45άρα Αφηγείται (Part I)

Είναι η πρώτη φορά που γράφω. Διαβάζω συχνά την ιστοσελίδα σας που μου την έδειξε μία φίλη. Στέλνω δύο ιστορίες μία παλαιά και μία σχετικά καινούργια. Να πω όμως λίγα για τον εαυτό μου. Είμαι παντρεμένη στα 45περίπου με μεγάλο παιδί. Διατηρούμαι πολύ καλά για την ηλικία μου, γυμνάζομαι όσο μπορώ & γενικά αισθάνομαι σε πολύ καλή φόρμα.

Το μεγάλο ατού στην σιλουέτα μου είναι το πλούσιο στήθος που μπορεί να μην έχει το αρχικό σφρίγος αλλά κρατιέται στο ύψος του. Με τον άντρα μου έχουμε άριστες σχέσεις, αν και πλέον έχουν αραιώσει οι επαφές μας. Το πρόβλημα που ξαφνικά εμφανίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια, είναι ότι έχω έντονη ερωτική επιθυμία. Ακόμα και όταν κάνω έρωτα, μετά από λίγο είμαι έτοιμη πάλι! Έφτασα στο σημείο να αυνανίζομαι μία με δύο φορές την βδομάδα, σαν να ήμουν έφηβη. Η φαντασίωση που από εφηβική ηλικία είχα, είναι να είμαι η υπηρέτρια και κατόπιν το ερωτικό αντικείμενο ενός αντρικού bachelor party. Ιστορία πρώτη: Ήμουν περίπου 25 ετών (πριν δηλαδή από 20 χρόνια) και τελείωνα τις σπουδές σε πανεπιστήμιο της επαρχίας.

Ουσιαστικά είχα τελειώσει και απλά περίμενα να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της ορκωμοσίας. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου δεν είχα συνάψει δεσμό με κανέναν από το περιβάλλον του πανεπιστημίου (φοιτητή ή διδακτικό προσωπικό). Τον τελευταίο όμως μήνα (αφού είχα σχεδόν τελειώσει) τα έφτιαξα με κάποιον από το διδακτικό προσωπικό (10 χρόνια μεγαλύτερό μου). Ήταν κατά γενική ομολογία ο ωραιότερος άντρας του πανεπιστημίου. Ψηλός, καστανόξανθος, με γκρίζα προς γαλάζια μάτια αν και είχε λίγα παραπανίσια κιλά. Αισθανόμουν φουλ ερωτευμένη και αυτός ήταν και ένας λόγος που ανέβαλα την αναχώρησή. Και εγώ όμως ήμουν από τις ωραιότερες φοιτήτριες. Είχα πολλές κρούσεις, αλλά δεν έκανα καμία σχέση. Με τον Άκη (ας πούμε) για έναν μήνα που τα είχαμε, περνούσα πολύ καλά. Ένα πρόβλημα μόνο αντιμετώπιζα μαζί του. Δεν ήταν ιδιαίτερα ενεργητικός στον ερωτικό τομέα.

Γενικώς ήταν χαμηλών τόνων. Σχεδόν πάντα κάναμε έρωτα με δική μου πρωτοβουλία, μία φορά την εβδομάδα το πολύ. Εγώ έβραζα από επιθυμίες αλλά κρατιόμουν γιατί τότε ήταν άλλες οι εποχές πιο συντηρητικές και δεν ήθελα να κακοχαρακτηριστώ!!! Ο Άκης είχε «κολλητό» φίλο τον Πάνο, συνάδελφο σε άλλη ειδικότητα, με τον οποίο υπήρξαν συγκάτοικοι σαν φοιτητές. Ο Πάνος λοιπόν ήταν το ακριβώς αντίθετο με τον Άκη. Κοντός, στρουμπουλός, τριχωτός με μουστάκι, πάντα αξύριστος, μαύρα σπινθηροβόλα μάτια, πυκνά μαλλιά και αεικίνητος. Ήταν η ψυχή της παρέας και συμπαθιόμασταν πολύ. Παρ’ όλο όμως που είχε συμπάθειες και τον πλησίαζαν πολλές φοιτήτριες, δεν έβλεπα να έχει κάποια σχέση. Συνήθως κάναμε οι τρεις μας παρέα.

