Χωρίς αναστολές στον ήλιο

Σταμάτησε απότομα και κύτταξε ολόγυρα της . Eπιτέλους είχαν φτάσει σε αυτό το καλά φυλαγμένο μυστικό μέρος που της είχε υποσχεθεί ο εραστής της και για το οποίο δεν της αποκάλυπτε πολλά , ξαφνικά κατάλαβε γιατί τον τελευταίο καιρό η
συμπεριφορά του είχε αλλάξει και ήταν μυστικοπαθής στις ερωτήσεις της και γιατί τις 2 τελευταίες μέρες δεν έκαναν σεξ .Ειχε σοκαριστεί και η ανάσα της ήταν βαριά καθώς παρατηρώντας το περιβάλλον της ολόγυρα συνειδητοποίησε ότι αυτό το απομονωμένο μέρος που το έβρισκες μόνο με χάρτη ήταν μια ακτή γυμνιστών , την είχε φέρει εδώ που ήταν όλοι γύρω τους γυμνοί και σε όλη την διαδρομή στο αυτοκίνητο έκανε ότι μπορούσε για να την καυλώσει το καθαρμα !

Ολόγυρα τους υπήρχε κόσμος , άντρες και γυναίκες που ξάπλωναν έπαιζαν κι έκαναν μπάνιο ολόγυμνοι . Ποτέ δεν είχε ξαναδεί
τόσα γυμνά κορμία μαζεμένα και εκτεθειμενα στο βλεμμα της και ήταν τόσο έκπληκτη και ξαφνιασμενη που δεν μπορούσε να μιλήσει και αυτός την κύτταξε με ένα μεγάλο χαμόγελο και την έπιασε από το χέρι για να την οδηγήσει παραπέρα σε μία περιοχή που είχε μερικά διάσπαρτα βράχια . Στη διαδρομή κατάλαβε ότι τα γυμνά ζευγάρια που έβλεπε να φιλιούνται να χαιδευονται δημοσια και να περπατάνε χέρι χέρι με τόση φυσικότητα και καμια ντροπη αντί να την απωθουν την καύλωναν όλο και περισσότερο και έπιασε τον εαυτό της να θαυμάζει αρκετά καλογυμνασμενα γυμνά αντρικά κορμιά με εντυπωσιακά καυλιά ανάμεσα στα πόδια τους όπως και μερικά γυναικεία κορμιά ομορφα και γεμάτα καμπύλες . Ξαφνικά ένιωσε άσχημα που αυτή και ο εραστής της ήταν οι μόνοι που δεν ήταν εντελώς γυμνοί αλλά φορούσαν τα μαγιώ τους . Δεν χρειάστηκε να του πει κάτι , ο εραστής της όπως σχεδόν πάντα είχε διαβάσει το μυαλό της και πιάνοντας την από την μέση την οδήγησε προς την γαλάζια θάλλασα .

Μπήκαν μέσα στο ζεστό και ήρεμο νερό μέχρι αυτό να φτάσει ως την μέση τους και χωρίς να πει κουβέντα αυτός έσκυψε ελαφρά και έβγαλε το μαγιώ του και εμεινε ολογυμνος με μια αποφασιστικη κίνηση που της έκοψε την ανάσα αλλά πριν προλάβει να σκεφτεί και να αντιδράσει είχε φτάσει πίσω της και σε ελάχιστο χρόνο κρατούσε το κόκκινο μαγίω της στο χέρι του , η έκπληκτη γυναίκα ούτε είχε καταλάβει για πότε της έλυσε το κορδονάκι και της το έβγαλε αφήνοντας την γυμνή μεσα στο νερο από την μέση και κάτω . Πριν προλάβει να διαμαρτυρηθεί τον είδε να απομακρύνεται ολόγυμνος προς την ακτή κρατώντας τα μαγιώ τους στον ώμο του , το κάθαρμα την υποχρέωνε αν ήθελε να τον ακολουθήσει να το κάνει με το βρεγμένο και κουρεμένο μουνάκι της γυμνό κι εκτεθειμένο και ακαλυπτο στα μάτια όλων .Η ανασα της κόπηκε όταν είδε το ανδρικο κωλαράκι του να βγαίνει απο το νερό γυμνό και να στάζει νερό και σχεδόν ζαλίστηκε όταν αυτός γύρισε και της έκανε νόημα να τον ακολουθήσει και είδε βρεγμένο και γυμνό στον ήλιο τον μισοκαυλωμένο τριχωτό ανδρισμό του που τόσο αγαπούσε , ηξερε οτι τον εβλεπαν γυμνο και ποθητό ολοι εκει γυρω και την ζηλευαν.

