Την περίοδο που διαδραματίστηκε η ιστορία που θα σας διηγηθώ ήμουν 20 χρονών. Έμενα με την οικογένεια μου σε μια πολυκατοικία, σε ένα σχετικά καλό προάστιο της Αθήνας. Στην πολυκατοικία μόλις είχε πουληθεί ένα διαμέρισμα. Πολύ γρήγορα γνωρίσαμε τους νέους ιδιοκτήτες. Ήταν μια οικογένεια με δυο παιδιά. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης αφορούσε την κυρία Βάσω, η οποία αμέσως τράβηξε την προσοχή μου. Ήταν μια κυρία γύρω στα 40 με 45, πολύ όμορφη και πολύ καλά διατηρημένη για την ηλικία της. Καστανόξανθη με μαλλιά σπαστά μέχρι τους όμως, και ένα σώμα κόλαση. Καμπυλάτη με μεγάλα στητά βυζιά και υπέροχο κόλο πολύ σφιχτό για τα χρόνια της. Η κυρία Βάσω δούλευε σε μια εταιρία, και συχνά τα πρωινά την έβλεπα να φεύγει για την δουλειά. Πάντα καλοντυμένη συνήθως με φούστες σχετικά κοντές, και σχεδόν πάντα με ψιλοτάκουνες γόβες που μου άναβαν τα αίματα… μια σωστή κοκέτα. Η κυρία Βάσω προσέχοντας πολύ το σώμα της είχε γραφτεί και στο γυμναστήριο της γειτονιάς, και πολλές φορές την έβλεπα να πηγαίνει φορώντας στενές φόρμες ή κολάν που εκθείαζαν το υπέροχο κορμί της. Όπως συμβαίνει με τα πιο πολλά αγόρια της ηλικίας μου, στο μυαλό μου είχε καρφωθεί η ιδέα μιας σεξουαλικής περιπέτειας με την 40αρα καλοστεκούμενη γειτόνισσα.

Από την άλλη ο άντρας της ήταν ένας πολύ άσχημος τύπος, και πρέπει να είχαν και μεγάλη διαφορά ηλικίας. Τον έκοβα άνω των 60, με μεγάλη κοιλιά, και άξεστος στους τρόπους. Από τους κλασσικούς τύπους που έκαναν κάποια λεφτά και νομίζουν ότι είναι οι θεοί. Όπως είχα καταλάβει, και από τα κουτσομπολιά που ακουγόντουσαν στην πολυκατοικία, δεν έδινε και πολύ σημασία στη γυναίκα του. Πάντα αναρωτιόμουν πώς είναι δυνατόν να είναι ζευγάρι οι δυό τους. Βέβαια ο τύπος παρείχε μια οικονομική εξασφάλιση στη κυρία Βάσω, γιατί εκείνη όπως είχα καταλάβει δεν έβγαζε και πολλά από τη δουλειά της.

