Όποιος ξέρει έστω τα βασικά του Internet, ξέρει επίσης ότι το μόνο εργαλείο που χρησιμοποιείται για εγγυημένα κονέ είναι το Facebook, όπου πας μέσω κοινωνικού κύκλου. Τα άλλα έχουν το γνωστό πρόβλημα περί προσφοράς και ζήτησης. Κάθε χοντρομπαλάς ή μεσήλικας που θυμήθηκε ότι πρέπει να γαμήσει, θα αρχίσει να spamάρει όποια μπαίνει μέσα και θα περιμένει αυτή να του κάτσει με τα χάλια που έχει. Το αποτέλεσμα είναι να γεμίζει το παράθυρο του chat των γυναικών με καμένους κι αυτές να χασκογελάνε και να μας βλέπουνε σαν θέαμα.

Αυτή η ανισότητα προσφοράς-ζήτησης είναι βούτυρο στο ψωμί τους. Πλέον στον εγκέφαλό τους έχει εδραιωθεί το καρκίνωμα του “Όλοι οι άντρες είναι ίδιοι και μπαίνουν καθαρά για την πλάκα τους”. Οπότε κι αυτές δεν πιστεύουν ότι θα βρουν κάποιον απ’ το Badoo, εκτός πια κι αν είναι ο Ρουβάς ή ο Σπαλιάρας ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις τις ίδιες μούρες για πολύ καιρό και να αναρωτιέσαι: “Αυτές γιατί το κολοβαράνε ακόμα εκεί μέσα;”

Και πάμε τώρα στο ψητό. Ακολουθούν οι κατηγορίες των καριόλων όπως τις μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια. Για να πάρετε μάτι και photos, υπάρχει το γνωστό blog για καριόλες FB με πόζες στυλ ροφού, πάπιας και τα σχετικά. Όλα τα ζώα μαζεμένα δηλαδή.

Ας μπούμε στο ψητό. Ακολουθούν οι κατηγορίες:

Το τραβεστί
Βάζει συχνά την φάτσα της στον “Προβολέα”, ενίοτε μαζί με το κινητό της. Ψάχνει κατευθείαν για πελάτες, δηλαδή…μαλάκες που θα κάτσουν να πηδήξουν τρανσέξουαλ. Τα τραβέλια σήμερα έχουν κατακλύσει το Badoo, με το ποσοστό στις γυναίκες (τρόπος του λέγειν για να τους βάζουμε στην κατηγορία αυτή) να φτάνει το 5-10%. Τώρα εκτός απ’ τη Μύκονο θα πρέπει να απελευθερώσουμε και το Badoo. Ε ρε κατάντια.

Η fake
Το πιο συνηθισμένο όρνιο του Badoo. Δεν έχει πραγματικές φωτογραφίες στο προφίλ της, είτε γιατί φοβάται μην την δει κανένας γνωστός, είτε γιατί έχει γκόμενο και δεν θέλει να την δει ή ακόμα χειρότερα γιατί είναι πιο άσχημη κι από την Ελένη Λουκά. Προτιμάει photos διάσημων, λες και εμείς ήμασταν μέχρι χθες στην κατάψυξη και δεν έχουμε δει ταινίες του Hollywood και σειρές για να μπορούμε να αναγνωρίσουμε την Jolie ή την Anniston. Αυτές που βάζουν πιο άγνωστα μοντέλα, προτιμούν μία photo, το πολύ δύο, οπότε και σε αυτή την περίπτωση πάλι καρφώνονται.

Ορισμένα από αυτά τα προφίλ έχουν ονοματεπώνυμο. Οπότε έχει τύχει να πάω και να στείλω κατευθείαν μήνυμα σε μία στο Facebook και προς έκπληξή μου να μου πει ότι “Δεν είναι αυτή” και να αρχίσει να με ρωτάει πληροφορίες για το τι είναι το Badoo κτλ. Είναι φανερό λοιπόν ότι κάποιοι φτιάχνουν προφίλ από φίλες και κάνουν login για να “κόψουν κίνηση”.

Το επιστέγασμα της μαλακίας όμως είναι ότι πολλοί τους στέλνουν μήνυμα και τους πιάνουν κουβέντα, λες και ξέρουν ποια είναι από πίσω. Η ακόμα χειρότερα αφήνουν comments στις photos του στυλ “Είσαι πολύ όμορφη, σαν οπτασία” ή “Καλησπέρα, αν θέλεις να με γνωρίσεις στείλε μου” (“γιατί εμένα μου τελείωσαν τα turns με τόσες που μίλαγα”). Καλά ρε μπετόβλαχοι, στο χωριό σας δεν έχετε τηλεόραση να δείτε μερικές διάσημες; Η ακόμα και να μην έχετε, δεν βλέπετε ότι τα προφίλ είναι καραστημένα του κερατά; Άμα αυτή η καριόλα είναι fake, πόσα κιλά ειλικρίνειας παίζει να έχει στην πραγματική της ζωή; Μάλλον όσα κιλά μαλακίας έχεις κι εσύ στον εγκέφαλο και ασχολείσαι μαζί της.