Σχεδόν υπνωτισμένη και χωρίς να το σκέφτεται ξεκίνησε να βγει απο το νερό και να πάει κοντά του αιχμαλωτισμένη απο την ματία του και τον ερωτισμό του και στην διαδρομή ασυναίσθητα έφερε τα χέρια της πίσω στο λαιμό της κι έλυσε το πάνω μέρος του μπικίνι της και το έβγαλε αποκαλύπτωντας στον ήλιο και σε όλο στον κόσμο και τα μεγάλα και στρογγυλά της βυζιά που τα στόλιζαν δυο εντελώς σκληρές ρώγες και που ανεβοκατέβαιναν γρήγορα από την έξαψη και το άγχος της που θα εμφανιζόταν ολόγυμνη στην ηλικια της κοντά στα 40 μπροστά σε τόσο κόσμο . Ο αγαπημένος της χαμογέλασε ικανοποιημένος απο την γενναιότητα της και πιάνοντας την και πάλι απο το χέρι την οδήγησε προς το μέρος που είχαν αφήσει το σακκίδιο τους . Στη διαδρομή γυμνοί άντρες κάθε ηλικίας έβλεπαν με ενδιαφέρον τα ακαλυπτα γυναικεία της προσόντα και χαμογελούσαν με ικανοποίηση για το ποσο σεξυ μουνάρα ηταν ακομα , της φάνηκε κιόλας ότι μια δυο γυναίκες την κυττούσαν και κουνούσαν το κεφάλι τους με πόθο για το όμορφο και ερεθισμένο στήθος της με τις μικρές και σκληρές ρώγες , το βρεγμένο στομάχι της ήταν σαν γεμάτο πεταλούδες και τα λεπτά πόδια της είχαν κοπεί από τη νευρικότητα και την ολοένα και αυξανόμενη καύλα της και στηρίχτηκε πάνω στον εραστή της για να μήν πέσει . Το βλέμμα της έπεσε πάνω στο ημίσκληρο καυλί του και ασυναίσθητα έγλειψε τα χείλια της και γύρισε το κεφάλι της από την άλλη αλλα αντί για ανακούφιση βρέθηκε να κύτταει έναν άλλον πιο τριχωτό και περήφανο πούτσαρο από έναν μουσάτο άντρα που περνούσε από δίπλα τους χαμογελόντας τους και δαγκώθηκε απο καύλα … οπου και να κοιταζε θα εβλεπε κατι ερωτικό και γυμνό να την καυλωνει .

Επιτέλους έφτασαν στο μέρος που την πήγαινε . Μια μεγάλη περιοχή απο άμμο ανάμεσα σε μερικά βράχια και εκεί αφου έστρωσαν τις πετσέτες τους της πρότεινε να ξαπλώσουν στον ήλιο για να ηρεμήσουν λίγο καθώς ήταν μόνο απο την μεριά της θάλασσας ακάλυπτοι στις ματιές του κόσμου . Ευτυχώς είδε ότι ήταν σχετικά μόνοι τους καθώς στο ίδιο μέρος ήταν μόνο ένα ακόμα ζευγάρι περίπου στα 50 τους και αυτό σχετικά μακριά περίπου στα 20 μέτρα απόσταση .Θα μπορούσε σκέφτηκε να ηρεμήσει και να καθαρίσει λίγο τις σκέψεις της που μόνο σε μια καυλωμενη πουτανα ταίριαζαν πια και όχι σε μια ψύχραιμη γυναίκα.

Μόνο που το καυλιαρικο κάθαρμα που τόσο αγαπούσε είχε άλλη άποψη . Εβγαλε την αντιηλιακή κρέμα απο το σακκίδιο και της υπενθύμισε ότι πρέπει να βάλουν οπωσδήποτε και ειδικά στις ευαίσθητες τους περιοχές που δεν είχαν συνηθίσει να είναι εκτεθειμένες στον ήλιο.Η όμορφη γυναίκα ξάπλωσε και σύντομα τα χέρια του άλειφαν την πλάτη και τους ώμους της με την λοσιόν.Αν και ήταν σφιγμένη στην αρχή σύντομα άρχισε να χαλάρωνει στα έμπειρα ανδρικά χέρια του μέχρι που αυτός άρχισε να αλοίφει και να μαλάζει τα στρόγγυλα της κωλομέρια και τα ευαίσθητα και τρυφερά της μπουτάκια . Τοτε αυτή άφησε ένα μικρό βογγητό ικανοποίησης και αφέθηκε απόλυτα στα χάδια του τόσο ώστε όταν τα χέρια του έφτασαν ελάχιστα από το καυλωμένο μουνάκι της που σχεδόν το άγγιξε το βογγητό έγινε πιο δυνατό και ασυνάισθητα άνοιξε τα μαυρισμένα πόδια της καλώντας τον να την αγγίξει εκεί που ήθελε περισσότερο και που ήταν η ζεστή πηγή της ηδονης της . Ομως λες και το έκανε επίτηδες για να την βασανίσει δεν το ακουμπησε καν ανάμεσα στα πόδια , αντίθετα της είπε να γυρίσει ανάποδα ώστε να απλώσει κρέμα και στο μπροστινό της μέρος . Ξεκίνησε από τα στρόγγυλα βυζιά της και τις σκληρές τις ρώγες και άρχισε να τα χουφτώνει και να τα τρίβει οδηγώντας την ενα βήμα πιο κοντά στην σεξουαλική τρέλλα . Και σαν να μην έφτανε αυτό τα χέρια του κατέβηκαν και πιο κάτω χαιδεύοντας την σφιχτη κοιλιά της και τις κουρεμένες τις τριχούλες ανάμεσα στα πόδια της στέλνωντας της και νεά ρίγη πόθου να την συγκλονίσουν . Τον άκουσε να βογγάει ελαφρά και ανάμεσα στα πόδια του παρατηρησε ότι όσα της έκανε τον ερέθιζαν κι αυτόν πολύ ενώ και οι αντρικές ρώγες του είχαν ερεθιστεί και το όμορφο καυλί του την κύτταζε όρθιο και πρησμένο με λίγη καύλα στο χοντρό κεφαλάκι του να γιαλιζει στον ήλιο ενα θέαμα που την έκανε όπως πάντα να ξερογλύφεται .

Η σεξυ γυναικάρα του δεν είχε ξανανιώσει ποτέ τόσο καυλωμένη έτσι εκτεθειμένη σε δημοσιο χώρο , σχεδόν δεν μπορούσε να πιστέψει ποσο πολύ την άναβε το ότι είχε αφεθεί γυμνή και πάλι σε αυτόν τον άντρα να την κάνει ότι θέλει σε μια παραλία γεμάτη κόσμο . Τα ξυρισμένα μουνόχειλα της ήταν γεμάτα από αίμα φουσκωτά και πρησμένα και η κλειτορίδα της έτρεμε και ηδονιζόταν καθώς ο εραστής της πασάλειβε με κρέμα τα τρυφερά μπούτια της και που και που " καταλάθος " άγγιζε και τα υγρά μουνόχειλα της ξετρελαίνοντας την . Σκεφτόταν το αισθησιακό θέαμα που θα έβλεπε όποιος περνούσε απο εκεί αυτή να βογγάει ξάπλα με ανοιχτά τα πόδια και ανασηκωμένο το τρυφερό της κωλαράκι και ο σύντροφος και εραστής της να είναι σκληρός στα μάτια όλων εξαιτίας της και δεν ππίστευε  πόσο την απολάμβανε αυτη την βρώμικη σκέψη!