Εκείνη την περίοδο εγώ είχα μια κοπέλα, την Τάνια, 18 χρονών, ωραίο μωράκι. Πάντα βέβαια, παρότι η Τάνια δεν με άφηνε χωρίς σέξ, είχα στο μυαλό μου πώς θα ρίξω στο κρεβάτι την κυρία Βάσω. Ένα βραδάκι λοιπόν θέλαμε με την κοπέλα μου να κάνουμε σέξ. Όπως και άλλες φορές την πήρα και πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο, κάπως απομακρυσμένο από την περιοχή, ώστε να μην μας πάρει κανένα μάτι. Μπήκαμε μέσα και ζητήσαμε από τη ρεσεψιόν ένα δωμάτιο. Πηγαίνοντας προς το ασανσέρ, ανοίγει η πόρτα και βγαίνει ένα ζευγάρι. Τι να δώ!! Η κυρία Βάσω με έναν άντρα ο οποίος δεν πρέπει να ήταν άνω των 30!! Πέσαμε μούρη με μούρη. Η κυρία Βάσω δαγκώθηκε, κοκκίνησε, και έκανε ότι δεν με είδε, περπάτησε γρήγορα προς την έξοδο αποφέυγοντάς με. Εγώ φυσικά δεν έκανα κάν την κίνηση να μιλήσω. Προχώρησα κανονικά σαν να μην τρέχει τίποτα με την κοπέλα μου, και μπήκαμε στο ασανσέρ. Από εκείνη τη στιγμή η ιδέα ότι πρέπει να πηδήξω την 40αρα γειτόνισσα είχε καρφωθεί στο μυαλό μου. Φανταζόμουν την κυρία Βάσω στο κρεββάτι του ξενοδοχείου ολόγυμνη, και τον άντρα εκείνο να την κάνει ότι θέλει… Πόσο θα ήθελα να ήμουν στη θέση του. Σκεφτόμουν ότι από εδώ και πέρα αν το χειριζόμουν έξυπνα, το υπέροχο κορμί της θα γινότανε δικό μου!!!

Περίμενα υπομονετικά λοιπόν να μου δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Παρατηρούσα κάθε πρωί λοιπόν τη κυρία Βάσω να φεύγει για τη δουλειά της, και πρόσεξα ότι όταν έφευγε κοιτούσε προς το διαμέρισμά μας, σαν να με αναζητούσε. Αυτό για δυο τρείς μέρες. Την επόμενη μέρα πήρα την απόφαση να αναλάβω δράση. Πρωί πρωί ντύθηκα και περίμενα την κυρία Βάσω να ξεκινήσει για την δουλειά της. Μόλις την είδα να βγαίνει ακολούθησα από πίσω. Εκείνη με είδε αλλά προχώρησε, προφανώς γιατί δεν ήθελε να μας πάρει κανένα μάτι, αλλά μόλις έστριψε στη γωνία σταμάτησε και γύρισε προς το μέρος μου, περιμένοντας να την φτάσω.

 Καλημέρα μου είπε, μόλις την πλησίασα

 Καλημέρα απαντά ξερά εγώ

 Ξέρεις θα ήθελα κάτι να σου πώ. Αν έχεις δυο λεπτά χρόνο

 Κυρία Βάσω ξέρω ότι έχετε κάτι να μου πείτε αλλά όχι τώρα, απαντάω με αυστηρό ύφος εγώ.

 Μα δυο λεπτά θα σε απασχολήσω

 Αυτό που έχουμε να πούμε δεν λέγεται σε δυο λεπτά. Και εδώ θα μας δούνε κιολας…

 Μα…

 Θα σε ειδοποιήσω εγώ που και πότε θα συζητήσουμε το θέμα που σε καίει, της είπα πάλι αυστηρά.

 Μα δεν…

 Δώσε μου το κινητό σου και θα σε ειδοποιήσω εγώ!

Η κυρία Βάσω, καταλαβαίνοντας ότι δεν μπορεί να μου αλλάξει γνώμη , ανοίγει με τρεμάμενα χέρια τη τσάντα της, βγάζει ένα κομμάτι χαρτί και ένα στυλό, γράφει το νούμερο του κινητού της, και μου το δίνει.

– Ωραία, θα σε ειδοποιήσω σύντομα, να είσαι έτοιμη, της λέω όλο υπονοούμενα.

Κατευθείαν φεύγω αφήνοντας την να με κοιτάει φοβισμένη.