Η πουτάνα
Το προφίλ της έχει συνήθως και ένα άλμπουμ με κρυφές photos, όπου ζητάς πρόσβαση και βλέπεις μαγιό, στήθος να καλύπτεται απ’ το χεράκι και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Η πουτάνα θα σου ζητήσει να ξύσεις μια καρτούλα paysafe πριν προχωρήσετε και συγκεκριμένα 20 ευρώ για το μουνάκι της, 50 για sex και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο (τυχαία είπα τις τιμές, δεν είναι στάνταρ, καθεμία με τη μαλακία της). Μερικές την έχουν δει και πόρνες πολυτελείας καθώς ζητάνε πάνω από 150-200 ευρώ. Φυσικά κάποιοι ξεληγωμένοι τα δίνουνε γιατί νομίζουν ότι λόγω υψηλής τιμής θα είναι εκλεκτές και δεν θα τις έχει πάρει όλη η υφήλιος. *ΝΑ* μαλάκες! Συγχαρητήρια που διαιωνίζετε το αρχαιότερο επάγγελμα.

Η ημι-πουτάνα
Όλα τα επαγγέλματα έχουν μια υβριδική κατάσταση. Πως είναι ας πούμε οι βουλευτές ημι-κλέφτες; (δηλαδή κλέβουν διακριτικά). Ε έτσι υπάρχουν και οι ημι-πουτάνες. Αυτό που τις διαχωρίζει από τις direct πουτάνες είναι ότι οι συγκεκριμένες δεν πληρώνονται για να γαμηθούν, αλλά γαμιούνται για να πληρώνονται. Γράφουν στο προφίλ τους ατάκες του στυλ “35-70 με υψηλό εισόδημα παρακαλώ” και στόχος τους είναι να γίνεις ο χορηγός τους. Φυσικά δεν πρόκειται να γαμήσεις, τουλάχιστον για τον πρώτο μήνα. Θα σε ξεζουμίσουν όσο μπορούν, θα πληρώσεις βενζίνες και ποτά (χωρίς να κάνουν ούτε κίνηση) κι αυτές θα βολτάρουν τζάμπα με το εκάστοτε κορόιδο. Γιατί αν σου ανοίξουν τα πόδια τότε μετά ξέρουν ότι θα σε χάσουν.

Έχω βγει με μια τέτοια κι η πλάκα είναι ότι (καθότι Ρωσίδα, είδος με το οποίο είχα κακές εμπειρίες) δεν ήθελα να κάνω κάτι μαζί της, απλά την είχα τελείως στο φιλικό να λέμε καμιά κουβέντα. Ε δεν έκανε κίνηση να πληρώσει μία, δεν έκανε δύο, δεν έκανε τρεις, άντε και γαμήσου να ακολουθήσει ο επόμενος.

Η “θέλω λεφτά”
Είναι ένα καινούργιο είδος καριόλας που έχει ως στόχο να σου πάρει κανένα φράγκο, με φράσεις του στυλ “Είμαι φοιτήτρια και δεν έχω λεφτά για κάρτα, θα μου στείλεις μία What’s up των 10 ευρώ”; Α θες και των 10 κιόλας. *ΝΑ ΠΑΡΕ 10* (και με τα δύο χέρια τα φάσκελα). Πραγματικά απορώ πως αυτές οι γκόμενες βρίσκουν θύματα και τα κάνουν. Είναι η κλασική έννοια της πουτανιάς και της cock-teaserιάς στην online εκδοχή της.

H τυχαία
Δεν πιστεύει ότι μπορείς πραγματικά να γνωρίσεις κάποιο normal άτομο από εκεί και τους θεωρεί όλους γλίτσες. Κάνει chat για την πλάκα της, έτσι για να περνάει η ώρα. Σύμφωνα με την λογική της, όλοι έχουν τα χάλια τους γιατί μπήκαν εκεί επειδή καίγονται να βρουν γκόμενα Αλήθεια, για να το πιστεύεις αυτό, δεν θεωρείς ότι έχεις τα χάλια σου που ξημεροβραδιάζεσαι εκεί μέσα; Γιατί αν δεν το πιστεύεις τότε θα σε απογοητεύσω αλλά όλοι ίσοι είμαστε και στο ίδιο καζάνι βράζουμε.

Το cock-teaser
Κλείνουμε με την αγαπημένη κατηγορία όλων. Το cock-teaser. Ανεβάζει αποκαλυπτικές photos στο Badoo, κάνει chat απλά για να “παίξει” και τίποτα παραπάνω. Ότι κι αν σου λέει είναι μούφα πολυτελείας οπότε μην ζητάς τηλέφωνα και πραγματικά προφίλ στο Facebook. Άδικος κόπος. Μπήκε στο Badoo απλά για να εισπράξει την επιβεβαίωση με το μπουρί της σόμπας και να φύγει. Και δεν κόβει και απόδειξη κιόλας.

Μαζική αποχώρηση
Η λύση για όλα αυτά είναι μία. Embargo στο Badoo και το γράφουμε στα παπάκια μας. Εγγυημένα σας το λέει κάποιος που το δοκιμάζει εδώ και χρόνια.

Don’t feed the trolls!

Το καλύτερο σας το κράτησα για το τέλος. Το Badoo είναι Κυπριακό. Όσοι δεν το ξέρατε, μαντεύω ότι πέσατε από τα σύννεφα, έτσι;