Ομως ξαφνικά ο βασανιστης της της είπε ότι ειχε τελειώσει με το πασάλλειμα της και ότι πλέον θα το εκάνε και στο δικό του κορμί χαμογελώντας της σχεδόν σαδιστικά καθώς ήξερε πόσο καυλωμένη την είχε κάνει και πόσο την επηρέαζαν όλα και το απολάμβανε να την παιδεύει ο αλήτης. Ανοιξε τα πόδια του και ευχαριστιόταν να την βλέπει να τρέμει από έξαψη ξαπλωμένη στην πετσέτα της και να μην μπορεί να πάρει την λιγωμένη ματιά της από τον σκληρό πούτσαρο του και τα μεγάλα αρχίδια του . Ηταν αποφασισμένος να την βασανίσει κι άλλο γιατι άπλωνε αισθησιακά την κρέμα στο τριχωτό του στήθος στην κοιλιά του στα μπράτσα του στα αντρικα του σκληρα μπουτια και παντού και την κάρφωνε σαν πεινασμένο ζώο στα μάτια . Τον μύριζε και τον έβλεπε γυμνό τόσο κοντά της και ένιωθε το μουνάκι της να καίγεται και να γίνεται μούσκεμα  .Και τότε το γλυκό της κάθαρμα έφτασε στο σημείο του αντρικου του σωματος για το οποίο της έτρεχαν παντα τα σάλια και την εκανε να χάνει καθε ελεγχο , χούφτωσε τα τροφαντά του αρχίδια και τα πασάλειβε κρέμα κουνώντας τα για να της τα δείξει και όταν άρχισε να αλείφει το καυλί πανω κατω σφιγγοντς το σαν να τραβάει μαλακία και να το σκληραινει κι άλλο η καυλωμένη γυναίκα βόγγηξε και δαγκώθηκε απο καύλα και ντροπή για να μην φωνάξει δυνατά σε όλους πόσο την καυλωνε να βλέπει τον εραστή της να παίζει το καυλί του εκεί σε μια δημόσια παραλία γι αυτήν .

Της χαμογελασε και σταματησε να τον παιζει ξαφνικα γιατί ηταν φανερο οτι δεν ηθελε να χυσει ετσι , οχι οταν εβλεπε ποσο μουσκεμενο και ορθανοιχτο ηταν πλεον αναμεσα στα ποδια της το καυλωμενο μουνακι της και η η πετσέτα αναμεσα στην χαραδρα του κώλου της ηταν σκούρη απο τα χύσια της καυλας της . Ηξερε οτι αυτη η ξαναμένη γυναικάρα ήθελε όσο τίποτα να γαμηθεί από το καυλί του αλλα και οτι μέσα της ακόμα και τότε έδινε μάχη με την συνείδηση της  ,γιατι παντα πίστευε οτι δεν ειναι σωστό να κάνει σεξ έξω σε δημοσιο χωρο και να την δουν άλλοι να γαμιέται ξεδιαντροπα σαν σκυλα .Τόσα χρονια ζωης σαν ντροπαλη και συνεσταλμενη παντρεμένη δεν ηταν εύκολο να ξεπεραστούν στις λιγες άγριες και γεμάτες καύλα μερες που ήταν μαζι του και τον ηξερε καλα πλεον και δε θα εκανε τιποτα αυτος αν δεν το αρχιζε αυτη , ηθελε να του αποδειξει η ιδια πόσο προστυχη την εκανε να νιωθει και να νικησει μονη της τις φοβίες και αναστολές της .

