:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 31 PoorBest 

Επειδή δουλεύω σαν γραμματέας σε εταιρεία, μου δίνεται η ευκαιρία να διαβάζω συχνά τις ιστορίες των φίλων, υπερβολικές, φανταστικές ή αληθινές. Όπως και να' ναι όμως αρκετές φορές έχω ερεθιστεί από τις πικάντικες περιγραφές, και δύο φορές, χρειάστηκε να απομονωθώ στις τουαλέτες για ν' ανακουφιστώ. Το site σου μου το "σύστησε" φίλη, φανατική αναγνώστρια. Επειδή όμως έχω διαβάσει τελευταία αρκετές ιστορίες με "θύματα"  τις γραμματείς, νομίζω ότι καλό θα ήταν να ακουγόταν και "μία φωνή από την αντίπερα όχθη".

Αρχικά θα' θελα να σας συστηθώ. Είμαι 28 χρονών, 1,65 ύψος και 51 κιλά. Έχω καλλίγραμμο σώμα (προσέχω πολύ την δίαιτά μου) χωρίς να γυμνάζομαι (δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο) με καστανόξανθα μαλλιά και πρασινογάλαζα μάτια. Γενικά τραβώ τα μάτια των αρσενικών και πολλοί συνάδελφοι κατά καιρούς μου έχουν κάνει "μπασίματα" που όμως ευγενικά αποκρούω. Δεν έχω πολύ μεγάλο κύκλο γνωριμιών, μένω μόνη μου και διατηρώ μία μάλλον αδιάφορη σχέση με συνομήλικο ναυτικό που συνήθως λείπει αρκετά. Όποτε βρισκόμαστε, εκτός από το κλασικό ιεραποστολικό μου ζητάει πάντα να τον παίρνω στο στόμα, συνήθεια που απέκτησε βλέπετε από τις γυναίκες στα λιμάνια. Με τον καιρό μάλιστα έχω βελτιώσει πολύ την τεχνική μου, και όπως ισχυρίζεται, είμαι πλέον ισάξια των επαγγελματιών. Στην αρχή δεν μπορώ να πω ότι μ' ενθουσίαζε, αλλά η επιβολή που έχω πάνω στο αρσενικό με φτιάχνει. Όσες φορές είμαι μόνη, έχω μάθει και αυτοικανοποιούμαι. Σας γράφω όμως με αφορμή αυτό που μου συνέβη πριν από δύο μήνες.

Στην επιχείρηση που εργαζόμουν, την διευθύνει ένα πολύ δυναμικό ζευγάρι (ο Πάνος & η Νίκη ας πούμε), γύρω στα 45 και οι δύο. Ουσιαστικό "κουμάντο" όμως κάνει η Νίκη. Ψιλή, αδύνατη, μικρό στήθος, με κατάμαυρα κοντοκουρεμένα μαλλιά & πάντα άψογα ντυμένη. Η σχέση τους φαίνεται να είναι μάλλον χαλαρή γιατί κατά καιρούς ο Πάνος όλο και τσιλημπούρδιζε. Λόγω της κρίσης στην αγορά η επιχείρηση αναγκάστηκε να κάνει περικοπές στο προσωπικό και στα κεντρικά μείναμε μόνο έξι. Όλοι είναι παλαιοί υπάλληλοι και μόνο εγώ έμεινα από τους σχετικά νέους.

Ο Πάνος λοιπόν, λόγω της "ξηρασίας" που δημιουργήθηκε, άρχισε να μου την πέφτει. Πάντα έδειχνε ότι του άρεσα, αλλά βολευόταν με κάτι ξέκωλα, που ήσαν πιο βολικά. Εγώ πάλι ήμουν πολύ κοντά στην γυναίκα του και ήταν πολύ προκλητικό να επιχειρήσει κάτι και με 'μένα. Τον τελευταίο καιρό όμως είχε γίνει ιδιαίτερα ζωηρός και δεν βάσταγε ούτε τα προσχήματα μπροστά στον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ γοητευτικός σαν άνδρας, η κλασική έννοια του αρσενικού με αυτοπεποίθηση. Τον κρατούσα πάντα σε απόσταση αλλά δεν κρύβω ότι είχα "παίξει" μόνη σπίτι με φαντασίωση ότι το έκανα μαζί του. Στον έρωτα μου αρέσει να μ΄ εξουσιάζουν. Μ΄ αρέσει ο όποιος ερωτικός μου σύντροφός να με παίρνει άγρια και βίαια. Μέχρι πρότινος, είχα μόνο δύο εραστές. Ο πρώτος στην τελευταία τάξη του λυκείου για πολύ σύντομο διάστημα (σκέτη απογοήτευση) και ο δεύτερος ήταν ο ναυτικός που προανέφερα. Αυτός είναι η προσωποποίηση του "καλού παιδιού", αλλά το λίμπιντό μου ζητάει μερικές φορές κάτι πιο primitive! Ας γυρίσουμε όμως πίσω στο γραφείο.

Ο Πάνος έχει και ένα ελάττωμα. Μετά το μεσημέρι πίνει τα ουϊσκάκια του και γίνεται ακόμα πιο άνετος & διαχυτικός. Σε τέτοια κατάσταση βρισκόταν εκείνο το απόγευμα όταν μου ζήτησε να του πάω κάτι χαρτιά. Στο μυαλό του όμως είχε άλλα υπ' όψη. Έσκυψα δίπλα του εξηγώντας τις ενέργειες που είχα κάνει και αυτός αντί να με παρακολουθεί, χάζευε το κενό ανάμεσα στα στήθια μου. Στην συνέχεια έβαλε το χέρι του στην πλάτη μου, το κατέβασε και χούφτωσε τα οπίσθιά μου.

Διαμαρτυρήθηκα και έκανα να σηκωθώ, αλλά αντέδρασε με αποφασιστικότητα και τόσο γρήγορα που τα έχασα. Με στρίμωξε στον τοίχο, μου βάστηξε τα χέρια και με φίλησε στο στόμα με την γλώσσα του να προσπαθεί να βρει την δικιά μου. Προσπάθησα να αντισταθώ, αλλά βρέθηκα στην κυριολεξία καρφωμένη, αδύναμη να κουνηθώ. Όταν μπόρεσα να απελευθερωθώ από το φίλημά του, τον απείλησα ότι θα τον καρφώσω στην γυναίκα του. Γέλασε ειρωνικά, η αναπνοή του μύριζε αλκοόλ, και μου απάντησε ότι μάλλον κακό στον εαυτό μου θα έκανα. Με φίλησε για δεύτερη φορά, έχωσε το ένα πόδι ανάμεσα στα δικά μου και άρχισε να τρίβεται πάνω μου. Είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι δεν θα σταματούσε εκεί, αλλά είχα αρχίσει να νοιώθω αυτή την γλυκιά ζέστη να με κυριεύει και να με ζαλίζει.

Προσπάθησα πάλι να ελευθερωθώ, αυτός όμως συνέχισε και με το ένα χέρι χούφτωσε το στήθος μου, κρατώντας με το άλλο και τα δύο χέρια μου ψηλά στον τοίχο. Έβαλα τα κλάματα και τον παρακάλεσα να με αφήσει. Πιο πολύ φοβόμουν τον εαυτό μου πλέον παρά αυτόν. Ελευθερώθηκε το ένα μου χέρι και τον κτύπαγα στην πλάτη παρακαλώντας τον να με αφήσει, αλλά αντιθέτως αυτός άρχισε να με φιλάει στον λαιμό, ανέβασε το φόρεμά μου και μου έβαλε χέρι χαμηλά. Τότε κατάλαβα ότι δεν θα σταματούσε με τίποτα. Μου ψιθύριζε γλυκόλογα, όπως πόσο πολύ του άρεσα, ότι ήξερε ότι μου άρεσε και μένα αυτός, ότι εμένα φανταζόταν όταν το έκανε με μια άλλη (που απολύθηκε) κλπ. Έβαλε δύο δάκτυλα μέσα μου και άρχισε να μου τραβάει μαλακία ενώ μου ψιθύριζε στο αυτί μου. Έβαλα το ελεύθερο χέρι στο στόμα για να μην φωνάξω και έχυσα εκεί, με τα πόδια μου να τρέμουν και να μην μπορούν να με βαστήξουν όρθια, μουσκεύοντας τα δάκτυλά του. Όταν ηρέμησα, σταμάτησε, μου ψιθύρισε ότι ήμουν καταπληκτική και ότι τον έχω φτιάξει πολύ. Πήρε το χέρι μου και με' βαλε να τον πιάσω πάνω από το παντελόνι του "για του λόγου το αληθές".

Οι επόμενες κινήσεις έγιναν γρήγορα. Πρώτα απ΄ όλα ελευθέρωσε το στήθος μου και άρχισε να το φιλάει και να το δαγκώνει. Για δεύτερη φορά ένα ρίγος με διαπέρασε. Μετά με ξάπλωσε μπρούμυτα στο γραφείο, με το γυμνό πλέον στήθος μου να ακουμπά πάνω στο κρύο κρύσταλλο, σήκωσε το φόρεμά μου και χωρίς αντίσταση, έβγαλε το εσώρουχό μου. Δεν γύρισα καν να κοιτάξω, και σε λίγο με ξέσκιζε με τον πούτσο του που το αισθανόμουν πολύ μεγάλο, τραβώντας μου τα μαλλιά. Ήρθα για δεύτερη φορά πιο έντονα ακόμα έχοντας δύο απανωτούς οργασμούς πριν τελειώσει, δαγκώνοντας τα δάκτυλά μου για να μην ουρλιάξω. Τραβήχτηκε και έχυσε στην πλάτη μου.

Έμεινα για λίγο ακίνητη, προσπαθώντας να συνέλθω και να το  συνειδητοποιήσω. Χρησιμοποίησε το εσώρουχό μου για να καθαριστεί και κάθισε στην πολυθρόνα. Λίγο πριν φύγω, μου είπε ότι ήμουν ανώτερη των προσδοκιών του και κράτησε το εσώρουχο για ενθύμιο. Παρ' όλο που είχα ταπεινωθεί, στην ουσία είχα πέσει θύμα βιασμού, αισθανόμουν μέσα μου μια ολοκλήρωση, αισθανόμουν γεμάτη γυναίκα όπως περίπου το ζούσα στις κρυφές φαντασιώσεις μου. Πέρασαν δύο ώρες με δουλειά και το μυαλό μου ήταν συνέχεια στα όσα είχαν συμβεί, όταν πήγα στην Νίκη να ρωτήσω εάν ήθελε τίποτα άλλο γιατί ετοιμαζόμουν να φύγω. Βρήκα τον Πάνο στο γραφείο της αμέσως και ένοιωσα πολύ άβολα.

"Για πλησίασε" μου είπε. Κόπηκαν τα πόδια μου, ήμουν έτοιμη να καταρρεύσω, κατάλαβα ότι της είχε μιλήσει. Σχεδόν τρέμοντας πλησίασα, μου έπιασε το χέρι και με έβαλε δίπλα της όρθια. Πάνω στο γραφείο της βρισκόταν το εσώρουχό μου. Ο Πάνος σηκώθηκε και έκλεισε την πόρτα, αν και είχαν όλοι φύγει. "Μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι αυτό;" Με ρώτησε και έπιασε το κυλοτάκι. Προσπάθησα να μουρμουρίσω κάτι, αλλά δεν το κατάφερα. Ο Πάνος χαμογέλαγε και μου έκανε πρόστυχα νοήματα από την πολυθρόνα που καθόταν.

Το επεξεργάστηκε και προς μεγάλη μου έκπληξη το έβαλε στο πρόσωπό της και το μύρισε. Χαμογελώντας γύρισε στον Πάνο και του είπε πόσο ωραία μύριζε. Όταν της είπε ότι μ' αυτό είχε σκουπιστεί τότε το έγλυψε, κλείνοντας τα μάτια βγάζοντας και αναστεναγμό. Τα 'χα χαμένα, δεν ήξερα πως να συμπεριφερθώ και καθόμουν σαν μαθητριούλα τρέμοντας μπροστά τους. Γύρισε προς εμένα με ένα μεγάλο μεταλλικό χάρακα και προσπάθησε να σηκώσει το φόρεμά μου. Οπισθοχώρησα μέχρι που ακούμπησα στον τοίχο. Με πλησίασε, έβαλε τον χάρακα ανάμεσα στα πόδια μου ανασηκώνοντας λίγο το φόρεμα, βαστώντας με το άλλο χέρι το εσώρουχο που κάθε τόσο το 'βαζε στο πρόσωπό της και το μύριζε.
"Ξέρεις τι έκανες, μου γάμησες τον άντρα κι αυτό δεν μπορεί να μείνει έτσι" με φόβισε.

Αυτή την φορά δεν προσπάθησα καν να απολογηθώ. Δεν μπορούσα, έτσι ζαλισμένη που ήμουν, να καταλάβω τι παιζόταν. Πλησίασε κι άλλο, κόλλησε πάνω μου, είναι και μισό κεφάλι ψηλότερη, και με απρόβλεπτη γρήγορη κίνηση, έσκυψε, μου σήκωσε το φόρεμα και με όλη της την παλάμη με χούφτωσε ανάμεσα στα πόδια μου. Προσπάθησα να την διώξω και εκείνη έσκυψε και άρχισε να με φιλάει στο στόμα. Την έσπρωξα μακριά μου και αυτή πάλι μ' έπιασε από τα μαλλιά, μου γύρισε το πρόσωπο και άρχισε να με φιλάει με πάθος. Προσπάθησα πάλι να απομακρυνθώ. Αυτή την φορά, όπως με πιάνει από τα μαλλιά και βρέθηκα γονατισμένη μπροστά της και αυτή καθισμένη στην πολυθρόνα του γραφείου της. Με φωνή πολύ αυστηρή με πρόσταξε να καθίσω ήσυχη γιατί δεν καταλάβαινα πόσο άσχημη ήταν η θέση μου.

Αισθανόμουν ψυχολογικά εξουθενωμένη και έμεινα έτσι γονατισμένη μπροστά της. Εξέλαβε την στάση μου σαν δείγμα υποταγής και ρίχνοντας μια θριαμβευτική ματιά στον Πάνο σηκώθηκε όρθια. Έβγαλε το σακάκι από το ταγιέρ και ακολούθως άνοιξε την μακριά & στενή φούστα, την άφησε να πέσει κάτω και ξανακάθισε. Πήρε πάλι στα χέρια της τον χάρακα, και με αυτόν μου έδωσε διαταγή να βγάλω το φόρεμά μου. Με λυγμούς προσπάθησα να της αλλάξω γνώμη αλλά με απειλητική κίνηση μου έκανε νεύμα να προχωρήσω. Ντρεπόμουν πολύ που είχα πάλι ερεθιστεί. Ξεπέρναγε η πραγματικότητα την όποια φαντασίωση που είχα. Δειλά δειλά, γονατισμένη ακόμα, κατέβασα το φερμουάρ από την πλάτη μου, το άφησα να πέσει και με τα χέρια μου προσπάθησα να καλύψω την γύμνια μου. Χωρίς κουβέντα με τον χάρακα μου έκανε νόημα να λύσω και το σουτιέν μου και τελικά βρέθηκα εντελώς γυμνή μπροστά της.

Ο Πάνος που από την θέση που βρισκόταν φαίνεται ότι δεν είχε καλή θέση γιατί με κάλυπτε το γραφείο, είχε σηκωθεί και είχε σταθεί δίπλα μου. Σχολίασαν το στητό και μεγάλο στήθος μου. Ο Πάνος απομάκρυνε τα χέρια μου και από πίσω μου χούφτωσε το στήθος και άρχισε να παίζει με τις ρόγες που είχαν σκληρύνει. Δεν μπορούσα πλέον να υποκριθώ άλλο και με κλειστά μάτια μου ξέφυγε ένας αναστεναγμός.

Όταν άνοιξα πάλι τα μάτια μου αυτός είχε βγάλει έξω τον πούτσο του, που για πρώτη φορά τον έβλεπα και τον έπαιζε. Η Νίκη του έκανε νόημα να τον πάρω στο στόμα και ενώ τραβήχτηκα σχολίασε "Ναι κάνε πως δεν το ξέρεις, όταν τον άφησες να σε γαμήσει ήταν καλός όμως". Δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα απολύτως γιατί ο Πάνος με βούτηξε από τα μαλλιά και με την δεύτερη προσπάθεια μου το 'βαλε στο στόμα. Με το ένα χέρι μου έσπρωχνε το κεφάλι και με το άλλο στον πούτσο του μου γαμούσε κανονικά το στόμα. Όση ώρα γινόταν η Νίκη είχε κάνει στην πάντα το σλιπάκι της και έπαιζε. Μετά από λίγα λεπτά απλώθηκε στην άκρη της καρέκλας και αφού έδιωξε τον Πάνο με τράβηξε πάνω της και μου έδωσε ένα βαθύ ερωτικό φιλί στο οποίο δεν αντέδρασα, ενώ ταυτόχρονα τσίμπαγε με τις θηλές μου τόσο δυνατά που άρχισα να πονάω. Με έσπρωξε μακριά της και με περιέλαβε πάλι ο Πάνος που είχε μείνει με το πουλί στο χέρι.

Όταν μου το έσπρωξε πάλι στο στόμα αυτή την φορά δεν αρνήθηκα και άρχισα να τον παίρνω όπως δεν είχα κάνει ποτέ πάλι. Δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο και έβαλα και εγώ το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισα να παίζω με τα χείλη μου. Σε λιγότερο από ένα λεπτό έχυσα έχοντας τρία δάκτυλα βαθιά μέσα μου χωρίς να σταματάω να τον παίρνω τσιμπούκι. Όταν φάνηκε ότι κόντευε να έρθει με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να μου γαμάει το στόμα βάζοντάς το όσο παίρνει μέσα. Τραβήχτηκε και έχυσε μικρή ποσότητα στο πρόσωπό μου και στο στήθος μου. Η Νίκη είχε ξανακαθίσει στο κάθισμά της, και παρατηρώντας μας συνέχιζε να τραβάει μαλακία. Τέλειωσε με βογκητά, σηκώθηκε και φίλησε στο στόμα τον Νίκο. Βρέθηκα ανάμεσά τους και τότε μου έδωσε το χέρι με το οποίο έπαιζε και μου ΄βαλε τα δάκτυλα στο στόμα. Όταν αντέδρασα ξαφνιασμένη με άρπαξε από το κεφάλι και με διέταξε να την γλύψω. Είχε μια γλυκόξινη γεύση και απαλή οσμή. Ακολούθως πήρε το χέρι μου, με το οποίο έπαιξα, και μου καθάρισε ένα ένα τα δάκτυλα σαν να έπαιρνε κάποιον στο στόμα.

Τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας δεν έγινε τίποτα το περίεργο, εκτός από ένα διακριτικό χούφτωμα από τον Νίκο στην ζούλα. Την Παρασκευή όμως το απόγευμα, λίγο πριν σχολάσουμε, η Νίκη μου είπε ότι με ήθελαν να τους ακολουθήσω σπίτι τους. Δεν αρνήθηκα, δεν είχα καμία αμφιβολία για τις προθέσεις τους.

Όταν φτάσαμε, παράγγειλαν κάτι πρόχειρο από έξω για φαγητό και ένας ένας πήγαινε για ένα ντουζάκι. Μου έδωσαν και μένα ένα μπουρνούζι και όλοι ίδια ντυμένοι, καθίσαμε στο τραπέζι για φαγητό. Η ατμόσφαιρα ήταν φιλική χωρίς να λέμε στην αρχή πολλά λόγια. Αισθανόμασταν όλοι λίγο άβολα. Η Νίκη πρώτη άνοιξε την συζήτηση και απευθυνόμενη σε μένα είπε ότι είναι χαρούμενοι που βρίσκομαι μαζί τους. Η ζωή τους έχει αλλάξει τις τελευταίες ημέρες και σχεδόν κάθε βράδυ κάνουν έρωτα. Η σχέση τους "είχε πάρει την κάτω βόλτα" τα τελευταία χρόνια, έκαναν έρωτα σε πάρα πολύ αραιά διαστήματα και χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Η Νίκη γνώριζε "τις αταξίες" του Πάνου, δοκίμασε και αυτή κάτι ανάλογο που όμως δεν είχε επιτυχία. Ήθελαν πλέον να δοκιμάσουν κάτι μαζί αλλά δεν είχαν βρει την κατάλληλη ευκαιρία. Η αιτία της αλλαγής ήμουν εγώ. Κάθε φορά που έκαναν πλέον έρωτα φανταζόντουσαν ότι συμμετείχα και εγώ. Aκουγα χωρίς να ξέρω τι θέση να πάρω. Όταν τελείωσε και κατάλαβα ότι έπρεπε να πω κάτι και εγώ, απλά τους είπα την αλήθεια. Τους περιέγραψα με λίγα λόγια την σχέση μου με τον Νίκο, τις φαντασιώσεις μου, το πως παίζω μόνη μου, και μάλιστα δεν έκρυψα το ότι είχα βάλει στο παιχνίδι μου μερικές φορές τον Πάνο. Παρ' όλο που είχα τρομάξει στην αρχή, ομολόγησα ότι και μένα με απελευθέρωσε και για πρώτη φορά, και πραγματοποιήθηκαν κάποιες κρυφές μου επιθυμίες στον έρωτα. Με ρώτησαν εάν θα ήθελα και μπορούσα μελλοντικά να φέρω στην παρέα τους και τον Νίκο. Γνωρίζοντας τον όμως αρκετά καλά, απέκλεισα αυτή την πιθανότητα.

Η Νίκη σηκώθηκε και άρχισε να φιλάει στο στόμα τον Πάνο και αυτός κάτω από το μπουρνούζι της έβαζε χέρι. Μετά ήρθε πίσω μου, άρχισε να μου κάνει μασάζ στους ώμους μου και κατέβασε το μπουρνούζι, γυμνώνοντάς με από την μέση και πάνω. Έπιασε το στήθος με τις παλάμες της από κάτω και αφού τα χάιδεψε άρχισε να παίζει με τις ρόγες μου. Ήμουν ήδη μισο-ερεθισμένη αλλά θυμάμαι ότι έκλεισα τα μάτια μου και έγειρα το κεφάλι πίσω πάνω στην σφικτή κοιλιά της. Ήταν η πρώτη φορά που γυναίκα με ακουμπούσε. Απευθύνθηκε στον Πάνο και του ζήτησε ότι ήθελε να τον δει να με πηδάει. Αυτός με τράβηξε γυμνή πλέον στην κρεβατοκάμαρα και βρέθηκα ξαπλωμένη ανάσκελα με τον μισοσηκωμένο πούτσο του στο στόμα μου.

Η Νίκη ξάπλωσε γυμνή και αυτή πλάι μου χαϊδεύοντάς με. Δεν μπόρεσα να μην θαυμάσω το γυμνασμένο σώμα της. Τα στήθη της ήσαν μικρά σαν έφηβης κοπέλας. Aνοιξα τα πόδια μου, της πήρα το χέρι και το έχωσα ανάμεσα στα πόδια μου. Ήμουν πολύ ερεθισμένη και δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο. Έβαλε δάκτυλο μέσα μου και άρχισε να με παίζει όπως ξέρει μια γυναίκα να κάνει, αλλά χώνοντας και ένα δάκτυλο στην πίσω τρύπα. Έχυσα επί τόπου με σπασμό, σταματώντας να έχω στο στόμα μου το εργαλείο του Πάνου πιάνοντας το χέρι της να σταματήσει γιατί δεν άντεχα άλλο. Όταν μπόρεσα να ανασάνω πάλι, βρέθηκα να βλέπω από πάνω μου την Νίκη να συνεχίζει αυτό που είχα αφήσει στην μέση. Aπλωσα χέρι και χάιδευα τα αρχίδια του ενώ τον τσιμπούκωνε, και με το άλλο έβαλα χέρι ανάμεσα στα ξυρισμένα χείλη της που ήταν μούσκεμα με τα υγρά της. Για πρώτη φορά ερεθίστηκα πάλι τόσο γρήγορα. Μου έδιωξε το χέρι και έσπρωξε τον Πάνο πάνω μου δίνοντάς του την εντολή με βραχνή & σκληρή φωνή από την καύλα να πηδήξει την μικρή τσούλα, υπονοώντας προφανώς εμένα.

Βρέθηκα με τα πόδια στον αέρα στους ώμους του και αυτόν να με πηδάει με γρήγορο ρυθμό μπαινοβγαίνοντας όσο έπαιρνε. Πρώτη φορά με 'παιρναν με τέτοια ορμή. Η Νίκη με φίλαγε στο στόμα και έπαιζε με το στήθος μου, αλλά την απομάκρυνα γιατί ήθελα να συγκεντρωθώ. Δεν άργησα να έρθω πάλι με απανωτούς δυνατούς οργασμούς χάνοντας την επαφή με τον χώρο. Ταυτόχρονα με μένα όμως άρχισε να φωνάζει και ο Πάνος που πήγε να τραβηχτεί, αλλά προκειμένου να μην διακόψω του φώναξα να συνεχίσει και έχυσε φωνάζοντας βαθιά μέσα μου. Αποκαμωμένοι μείναμε ακίνητοι για λίγο στο κρεβάτι προσπαθώντας να συνέλθουμε.

Η Νίκη χώθηκε ανάμεσά μας φιλώντας μας λέγοντας πόσο πολύ της άρεσε και πόσο πολύ την είχαμε φτιάξει με το show που της παραθέσαμε. Γύρισε προς τα μένα και άρχισε ένα γλωσσόφιλο που δυσκολευόμουν να ακολουθήσω παίζοντας με τα δάκτυλά της ανάμεσα στα πόδια μου. Κάθε τόσο έγλυφε τα υγρά που ήσαν μουσκεμένα τα δάκτυλά της και ακολούθως με φίλαγε. Μου ψιθύρισε στο αυτί ότι ήταν πολύ καυλωμένη και ήθελε και αυτή να με πηδήξει. Από το διπλανό κομοδίνο έβγαλε ένα πλαστικό ομοίωμα με δύο άκρες. Γύρισε σε θέση 69 απάνω μου και μου ζήτησε να το χώσω μέσα της ενώ αυτή έσκυψε και άρχισε να με γλύφει ανάμεσα στα πόδια, ρουφώντας ανακατεμένα τα υγρά μου με το σπέρμα του Πάνου. Έβαλα την μία άκρη μέσα της όσο έπαιρνε και την πήδαγα μ' αυτό. Aρχισε να βογκάει και χώθηκε πιο βαθιά ανάμεσα στα πόδια μου. Αναγκάστηκα όμως με το χέρι μου να την απομακρύνω λίγο γιατί λόγω του προηγούμενου οργασμού ήμουν πολύ ευαίσθητη ακόμα και πόναγα.

Γέμισε υγρά το πλαστικό όσο μπαινόβγαινε μέσα της και δεν άργησε να χύσει πέφτοντας ανάσκελα δίπλα μου κρατώντας και με τα δύο χέρια της το πλαστικό, χωμένο πολύ βαθιά, έχοντας κλειστά τα μάτια, τεντωμένο σώμα και βγάζοντας βογκητά μέσα από τα σφικτά χείλη της. Όταν ηρέμησε, ο Πάνος την πήρε αγκαλιά και της έλεγε πόσο πολύ του άρεσε που την είδε να το ευχαριστιέται τόσο πολύ και άλλα τέτοια γλυκόλογα. Εκείνη την στιγμή κατάλαβα σε τι κρίση είχε έρθει η σχέση τους.

Πήγα να πλυθώ και τους άφησα για λίγο μόνους. Το βράδυ ήμασταν όλοι κουρασμένοι, αλλά μην ξεχνάμε ότι το ζευγάρι ήταν κάποιας ηλικίας. Κοιμήθηκα με την Νίκη στο διπλό κρεβάτι γυμνές και ο Πάνος στον μεγάλο καναπέ του σαλονιού βλέποντας κάποια ταινία στην τηλεόραση. Το πρωί σηκώθηκα πρώτη, (εργαζόμενο κορίτσι βλέπετε), και έφτιαξα καφέ. Όταν πήγα της Νίκης ένα φλιτζάνι στο κρεβάτι, είχε ξυπνήσει και πιάσαμε κουβέντα σχολιάζοντας τα της προηγούμενης νύκτας.

Μου εξομολογήθηκε ότι είχε περισσότερο από ένα χρόνο να έχει δυνατό οργασμό, ότι την έφτιαξε πολύ που είδε τον Πάνο να παίρνει άλλη γυναίκα και ότι χωρίς να έχει λεσβιακές τάσεις της άρεσε πολύ που παίξαμε μεταξύ μας και της άρεσε πολύ να παίζει με το στήθος μου που σε σύγκριση με το δικό της ήταν τουλάχιστον τριπλάσιο. Για να την βγάλω από την δύσκολη θέση να εξομολογείται κρυφές της σκέψεις γιατί ήταν πολύ υπερήφανη προσωπικότητα, της εξομολογήθηκα ότι και για μένα ήταν κάτι που έκανα για πρώτη φορά και όλα αυτά τα είχα ζήσει μόνο στις αμαρτωλές μου φαντασιώσεις. Ποτέ όμως δεν είχα φανταστεί τον εαυτό μου μαζί με άλλη γυναίκα. Της είπα επίσης ότι μου άρεσε το καλογυμνασμένο και σφικτό σώμα της και μου άρεσε ακόμα και το στήθος της.

Με ξάπλωσε δίπλα της και άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει απαλά. Επεκτάθηκε στο στήθος μου και με το ένα χέρι άρχιζε να με παίζει ανάμεσα στα πόδια μου ενώ είχε μόνιμα στο στόμα της μία από της θηλές μου. Δεν χρειάστηκε πολύ για να φτιαχτώ και έβαλα και εγώ το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της διαπιστώνοντας πόσο υγρή ήδη ήταν. Όταν μπήκε στο δωμάτιο ο Πάνος μας βρήκε να παίζουμε άγρια μεταξύ μας. Χωρίς σχόλια, ξάπλωσε μαζί μας χωρίς να μας ενοχλεί.

Η Νίκη προφανώς ερεθισμένη πολύ με διέταξε να πάρω στο στόμα τον Πάνο που την έπαιζε όσο μας έβλεπε. Aρχισα να τον ρουφάω κάνοντάς τον να ερεθιστεί γρήγορα. Η Νίκη συνέχιζε να με παίζει αλλά φαίνεται ότι είχε ερεθιστεί πολύ βλέποντάς μας και με εκείνη την βραχνή φωνή που έχει όταν είναι καυλωμένη του είπε ότι θα έπρεπε να «πηδήξει άγρια την μικρή σκύλα και να της ξεσκίσει τον κώλο να μην μπορεί να ξαναπερπατήσει». Με 'βαλε κάτω και όπως και την προηγούμενη μέρα άρχισε με πολλή βία να με πηδάει, τόσο άγρια μάλιστα που άρχισα να πονάω, αλλά έτσι όμως είχα φτιαχτεί πολύ. Δεν έδωσα σημασία όταν ένα δάκτυλό της, μου χώθηκε από πίσω και μετά κάτι μεγαλύτερο. Βρισκόμουν ήδη στον έβδομο ουρανό με κλειστά μάτια και τίποτα δεν θα με σταματούσε.

Ο Πάνος δεν είναι και κανένας έφηβος και κουρασμένος γύρισε ανάσκελα και με' βαλε να καθίσω πάνω του. Aρχισα να μπαινοβγαίνω βάζοντας όσο έπαιρνε μέσα όταν η άλλη με έσπρωξε και ξάπλωσα με την πλάτη πάνω του. Ενώ ο Πάνος τον είχε όλον μέσα μου και άρχισα να αισθάνομαι τα πρώτα κύματα του οργασμού να έρχονται, η Νίκη έσπρωξε τον πλαστικό πούτσο μέσα μου μαζί με του Πάνου, έπεσε πάνω μου φιλώντας τα στήθη μου και βρίζοντάς με «είσαι μεγάλη πουτάνα, πάρε και τον δικό μου κλπ.» Ένοιωσα σαν κάτι να με σκίζει και ούρλιαξα από τον πόνο αλλά ταυτόχρονα έχυσα τόσο δυνατά που κόπηκε η ανάσα μου και σκοτείνιασε ο κόσμος γύρω μου. Στην συνέχεια με ξάπλωσαν μπρούμυτα και ο Πάνος έχοντας λιπάνει (δεν ξέρω με τι), την στενή μου τρύπα για πρώτη φορά με πήρε από πίσω και έχυσε μέσα μου. Ήταν όλα πολύ δυνατά να τα αντέξω και παρακάλεσα να με αφήσουν λίγο να ηρεμήσω. Η Νίκη έβαλε το πλαστικό μέσα της και άρχισε να τραβάει μαλακία μόνη της. Ήρθε με σπασμούς, βρίζοντας και χώνοντάς το τόσο βαθιά που το μισό εξαφανίστηκε

 Ήπιαμε τον καφέ μας και τους δήλωσα ότι ήταν πια ώρα να γυρίσω σπίτι μου. Με ευχαρίστησαν και μου ζήτησαν να ξαναβρεθούμε. Ξαναβρεθήκαμε άλλη μία φορά. Καλά ήταν αλλά δεν είχε την προηγούμενη επιτυχία. Την δεύτερη φορά μάλιστα, έτσι για εκδίκηση, πήδηξα εγώ την Νίκη με το πλαστικό και από τις δύο της τρύπες.

Μετά από επιτυχία μου σε κάποιο διαγωνισμό έπιασα αλλού εργασία. Κανονίζουμε όμως να ξαναβρεθούμε για τρίτη φορά και μάλιστα μου φυλάνε κάποια έκπληξη. Πιστεύω ότι θα υπάρχει και κάποιος άντρας ακόμα στην παρέα γιατί ο Πάνος είχε αναφέρει και αυτή την δυνατότητα κάποια στιγμή.

Διαβάστε Επίσης....