Είμαι ένας νέος 25 ετών, που όπως οι περισσότεροι στη γενιά μου, δεν τρέφω καμία εκτίμηση για την πολιτική και τους πολιτικούς. Και η πολιτεία για να με «τιμωρήσει» με διόρισε μέλος εφορευτικής επιτροπής στον πρώτο γύρο των πρόσφατων δημοτικών εκλογών.

Έτσι ξεκίνησα τα χαράματα της Κυριακής μισοκοιμισμένος για να είμαι στις 7 η ώρα στο σχολείο που βρίσκονταν το εκλογικό κέντρο στο οποίο έπρεπε να πάω. Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι σερνόμουν από το πρωινό ξύπνημα, έπρεπε να ανέβω και 2 σκάλες για να φτάσω στον δεύτερο όροφο του σχολείου, όπου ήταν το εκλογικό μου κέντρο. Μπροστά μου στη σκάλα παρατήρησα να κουνιέται ανεβαίνοντας ένας καταπληκτικός κώλος, στριμωγμένος σε μία πολύ στενή και κοντή φούστα. Η κοπέλα στην οποία ανήκε ο κώλος και ανέβαινε μπροστά μου, είχε πολύ όμορφα και μακριά πόδια, τα οποία μπορούσα να δώ από πίσω σχεδόν μέχρι τα κωλομέρια, μιας και η φούστα της είχε ανέβει πολύ ψηλά και εγώ ήμουν πολύ χαμηλότερά της. Κοιτώντας την από πίσω, είδα ότι ήταν μάλλον ψηλή, και οι 12-ποντες γόβες της την έκαναν ακόμα ψηλότερη, και αδύνατη με καμπύλες στα κατάλληλα σημεία. Τα μαλλιά της ήταν μακριά και είχαν ένα κατακόκκινο λαμπερό χρώμα.

Φτάνοντας επάνω την είδα να προχωράει και να μπαίνει σε ένα εκλογικό τμήμα, που για καλή μου τύχη, ήταν το δικό μου. Μπαίνοντας μέσα και δίνοντας το διορισμό μου και την ταυτότητά μου στον δικαστικό αντιπρόσωπο, κοίταξα να δώ πως ήταν και από μπροστά φοβούμενος ότι μπορεί να απογοητευτώ, όπως συμβαίνει συνήθως όταν πρωτοβλέπεις μία γκόμενα από πίσω. Βλέποντάς την από μπροστά ξετρελάθηκα. Η γυναίκα ήταν σκέτη κάβλα. Με ψιλο-έκφυλο πρόσωπο, μάτια φλογερά με μεγάλες φυσικές βλεφαρίδες, γεμάτα χείλη, και πλούσιο στητό στήθος. Φορούσε μία μπλούζα κατακόκκινη, με μεγάλο ντεκολτέ που δυσκολευόταν να συγκρατήσει το στήθος της. Ήταν δε μακιγιαρισμένη έντονα, με κατακόκκινα χείλια και κατακόκκινα μακριά νύχια. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτή η γυναίκα ήταν η εκλογική αντιπρόσωπος κάποιου κόμματος, και όχι κάποια που βγήκε από τσόντα με MILF. Ξέχασα να σας πω ότι ήταν γύρω στα 40, με ένα κορμί όμως που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες μία δεκαετία νεότερες.

Ξαφνικά η Κυριακάτικη αγγαρεία, απέκτησε ενδιαφέρον. Παρατήρησα βέβαια ότι φορούσε βέρα, σημάδι ότι ήταν παντρεμένη, το ντύσιμό της και το ύφος της όμως έδειχνε ότι έψαχνε να γαμηθεί. Αφού ο δικαστικός αντιπρόσωπος μας είπε λίγα πράγματα για τη διαδικασία, μου ανέθεσε να φτιάχνω τα σετ με τα ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών που δίνουμε στους ψηφοφόρους. Αφού ανοίξαμε την πόρτα για να αρχίσει να μπαίνει ο κόσμος, κάτσαμε στις θέσεις μας, με την milf που το όνομά της ήταν Τζένη να κάθετε δίπλα μου. Μόλις έκατσε και σταύρωσε τα πόδια της, η πολύ κοντή φούστα της ανέβηκε ψηλά στα μπούτια και φυσικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο να καρφωθώ στις καλλίγραμμες ποδάρες της. Αδιαφόρησα για το αν με είδε που την κοιτούσα, σκεπτόμενος ότι για να μοστράρει έτσι τις μπουτάρες της, σίγουρα γουστάρει να τις δείχνει.