Ξάπλωσε διπλα της σαν να μην τρέχει τίποτα και έκλεισε τα ματια του στον ηλιο και το ιδιο εκανε και αυτη και γυρισε το βλεμμα της απο την αλλη πλευρα να μην τον βλεπει γυμνο για να ηρεμησει και να ξεκαυλωσει επιτελους . Αλλα 5 λεπτα μετα ενιωθε το ιδιο ξαναμμενη και στο μυαλο της ηταν μονο το σκληρο καυλι του αντρακλα που λαχταρουσε και που ξαπλωνε μισο μετρο διπλα της και μαζι της  , ηθελε όσο τίποτα να χαιδευτεί ετσι στην πετσέτα με ανοιχτά τα πόδια της κα να ανακουφισεί την τρελαμενη μουνάρα της  καθώς ηταν τοσο καυλωμένη που δε θα αντεχε πολυ ακομα ετσι . Αλλα δεν προλαβε να βαλει τα δαχτυλα αναμεσα στα ποδια της γιατι ακουσε φασαρια.

Ξαφνικα εμφανίστηκαν σε κοντινή απόσταση μερικοί νεαροί που περνούσαν απο εκεί , μια παρέα 5 αντρων που είχαν περίπου τα μισά χρόνια της και ήταν σχεδον παιδιά ακόμα εκει γυρω στα 19-20 . Ηταν όλοι τους ολόγυμνοι και όμορφοι και σφιχτοι , συζητούσαν και κύτταζαν προς το μέρος της χαμογελώντας και απολαμβανοντας το γυμνο γυναικειο κορμι της απλωμενο στον ηλιο  και όταν αντίκρυσε τα νεανικά και σχεδόν σκληρά καυλία τους να παρελαύνουν στη σειρά η κατάσταση της χειροτέρεψε κι αλλο  και ξυπνησε η σεξουαλική σκύλα μέσα της . Γιατί κανονικά θα προσπαθουσε να καλυφθει και να κρυφτει απο τα μάτια τους .

Γαμησε τα ολα σκεφτηκε . Αφου ο γαμιάς μου δεν εκτιμά να ορμησει στη μουνάρα που εχει δίπλα του θα την δείξω σε αυτα τα κυλιάρικα αγόρια να πάνε σπιτι τους χαρούμενα και να καταλάβουν πόσο καυλιαρα μπορει να ειναι μια έμπειρη γυναίκα και σιγα σιγα χωρις να διστασει σηκωσε τα γονατα της και ανοιξε κι αλλο τα ποδια της αποκαλυπτοντας την ορθανοιχτη υγρη και περιποιημενη για να αρεσει στους άντρες μουναρα της στους ανυποπτους νεαρους . Αυτοι συνεχισαν να περπατανε και να απομακρυνονται αλλα πλεον ηταν και οι 5 και καυλωμενοι εντελως και δεν μιλουσαν απο την εξαψη τους και την έκπληξη τους μεχρι που χαθηκαν πισω απο τους βραχους . Ηταν τοση η καυλα που πηρε απο το να κανει κατι με τοσο ρισκο και να τους δειξει την καυλωμενη μουναρα της που κατι έσπασε μεσα της πλέον και το μουνι της αρχισε να τρεχει ποταμια απο χυσια  και ενιωσε τοσο γενναια και αγρια που αποφασισε να παρει την κατασταση στα χερια της και να μην διστασει αλλο ..

Αδυνατουσε να ελεγξει τις απαγορευμενες επιθυμιες και τις σεξουαλικες ορμες της αλλο και με μια κινηση γλυστρησε προς τα κατω προς την λεκανη του αγαπημενου της αντρα και πηρε το τριχωτο του καυλι στο καυτο και πεινασμενο της στομα αδίστακτα. Αυτος λες και το περιμενε ανοιξε τα ματια και βογγωντας κουνησε τους γοφους του ζητωντας της να τον τσιμπουκωσει ακομα πιο βαθια και η καυλωμενη γυναικα το εκανε και τον ρουφηξε βαθια σχεδον μεχρι τα αρχιδια μεσα στο λυσασμενο και υγρο της στομα και οι πουτσοτριχες του γαργαλουσαν την μυτη της .Το εκανε κολασμένα και μουγκριζοντας απο καυλα καθως γευτηκε τα αλμυρογλυκα προσπερματικα του υγρα που τοσο λαχταρουσε σημερα  . Τον εβγαλε εξω και αρχισε να παιζει με την γλωσσα της και να γαργαλαει το πουτσοκεφαλο του αλλα δεν της αφησε περιθωρια και πιανοντας την απο τα μακρια μαυρα μαλλια της αρχισε να ανεβοκατεβαζει το στομα της πανω στον σκληρο του πουτσο και να της γαμαει σιγανα τα πουτσοχειλα της και τον στενο λαιμο της . Αυτο συνεχιστηκε για αρκετη ωρα μεχρι που τον ενιωσε να χαλαρωνει την λαβη του και της εδωσε την πρωτοβουλια και παλι  και η πουτανίτσα του αρχισε τοτε να κανει ερωτα με το καυτο στομα της στο καυλι του και στα αρχιδια του και να του δινει ατελειωτη απολαυση εφαρμόζοντας όλη την πουτανίστικη τέχνη της . Του εγλειψε το πουτσοκεφαλο και ολο τον κορμο απο το σκληρο και ορθιο καυλι του για ωρα και μετα κατεβηκε στα καυτα του τριχωτα αρχιδια για να τα παρει στο στομα της , να τα ρουφηξει να τα γλυψει να τα φιλησει και να τα βαλει ολοκληρα μεσα στο μεγαλο και εμπειρο στο να δινει καυλα στον καυλοπουτσαρο του στομα της . Και ολα αυτα ενω βογγουσε σαν ξαναμμενη πορνη και χαιδευε το αχόρταγο μουνακι της και την κλειτοριδα της με τα ποδια της ορθανοιχτακαι οταν εβαλε δυο δαχτυλα μεσα στην μουναρα της ξαναπηρε τον πουτσαρο του γαμια της βαθια στο στομα της που ετρεχε σαλια και πλεον μουγκριζε δυνατα σαν καυλωμενο ζωο .

Γαμουσε το πυρωμενο και υγρο μουνακι της με τα δαχτυλα της και τον πουτσο του αγαπημένου της με το καυτό στομα της πανω κατω πανω κατω ολο και πιο γρηγορα μεχρι που ενιωσε την μεγαλη ψωλη του να σκληραινει κι αλλο και τα ζεματιστα του αρχιδια να σφιγγουν και τον ακουσε να βογγαει κι αυτος δυνατά απο καυλα . Η καυλιαρα γυναικα ενιωσε τον τρομερο οργασμο της να πλησιαζει και οσο σκεφτοταν οτι αυτη την στιγμη σιγουρα την εβλεπαν καποιοι να χυνει δυνατα σε μια δημοσια παραλια γυμνιστων παιρνοντας εμπειρη πιπα στον αντρακλα της τοσο περισσοτερο καυλωνε και σχεδον ευχοταν να μπορουσαν να τους δουν πολλοι και να τον ζηλευουν . Η πρόστυχη ευχη της επιασε γιατι ακουσε απο πισω της βηματα και τις εκπληκτες δυνατες φωνες απο την παρεα των νεαρων που περνουσαν ξανα απο εκει επιστρεφοντας απο την βολτα τους . Την εβλεπαν καθαρα απο πίσω της εντελως εκτεθειμενη και ορθανοιχτη να γαμαει τη μουναρα της με τα δάχτυλα της και να κανει τσιμπουκι στον πουτσαρο του εραστη της και να βογγαει ασυστολα σα να ειναι μια τρελλαμενη για γαμησι και ξεδιαντροπη πουτανα και αυτο ηταν τοσο εναντια στην συντηρητική της φύση που την εφερε στο οριο και εχυσε η μουνα της οπως ποτε στο παρελθον με το χοντρο καυλι του ολο στο στομα της να την εμποδιζει απο το να ουρλιαξει ασυστολα σαν ζωο . Εχυνε ατελειωτα με τα δαχτυλα μεσα στη μουναρα της και ποταμια απο χυσια να τρεχουν και να πεταγονται απο τον κολπο της σε κυματα και να μουσκευουν τα σφιχτά μπουτια της .Το πεινασμένο για σπέρμα στόμα της εκλεισε τοσο σφιχτα το καυλι που ρουφαγε που ο αντρακλας της εχυσε την ιδια στιγμη μουγκριζοντας κι αυτος και γεμιζοντας το καυλωμενο στομα της με το καυτο και αλμυρο σπερμα του σε τοσο μεγαλες ποσοσοτητες που η πουτσογλειφτρα κουκλάρα του καθως μουγκριζε απο τον απιστευτο οργασμο της και ηταν μπουκωμένη με πουτσο δεν μπορεσε να τις καταπιει ολες και ασπρα μυρωδάτα χυσια κυλισαν στο σαγονι στο λαιμο και στις βυζαρες της .  