Ο Άκης επιμελώς απέφευγε να μου δώσει καθαρή απάντηση για το “τι έτρεχε με τον Πάνο”. Μετά από δική μου επιμονή μου εκμυστηρεύτηκε ότι τα είχε φτιάξει (τον ξεζούμιζε, όπως χαρακτηριστικά μου είπε) μία 35αρα χήρα, που έμενε στο ρετιρέ της πολυκατοικίας του και ήταν η ιδιοκτήτρια του μικρού διαμερίσματος που αυτός νοίκιαζε. Λόγω της θέσης που είχε στο πανεπιστήμιο, αλλά και με το σούσουρο που πιθανόν θα γινόταν στο περιβάλλον της χήρας, το κρατούσαν όσο γινόταν κρυφό. Με την Άννα τελικά γνωριστήκαμε και μάλιστα έκανα μερικά μαθήματα στον γιο της πριν δώσει κάποιες εξετάσεις στο σχολείο, χωρίς μάλιστα να δεχτώ να πάρω χρήματα, λόγω της γνωριμίας μου με τον Πάνο. Επειδή μάλιστα ο μικρός πήγε καλά στις εξετάσεις του μας κάλεσε ένα μεσημέρι Κυριακής για φαγητό στο σπίτι της, ενώ ο μικρός είχε πάει στους παππούδες του στο χωριό. Η Άννα ήταν (παρά την ηλικία της) όμορφη, ψηλότερη του Πάνου, με καρέ κουρεμένο μαύρο μαλλί που τόνιζε τον ψηλό της λαιμό, πλούσιο στήθος (μεγαλύτερο από το δικό μου τότε) και αδύνατη.

Εάν δεν ελάμβανε κανείς υπόψη τις λίγες ρυτίδες που σχηματιζόντουσαν στον λαιμό της, θα την έκανε κάποιος μικρότερη. Ήταν από καλή οικογένεια και μορφωμένη. Παντρεύτηκε αμέσως μετά το πτυχίο της και δεν δούλεψε ποτέ. Χήρεψε νωρίς (αυτοκινητιστικό) με μικρό παιδί και δεν ξαναπαντρεύτηκε. Το γεύμα κύλησε υπέροχα και διέκρινα πόσο ταιριάζανε σαν ζευγάρι. Το κρασί βοήθησε να χαλαρώσουμε και να γίνουμε πιο διαχυτικοί. Οι γονείς της Άννας έμεναν στο εξωτερικό και επειδή ταξίδευαν συνέχεια είχε μείνει εσωτερική σε καθολικό σχολείο στην Γαλλία για ένα διάστημα. Μας εκμυστηρεύτηκε δε διάφορες πιπεράτες ιστορίες από την ζωή της εκεί. Στον θάλαμο έμενε με άλλες δύο κοπέλες. Η μεγαλύτερη που ήταν και υπεύθυνη του δωματίου και σύμφωνα με τον κανονισμό και αρχηγός τους, επιβαλλόταν στις δύο μικρότερες. Αυτή λοιπόν μύησε την Άννα στον λεσβιακό έρωτα σε ηλικία 16 χρονών. Αυτή μάλιστα (η αρχηγός) ήταν στην συνέχεια ερωμένη μίας διευθύντριας του ιδρύματος!