Πιάσαμε κουβέντα και μου είπε ότι είναι παντρεμένη, έχει 2 παιδιά και έχει δικό της μαγαζί με εσώρουχα. Εγώ της είπα ότι είμαι τεχνικός σε εταιρία κλιματισμού, και μένω μόνος μου λίγο πιο μακριά από το μαγαζί της. Από τον τρόπο που ταξίδευε το βλέμμα της πότε στο κορμί μου και πότε στο πρόσωπό μου όσο μιλάγαμε, κατάλαβα ότι η κυρία γούσταρε τα τεκνά. Μετά από λίγο είπαμε να βγούμε μαζί έξω από την αίθουσα να κάνουμε κανένα τσιγάρο. Εγώ σαν ιππότης της είπα να προχωρήσει μπροστά, ώστε να έχω την ευκαιρία να καρφωθώ στον κώλο της, ο οποίος διαγραφόταν μέσα από τη στενή και λεπτή φούστα της. Η έλλειψη γραμμών από το κιλοτάκι της φανέρωνε ότι είτε δεν φορούσε, είτε το πιθανότερο ότι ήταν στριγκ και έμπαινε στον κώλο της.

Ο τρόπος που ρουφούσε το τσιγάρο και το απολάμβανε, μου προκαλούσε τη φαντασίωση να ρουφάει τον πούτσο μου με τα κατακόκκινα τσιμπουκόχειλά της. Αφού κάναμε το τσιγαράκι μας και μπήκαμε μέσα, προσφέρθηκε να με βοηθήσει με τη συλλογή ψηφοδελτίων. Σκύβοντας μπροστά μου για να πάρει τα ψηφοδέλτια, μου έδινε μία πολύ καλή θέα των βυζιών της. Παρατήρησα ότι φορούσε ένα κόκκινο σουτιέν με μαύρη δαντέλα, το οποίο άφηνε τη μισή ρόγα ακάλυπτη. Από τα πολλά σκυψίματα για να πάρει ένα-ένα τα ψηφοδέλτια τα βυζιά της είχαν αρχίσει να βγαίνουν από τη μπλούζα. Εγώ είχα αρχίσει να καυλώνω πολύ και πρέπει να φάνηκε στο βλέμμα μου όταν με κοίταξε κάποια στιγμή, και αμέσως μετά έστρωσε τη μπλούζα της. Αυτό το παιχνίδι συνεχίστηκε μέχρι το επόμενο διάλλειμα για τσιγάρο. Εκεί η συζήτηση στράφηκε γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις, τις σχέσεις των γυναικών που είναι παντρεμένες πολλά χρόνια με τον άντρα τους, των νέων κλπ. Ενώ τα λέγαμε αυτά, τα σώματά μας είχαν έρθει πολύ κοντά και με κάθε ευκαιρία τριβόμασταν ο ένας στον άλλο δήθεν κατά λάθος. Εγώ φυσικά δεν έχανα ευκαιρία να τις κάνω κομπλιμέντα για την εμφάνισή της, και να της λέω πόσο με εκλύουν οι έμπειρες γυναίκες, ενώ εκείνη μου έλεγε ότι μία γυναίκα μετά από τόσα χρόνια γάμου και με 2 παιδιά θα πρέπει να ξεχάσει το παθιασμένο σεξ, ρίχνοντας κλεφτές ματιές στο φουσκωμένο παντελόνι μου. Ήταν φανερό ότι η γυναίκα γούσταρε να γαμηθεί άγρια από έναν ψωλαρά σαν και μένα. Η κουβέντα μας διακόπηκε όταν ο μαλάκας ο επόπτης του κόμματός της που περνούσε από δίπλα της έκανε παρατήρηση γιατί δεν ήταν στο τμήμα της.

Έτσι μπήκαμε και πάλι μέσα και κάτσαμε στις θέσεις μας. Αυτή τη φορά η φούστα της σηκώθηκε ακόμα περισσότερο, χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια να καλύψει τα γυμνά μέχρι πάνω μπούτια της. Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα όταν σε λίγο ξεσταύρωσε τα πόδια της και τα άνοιξε ελαφρά. Εγώ στο μεταξύ δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από τις πόδια της, ακόμα και όταν αντιλήφτηκα ότι με είχε πάρει χαμπάρι ότι την κοίταγα. Δεν με ενδιέφερε καθόλου. Το ήξερε ότι την έπαιρνα μάτι και φρόντιζε να μου προσφέρει ένα πολύ καυλωτικό θέαμα. Μάλιστα μετακινούμενη πάνω κάτω στην καρέκλα της, είχε καταφέρει να ανέβει αρκετά ψηλά η φούστα της, ώστε να φαίνεται το κατακόκκινο κιλοτάκι της, ασορτί με το σουτιέν της.

Ήταν ολοφάνερο ότι είχα δίπλα μου μία παντρεμένη 40αρα η οποία παραμελημένη όπως συνήθως από τον άντρα της, ήθελε να ξεσκιστεί από έναν νεαρό και σκληρό πούτσο. Ενώ λοιπόν προγραμμάτιζα τις επόμενες κινήσεις μου για να καταφέρω να γαμήσω την πεινασμένη μουνάρα δίπλα μου, με τα μάτια μου καρφωμένα στην κιλότα της, βλέπω ότι αυτή ανασηκώνεται και κατεβάζει τη φούστα της. Σηκώνω τα μάτια μου και βλέπω έναν άντρα γύρω στα 45 να μπαίνει από την πόρτα και να πλησιάζει τη Τζένη. Από τις φράσεις που ανταλλάξανε κατάλαβα ότι ήταν ο άντρας της που είχε έρθει να ψηφίσει. Τον κοίταξα καλύτερα και μου φάνηκε ότι είχε το βαριεστημένο ύφος του παντρεμένου μεσήλικα. Επιβεβαίωσα έτσι ότι ο κύριος δεν πρέπει να φρόντιζε σεξουαλικά τη Τζένη όπως αυτή χρειαζόταν. Μετά από λίγο αφού ψήφισε και έκανε μαζί με τη Τζένη το επόμενο τσιγάρο της στο μπαλκόνι, έφυγε για το σπίτι, αφήνοντάς μου το πεδίο ελεύθερο.

Όταν η Τζένη γύρισε, φάνηκε ότι η εμφάνιση του άντρα της, της έκοψε τη διάθεση για παιχνίδι. Εγώ φυσικά δεν ήμουν διατεθειμένος να την αφήσω ήσυχη, και φρόντισα με τρόπο να χαϊδεύω τον πούτσο μου πάνω από το τζίν, κοιτώντας τα μπούτια της, κάθε φορά που το βλέμμα της στρέφονταν προς εμένα. Το παιχνίδι μου δεν άργησε να φέρει αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά τα μπούτια της δεν ήταν ανοιχτά, αλλά κλειστά με δύναμη και τα έτριβε το ένα με το άλλο. Ήταν φανερό ότι προσπαθούσε να συγκρατήσει τα υγρά στο μουνί της και να ανακουφίσει την φαγούρα που της προκαλούσε η καύλα. Την κοίταξα στα μάτια και το θολό βλέμμα της, τα μισάνοιχτα χείλη της και το κοκκινισμένο της πρόσωπο φανέρωναν ότι είχα υποθέσει σωστά, ότι προσπαθούσε να συγκρατήσει την καύλα της. Σε λίγο άρχισε να χαϊδεύει το στήθος της και να ανοίγει με τον τρόπο αυτό το ντεκολτέ της, όπου το πάνω μέρος του σουτιέν της ήταν πλέον ορατό σε όλους. Εντόπισα πολλούς άντρες ψηφοφόρους να καρφώνονται στα βυζιά της και να καυλώνουν τόσο από το θέαμα όσο και από το έκφυλο και ερεθισμένο βλέμμα και ύφος της.

Πάνω που κοντεύαμε να χύσουμε με το παιχνίδι αυτό οι επόπτες έφεραν το φαγητό των αντιπροσώπων και ο Δήμος το δικό μας. Αφού φάγαμε βγήκα για τσιγάρο ενώ η Τζένη κοιτάζοντάς με λάγνα, ενημέρωσε τον δικαστικό αντιπρόσωπο ότι πάει στην τουαλέτα. Μόλις πέρασε από μπροστά μου, έσβησα το τσιγάρο και την ακολούθησα. Όταν μπήκε στην τουαλέτα έτρεξα πίσω της και μπήκα μαζί της στων γυναικών. «Τι κάνεις;» με ρώτησε «-Θέλω το κορμί σου μουνάρα μου της είπα.» «-Όχι, όχι, βγες σε παρακαλώ έξω» μου είπε «- Θα βγω μόνον όταν σου ρίξω όλον τον πούτσο που ζητάει απεγνωσμένα το μουνί σου» «-Με παρεξήγησες» μου είπε κοιτώντας με το πουτανίστικο πρόσωπό της και ύφος που έλεγε ξέσκισέ με. «Δε σε παρεξήγησα καθόλου της είπα, αφού μου τρίβεσαι και μου μοστράρεις τα μπούτια και τα βυζιά σου συνέχεια. Δε σε γαμάει αρκετά ο μαλάκας ο άντρα σου ενώ το μουνί σου κάνει κρά για πούτσο. Σήμερα θα δοκιμάσεις ένα πούτσο που δεν πρόκειται να ξεκαυλώσει αν δε σε ξεπατώσει στο γαμήσι». Εκείνη είχε μείνει να με κοιτάει χωρίς να μιλάει, ενώ ήταν φανερό πόσο αυτή η γλώσσα την άναβε περισσότερο. Βλέπεις με τον άντρα της θα έκανε κανένα ιεραποστολικό μία φορά το μήνα πριν αυτός ξεραθεί στον ύπνο, ενώ αυτή ήθελε κάποιον συνεχώς ντούρο νεαρό να της φερθεί σαν πουτάνα.

