:: www.Flock.gr :: Η Καθημερινή Σας Στάση! - Ερωτικές Ιστορίες - News - Lifestyle

User Rating: / 19 PoorBest 

 

Γεια σας! Βρήκα τυχαία αυτό το site και ομολογώ ότι έχει πολύ ενδιαφέρον! Θα σας γράψω λοιπόν και γω για ένα περιστατικό που μου συνέβη ένα απόγευμα του Αυγούστου.

Είμαι αστυνομικίνα και μια μέρα λάβαμε μια κλήση για να επιφέρουμε στην τάξη ένα νεαρό που κάθε βράδυ έβαζε τη μουσική στο τέρμα και ενοχλούσε τους γείτονες.
Όταν φτάσαμε λοιπόν στην περιοχή που έμενε ο νεαρός,  βρεθήκαμε μπροστά σε μια σκηνή αθώου τρακαρίσματος,  μόνο με κάτι σπασμένα φανάρια ως αποτέλεσμα. Είπαμε για να τελειώνουμε πιο γρήγορα,  να κάτσει ο συνάδελφος μου να διευθετήσει το θέμα και να πάω εγώ να μιλήσω στον νεαρό για τα παράπονα των γειτόνων.

Όταν μου άνοιξε ο νεαρός την πόρτα,  είδα την έκπληξη στα μάτια του, φορούσε μια φόρμα και ένα φανελάκι και αν έκρινα από το φούσκωμα στην φόρμα του και την τσόντα που έπαιζε η τηλεόραση στο βάθος,  μάλλον τον είχα διακόψει από κάτι!! Μπήκαμε μέσα. Εκείνος έκλεισε την τηλεόραση και προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα,  ενώ εγώ έκανα έναν γρήγορο έλεγχο στο σπίτι. Στο υπνοδωμάτιο του βρήκα κάτι πορνοπεριοδικά και όταν ήρθε και κείνος να δει που ήμουν και τι έκανα,  κοκάλωσε όταν με είδε να κρατάω τα περιοδικά. Τον ρώτησα «τι είναι αυτά?» και κείνος τα άρπαξε γρήγορα από τα χέρια μου και μουρμούρισε κάτι σαν «δε σας αφορούν εσάς αυτά,  είναι προσωπικά πράγματα». Και ενώ πήγε να μου ξεγλιστρήσει,  τον πιάνω από τον καρπό και τον δένω με τις χειροπέδες στο σωλήνα ενός καλοριφέρ που ήταν εκεί δίπλα.
Του είπα ότι μπορώ να τον καταγγείλω για αντίσταση κατά της αρχής γι αυτό που έκανε και κείνος τα έχασε!!

Μου ζητούσε συγγνώμη και ότι δεν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο αλλά ένιωθε κάπως αμήχανα που τον έπιασα να βλέπει τσόντα και βρήκα και αυτά τα περιοδικά στο δωμάτιο του. Του είπα λοιπόν και γω «θα μπορούσα να ξεχάσω το γεγονός εάν, »,  «εάν τι???» με ρώτησε, τότε τον έσπρωξα από τους ώμους κάτω για να γονατίσει,  ξεκούμπωσα το παντελόνι μου και τράβηξα το πρόσωπο του μέχρι που ένιωσα την ανάσα του πάνω από το string μου..!