Η κλειτοριδα της παλλοταν απο καυλα οσο εχυνε τα ατελειωτα μουνοχυματα της ενω ο πουτσαρας της αδειαζε τις αρχιδαρες του στο διψασμενο στομα της και οι δυο τους βογγουσαν σαν τρελλοί . Ολα αυτα τα καυλωτικά τα νεαρα αγορια τα εβλεπαν καθαρα καυλωμενοι και αυτοί και ανικανοι να κουνηθουν και να πιστεψουν το θεαμα που αντίκρυζαν για οσα λεπτα το καυλωμενο ζευγαρι εχυνε μαζι . Ο οργασμος της γυναικας κρατησε πανω απο 2 λεπτα και οταν τελειωσε επεσε προς τα εμπρος στην πετσετα εξουθενωμενη , ντροπιασμενη και ικανοποιημενη οσο ποτε  και χαμογελωντας που εχυσε τοσο εντονα με την γευση απο το σπερμα του αγαπημενου της στο στομα της . Δεν εδινε δεκαρα πλεον που το γυμνό κωλαρακι και το πνιγμένο στα χύσια μουνι της το εβλεπαν τουρλωμενο τα καυλωμενα αντρακια , οτι ηταν να δουν το ειχαν δει πλεον ηταν αργα για ντροπες . Μόλις βρηκε την ανασα της πηρε ενα μπουκαλι νερο και ηπιε για να ξεπλενει το στομα της . Το γεμισε νερο και το αφησε να κυλισει εξω στο λαιμο της και στις τροφαντες βυζαρες της και να τρεξει μεχρι το μουνακι της αναμεσα στα ορθανοιχτα ποδια της καθώς ένιωθε τόσο σέξυ. Αυτη ηταν και η τελευταια εικονα που θα είχαν απο αυτη την καυλωτικη γυναικαρα που θα τους εμενε αξεχαστη τα νεαρα αγορια λιγο πριν φυγουν και χαθουν πισω απο τα βραχια .

Χαμογελασε και ξαπλωσε διπλα στον ευτυχισμενο εραστη της , ουαου σκεφτηκε σημερα νιωθω τοσο απελευθερωμενη και ομορφη σαν μια ικανοποιημενη και χορτατη καριόλα , και ετσι αγκαλιασε τον εραστή της και φιληθηκαν καυτα . Του ειπε οτι αυτη ηταν η πιο αγρια ξεδιαντροπη και τολμηρη σεξουαλικη εμπειρια στη ζωη της και οτι την λατρεψε και αυτος χαρουμενος την φιλησε και την δαγκωσε στο λαιμο ολο παθος κανοντας το μουνακι της να καψωσει και παλι. Το χερι της αγγιξε το υγρο απο το σαλιο της αγαπημενο καυλι του και χαμογελασε οταν τον ενιωσε και παλι τόσο σύντομα σκληρο . Ποσο τυχερη ηταν που ο αντρακλας της και ο πουτσαρος του δεν την χορταινε σχεδον ποτε  και το ιδιο ευτυχως ένιωθε και αυτη .