Οι περιγραφές και οι λεπτομέρειες της αφήγησης ήταν όντως ερεθιστικές και συνέβαλαν στο να αυξήσουν την ερωτική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί.Ο Πάνος συνέχεια την πείραζε και της κολλούσε και αυτή συνέχεια τον μάλωνε. Φορούσε ένα απλό μπλουζάκι με μακριά φούστα με άνοιγμα στο πλάι. Διέκρινα ότι το χέρι του Πάνου μονίμως χούφτωνε το πόδι της παρ’ όλο που αυτή συνέχεια τον έδιωχνε. Ξέχασα να σας πω πως το κρασί δρα αφροδισιακά πάνω μου. Ειδικά όταν ο Πάνος άρχισε να γίνεται πιο περιγραφικός για την σχέση του με την Άννα είχα αρχίσει να ερεθίζομαι. Διέκρινα επίσης ότι διαγραφόντουσαν φανερά οι θηλές της Άννας. Άπλωσα με τρόπο και εγώ το χέρι μου στον Άκη και με έκπληξη διαπίστωσα ότι και εκείνου του είχε φουσκώσει.

Σηκωθήκαμε να συγυρίσουμε και η Άννα μας πρότεινε να μείνουμε εκεί και να ξεκουραστούμε επειδή έξω είχε πλέον σκοτεινιάσει και είχε πολύ κακό καιρό. Ο Πάνος επέμεινε και χωρίς πολλές αντιρρήσεις με τον Άκη πήγαμε στην κρεβατοκάμαρά της ενώ αυτοί θα πήγαιναν σε άλλο δωμάτιο. Στο μυαλό μας όλοι όμως είχαμε «κακό» σκοπό. Δεν έχασα χρόνο όταν βρεθήκαμε μόνοι στην μεγάλη κρεβατοκάμαρα και αμέσως του την έπεσα, ως συνήθως. Δεν χρειάστηκε πολλή ώρα, και ενώ βρισκόμασταν σε φάση περιπτύξεων, σχεδόν γυμνοί με εμένα να τον παίρνω στο στόμα άκουσα θόρυβο πίσω μου. Με έκπληξη και τρόμο σχεδόν τους είδα στον καναπέ πίσω μου στα δύο μέτρα, με τον Πάνο γυμνό καθισμένο και την Άννα γονατισμένη μπροστά του, γυμνή επίσης, να κάνει ότι και εγώ. Προσπάθησα να σηκωθώ αλλά ο Άκης με έπιασε από τα μαλλιά και με έβαλε να συνεχίσω ότι είχα ξεκινήσει. Μετά από λίγο αλλάξαμε στάση με εμένα ανάσκελα στο κρεβάτι και αυτόν ανάμεσα στα πόδια μου (κάτι που έκανε πολύ καλά και πάντα με ξετρέλανε). Μπορούσα πλέον να βλέπω το άλλο ζευγάρι που συνέχιζε. Εντύπωση μου έκανε πόσο καλά προικισμένος ήταν ο Πάνος και την Άννα να τον παίρνει όλον μέσα στο στόμα της και με το άλλο χέρι να τρίβεται.

Ο Άκης συνέχιζε, με είχε τρελάνει και κρατιόμουν να μην έρθω όταν ανέβηκε πάνω μου και τον πήρα πάλι στο στόμα με τόση θέρμη ξεχνώντας εντελώς τους άλλους. Θυμάμαι ότι τον έβαζα όλον στο στόμα και έγλυφα και τα μπαλάκια του που όπως είχα κάπου διαβάσει ερεθίζει πολύ τα αρσενικά. Ξαφνικά όμως ένα χέρι πιάνει το δικό μου και κοιτώντας βλέπω τον Πάνο όρθιο πλάι στο κρεβάτι δίπλα στον Άκη να με βάζει να πιάνω και τον δικό του. Τραβήχτηκα αλλά με έβαλε να το ξαναπιάσω ενώ ο Άκης μου τον έβαζε μέσα στο στόμα πάλι. Ήταν όχι μόνο μακρύτερο αλλά πολύ πιο χοντρό και τριχωτό όπως και όλο του το σώμα. Κάποια στιγμή που τραβήχτηκε ο Άκης με έπιασε ο Πάνος από το πίσω μέρος του κεφαλιού, με σήκωσε και με έφερε προς αυτόν. Κοίταξα προς το μέρος του φίλου μου και διακρίνοντας την επιδοκιμασία του πήρα τον Πάνο στο στόμα μου. Δύο παρατηρήσεις: ήταν πολύ πιο μεγάλο γέμισε το στόμα μου και ήταν ομιλητικός. Μου είπε πόσο πολύ του άρεσα, και ότι ήταν απωθημένο του να με γαμήσει. Ο Άκης τραβήχτηκε, μπήκε όλος μέσα μου και άρχισε να με γαμάει όπως ποτέ δεν το έχει κάνει. Ο Πάνος απομακρύνθηκε και έκανε το ίδιο με την Άννα. Δεν χρειάστηκε πολύ και τελειώσαμε σχεδόν ταυτόχρονα με τον Άκη να τραβιέται και να χύνει στην κοιλιά μου. Ξαπλώσαμε πλάι-πλάι και βλέπαμε πως πήδαγε ο Πάνος την Άννα και να τελειώνει μέσα της.

