναι πολύ όμορφα να σε γλύφει και να γλύφεις γυναίκα) τότε και μόνο τότε να με γαμήσουν. 


Έτσι λοιπόν μια μέρα και ενώ επέστρεφα με την «Μ» από την δουλειά, αποφασίσαμε να πάμε για κανένα καφέ. Στο σπίτι θα με περίμενε ο άντρας μου και δεν τον είχα καμιά όρεξη. Τον πήρα λοιπόν τηλέφωνο και του είπα ότι είχα υπερωρίες και θα επέστρεφα γύρω στις εννιά το βράδυ. Εκείνη την ημέρα είχαμε ντυθεί και εγώ και η «Μ» πολύ προκλητικά, θέλοντας να βρούμε κάτι καλό. Όλοι οι άντρες συνάδερφοι μας στην δουλειά είχαν γουρλώσει τα μάτια τους.
Βέβαια, ενώ η «Μ» μου είπε να το κάνουμε με κανέναν από τους συναδέρφους μας, εγώ έμεινα πιστή στο δόγμα μου, στο να μη πάω με συνάδερφο μου. Έτσι αποφασίσαμε να πάμε για καφέ και ύστερα γραμμή για το σπίτι της για να την «βρούμε» τα δύο μας. Ήταν πολύ όμορφη και ήθελα να της γλύψω και να μου γλύψει το μουνί.

Ενώ λοιπόν πίναμε το καφεδάκι μας, μας πλησίασαν δύο μαύροι. Ήταν νεαρά παιδιά και οι δύο γύρω στα 20 με 22, όχι παραπάνω (αν και με τους μαύρους δεν είναι δυνατόν να καταλάβεις και πολλά για την ηλικία τους), κοιτάξαμε η μια την άλλη πονηρά. Αρχίσαμε λοιπόν να κάνουμε ότι και καλά μας ενδιέφερε να αγοράσουμε κάποια από τα CD που πουλούσαν. Κάθισαν στο τραπέζι μας, τους είπαμε αν ήθελαν να πιουν μαζί μας κανένα καφεδάκι. Δέχτηκαν με ευχαρίστηση.

Όση ώρα πίναμε τα καφεδάκια, εμένα το μυαλό μου έτρεχε στα μαύρα καυλιά που μέχρι εκείνη την στιγμή μόνο σε τσόντα είχα δει. Για να σας πω την αλήθεια, δεν ήμουν σίγουρη ότι θα μπορούσαν να είναι τόσο μεγάλα και χοντρά όσο τα έβλεπα σε τσόντες. «Κοντός ψαλμός αλληλούια», σκέφτηκα. Οι αράπηδες ήταν από την Νιγηρία, και ήταν κατάμαυροι πραγματικά, τα μόνα άσπρα σημεία επάνω τους ήταν τα δόντια τους και τα ασπράδια των ματιών τους. Ελληνικά ήξεραν μάλλον λίγα, έσκυψα προς την «Μ» και της είπα στο αυτί. «Τι λες, τους παίρνουμε;». «Εγώ δεν γουστάρω και πολύ, εάν όμως θέλεις εσύ, πάμε στο σπίτι μου και τους παίρνεις, εγώ ξέρεις ότι γουστάρω μόνο εσένα», μου είπε και μου χάιδεψε τα μαλλιά. Εκείνη την ώρα οι δύο μαύροι μας κοίταξαν περίεργα. Τότε η «Μ», άρπαξε την ευκαιρία και είπε.
«Τι λέτε, θέλετε να πάμε στο σπίτι να φάμε τίποτα;».

Οι μαύροι χαμογέλασαν και δέχτηκαν. Τους βάλαμε στο αυτοκίνητο και ξεκινήσαμε για το σπίτι της «Μ». Εκείνη οδηγούσε και κάθε τόσο μου έλεγε. «Πρώτα θα σε χαρώ εγώ. Νίκη μου ξέρεις ότι είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί σου». «Και εγώ μωράκι μου, αλλά μετά από το γλείψιμο που μου κάνεις, θέλω να έχω και κάποιον να μου βουλώσει την καυτή μου τρύπα», της είπα. Ήξερα ότι η «Μ», δεν θα ήθελε να την αγγίξει κανένας άντρας, εγώ πάλι μου άρεσε πια να το κάνω με γυναίκες, αλλά ήθελα και την ψωλή μου, έτσι σε όλη την διαδρομή σκεφτόμουν τα δύο μανίκια που θα άρπαζα από τους μαύρους μιας και η «Μ» δεν θα τους καθόταν. Τελικά ύστερα από μία ώρα (είχε πολύ κίνηση στον δρόμο), φθάσαμε στο σπίτι της «Μ». φτιάξαμε τηγανιτές πατάτες (βιαζόμασταν) και αφού φάγαμε και οι τέσσερις μας, καθίσαμε στο μικρό σαλονάκι της «Μ».

Η ώρα περνούσε και οι μαύροι δεν έδειχναν διατεθειμένοι να κάνουν την πρώτη κίνηση. Μη σας πω ότι έδειχναν και κάπως φοβισμένοι. Το μουνάκι μου είχε αρχίσει να ανοίγει και να μου μουσκεύει το βρακάκι μου, τους ήθελα σαν τρελοί. Ήθελα να δω έξω τα μάλλον μεγάλα όργανα τους. Από το αδιέξοδο μας έβγαλε όλους η «Μ», αναλαμβάνοντας δράση.

Καθώς εγώ και η «Μ», καθόμασταν στην μεγάλη πολυθρόνα (για δύο) και οι αράπηδες απέναντι μας (ο καθένας σε διαφορετική πολυθρόνα), εκείνη άρχισε να μου χαϊδεύει τα μπούτια μου. Με μια κίνηση της, μου σήκωσε την ήδη κοντή φούστα μου, και έχωσε το χέρι της στο μουσκεμένο μουνάκι μου, ενώ ταυτόχρονα έσκυψε το κεφάλι της και τραβώντας στο πλάι το βρακάκι μου, έχωσε την καυτή γλώσσα της στο μουνί μου. Αρχισα να χαϊδεύω τα βυζιά μου, ενώ έβλεπα τους αράπηδες να μας κοιτάνε ξελιγωμένα. «Αυτό είναι μωρά μου, έτσι θα μας κοιτάτε που κάνουμε έρωτα και μετά θα με ξεσκίσετε», σκέφτηκα.

Πραγματικά, η «Μ», ξεκούμπωσε την φούστα μου, σηκώθηκα και την άφησα να πέσει, έβγαλα το καλσόν, την μπλούζα, αφήνοντας μόνο τις ψηλοτάκουνες γόβες μου, ξέροντάς ότι οι περισσότεροι άντρες αρέσκονται το να μας γαμάνε με τα παπούτσια στα πόδια. Κάθισα και πάλι με ανοιχτά τα πόδια στην πολυθρόνα. Η «Μ» γονάτισε μπροστά μου και άρχισε να με γλύφει από πάνω έως κάτω. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος στο στόμα. Οι αράπηδες απέναντι μας είχαν πάθει την πλάκα τους.

Πέντε λεπτά αργότερα, τους είδα να ξεκουμπώνουν τα παντελόνια τους και οι δύο ταυτόχρονα, τα κατέβασαν, έβγαλαν και τα πουκάμισα και έμειναν θεόγυμνοι. Φοβερά σώματα, αλλά πιο φοβερά απ' όλα ήταν τα τεράστια (στην κυριολεξία) καυλιά τους. Έμοιαζαν σαν χέρια κομμένα από το αγκώνα. Αδύνατο να σας τα περιγράψω, ήταν τεράστια και χοντρά. Τρελάθηκα, σήκωσα το κεφάλι της «Μ» από το μουνί μου και της έκανα νόημα να κοιτάξει πίσω της.

Έμεινε άναυδη. Δεν μπορούσε να το πιστέψει. Στο τέλος με κοίταξε και μου είπε. «Ρε συ, άμα φας τέτοιο καυλί, σίγουρα θα σου καταστρέψουν την μήτρα. Εγώ λέω να μη το τολμήσεις, εγώ πάντως δεν δέχομαι να με ξεσκίσει τέτοια πράγμα». «Εγώ πάλι θέλω να δοκιμάσω», είπα και της έσπρωξα το κεφάλι πάλι μέσα στα μουνόχειλα μου που έσταζαν ήδη ζουμιά.

Ο ένας από τους μαύρους με τις αλογίσιες ψωλές πήγε να ακουμπήσει την «Μ», εκείνη τον έσπρωξε δείχνοντας του το δικό μου ανοιχτό μουνάκι. Την είδα να κάθετε (κάπως εκνευρισμένη) στην μια από της πολυθρόνες που προηγουμένως καθόταν οι μαύροι και ανοίγοντας τα πόδια της άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα της. Ήξερα ότι δεν θα συμμετείχε με τίποτα στο ξέσκισμα μου. Αλλά μου άρεσε να την βλέπω να μαλακίζεται μαζί μου καθώς θα άρπαζα τα τεράστια καυλιά.

Ο ένας από τους μαύρους κάθισε γονατιστός, κρατώντας το τεράστιο καυλί του (που αν ήθελε μπορούσε να κάνει πίπα άνετα στον εαυτόν του), ο άλλος ήρθε από δίπλα μου έτοιμος να μου το χώσει στο στόμα, κρατώντας το με τα δύο χέρια του για να μη λυγίσει από το βάρος.

Αρχισαν να μου χαϊδεύουν τα βυζιά μου που οι ρόγες τους είχαν σκληρύνει σαν πέτρες από την καύλα. Τα μαύρα χέρια τους, πάνω στο άσπρο μου δέρμα με τρέλαιναν. Είχα ήδη αρχίσει να χύνω χωρίς να μπορώ να το ελέγχω. Αισθάνθηκα την υγρή γλώσσα του αράπη να μου γαμάει το μουνί, χωρίς να διστάσω, άρπαξα το τεράστιο καυλί που στέκονταν μπροστά στο στόμα μου και έβαλα με δυσκολία το χοντρό πουτσοκέφαλο μέσα μου. Ο άλλος ανοίγοντας τα πόδια μου, χωρίς καν να σηκωθεί έτσι όπως ήταν γονατιστός, άρχισε να βυθίζει το αλογίσιο (στην κυριολεξία) καυλί τους μέσα στο μουνί μου.

Μούδιασα από την καύλα, μέχρι που φώναξα από τον πόνο, όταν πια είχε μόλις βυθίσει το μισό από το καυλί του μέσα μου. Με πονούσε, καθώς μου κτυπούσε την μήτρα. Κορίτσια πραγματικά αυτή η αίσθηση της καύλας δεν υπάρχει σε κανέναν λευκό άντρα. Μπουκωμένη με το ένα καυλί, και μουδιασμένη από την καύλα με το άλλο, πετούσα στα σύννεφα, είχα απανωτούς οργασμούς, σπασμούς καλύτερα θα έλεγα. Ξαφνικά βγήκε από μέσα μου, ένοιωσα ότι άδειαζα, ότι γεννούσα, δεν μπορώ τέλος πάντων να περιγράψω την αίσθηση.

Τώρα με σήκωσαν όρθια (τα πόδια μου έτρεμαν), και αυτός που του έπαιρνα πίπα, με πήρε στην αγκαλιά του και άρχισε να μου γεμίζει με το δικό του καυλί το μουνάκι μου που είχε γίνει σαν σπηλιά. Αλλο μούδιασμα, έως ότου, ο άλλος που πριν με ξέσκιζε από το μουνί άρχισε να φτύνει στην κωλοτρυπίδα μου, έκανα να αντισταθώ, αλλά μου έπιασαν τα χέρια, και ξαφνικά ένοιωσα τέτοιο πόνο που νόμιζα ότι θα λιποθυμούσα στα χέρια τους. Τώρα ήμουν με δύο τεράστια καυλιά να μου οργώνουν όλα μου τα όργανα. Η «Μ», ήρθε από πάνω μου και άρχισε να μου γλύφει τα βυζιά με πάθος, ενώ από τα μάτια μου έτρεχαν δάκρια από τους πόνους, αλλά ήταν τέτοια η καύλα που ένοιωθα που δεν θα ήθελα με τίποτα να σταματήσουν να με ξεσκίζουν.

Δέκα λεπτά αργότερα, βγήκαν από μέσα μου, με έστησαν ανάσκελα στο πάτωμα, και έβαλαν τα τεράστια καυλιά τους στο πρόσωπο μου. Τι να σας πω, έμοιαζαν σαν μάνικες καθώς άρχισαν να εκσφενδονίζουν καυτό, άσπρο σπέρμα από τα μαύρα καυλιά τους. Ρουφούσα, με βοηθούσε και η «Μ» σ' αυτό και κατάπινα, αλλά πολλά από τα σπέρματα με είχαν κάνει μούσκεμα σχεδόν όλο μου το σώμα.

Μισή ώρα αργότερα οι μαύροι έφυγαν, εμείς όμως οι αχόρταγες μείναμε μέχρι τις 9 το βράδυ και κάναμε έρωτα με την «Μ». Όταν γύρισα στο σπίτι το βράδυ άφησα και το άντρα μου να με γαμήσει, αν και δεν καταλάβαινα τίποτα από το μικρό καυλάκι του. Κορίτσια έχω την εντύπωση ότι από εδώ και πέρα κανείς λευκός δεν θα είναι σε θέση να με ικανοποιήσει, το μόνο που με ικανοποιεί είναι ότι με την «Μ» κάνουμε σχεδόν κάθε μέρα έρωτα, έτσι όπως ξέρουν δύο γυναίκες να δίνουν χαρά η μια στην άλλη!

Διαβάστε Επίσης....