Πρίν προλάβει να αντιδράσει, τη φίλησα στο στόμα και η γλώσσα της τυλίχτηκε αχόρταγα στη δική μου. Ακόμα σοκαρισμένη από την στάση μου και μην μπορώντας να αντιδράσει, την έσπρωξα στα γόνατα και άνοιξα το παντελόνι μου, βγάζοντας έξω τον πούτσο μου. Στη θέα των 25 σκληρών σας πέτρα πόντων μου η «κυρία» άρχισε να ανασαίνει βαριά. Με μία μου κίνηση, τον έχωσα στο στόμα της, και εκείνη άνοιξε για να τον πάρει ολόκληρο. «Ρούφα μου το καβλί με τα τσιμπουκόχειλά σου ψώλα» της είπα. Η Τζένη τότε άρχισε να μου κάνει ένα από τα καλύτερα τσιμπούκια που μου έχουν κάνει ποτέ. Η εμπειρία τελικά δεν αντικαθίσταται με τίποτα. Ειδικά αν η έμπειρη γυναίκα δεν είναι κανένα μπάζο, αλλά είναι μουνάρα σαν τη Τζένη. Ρούφαγε τον πούτσο μου μέχρι τα αρχίδια, ενώ όταν τον έβγαζε από το στόμα της, έπαιζε με τη γλώσσα της με την σχισμή στο κεφάλι, ενώ εγώ της είχα κατεβάσει τη μπλούζα και το σουτιέν και της είχα πετάξει τα βυζιά έξω. Συνέχισε με γλειψίματα και ρουφήγματα στα αρχίδια, ενώ τα κόκκινα μακρία της νύχια ταξίδευαν στον πούτσο μου. Όταν κόντευα να χύσω της τον έδωσα στο στόμα φωνάζοντας «Χύνω καύλα μου. Ρούφα τα ψωλοχύματά μου». Τα χύσια μου άρχισαν να πετάγονται στη γλώσσα και στον ουρανίσκο της, ενώ εκείνη κατάπινε συνέχεια μη θέλοντας να χάσει ούτε σταγόνα. Όταν σταμάτησα να χύνω, εκείνη συνέχισε να με γλύφει με μανία κάνοντας τον πούτσο μου σκληρό και πάλι, σαν να μην είχα χύσει. Η Τζένη είχε λυσσάξει από την καύλα, και σκεπτόμενος το μουνί της που θα είχε γίνει μούσκεμα, τη σήκωσα όρθια και αφού έφερα τη φούστα της πάνω από τη μέση, της κατέβασα το καλσόν και το κόκκινο στριγκάκι. Καθώς ανέβασε το ένα πόδι πάνω στην λεκάνη της τουαλέτας, είδα το μουνί της που ήταν φρεσκοξυρισμένο και τα υγρά της έτρεχαν στα μπούτια της. Έσκυψα και έβαλα τη γλώσσα μου ανάμεσα στα μουνόχειλά της. Τότε η Τζένη έβγαλε έναν αναστεναγμό. Άρχισα να τη γλύφω και να της δαγκώνω ελαφρά την κλειτορίδα, ενώ της ρουφούσα τα υγρά από το μουνί. Η Τζένη άρχισε να κουνάει τη λεκάνη της μπρός πίσω, ώστε να τρίβεται το μουνί της στο πρόσωπό μου, και με κλειστά μάτια και βραχνή φωνή έλεγε: «Γλύψε με αγόρι μου, ρούφα μου τη μουνάρα. Τρελαίνομαι όταν μου κάνουν γλυφομούνι, και αυτός ο καριόλης ο άντρας μου δεν μου το κάνει ποτέ.» Μετά έβαλα τη γλώσσα μου στο μουνί της και άρχισα να τη γαμάω με τη γλώσσα. «Ετσι καυλίαρη μου, κάνε με να χύσω» μου είπε. Τότε εγώ έβαλα την κλειτορίδα της ανάμεσα στα χείλια μου και την πιπίλησα δυνατά. «Χυυυνωωωωωω» μου φώναξε με βραχνή φωνή, ενώ τα γόνατά της άρχισαν να λυγίζουν από τους σπασμούς. Σηκώθηκα και την κράτησα για να μην πέσει. Μόλις συνήλθε τη γύρισα και στάθηκα πίσω της, ενώ εκείνη έσκυψε στημένη για πισωκολλητό. Δεν έχασα την ευκαιρία και της κάρφωσα με δύναμη τα 25 μου εκατοστά στο μουνί της. Εκείνη έβγαλε ένα πνιχτό «ΑΑΑΑΑΑΑΑχχχ» αλλά το υγρό μουνί της το δέχτηκε εύκολα. Άρχισα να τη μαπινοβγαίνω μέσα της αρχικά πιο ήρεμα και στη συνέχεια με δύναμη. Η Τζένη είχε κυριευτεί από την κάυλα και φώναζε «Ελα πουτσαρά μου, ξεσκισέ με σαν πουτάνα, χτύπα με με το παλούκι σου μέχρι τη μήτρα». Πάω στοίχημα ότι όποιος πέρναγε απ’ έξω εκείνη την ώρα, θα καταλάβαινε τι παιζότανε στις τουαλέτες. Ενώ συνέχιζα να την ξεσκίζω όλο και με πιο γρήγορο ρυθμό, χούφτωσα από πίσω τις τεράστιες βυζάρες της και την τράβηξα πιο δυνατά. Όταν κάποια στιγμή της τσίμπησα τις ρόγες δυνατά, η Τζένη άρχισε να χύνει «ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, τι καύλα είναι αυτή γαμιά μου, χυυυυυυννννωωωωωω» φώναξε. Όταν ηρέμησε κάπως γύρισε και με κοίταξε με βλέμμα γεμάτο καύλα. «τι θέλεις να σου κάνω τώρα παιδαρά μου;» με ρώτησε. Εγώ την έσπρωξα προς τα κάτω και της είπα « – Θα ήθελα αυτό που φαντασιωνόμουν όλο το πρωινό, μία ισπανική από της βυζάρες σου». Χούφτωσε τα βυζιά της και άρχισε να τα ζουλάει. Τα βυζιά της ήταν αρκετά στητά για το μέγεθός τους και την ηλικία της, και το θέαμα των κόκκινων νυχιών της να τσιμπάνε τις ρόγες της ήταν πολύ καυλωτικό. Έσπρωξα τον πούτσο μου ο οποίος γυάλιζε από τα υγρά της ανάμεσα στα βυζιά της και άρχισα να τα γαμαώ. Εκείνη με κοίταγε στα μάτια. Η θέα της πουτανόφατσάς της μαζί με το σφυροκόπημα των βυζιών της τα οποία πήγαιναν πάνω κάτω, ήταν αρκετά για να αρχίζω να χύνω. Τότε η Τζένη συνέχισε την Ισπανική, και τα χύσια μου πετάχτηκαν στο λαιμό και το σαγόνι της, αφού πλημμύρισαν τα βυζιά της. Μετά τα πασάλειψε σε όλο το στήθος της και στο λαιμό και στο σαγόνι, λέγοντας μου ότι δεν θα πλυθεί, για να έχει το άρωμα από τα ψωλοχύματά μου. Εγώ έφυγα πρώτος, ενώ η Τζένη έμεινε να διορθώσει το μακιγιάζ της και να βγεί αργότερα για να μην καρφωθούμε. Βγαίνοντας από την τουαλέτα, είδα ασυνήθιστα πολλούς άντρες εκεί κοντά, αν λάβει κανείς υπόψη ότι το μεσημέρι δεν έρχονται πολλοί για να ψηφίσουν . Αν κρίνω από τα βλέμματα ζήλιας που μου έριχναν, μάλλον τους είχαν μαζέψει εκεί οι φωνές της Τζένης. Ευτυχώς το εκλογικό μας κέντρο ήταν κάπως πιο μακριά και οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύαμε μαζί δεν άκουσαν τίποτα. Κοντοστάθηκα λίγο πιο μακριά από τις τουαλέτες, περιμένοντας την Τζένη. Όταν βγήκε, δεκάδες αντρικά βλέμματα καρφώθηκαν πάνω της, που την έγδυναν με τα μάτια. Ήταν φανερό ότι μας είχαν πάρει χαμπάρι, και περίμεναν να δουν την τσούλα που γαμιότανε στις τουαλέτες του σχολείου. Ανακαλύπτοντας δε και την διαφορά ηλικίας αλλά και τη βέρα στο χέρι της, είμαι βέβαιος ότι κατάλαβαν πόσο γαμιόλα ήταν η γυναίκα.

Πήγαμε και κάτσαμε στις θέσεις μας ξαναμένοι, ενώ ο δικαστικός αντιπρόσωπος μας είπε ότι πέρασε ο μαλάκας ο επόπτης της Τζένης 2 φορές και τσαντίστηκε που αυτή δεν ήταν στη θέση της. Κάθε φορά που έριχνα ματιά στην Τζένη και έβλεπα το στήθος της που γυάλιζε από τα ξεραμένα χύσια, καύλωνα πάλι. Αν εξαιρέσεις τα βλέμματα των αντρών που ερχόταν να ψηφίσουν και καρφώνονταν ακόμα περισσότερο απ’ ότι πριν στη Τζένη, για το λόγο ότι δεν της είχε φύγει το καυλωμένο ύφος από το πουτανίστικο πρόσωπό της, κατά τα άλλα το απόγευμα μέχρι το κλείσιμο της κάλπης κύλισε ομαλά.

Η καταμέτρηση των ψήφων δεν πήγαινε γρήγορα, παρά την μεγάλη αποχή, και όταν μίλησε η Τζένη με τον άντρα της στο τηλέφωνο και του είπε ότι θα αργήσει να γυρίσει, ο μαλάκας της είπε ότι δεν μπορεί να έρθει να την πάρει γιατί θα πάει για ύπνο. Της είπα να μην ανησυχεί γιατί θα την πάω σπίτι εγώ με το αυτοκίνητό μου, ότι ώρα και να τελειώσουμε. Για καλή μου τύχη αρχίσαμε να προχωράμε πιο γρήγορα και τελειώσαμε σχετικά σύντομα.

Φύγαμε μαζί με την Τζένη και μπήκαμε στο αυτοκίνητο. Ο πούτσος μου είχε ξεκουραστεί από το απογευματινό «μάτς» και ήταν έτοιμο για την παράταση. Αντί να την πάω σπίτι, οδήγησα μέχρι ένα απόμερο και σκοτεινό σημείο εκεί κοντά. «Τι είναι εδώ; Γιατί ήρθαμε;» με ρώτησε η Τζένη. «-Μη μου πείς, ότι χόρτασες από το απογευματινό γαμήσι, κούκλα μου» της είπα, και συνέχισα « ξέρω ότι όπως κάθε παντρεμένη στην ηλικία σου, δεν τρώς τον πούτσο που χρειάζεσαι, και επιπλέον έχω καταλάβει ότι είσαι αχόρταγη με το σεξ και θέλεις να ξεσκίζεσαι συνέχεια» Η πρόστυχη γλώσσα μου την έκανε να καυλώνει όπως μπορούσα να καταλάβω από τη γρήγορη αναπνοή της και τα μισάνοιχτα χείλη και μπούτια. Προσπάθησε να ψελλίσει κάποιες αντιρρήσεις, αλλά εγώ συνέχισα « Εκμεταλλεύσου μουνάρα μου μια μεγάλη και συνέχεια καυλωμένη για σένα ψωλή. Πάω στοίχημα ότι του άντρα σου δεν του σηκώνεται πάνω από μία φορά το μήνα» και πήρα το χέρι της και το έβαλα πάνω από το παντελόνι στον πούτσο μου. Η Τζένη δεν αντιστάθηκε άλλο, και έσκυψε να με φιλήσει στο στόμα αφού άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι μου και το πουκάμισό μου. Καθώς με φίλαγε στο λαιμό και στο στήθος, γρατζουνούσε ελαφρά τον πούτσο μου με τα κατακόκκινα μακριά νύχια της, καθώς μου τον έπαιζε. Όπως κατέβαινε με τα φιλιά της όλο και πιο χαμηλά με προφανή προορισμό, της κατέβασα τη μπλούζα βγάζοντάς της το σουτιέν, και ανέβασα τη φούστα βγάζοντάς της το καλσόν και το κιλοτάκι. Σύντομα ο πούτσος μου βρίσκονταν εγκλωβισμένος στα τσιμπουκόχειλά της, ενώ η θέα του κεφαλιού να ανεβοκατεβαίνει ήταν πολύ καυλωτική. « Τι ψωλορουφήχτρα είσαι εσύ μωρό μου» της είπα και συνέχισα « Κάνεις πίπες καλύτερες και από την μεγαλύτερη πουτάνα». Εκείνη σαν απάντηση στα λόγια μου έβγαζε μουγκρητά ανάμεσα στους ήχους γλυψίματος και ρουφήγματος. Καθώς είχε γονατίσει στο κάθισμα του συνοδηγού με τα πόδια ανοιχτά, τέντωσα το χέρι μου πίσω της και χάιδεψα το μουνί της. Όταν έβαλα μέσα το ένα μου δάχτυλο, η Τζένη αφήνοντας για μια στιγμή τον πούτσο μου από το στόμα της, έβγαλε ένα ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ. Βάζοντας και δεύτερο δάχτυλο στο μουνί της, η Τζένη άρχισε να με ρουφάει πιο γρήγορα και πιο δυνατά, φανερά καυλωμένη. Βγάζοντας τα δάχτυλά μου από το μουνί της και χρησιμοποιώντας τα υγρά της σαν λιπαντικό, έβαλα το δάχτυλό μου στον κώλο. Από το ότι η Τζένη δεν αντιστάθηκε, αλλά και από τη σχετική ευκολία με την οποία μπήκε το δάχτυλό μου στον κώλο της, κατάλαβα ότι τον παίρνει από εκεί συχνά. Σκεφτόμενος ότι ο κώλος της δεν θα γλιτώσει το γαμήσι σήμερα, και με τη Τζένη να με τσιμπουκώνει αχόρταγα, ένοιωσα τα αρχίδια μου να σφίγγονται και το σπέρμα να αρχίζει να ανεβαίνει. «Χυυυυυυννννωωωωωω ψώλα μου με το τσιμπούκι σου» της φώναξα. Η Τζένη τράβηξε το στόμα της από τον πούτσο μου και τον έφερε στο πρόσωπό της. Τα χύσια μου άρχισαν να σκάνε στο πρόσωπο και τα μαλία της, ενώ εκείνη κουνούσε το κεφάλι της γύρω γύρω, ώστε τα χύσια μου να πάνε σε όλο της το πρόσωπο. Όταν σταμάτησα, σκούπισε τον πούτσο μου με τα κόκκινα μαλλιά της, ενώ άπλωσε τα ψωλοχύματα στο πρόσωπό της, επίσης με τα μαλιά της. Όταν σηκώθηκε και έκατσε στο κάθισμα, τη ρώτησα σχετικά με το φετίχ με τα μαλλιά, και μου είπε ότι εκτός του ότι σαν κομμώτρια γνωρίζει ότι οι πρωτεΐνες του σπέρματος κάνουν καλό στα μαλλιά, γουστάρει να γυρίζει στον μαλάκα τον άντρα της που κοιμάται, χυμένη στο πρόσωπο και στα μαλλία. Η Τζένη είχε απελευθερωθεί τελείως. Μου είπε ότι έχει συνεχώς σεξουαλικές ορέξεις που φυσικά ο άντρας της δεν μπορεί να καλύψει, πόσο πολύ γουστάρει να γαμιέται με τεκνά απ’ όλες τις τρύπες γιατί ο πούτσος τους είναι συνέχεια καυλωμένος, και ότι ντύνεται σαν πουτάνα για να «ψαρεύει» τεκνά. Μου είπε επίσης ότι όταν κερατώνει τον άντρα της, αισθάνεται πολύ τσούλα και αυτό την καυλώνει περισσότερο.

Με αυτά που άκουγα από τη γαμιόλα παντρεμένη σαραντάρα, είχα καυλώσει και πάλι, και αφού έριξα το κάθισμά μου και το έκανα κρεβάτι, την έβαλα να καθίσει πάνω στον πούτσο μου. Εκείνη τον πήρε με το χέρι της και τον οδήγησε κάτω από το μουνί της και λυγίζοντας τα πόδια της τον πήρε μέσα. Άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω στο καυλί μου, ενώ το θέαμα με τις βυζάρες της να πηγαίνουν πάνω κάτω, με καύλωνε απίστευτα. Ακόμη περισσότερο με καύλωναν όσα έλεγε: «Σκίσε με παιδαρά μου. Είμαι η πουτάνα σου. Ξεσκισέ με τη γαμιόλα. Γουστάρω να με καρφώνει το παλούκι σου.» Η Τζένη είχε βγει εκτός εαυτού από την καύλα και σε λίγο άρχισε να σπαρταράει πάνω στην ψωλή μου, έχοντας πολλαπλούς οργασμούς. «Χυυυνννωωω γαμιά μου, πααααλλλιιιι χύνω, χύνω συνέχεια» έλεγε ενώ τα υγρά της έτρεχαν πάνω στον πούτσο μου.

Μόλις ηρέμησε για λίγο και ξαναβρήκε την αναπνοή της, άρχισα να τις γλύφω τα βυζιά και να δαγκώνω τις ρόγες της, μιάς και εγώ δεν είχα πει ακόμα την τελευταία μου λέξη. Η Τζένη με την καύλα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, άρχισε να τρίβει τα βυζιά της στο πρόσωπό μου. Αφού λίπανα τα δάχτυλά μου στα υγρά της, έβαλα αρχικά ένα και μετά δύο δάχτυλα στην κωλοτρυπίδα της, προετοιμάζοντας την για κάτι σαφώς πιο μεγάλο. Η Τζένη ανταποκρίθηκε με αναστεναγμούς και τρίβοντας πιο έντονα τα βυζιά της στη μούρη μου. Μόλις η κωλοτρυπίδα της χαλάρωσε αρκετά, την έβαλα να γείρει πιο πίσω με τον κώλο της πάνω από τον πούτσο μου. Κρατώντας τα κωλομέρια της, τον ακούμπισα στη σούφρα της, και άρχισα σιγά σιγά να την κατεβάζω για να κάτσει πάνω μου. Σε λίγο το πουτσοκέφαλό μου μπήκε στον κώλο της, όταν εκείνη έβγαλε έναν αναστεναγμό. Κατεβάζοντάς την σιγά σιγά και οι 25 πόντοι μου μπήκαν στον κώλο της. Σταμάτησα για λίγο βλέποντας την Τζένη ότι δυσκολευόταν να ανασάνει από το μήκος και το πάχος του πούτσου μου. Μόλις ο σφιγκτήρας της χαλάρωσε, άρχισα σιγά-σιγά να την ανεβοκατεβάζω. Σε λίγο είχε χαλαρώσει αρκετά και της γαμούσα τον κώλο κανονικά. Τώρα ήταν η σειρά μου να της πω τι αισθανόμουν. «-Είσαι πολύ ξεκωλιάρα» της είπα. «Πες μου γαμιέσαι συχνά από τον κώλο» «- Όχι, ποτέ από τον άντρα μου» μου είπε. «Τον κώλο μου τον φυλάω για τα τεκνά και κυρίως για όσους έχουν φυσιολογικό μέγεθος. Το δικό σου είναι το μεγαλύτερο που έχει μπεί στον κώλο μου». Με αυτά τα λόγια άρχισα να τη γαμάω πιο δυνατά. «-Είσαι πολύ γαμιόλα που μου το λές» της είπα «Και γι αυτό θα σου γαμήσω τον κώλο άγρια. Αυτό τον κώλο που κουνιότανε μπροστά μου το πρωί ανεβαίνοντας τις σκάλες.Θα σε ξεκωλίασω ψώλα. ». Τώρα πια τη γάμαγα πολύ δυνατά ενώ εκείνη φώναζε από καύλα και πόνο. Κοίταγα το πρόσωπό της, όπου το έντονο μακιγιάζ της είχε χαλάσει. Οι σκιές στα μάτια της βρίσκονταν σε όλο της το πρόσωπο, και το κραγιόν είχε πασαλειφθεί γύρω από το στόμα της, από το τσιμπούκι για τα χύσια που είχε απλώσει στο πρόσωπό της. Τα μαλία της ήταν κολλημένα από τα ξεραμένα ψωλοχύματα. Όλα πάνω της φανέρωναν μία τσούλα που έχει ξεσκιστεί στο άγριο γαμήσι. Το καυλωτικό θέαμα αυτό, καθώς και ο οργασμός της Τζένης που φώναζε « Χυυυννωωωω πάλι γαμιά μου» ήταν αρκετά για να αρχίσω να αδειάζω τα χύσια μου στο έντερό της. Συνεχίζοντας να μπαινοβγαίνω στον κώλο της τα χύσια μου ξεχείλιζαν και έτρεχαν στον πούτσο μου και στα μπούτια μου. Μόλις σταματήσαμε, η Τζένη στήθηκε στο κάθισμά της στα τέσσερα, με την ανοιχτή κωλοτρυπίδα της προς τα εμένα. Από μέσα έτρεχαν τα χύσια μου τα οποία η Τζένη τα μάζευε με το χέρι της και τα έβαζε στο στόμα. Όταν λοιπόν στράγγισε τον κώλο της, γύρισε το πρόσωπό της και μου έδειξε όλα τα ψωλοχύματα που είχε μαζέψει από τον κώλο της στο στόμα της. Μετά με μία κίνηση τα κατάπιε. «Θα με νομίζεις μεγάλη γαμιόλα» μου είπε. «Ε λοιπόν είμαι, όταν βρίσκω τεκνά σαν και σένα ψωλαρά μου.»

Αφού ντύθηκε και την άφησα σπίτι της, γύρισα και ‘γώ στο δικό μου. Ευτυχώς έχει και δεύτερο γύρο……………….. δημοτικών εκλογών.

 

Συνεχίζεται.