Τις επόμενες δυο μέρες δεν έκανα τίποτα αφήνοντας την να βασανίζεται, περιμένοντας τηλέφωνο μου. Ήμουν απόλυτα σίγουρος ότι ανυπομονούσε να έρθει η μέρα να μου δικαιολογηθεί και να με παρακαλέσει να μην πώ τίποτα για αυτό που είδα, ελπίζοντας ότι εγώ θα την καταλάβω. Όμως γελιόταν ότι εγώ δεν θα ζητούσα τα ανάλογα ανταλλάγματα από εκείνη. Έτσι λοιπόν έφτασε η μέρα που περίμενα με τόση υπομονή. Γράφω και της στέλνω ένα μήνυμα:

«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μου πείς αυτό που πρέπει να πείς. Θα σε περιμένω για να σε ακούσω στις 5 το απόγευμα στην καφετέρια  ‘…’ στο τάδε μέρος»

Είχα επιλέξει μια καφετέρια μακριά, που ήξερα ότι συνήθως είναι άδεια τέτοια ώρα, εκτός από μερικά ζευγαράκια που πάνε για να απομονωθούν εκεί. Ιδανικό μέρος για να κάνω παιχνίδι μακρυά από αδιάκριτα βλέματα.

Μετά από λίγα λεπτά έρχεται απάντηση:

« Μα δεν είναι και κάτι τόσο σημαντικό να πούμε, μήπως να τα λέγαμε από το τηλέφωνο ή κάποια στιγμή εκεί κοντά στο σπίτι;»

Απαντώ αμέσως:

«Πρέπει να συζητήσουμε με ησυχία και άνεση το θέμα σου. Έλα όπως σου είπα αλλιως…»

Απαντάει πάλι μετά από λίγα λεπτά:

«Αφού έτσι θέλεις… ΟΚ θα έρθω… Κατά τις 5 θα είμαι εκεί»

Ετοιμάστηκα και κατά τις 5 παρα κάτι ήμουν στη καφετέρια. Πήρα καφέ και περίμενα ανυπομονώντας να έρθει η ώρα να πάρω αυτό που θέλω. Κατά τις 5 και κάτι απέξω σταματάει ένα ταξί και κατεβαίνει η κυρία Βάσω. Μόλις την είδα αμέσως άναψα… Η γυναίκα ήταν σκέτη κάυλα… ντυμένη με μια κοντή μάυρη φούστα, που ακοκάλυπτε τα απίστευτα πόδια της σε ένα μάυρο καλσόν, με γυαλιστερές γόβες με ψηλό τακούνι, από πάνω ένα σακάκι μαύρο και από μέσα ένα μπλουζάκι με μεγάλο μπούστο που αποκάλυπτε τα μεγάλα της στήθη. Με είδε και ήρθε κατευθείαν και έκατσε δίπλα μου. Της παρείγγειλε καφέ, και άναψε νευρικά ένα τσιγάρο. Χωρίς πολλά πολλά περάσαμε στο θέμα.

 Ξέρεις λέει… εκείνη τη μέρα που με είδες…

 Κερατώνεις τον άντρα σου τη διέκοψα εγώ…

 Όχι όχι…

 Τι όχι; Τι έκανες με εκείνον τον τύπο εκεί, σε τέτοιο ξενοδοχείο; Θέλεις να πιστέψω ότι είσασταν εκεί για βόλτα και ότι δεν σε πήδηξε;

 Σε παρακαλώ μην μιλάς έτσι!!! Ναι παραδέχομαι είμασταν εκεί… Δεν με πήδηξε… Εντάξει κάναμε έρωτα.. Είπε με τρεμάμενη φωνή. Αλλά…

 Άρα… Πηγαίνεις με άλλους;

 Όχι όχι… Λάθος μου το παραδέχομαι… Ξέρεις ήταν πρώτη φορά που…

 Πρώτη φορά; Τι μας λές τώρα;

 Όχι αλήθεια λέω, και δεν θα ξανασυμβεί. Άσε με δυο λεπτά μόνο να σου πώ

 Ωραία για λέγε.

 Ξέρεις ο άντρας μου εδώ και πολύ καιρό δεν… και καταλαβαίνεις… Δεν δίνει σημασία πλέον να με ικανοποιήσει. Είναι και μεγάλος σε ηλικία. Από την άλλη το παιδί αυτό μου κολούσε εδώ και καιρό. Και κάποια στιγμή δεν άντεξα και υπέκειψα…

 Α μαλιστα και βρήκαμε ένα πιτσιρικά να μας πηδάει ε; Τουλάχιστον σε πήδηξε καλά; Είπα με αυστηρό ύφος.

 Μην μου μιλάς έτσι σε παρακαλώ… Λάθος μου ήταν. Μια φορά έγινε και δεν θα ξαναγίνει. Δεν είναι ανάγκη τώρα για ένα λάθος να γίνει θέμα και να μαθευτεί…

 Α δεν θέλεις να μαθευτείς… Πηδιέσαι με άλλους και δεν θέλεις να μαθευτεί…

 Δεν πηδιέμαι… Μια φορά έγινε… Σε παρακαλώ. Μην μιλήσεις σε κανέναν. Σου υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναγίνει…

 Πολύ απλά το έχεις… Δεν φτάνει μόνο να υπόσχεσαι. Πρέπει να αποδείξεις ότι δεν θέλεις να μαθευτεί κάτι. Είπα ενώ ένιωθα ήδη καυλωμένος αφού έβλεπα ότι τα πράγματα πήγαιναν προς τα εκεί που ήθελα.

 Να αποδείξω;

 Πρέπει να κάνεις και εσύ κάτι για να πληρώσεις τη σιωπή μου;

 Τι εννοείς; Θέλεις χρήματα; Με Εκβιαζεις; Είπε τρομαγμένη

 Όχι καλή μου, της είπα ενώ το της χάιδεψα με το χέρι μου το μάγουλό. Υπάρχουν και άλλα που μπορείς να κάνεις για να μου κλείσεις το στόμα;

 Τι; Δηλαδή;

 Λοιπόν! Θα πιούμε ωραία εδώ τον καφέ μας, θα πάρεις σαν καλή κυρία που είσαι τον άντρα σου τηλέφωνο να του πείς μια δικαιολογία ότι θα αργήσεις, και θα πάμε παρέα σε εκείνο το ξενοδοχείο!!

 Τι;;; Μα τι λές;

 Ηρέμησε… Δεν θέλεις να μιλήσω ε; Κάνε ότι σου λέω.

 ΜΑ στο ξενοδοχείο; Τι έχεις σκοπό να κάνεις;

 Ηρέμησε… Θα πάμε και θα δείς

Η κυρία Βάσω δεν μπορούσε παρά να υποκύψει. Ήπιαμε τον καφέ και πήγαμε στο αυτοκίνητό μου. Εκεί πήρε τηλέφωνο τον άντρα της να του πεί ότι θα έβγαινε βόλτα με φίλες από την δουλεία και θα γυρνούσε νωρίς το βραδάκι. Όση ώρα μιλούσε με τον άντρα της εγώ βρήκα την ευκαιρία, έβαλα το χέρι μου κάτω από την φούστα της και χούφτωσα με δύναμη το υπέροχο μπούτι της. Εκείνη προσπαθούσε να μου τραβήξει το χέρι αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει για να μην την ακούσει ο άντρας της.

– Σε παρακαλώ, είπε μόλις έκλεισε το τηλέφωνο. Τι κάνεις;

Φτάσαμε στο ξενοδοχείο. Πάρκαρα και μπήκαμε μέσα. Εκείνη να τρέμει όπως το πρόβατο που το πάνε για σφαγή. Έκλεισα ένα δωμάτιο και μπήκαμε στο ασανσέρ. Μόλις μπήκαμε της ζούλιξα το βυζί πολύ δυνατά. Εκείνη αγριεμένη μου τράβηξε το χέρι

 Σε παρακαλώ. Σταματα

 

Μπήκαμε στο δωμάτιο και έκλεισα πίσω την πόρτα. Αμέσως της ορμάω και πάω να την φιλήσω στο στόμα. Εκείνη τραβιέται και μου γυρνάει το μάγουλο. Την φιλαω στο μάγουλο και στο λαιμό, ενώ τα χέρια μου χουφτώνουν πίσω την απίστευτη κολάρα της. Εκείνη προσπαθεί να αντισταθεί και να παρακαλάει: μη σταματα, δεν…

Κάνει μια κίνηση και μου ξεφεύγει πιο πίσω. Με κοιτάει κοκκινισμένη και τρομαγμένη.