Η Άννα έφερε πετσέτα, σκουπίστηκα και μετά βολευτήκαμε στο μεγάλο κρεβάτι. Οι τρεις τους το είχαν συζητήσει και το είχαν σχεδιάσει, με την Άννα να έχει κάποιες επιφυλάξεις. Εγώ αντιθέτως είχα αρχίσει να ντρέπομαι και να αισθάνομαι ενοχές. Με την κουβεντούλα χαλαρώσαμε λίγο Η όλη κουβέντα ζέστανε το κλίμα και ο Πάνος απομάκρυνε στον απέναντι καναπέ την Άννα και ξεκίνησε δεύτερος γύρος. Ενώ ο Άκης ήταν της μίας φοράς, με πλησίασε με πονηρές διαθέσεις βλέποντας τον φίλο του. Ξεκίνησε να με φιλάει σε όλο μου το σώμα και έκαμψε γρήγορα τις όποιες ντροπές μου. Καταλήξαμε με εμένα ανάσκελα πάλι να τον παίρνω στο στόμα όταν ένοιωσα μια γλώσσα να με φιλάει χαμηλά. Ξαφνιασμένη σταμάτησα και παρατήρησα την Άννα να μου χαμογελά και να έχει σκύψει ανάμεσα στα μπούτια μου. Ο Άκης με ζόρισε να ασχοληθώ πάλι μαζί του ενώ η άλλη συνέχιζε να με φτιάχνει. Τότε όμως μες στην παραζάλη μου ένοιωσα δύο στιβαρά χέρια να σηκώνουν την μέση μου και τον Πάνο χωρίς προετοιμασία να μπαίνει με την μία μέσα μου τόσο βίαια που με πόνεσε.

Ο Άκης τραβήχτηκε από πάνω μου, προσπάθησα να απωθήσω τον Πάνο. Αυτός όμως με τον βίαιο τρόπο συνέχισε μη δίνοντάς μου δυνατότητα αποφυγής και πρώτη εγώ ήρθα σε δυνατό οργασμό ενώ η Άννα τσιμπούκωνε τον δικό μου. Έχασα τον κόσμο γύρω μου, τραβήχτηκε και αυτός και έχυσε πάνω μου. Η Άννα άφησε τον Πάνο και άρχισε να με φιλάει παντού και να με καθαρίζει από τα χύσια του Πάνου. Μου ψιθύρισε πόσο πολύ της άρεσε να μας βλέπει, έπεσε πάνω μου και άρχισε να τρίβει το τριχωτό της στο πόδι μου σαν να με πήδαγε. Ξαφνιάστηκα όταν διαπίστωσα ότι σε ελάχιστο χρόνο ήρθε σε δυνατό οργασμό. Ήμασταν πλέον όλοι πολύ κουρασμένοι και σύντομα ντυθήκαμε και πήγε ο καθένας σπίτι του. Με τον Άκη διακόψαμε λίγες μέρες μετά επειδή έμαθα ότι όσο καιρό είχαμε σχέση αυτός και ο Πάνος έπαιρναν παρτούζα την Άννα. Το είχαν οργανώσει καλά να με βάλουν στο κόλπο τους.

error: