:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 39 PoorBest 

Η ιστορία που σου στέλνω είναι αληθινή!! Πριν 2 χρόνια τα είχα με μια κοπέλα την Στέλλα!! Ήταν πολύ όμορφη και αθώα αλλά ήξερε να ντύνεται πολύ προκλητικά αλλά όχι χυδαία!!

Η Στέλλα ήταν 20 χρόνων και γω 22!! Είμαστε από επαρχία λίγο μακριά από Αθήνα και ένα σαββατοκύριακο αποφασίσαμε να κατεβούμε Αθήνα να διασκεδάσουμε !! Με πρόφαση ότι η Στέλλα θα έψαχνε να βρει μια ιδιωτική σχολή!!

Φτάσαμε Αθήνα Παρασκευή βράδυ και το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να κάνουμε ένα μπάνιο και να ετοιμαστούμε για να βγούμε!! Πήγαμε σε ένα club που έπαιζε ελληνικά και μετανιώσαμε που πήραμε ένα μπουκάλι για να πιούμε!! Η ώρα είχε πάει 1 ήμασταν αρκετά ζαλισμένοι και θέλαμε να αλλάξουμε μέρος!! Ρωτήσαμε κάτι παιδιά μας είπαν για ένα μαγαζάκι που έπαιζε ρεγκε μουσικουλα!!

Χωρίς να το σκεφτούμε πληρώσαμε και φύγαμε για το reggae bar !! Εγώ ήμουνα ζαλισμένος αρκετά ενώ η Στέλλα ήταν σε έξαλλη κατάσταση από τα σφηνακια και τα ποτά!! Εκείνη την νύχτα φόραγε ένα άσπρο ολόσωμο φορεματάκι αρκετά λεπτό για να δείχνει το ροζ στρινγκάκι της και από πάνω δεν φόραγε σουτιέν!! Ήταν πραγματικά παρά πολύ προκλητική και έχει τρομερό σώμα!!

Μπαίνοντας στο bar διαπιστώνω ότι ήμασταν το μοναδικό ζευγάρι και μέσα ακόμα και ο σερβιτόρος ήταν μαύρος!! Οι μοναδικοί λευκοί ήμασταν εγώ και οι Στέλλα που κάτω από black light φαινότανε πολύ φανταχτερή με το άσπρο φόρεμα!! Η πρώτη κίνηση που έκανα μόλις μπήκα ήταν να χωθώ σε ένα καναπέ που ήταν άδειος ενώ η Στέλλα άρχισε να χορεύει χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι γίνετε γύρω της ότι την κοιτάνε όλοι οι μαύροι σαν ξερολουκουμο!! Ήμουν τόσο ζαλισμένος που δεν έδωσα σημασία παραγγέλνω ένα μπουκάλι τεκιλα και κάθομαι αναπαυτικά στον καναπέ!!

Η Στέλλα χόρευε ενώ γύρω της είχανε μαζευτεί 5-6 αράπηδες που χορεύανε προκλητικά ενώ κολλάγανε τα κορμιά τους πάνω στο σώμα της κοπέλας μου!! Εγώ έπιασα την κουβέντα με έναν τύπο που καθόταν δίπλα και ήταν από την Τζαμάικα λέγοντας ιστορίες από παρτάκια που είχαμε πάει!! Αφοσιωμένος στην κουβέντα μετά από μισή ώρα παρατηρώ ότι η κοπέλα μου είχε εξαφανιστεί!!

Υπέθεσα ότι θα πήγε τουαλέτα και ρωτάω τον τύπο που είναι να πάω να την βρω!! Πάνω μου λέει ανέβα της σκάλες και θα την βρεις!! Ανέβηκα λοιπόν πάνω πάω τουαλέτα μα τίποτα πουθενά η κοπέλα μου!! Γυρνώντας όμως άκουσα από την κουζίνα ένα θόρυβο και είπα να μπω μήπως είχε μπερδευτεί και είχε μπει καταλαθος εκεί!!

Ανοίγω λοιπόν την πόρτα και βλέπω την εξής σκηνή!! Η κοπέλα μου πεσμένη στα 4 είχε ακουμπήσει πάνω στην ψωλή ενός αράπη ένας άλλος μαύρος της έγλυφε το κωλαράκι ενώ άλλοι 4 όρθιοι είχανε βγάλει έξω της ψωλές τους και της παίζανε!! Τρελάθηκα νευρίασα αλλά είπα να μην σταματήσω αυτό που έβλεπα!! Χωρίς 2 κουβέντα βγάζω και γω την ψωλή μου έξω και στέκομε πίσω της ώστε να μην με βλέπει!! Το πουτανακι είχε πάρει την ψωλή του αράπη όλη μέσα στο στόμα της ενώ κούναγε το κωλαράκι της νοηματικά σαν να ήθελε να την σκίσουν όλοι!! Ο αράπης που πιπονε η Στέλλα είχε δακρύσει από την καύλα και την είχε πιάσει με δύναμη από το κεφάλι ώστε να χωρέσει όλη η ψωλή μέσα στο στόμα της!!

Εγώ πάντα όρθιος πίσω της έπαιζα την ψωλή μου ένας από τους μαύρους ξαπλώνει κάτω με την ψωλάρα του όρθια και παρά πολύ μεγάλη και χοντρή και της λέει να κάτσει πάνω του!! Χωρίς να το σκεφτεί αφήνει την ψωλή του άλλου και αμέσως κάθετε και με μια αργή κίνηση την παίρνει όλη μέσα στο ξυρισμένο μουνάκι της ενώ ο αράπης που πιπονε σηκώθηκε όρθιος και την ξαναδίνει την ψωλή στο στόμα!! ¶κουγες γέλια και βογκητά ταυτόχρονα και την Στέλλα να τρελαίνεται από πόνο και ηδονή!! Ένα από τους αράπηδες που ήταν όρθιος και την έπαιζε με κοιτάει και με ένα πονηρό χαμόγελο μου κλείνει το μάτι και μου λέει να κοιτάξω!! Πάει λοιπόν από πίσω της και αρχίζει να της γλύφει την κωλοτρυπίδα για λίγο και μετά της καρφώνει το παλαμάρι του στον κώλο ενώ την χτύπαγε δυνατά στα κολομαγουλακια της!!

Το πουτανακι έβγαλε μια κραυγή που με έκανε να καυλώσω υπερβολικά!! Ήθελα να την σπάσω στο ξύλο γι αυτό που έκανε αλλά η καύλα δεν με άφηνε!! Πιάνω τον ένα μαύρο και του λέω να τους πει να την χτυπάνε γιατί της αρέσει!! Οκ friend μου λέει και το λέει στην γλώσσα τους στους υπόλοιπους!! Με το που το είπε σηκώνονται όλοι όρθιοι την βάζουν ανάσκελα μπαίνει ο ένας μέσα της με δύναμη ο άλλος της καρφώνει την ψωλή από πλάγια στο στόμα της ενώ κάθε λίγο την έβγαζε και της έδινε σκαμπίλια με το ένα χέρι ενώ με το άλλο είχε χουφτώσει τα λευκά στήθη της!! Αυτό συνεχιστικέ για αρκετή ώρα μέχρι που αυτός που ήταν μέσα της σηκώθηκε για να τελειώσει πάνω στα στήθη της ενώ ακολούθησαν και οι υπόλοιποι γεμίζοντας την με σπέρμα σε όλο το σώμα τότε ήρθε η στιγμή να πλησιάσω την πιάνω από τα μαλλιά με το ένα χέρι την σηκώνω να κάτσει στα γόνατα και της καρφώνω την ψωλή μέσα στο στόμα ενώ διατάζω τον αράπη που είχε ένα παλαμάρι ίσα με το χέρι μου να την γαμήσει από πίσω!!

Εγώ μια της έβαζα την ψωλή στο στόμα και μια την τράβαγα έξω για να τρώει χαστούκια δυνατά ενώ ο αράπης την έσκισε από πίσω!! Τα αρχίδια μου είχαν πρηστεί και το ένιωθα ότι θα την έπνιγα με το σπέρμα μου!! Λίγο πριν τελειώσω της τον βάζω όλο μέσα στο στόμα και της πιέζω το κεφάλι ώστε να μην τραβηχτεί!! Παρτα μωρή ξεκωλιάρα της λέω και αφήνω όλο το σπέρμα να πλημμυρίσει το σώμα της ενώ όσο την άκουγα να προσπαθεί να τραβηχτεί βήχοντας καύλωνα και έχυνα ακόμα περισσότερο!! Τα ήπιε όλα τραβάω τον πούτσο μου από το στόμα της την σηκώνω όρθια και της τραβάω ένα σκαμπίλι αφήνοντας την να πέσει πάνω στους αράπηδες που είχαν ξαπλώσει κάτω ξεθεωμένοι απολαμβάνοντας την πίπα που της έδωσα!! Έτσι γαμάνε οι Έλληνες τους είπα και έφυγα να συνεχίσω το ποτό μου!!

Διαβάστε Επίσης....