 Μα τι θέλεις επιτέλους;

Δεν της απαντώ. Την κοιτάω και της χαμογελάω πονηρά. Κάθομαι σε μια πολυθρόνα και την κοιτάω να κάθεται τρομαγμένη απέναντι μου. Ανάβω ένα τσιγάρο

 Γδύσου!! Της λέω με δυνατή διατακτική φωνή.

 Τι;; Τι μου ζητάς τώρα;

 Θέλω να σε δώ να γδύνεσαι για εμένα. Να σε δώ εντελώς γυμνή.

 Αυτό δεν γίνεται λέει θυμωμένα

 Γίνεται!!! Αλλιως ξέρεις…. Λοιπόν βγάλε ένα ένα τα ρούχα σου μέχρι να μείνεις τελείως γυμνη.

Με τρεμάμενα χέρια η κυρία Βάσω άρχισε να γδύνεται. Έβγαλε τις γόβες της, το σακάκι της, τη φούστα. Εκεί κόμπιασε. Συνέχισε της λέω δυνατά. Βγάζει το καλσόν.

 Το σουτιέν τώρα. Να δώ τα βυζιά σου

Ξεκουμπώνει το σουτιέν και το αφήνει στο πάτωμα. Είχε υπέροχα στητά βυζιά. Εκεί ξανασταμάτησε.

 Σε παρακαλώ. Φτάνει ως εδώ, είπε κλαψουρίζοντας.

 Συνέχισε. Βγάλε το βρακί σου. Σε θέλω ξεβράκωτη εδώ μέσα.

Κοντοστάθηκε για λίγο. Μετά με μια απότομη κίνηση τράβηξε προς τα κάτω το στρινγκ της, και το έβγαλε. Είχε ένα υπέροχο καλοξυρισμένο μουνάκι, με παχιά μουνόχειλα. Από αυτά που θέλεις να γλύφεις για ώρες. Την πλησιασα και άρχισα να την χουφτώνω στα βυζιά, να της χουφτώνω το μουνί και την κολάρα. Εκέινη να τρέμει και να προσπαθέι να με απωθήσει. Της έπιασα το κεφάλι και την υποχρέωσα σε ένα γλωσσόφιλο που ακόμα το θυμάμαι.

 Έλα της λέω. Θέλω να με γδύσεις

Με τρεμάμενα χέρια μου ξεκούμπωσε και μου έβγαλε το πουκάμισο και το φανελάκι. Ήταν υπέροχη η θέα της κυρίας Βάσως ολόγυμνη μπροστά μου. Στη συνέχει την έβαλα να γονατίσει μπροστά μου. Μου κεκούμπωσε και μου κατέβασε το παντελόνι.

 Δεν μπορώ να συνεχίσω.

 Μπορείς. Ξεβράκωσε με τώρα!! Δες την πούτσα μου πώς έχει καυλώσει για εσένα.

Φοβισμένη μου κατέβασει το βρακί και η μεγάλη μου σηκωμένη ψωλή πετάχτηκε μπροστά της.

 Βάλτην στο στόμα της είπα

 Όχι δεν μπορώ…

 Μπορείς!

Την έπιασε και άρχισε να γλύφει απαλά και τρομαγμένα. Της έπιασα τότε το κεφάλι και έσπρωξα όλη μου την πούτσα μέσα στο στόμα της. Άρχισα να της δίνω εγώ ρυθμό κρατώντας της το κεφάλι. Ουσιαστηκά δεν με τσιμπουκωνε αλλά της γαμούσα το στόμα. Σταματαώ κα την σηκώνω όρθια. Την σπρώχνω στο κρεβάτι.