Χωρις να πει κουβεντα σκαρφαλωσε πανω του με τα ποδια ανοιχτα και ετσι μουσκεμα που ηταν και οι δυο δεν δυσκολευτηκε καθολου να τον καρφωσει μεσα στην υγρη σπηλια της μεχρι τον πατο της με μια και μονο κινηση κατι που εκανε τον γαμια της να εκπλαγει και να βογγηξει απο ηδονη . Με τον πουτσο του μεσα της εσκυψε και τον φιλησε στο λαιμο και αναμεσα σε αναστεναγμους καυλας τον ακουσε να της λεει " .Μωρακι μου θελεις να μας δουνε και να σου γαμαω το μουνακι ; "

Η γατισια γλωσσα της εγλειφε το μαγουλο και τον λοβο απο το αυτι του και του το δαγκωνε οταν του απαντησε ψιθυριστα " Ας μας δουν να μαθουν ολοι ποσο ομορφα γαμιομαστε τοσο πολυ που αγαπιομαστε καυλιαρη μου " κανοντας τον να την ποθησει κι αλλο και να της καρφωσει το καυλι του τοσο βαθια που της αγγιξε εκεινο το μαγικο σημειο που την τρελαινει παντα κανοντας την να φωναξει απο καυλα και να κολλησει την βαρια βυζαρα και την ρωγα της στο στομα του για να την βυζαξει και να την δαγκωσει.

Της επιασε την λεκανη και την κουνουσε πανω στο καυλι του γεμιζοντας εντελως το ευαισθητο απο το προσφατο καυτο χυσιμο της μουνι της ενω το δαχτυλο του χαιδευε την καυλωμενη κλειτοριδα της  και ενιωθαν και οι δυο πως πλησιαζε και ο δευτερος οργασμος τους . Το αλλο χερι του χουφτωσε την κωλαρα της και αρχισε να την σφαλιαριζει ελαφρα και δεν την πειραζε που την γαμουσε και της χτυπουσε το κωλαρακι σα να ηταν πουτανακι δημοσια . Ουτε και οταν το δαχτυλο του μπηκε και επαιξε με την εκτεθειμενη στον ηλιο και ανοιχτη στα ματια ολων κωλοτρυπιδα της ενοχλήθηκε  , ηταν πολυ απασχολημενη με το να χυνει ξανα σαν τρελλη πανω στον πουτσο του σφιγγοντας τον ατελειωτα και να του δαγκωνει δυνατα τον ωμο για να μην φωναξει σαν τρελλη. Ενιωσε τα αρχιδια του να πνιγονται απο τα ατελειωτα καυτα χυσια της και της ψιθυρισε οτι δεν αντεχει αλλο . Την σηκωσε λιγο ψηλα και εχυσε πανω στην κοιλια και στο τριχωτο και περιποιημενο μουνακι της και οχι μεσα της και τα πηχτα του σπερματα επεσαν παντου αναμεσα τους  , στην κοιλια και στο στηθος του . Οταν ξαπλωσε επανω του με το κεφαλι της στον λαιμο του ενιωθαν να κολλανε και οι δυο παντου απο τα ανδρικα του χυσια αναμεσα τους  και εμειναν εκει για πανω απο μιση ωρα μεχρι που αρχισε να νυχτωνει ξαπλωμενοι ολογυμνοι και ευτυχισμενοι , να φιλιουνται συνεχεια σφιχτα αγκαλιασμενοι και να μην δινουν δεκαρα αν που και που περνουσε κανενας απο εκει κοντα και τους κοιταζε ολογυμνους να αγαπιουνται .

error: