Πρόστυχα, έκφυλα και ερωτικά (2)

Μετά την ενθαρρυντική στάση σας απέναντι στην πρώτη φάση, αποφάσισα να σας περιγράψω την συνέχεια.

Καθώς, λοιπόν, την τράβηξα από το μαλλί, εκείνη πήδηξε μέσα στην μπανιέρα και μετά ακολούθησα και εγώ … εκείνη γονατιστή μπροστά μου και εγώ όρθιος να την κοιτάζω στα μάτια βαθειά, σκεπτόμενος τι είχα να της κάνω μετά.

Αφού την έβαλα και καθάρισε καλά τον πούτσο μου από τα χύσια, την άνοιξα το νερό του ντους και αφήσαμε το δροσερό νερό να πέσει επάνω στα κορμιά μας που είχαν ανάψει από την καύλα. Εκείνη όλη την ώρα με χάιδευε στο πόδια, μου χούφτωνε τα αρχίδια και τον πούτσο σαν να με παρακαλούσε να πάμε πιο κάτω, να συνεχίσω να την λούζω με τα υγρά μου, εκείνα που είναι το βάλσαμο του ενός για τον άλλον.

Έσκυψα και την φίλησα βαθειά μέσα στο στόμα για να της δείξω την αγάπη μου και μετά σήκωσα το κεφάλι και από απόσταση 20 – 30 εκατοστών, μάζεψα σάλιο και το άφησα να πέσει μέσα στο ανοιχτό της στόμα, που περίμενε σχεδόν παρακλητικά να της δώσω κάτι από μένα να γευτεί και να βάλει μέσα της. Καθώς έπεφτε το σάλιο εκείνη τα άφηνε να κατέβει κατευθείαν στον λαιμό της, κλείνοντας τα μάτια και απολαμβάνοντας την αίσθηση των υγρών μου στο στόμα της. Έσκυψα πάλι και την φίλησα βαθειά. Στο μεταξύ εκείνη είχε βάλει δύο δάχτυλα στο μουνάκι της και είχε μαζέψει υγρά από την καύλα της. Με μια τρυφερή και αργή κίνηση τα έφερε και τα άπλωσε στα χείλια μου. Χωρίς να μιλάμε καθόλου είχαμε ευθυγραμμιστεί στην ιδέα να ανταλλάξουμε τα υγρά μας και να νοιώσουμε ο ένας τον άλλον σαν το άλλο μας μισό, χωρίς διακρίσεις και τελείως ισότιμα.

Συνέχισε με τον να μου βάλει τα δάχτυλα μέσα στο στόμα για να τα καθαρίσω από τα υγρά της, κάτι που έκανε ακόμη δύο τρείς φορές με έκσταση και πάθος που ανάβλυζε μέσα από τα μάτια της. Εξακολουθούσαμε να είμαστε σιωπηροί, γιατί μέσα στην σιωπή, η επικοινωνία μας αυτή γινόταν όλο και πιο βαθειά και έντονη.

Ωστόσο εμένα, μετά το πρώτο χύσιμο μου ήρθε κατούρημα, αυτό που έρχεται στον άντρα με τα λευκά τελείως καθαρά ούρα που έχουμε συνηθίσει να αφήνουμε λίγα λεπτά μετά το χύσιμο. Χωρίς να το σκεφτώ καθόλου και μέσα από ένα ερωτικό λίγωμα έπιασα τον πούτσο μου και τράβηξα το πετσάκι πίσω να απελευθερωθεί το κεφάλι και η τρύπα ώστε να φύγουν ανεμπόδιστα τα ούρα που με πίεζαν να αφήσω. Εκείνη, κατάλαβε τι θα γινόταν και μου τραβάει το χέρι από τον πούτσο μου, αγκαλιάζοντας τον με δάχτυλά της και κοιτώντας την τρύπα, για να δει πότε θα αρχίσει η εκτόξευση του μαγικού υγρού μετά το χύσιμο, ένα δεύτερο χυσιμο για πάρτη της , με άλλη μορφή, με άλλη σωματική ουσία.

Εγώ βλέποντας αυτή την αποδοχή και διάθεση να δεχθεί τα ούρα μου, έβγαλα έναν αναστεναγμό βαθύ .. που αντιλάλησε σε όλη την τουαλέτα … και να τα ούρα άρχισαν να βγαίνουν με ορμή. Εκείνη οδήγησε τον πούτσο μου στο πρόσωπο της, σ τα βυζιά της .. στον λαιμό της και απολάμβανε το ζεστό υγρό επάνω της, αυτό που προέρχονταν από μένα, τον άντρα της, τον νταβατζή της, το αρσενικό της. Πότε με κλειστά μάτια και πότε με ανοιχτά .. δεχόταν όλη την δική μου ηδονή στο σώμα της και μέσω αυτής, την δική της ηδονή, που ανέβλυζε κάτω από το δέρμα που βρεχόταν από το υγρό του έρωτα μου. Έριχνε μέσα στο στόμα της και μετά γύρω γύρω στο πρόσωπο της, στα μαλλιά της … στο στέρνο της και το άφηνε να κυλήσει μέχρι το μουνάκι της .. από το οποίο τελικά έσταζε λίγο λίγο μέσα στην μπανιέρα.

Μόλις τελείωσε ο πούτσος μου να βγάζει άλλα ούρα, τον έφερε στο στόμα της και τον ρούφηξε ελαφρά …Ένοιωσα να ρουφάει τα σωθικά μου, να μου αδειάζει και την τελευταία σταγόνα που είχα να της προσφέρω, ενώ εκείνη κατάπινε τα υπολείμματα που έφταναν στο στόμα της, με μια ηρεμία και ευχαρίστηση που αύξησε την καύλα μου σε απίστευτα σημεία.

Σαν να είμαστε συνεννοημένοι, καθίσαμε στην βάση την μπανιέρα και ξαπλώσαμε ο καθένας πίσω στην μεριά του. Εκείνη είχε καθίσει από την πάνω μεριά των ποδιών μου, σχεδόν επάνω στον πούτσο μου, προβάλλοντας υπερήφανα το μουνάκι της, το σημείο που με ένωνε με το δικό της κορμί και που μας έκανε να νοιώθουμε «ένα» στην κυριολεξία.

Μετά από μια μικρή χαλάρωση, την βλέπω να χαϊδεύει τα μουνόχειλα της με ηδονή και με αργές κινήσεις να τα ανοίγει .. προβάλλοντας το εσωτερικό του μουνιού της λες και κάτι ήθελε να μου δείξει, κάτι ήθελε να μου δώσει. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα βλέπω από την μικρή ουρήθρα της να εκτοξεύονται τα δικά της ερωτικά υγρά πλέον, που εκείνη με καύλα και ελαφρές κινήσεις κατεύθυνε προς το δικό μου κορμί. Εγώ ένοιωσα μια ζέστη στην κοιλιά μου αρχικά και μετά σε όλο μου το στήθος και τα πλευρά μου … Το μουνάκι της μου έστελνε τους χυμούς της με καύλα και αγάπη, εμείς κοιταζόμαστε στα μάτια και λέγαμε μεταξύ μας εκείνα που δεν μπορεί να πει κανείς με λέξεις γιατί ίσως δεν υπάρχουν.

Με δαγκωμένα τα χείλια της από την καύλα, συνέχιζε να κατευθύνει τα υγρά της επάνω μου, έχοντας ένα ύφος με το νόημα του «πάρτα αγάπη μου .. για σένα τα βγάζω» και εγώ με ύφος «ναι αγάπη μου … δώσε μου τα … δώσε μου ότι θες από σένα..». Η καύλα μας είχε φτάσει στο ζενίθ. Μια καύλα που ξεκινούσε από το μυαλό που μας είχε ταυτίσει τελείως, συνέχιζε στην ψυχή μας που μας λίγωνε και μας παρέλυε και στο κορμί μας που κάθε του χιλιοστό πλέον είχε ερεθιστεί τόσο πολύ που έκαιγε, πύρωνε και μας πήγαινε αλλού.

Προς το τέλος έβαλε το χέρι της και πήρε ούρα και με μια τρυφερή κίνηση τα άπλωσε επάνω στον πούτσο μου χαϊδεύοντας τον ταυτόχρονα, βρέχοντας τον με την ηδονή της, λες και ήθελε αυτό να κρατήσει για πάντα, λες και ήθελε να μου τον σημαδέψει, να τον δεσμεύσει για πάντα δικό της . Τον χάιδευε και τον έσφιγγε, για να τον κάνει να απορροφήσει κάθε μόριο των υγρών της. Οι σπασμοί που διαπίστωσα πως είχαν κυριαρχήσει στο κορμί της, μου έδιναν την πληροφορία πως κάτι γινόταν μέσα και έξω της.

Μείναμε έτσι για αρκετά λεπτά … με το κεφάλι γερμένο πίσω απολαμβάνοντας μια ένωση διαφορετική από τις άλλες και εκείνη, όπως και εγώ με την σκέψη μας στο τι θα επακολουθούσε για να κορυφώσει ότι ξεκινήσαμε.

Εφόσον διαπιστώσω ενδιαφέρον ξανά, τότε σίγουρα θα συνεχίσω.