Εκείνος σήκωσε τα μάτια του πάνω και με κοίταξε, κατάλαβε τι εννοούσα, και γυρίζοντας ξανά το κεφάλι του κάτω άρχισε να τρίβει το πρόσωπο του πάνω στο string μου,  δαγκώνοντας με που και που. Είχα αρχίσει να ερεθίζομαι σε σημείο που δεν είχα ακούσει το συνάδελφο μου να μπαίνει μέσα στο σπίτι και γυρίζω ξαφνικά και τον βλέπω να μας παρακολουθεί. Έσπρωξα το νεαρό μακριά μου και τράβηξα να κουμπώσω το παντελόνι μου. Ο συνάδελφος μου συνέχιζε να παραμένει ακίνητος και αμίλητος,  σαν να μην τον ενοχλούσε αυτό που είδε,  η μάλλον καλύτερα σαν να τον είχε μαγνητίσει. Τότε και γω ξαναξεκουμπωσα το παντελόνι μου αργά αργά για να βλέπω και τις αντιδράσεις του συνάδελφου μου,  τράβηξα πάλι κοντά μου το κεφάλι του νεαρού και κείνος συνέχισε ακριβώς από κει που είχε σταματήσει. Με το ελεύθερο του χέρι (αφού το άλλο το είχα πιάσει με χειροπέδες στο καλοριφέρ) παραμέρισε το string μου και ένιωσα τη γλώσσα του στο μουνί μου!! Και είχε πολύ επιδέξια γλώσσα όπως αποδείχτηκε!! Έκλεισα τα μάτια μου και τράβηξα το κεφάλι του ακόμα πιο κοντά μου σαν να του έλεγα να με γλύψει ακόμα πιο βαθιά. Και κει που είχα χαθεί στο απίστευτο γλειφομουνι που μου έκανε ο νεαρός,  αισθάνομαι μια πίεση από πίσω μου! Ήταν ο συνάδελφος μου που είχε έρθει από πίσω μου και έτριβε την πούτσα του στην περιοχή του κώλου μου,  πάνω από τα ρούχα μας. Την επόμενη στιγμή,  κατέβασε το παντελόνι του και το δικό μου,  κατέβασε και το μποξερακι του,  τράβηξε το string μου με δύναμη σκίζοντας το (διευκολύνοντας έτσι και το νεαρό που συνέχιζε να μου γλείφει το μουνί) και άρχισε να τρίβει την πούτσα του στον κώλο μου.

Εκστασιάστηκα!!! Ανοιξα περισσότερο τα πόδια μου,  έσκυψα και λίγο προς τα εμπρός, ο νεαρός πήρε καλύτερη θέση και τώρα μπορούσε να με γλύφει βάζοντας τη γλώσσα του ακόμα πιο βαθιά, ενώ ο συνάδελφος μου έβαλε την πούτσα του στον κώλο μου και άρχισε να μπαινοβγαίνει, σιγά σιγά στην αρχή και αυξάνοντας το ρυθμό μετά, ήμουν έτοιμη να παραλύσω από την ηδονή!!! Όσο με γαμούσε ο άλλος από πίσω,  τόσο πιο βαθιά έβαζε και ο άλλος από μπροστά τη γλώσσα του μέσα στο μουνί μου, βογκούσα από ηδονή και αυτό τους καύλωνε ακόμα περισσότερο και με γαμούσαν πιο δυνατά και πιο γρήγορα, ο ένας με την πούτσα του και ο άλλος με τη γλώσσα του, μέχρι που έχυσα πάνω στο πρόσωπο του νεαρού και ταυτόχρονα έχυσε ο συνάδελφος μου μέσα στον κώλο μου!!!!! Η απόλυτη καβλα!!!

Ο νεαρός μάζεψε τα χυσια μου στην παλάμη του,  κατέβασε τη φόρμα του και άρχισε να παίζει τον πούτσο του,  ενώ εγώ γύρισα έσκυψα και άρχισα να παίρνω πίπα στον συνάδελφο μου, του τον έπαιρνα όλο μέσα στο στόμα μου και του έπαιζα και τα αρχίδια του, είχε γίνει πέτρα, μου πίεζε το κεφάλι μου στον πούτσο του και γω τον έπαιρνα μέσα στο στόμα όλο και πιο βαθιά, έχυσε μέσα στο στόμα μου και μετά από λίγο είδα και τον μικρό που την έπαιζε όλη την ώρα να χύνει και αυτός και να γεμίζει χυσια. Τον πλησιάζω έτσι όπως ήταν καθισμένος στο πάτωμα,  σκύβω και αρχίζω να τον γλύφω, η πούτσα του ήταν μεγαλύτερη από του συνάδελφου μου κατά 5 πόντους και ενώ έγλυφα τη μισή,  με τα χέρια μου έπιανα την υπόλοιπη και τα αρχίδια του και τα έπαιζα, σήκωσα κάποια στιγμή τα μάτια μου και είδα τον νεαρό να έχει παραλύσει από την καβλα και να έχει το στόμα του ανοιχτό, τότε κάνω νόημα στο συνάδελφο μου που τόση ώρα έπαιζε την πούτσα του βλέποντας μας,  και του είπα να έρθει και να την βάλει στο στόμα του νεαρού. Εκείνος κόλλησε για μια στιγμή,  αλλά τον τράβηξα κοντά μας και τελικά το έκανε!! Απίστευτο σκηνικό!!! Ο νεαρός καθισμένος στο πάτωμα με τα πόδια του ανοιχτά και γω να του παίρνω τσιμπούκι σκυμμένη πάνω του και ο συνάδελφος μου όρθιος να χώνει την πούτσα του στο στόμα του νεαρού, εγώ τον πίπωνα και ο συνάδελφος μου τον γαμούσε από το στόμα!!! Καβλαααααααααα!!! Ο συνάδελφος μου έχυσε στο στόμα του νεαρού και τα χυσια του νεαρού από το τσιμπούκι μου πετάχτηκαν στο στήθος μου.

Έβγαλα τις χειροπέδες από το νεαρό γιατί δε βόλευαν την όλη κατάσταση (και το χέρι του τόση ώρα είχε κοκκινίσει), όρθιου και οι δυο τους και άρχισα να παίρνω πίπα στον ένα και να παίζω την πούτσα του άλλου εναλλάξ, τους πιπωνα και τους την έπαιζα εναλλάξ, και αυτό τους τρέλανε, το έβλεπα, το ένιωθα, έκανα ότι ήθελα με μια πούτσα 16 πόντων και μια 21 πόντων!!! Δεν άργησαν να χύσουν και οι δυο πάνω στο στήθος μου!!! Με ξάπλωσαν στο κρεβάτι, ο συνάδελφος μου,  άρχισε να απλώνει τα χυσια στο στήθος μου,  να μου χουφτώνει τα βυζιά μου και τελικά,  κάθισε πάνω μου,  έβαλε την πούτσα του ανάμεσα στα βυζιά μου και άρχισε να την τρίβει πάνω κάτω πιέζοντας την ταυτόχρονα με τα βυζιά μου, και ο νεαρός μου άνοιξε τα πόδια και μου έπαιρνε ξανά γλυφομουνι, και είχε απίστευτη γλώσσα ο πούστης, έχυσα αμέσως, και ξανάχυσα, ενώ ο άλλος καύλωνε με την πούτσα του ανάμεσα στις βυζαρες μου και γω να του τον γλύφω που και που, όταν ο συνάδελφος μου ήταν έτοιμος να χύσει,  βγάζει την πούτσα του από τα βυζιά μου και έρχεται και μου την καρφώνει στο στόμα συνεχίζοντας να με γαμάει από εκεί τώρα, κατάπια όλα του τα χυσια,  τον καθάρισα και χαϊδεύοντας την ψωλή του έπαιζα με τα αρχίδια του και του τα δάγκωνα, μπορεί να είχε μικρότερη ψωλή από τον νεαρό αλλά είχε μεγαλύτερα αρχίδια!!! Γέμιζε η χούφτα μου, τον τρέλαινε που του τα έγλυφα, ενώ την ίδια ώρα ο μικρός κάτω στο μουνί μου έκανε θαύματα!!!!

Κάποια στιγμή,  έβγαλε τη γλώσσα του και μου έβαλε ένα δάχτυλο μέσα μου, και μετά δυο δάχτυλα, και άρχισε να με γαμάει με τα δάχτυλα, ούτε και γω θυμάμαι πόσες φορές έχυσα!!! Πέσαμε και οι 3 ξέπνοοι στο κρεβάτι, από τη θέση που ήμουνα (και είχα το συνάδελφο μου μπροστά μου και μου έκοβε τη θέα) δεν είχα προσέξει ότι όση ώρα ο μικρός μου γαμούσε το μουνί με τη γλώσσα και τα δάχτυλα του,  με το άλλο χέρι του έπαιζε την πούτσα του όσο πιο δυνατά μπορούσε, !!! Και αφού πέσαμε ξέπνοοι στο κρεβάτι, κανείς δε μίλησε, ο συνάδελφος μου σηκώθηκε σιωπηλός και πήγε στο μπάνιο. Τελείωσε σκέφτηκα. Πρέπει να σηκωθώ τώρα και να φύγουμε.

Ανασηκώνεται τότε ο νεαρός και στηριζόμενος στο ένα του χέρι,  μου έπιασε με το άλλο του χέρι το ένα βυζί, ξαφνιάστηκα γιατί νόμιζα ότι τελείωσε όλο αυτό που γινόταν!!! Δεν κουνήθηκα, μου άρεσε έτσι όπως μου ζουλούσε το βυζί, με άναβε ξανά βέβαια, πλησιάζει κοντά μου και αρχίζει να μου γλείφει τις ρώγες μια μια, έπαιζε με τα βυζιά μου και έγλυφε τις ρώγες ρουφώντας τες!!!! «θέλω να στον βάλω όλο μέσα» τον ακούω να ψιθυρίζει,  «θέλω να βάλω και τους 21 πόντους μέσα στο μουνί σου και να σε κάνω να σπαρταράς», συνέχισε να μου λέει, καύλωνα και με αυτά που μου έλεγε και με αυτά που μου έκανε, δε μπορούσα να βγάλω ούτε φθόγγο, τόσο πολύ είχα ερεθιστεί!!!

Κατεβαίνει πιο κάτω και βάζει τη γλώσσα του πάλι μέσα στο μουνί μου, τη βάζει και τη βγάζει μερικές φορές και μετά μου χώνει 2 δάχτυλα, κατάλαβα τι έκανε, προετοίμαζε το έδαφος για να μου χώσει την πουτσαρα του μετά, και αυτό έκανε, άρχισε να μου τη βάζει αργά αργά, δεν την είχε βάλει όλη μέσα όταν άρχισα να πονάω,  «δε μπορώ» του λέω,  «είναι πολύ μεγάλη,  πονάω»,  «τόση ώρα κρατιέμαι» μου λέει,  «τώρα θέλω να σε ξεσκίσω πουτάνα, θα στην βάλω όλη μέσα και θα σε γαμάω μέχρι να λιποθυμήσεις!!!», μου την έχωνε και γω πονούσα, άρχισα να βογκάω, .καύλωνα και πονούσα ταυτόχρονα, έπιασα τα βυζιά μου και άρχισα να τα ζουλάω και να τσιμπάω τις ορθωμένες ρώγες μου, με πηδούσε, όλο και πιο γρήγορα, μου έβαλε και τους 21 πόντους μέσα και άρχισα να νιώθω και τα αρχίδια του να με χτυπάνε ρυθμικά όπως κινιόταν μέσα έξω, ούρλιαζα, όντως κόντευα να λιποθυμήσω, χύσαμε και οι δυο μαζί, και όταν άνοιξα τα μάτια μου είδα το συνάδελφο μου που είχε βγει από το μπάνιο να μα ς κοιτάζει, είχε τυλίξει γύρω στη μέση του μόνο μια πετσέτα και η στύση του ήταν εμφανής, σαν καλόγερος ήταν!!!

Γυρίζει και ο νεαρός και τον βλέπει, σηκώνεται από πάνω μου, γυμνός όπως ήταν πια, πλησιάζει το συνάδελφο μου, πιάνει με το χέρι του την πούτσα του πάνω από την πετσέτα, και παίζοντας του την απαλά,  τον ακούω να του λέει «την ξέσκισα την καριόλα, με ικέτευε να τη γαμήσω μέχρι τέλους, ήξερε ότι στεκόσουν εδώ και ήθελε να μας βλέπεις να γαμιόμαστε και να χύνει η πουτάνα 2 και τρεις φορές, να δεις λέει πως είναι όταν έχει μια γυναίκα πολλαπλούς οργασμούς, γιατί εσύ λέει είσαι για light καταστάσεις, », δεν καταλάβαινα τι έλεγε, ούτε τι ήθελε, του έπαιζε την πούτσα και τον εξερέθιζε απέναντι μου λέγοντας πράγματα που δεν είχαν γίνει, και τότε απομακρύνει ο συνάδελφος μου το χέρι του νεαρού από την πούτσα του,  λύνει την πετσέτα που είχε τυλίξει στη μέση του,  με πλησιάζει ,  με τραβάει από το χέρι και με σηκώνει όρθια,  με γυρίζει έτσι ώστε να έχω την πλάτη μου σε αυτόν,  με ρίχνει στο κρεβάτι (και ο νεαρός να παρακολουθεί ακίνητος τα κατορθώματα του!),  έρχεται από πάνω μου,  με πιάνει και μου σηκώνει τους γλουτούς και μου καρφώνει την πρησμένη πούτσα του από πίσω, τρελός πόνος!!

Του είπα να σταματήσει γιατί πονάω και αυτός μου απάντησε «θα σε κάνω εγώ να με παρακαλάς να σε γαμήσω, αυτός σου ξέσκισε το μουνί αλλά εγώ θα σου ξεσκίσω τον κώλο πουτάνα!» . Σηκώθηκα στα 4 για να προσπαθήσω να του ξεφύγω γιατί πονούσα πολύ από πίσω,  αλλά αυτός με κρατούσε δυνατά, και μου τον κάρφωνε όλο και πιο βαθιά, ούρλιαζα, και αυτό τον καύλωνε ακόμα πιο πολύ, ήταν σαν να προσπαθούσε να ισοφαρίσει με τον νεαρό, τα αρχίδια του χτυπούσαν τα κωλομέρια μου με μανια, και η πούτσα του μου ξέσκιζε τον κώλο, καύλωνε όλο και πιο πολύ και μου χτυπούσε τα κωλομέρια, ούρλιαζα ακόμα πιο πολύ, τότε έρχεται από μπροστά μου ο νεαρός και λέγοντας μου «σσσστ,  δεν πρέπει να κανείς φασαρία γιατί οι γείτονες μου θα φωνάξουν την αστυνομία για να μου κάνει συστάσεις» μου χώνει το καβλι του στο στόμα, ο ένας με γαμούσε από τον κώλο και ο άλλος μου έδινε την πουτσαρα του στο στόμα, ήταν τόσο μεγάλη που κόντευα να πνίγω, οι βυζαρες μου πήγαιναν πέρα δώθε από τις άγριες και γρήγορες κινήσεις μας!!!

Τελικά χύσαμε και οι 3 ταυτόχρονα, και γέμισε ο τόπος χυσια, παντού χυσια, !!! Ο κώλος μου πονούσε από το ανελέητο γαμήσι του συνάδελφου μου από τον κώλο, και σκέφτηκα να τον κάνω να πει ήμαρτον!! Τον ξαπλώνω ανάσκελα και ανεβαίνω εγώ από πάνω του, και αρχίζω να τον βασανίζω πιάνοντας το καβλι του και τρίβοντας το γύρω από την περιοχή του μουνιού μου,  αλλά χωρίς να τον βάζω μέσα μου!!! Δεν άντεξε και πολύ ο τύπος, με πιάνει από τους γλουτούς και με καθίζει πάνω στον πούτσο του, το μουνί μου όμως τους άντεχε τους 16 πόντους (ο κώλος μου ήταν που δεν τους άντεχε!). Αρχισα να ανεβοκατεβαίνω πάνω του, πάνω κάτω, κυκλικές κινήσεις, πότε αργά και πότε γρήγορα, φρόντιζα να τον φτάνω σε σημείο να χύσει και μετά χαλάρωνα, να δει τι θα πει μαρτύριο, !!! Πήγαινα μπρος πίσω, σκύβοντας και πάνω του για να τριφτούν ι ρώγες μου στο στήθος του, να τον καυλώσω όσο δεν πάει άλλο!!! Τότε ο νεαρός που καθόταν στον καναπέ και τον έπαιζε βλέποντας μας,  σηκώνεται,  μας πλησιάζει από πίσω,  και έρχεται και μου ακουμπάει το κεφάλι της πούτσας του στην κωλοτρυπίδα μου!!!

Ξαφνιάστηκα και γύρισα να τον κοιτάξω, μου χαμογέλασε με νόημα!!! Αρχισε να μου βάζει όλο και πιο μέσα την πούτσα του στον κώλο μου, είχε ανοίξει από την πούτσα του συνάδελφου μου νωρίτερα, αλλά δε θα άντεχα να μου βάλει και τους 21 πόντους από πίσω!!! Αρχισα να πονάω, καύλωνα πολύ, είχα την πούτσα του συνάδελφου στο μουνί μου και την πούτσα του νεαρού στον κώλο μου, και κινιόμασταν όλοι μαζί, μέσα έξω, πάνω κάτω, πιο γρήγορα, πιο βαθιά, και οι δυο πούτσες μέσα μου, ο συνάδελφος να μου χουφτώνει τα βυζιά και εγώ να χάνομαι, με ξέσκιζαν 2 καυλιά και πονούσα, ούρλιαζα, ναι ναι, κι άλλο, μη σταματάτε, μέσα, πιο βαθιά, λιώνω, χώσε τον μου πιο μέσα, μη σταματάς, πιο γρήγορα, ξεσκίστε μεεεε, ναι ναι, αααχχ, κι άλλο, ..πιο δυνατααααα, .ναι, .γάμησε με πιο δυνατά, , , .είχα χάσει το λογαριασμό, χύναμε συνέχεια, ο ένας μετά τον άλλον,

Στο γυρισμό για το τμήμα,  πρόσεξα ότι η πούτσα του συνάδελφου μου ήταν ακόμα άγαλμα οπότε έσκυψα ενώ εκείνος ο οδηγούσε και του πήρα πίπα, 2 φορές, μήπως και καμφθεί κάπως οοο, στρατιώτης του και δεν μας πάρουν χαμπάρι στο τμήμα!!!

Διαβάστε Επίσης....