 Τι πάς να κανεις; Τι θα μου κάνεις τώρα;

 Ότι σου έκανε και εκείνος εκείνη τη μέρα μωρό μου. θα σε γαμίσω και μάλιστα πολύ άγρια!!!

Όρμηξα επανω της και την φιλούσα παντού. Στα βυζιά στα μπούτια, και στο λαχταριστό μουνί της. Τότε της άνοιξα καλά τα πόδια και καρφώθηκα μέσα της. Το μουνί της ήταν στενό. Εκείνη έκανε ένα δυνατό αχ, ενώ εγώ άρχισα να την γαμάω πολύ δυνατά.

 Πολύ στενό είναι το μουνάκι σου μωρό μου. Εγώ το περίμενα ξεσκισμένο. Δεν στο έχει ανοίξει καλά ο άντρας σου ή κανένας άλλος γαμιάς σου;

 Σε παρακαλώ. Τελείωνε.

Μετά από λίγα λεπτά δυνατού γαμισιού έχυσα μέσα της.

Η κυρία Βάσω σηκώθηκε να φύγει, αλλά εγώ είχα άλλα σχέδια. Είχα βάλει στο μάτι και την υπέροχη κολάρα της και δεν θα άφηνα την ευκαιρεία να πάει χαμένη.

– Που πάς της λέω;

– Άσε με να φύγω. Δεν μπορω άλλο.

– Από τώρα. Έχουμε ώρα ακόμα…

Την υποχρέωσα να μου πάρει πάλι πίπα, ενώ εγώ χάζευα την κολάρα της. Πλησίασα ένα δάχτυλο και άγγιξα την σουφρίτσα της

 Μη τι πάς να κάνεις;

 Το πήρα απόφαση θα σου πηδήξω και το κολαράκι μανάρι μου.

 ¨όχι μη σε παρακαλώ. Δεν θέλω. Δεν το έχω ξανακάνει

 Ευκαιρεία είναι!!

 Όχι μη. Γάμα το μουνί κου όσες φορές θέλεις αλλά όχι τον κόλο μου.

Την πιάνω, την γυρνάω μπρούμητα, και χωρίς να ενδώσω στα παρακάλια της της καρφώνω το πούτσο στη στενή κολοτρυπίδα. Ήταν τόσο στενή που ο πούτσος μου πόνεσε. Εκείνη έσκουζε δυνατά από τον πόνο, ενώ δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια της . Έπιασα ένα μαξιλάρι και της έκλεισα το στόμα. Της γαμούσα τον κόλο δυνατά ενώ εκείνη έβγαζε μουγκρητά. Μετά από αρκετή ώρα έχυσα πάλι μέσα της. Εκείνη ήταν ξαπλωμένη με βρεγμένα μάτια. Πλησίασα και τη αγκάλιασα.

 Μην κλάις μανάρι μου.

 Τι μου έκανες; Δεν με λυπήθηκες καθόλου κλαψούρισε.

 Δεν σου άρεσε που σε πήδηξα; ¨όταν σε πήδηξε ο άλλος καλά ήταν;

 Κολόπαιδο. Ο άλλος μου έκανε έρωτα. Εσύ ούτε κάν με πήδηξες.

 Ε΄στω και έτσι πιστεύω να πέρασες καλα…

 Τι λες τώρα… παράτα μας. 

 δεν θα μάθει κανείς τίποτα για εκείνο τα βράδυ.

 Αυτό έλειπε. Με όλα αυτά που μου έκανες…

Σηκώθηκε πήγε στο μπάνιο, ντύθηκε και φύγαμε. Την πήγα στο σπίτι αλλά την άφησα ένα στενό πιο κάτω μην μας δούν μαζί.