Φοιτήτριες στην Χαλκίδα

Ήμουν φοιτήτρια στην Χαλκίδα. Συγκάτοικος μου ήταν η Γεωργία. Είχε ένα αγόρι τότε που ήταν μαζί 2 χρόνια. Ερχόταν συχνά στην Χαλκίδα αυτός και έμενε τα Σαββατοκύριακα.

Ένα βράδυ, δεν μου είχε πει πως θα έρθει και γύρισα από βόλτα αργά το βράδυ. Τα βογγητά της Γεώργιος ακούγονταν στον διάδρομο του σπιτιού. Είχαν ανοιχτή την πόρτα… Μπορεί και επίτηδες.

Ήταν αυτή στα τέσσερα κι αυτός της τον έδινε από πίσω με βία. Εμένα δεν με άκουσαν και καθόμουν και τους κοίταζα με λοξές ματιές απ’ έξω. Μου άρεσε το θέαμα…

Στο τέλος, είδα αυτόν να την γυρίζει απότομα και να χύνει ανάμεσα στα μικρά της βυζιά. Έφυγα βιαστικά. Πήγα στο δωμάτιο μου και κοιμήθηκα μούσκεμα…

Το πρωί ξύπνησα και πήραμε μαζί πρωινό λες και δεν έγινε τίποτα την νύχτα που πέρασε. Εγώ όμως μέσα μου έβραζα από επιθυμία για σεξ…
(ήμουν 6 μήνες χωρισμένη άλλωστε).

Φορούσα ένα νυχτικάκι με μεγάλο εντεκάτε και ο φίλος της Γεωργίας έδειχνε να μην ξεκολλά τα μάτια του από κει.

Η Γεωργία έπρεπε να πάει στη σχολή για μάθημα. Εγώ είχα αγγλικά σε λίγο. Ο Φίλος θα καθόταν στο σπίτι μέχρι να γυρίσει η Γεωργία.
Το βρήκα! Πήγα μέσα. Ντύθηκα κι έφυγα πρώτη.

Περίμενα από μακριά στ’ αμάξι μέχρι να φύγει η Γεωργία.
Έκανα ένα κύκλο και γύρισα σπίτι. Μπήκα μέσα σιγά-σιγά…

Ήταν στο ντους. Γδύθηκα γρήγορα, έβαλα το νυχτικάκι που φορούσα αλλά χωρίς εσώρουχα από μέσα (ήταν διάφανο) και ξάπλωσα στο δωμάτιο της Γεωργίας και περίμενα…

Μετά από λίγο μπήκε ο Φίλος της με το μπουρνούζι… Τα έχασε μόλις με είδε.
Ήρθε στο μέρος μου, με άρπαξε και άρχισε να με φιλάει ενώ χούφτωνε τα μεγάλα μου βυζιά με βία.

Με έγδυσε με ξάπλωσε, και άρχισε να με γλύφει από τα δάκτυλα μέχρι το μουσάκι μου και μέχρι τις ρώγες μου κι από κει τον λαιμό μου. Του πέταξα το μπουρνούζι και γονάτισα υποταγμένη… Άρχισα να πιπιλάω όπως εγώ ξέρω. Έδειχνε να του αρέσει.

Τον ξάπλωσα και ανέβηκα από πάνω του. Τα βυζιά μου πήγαιναν πάνω-κάτω και αυτός προσπαθούσε να δαγκώσει τις ρώγες μου. Με έγλυφε στο στήθος. Μετά με έστησε στα τέσσερα ακριβώς όπως είχα δει το προηγούμενο βράδυ.

Με πηδούσε βίαια και γρήγορα ενώ έβαζε το δακτυλάκι του στον κώλο μου. Δεν τον άφησα να μπει εκεί αν και ήθελε. Γύρισα και άρχισα να του παίρνω τσιμπούκι πάλι.

Τότε τον ρώτησα:
– Το κάνω καλύτερα εγώ;
– Ναι… ,μου απάντησε εκείνος.
Δεν άντεξε… Έχυσε μετά από λίγο ανάμεσα στις βυζάρες μου ενώ εγώ τα πασάλειψα παντού στο κορμί μου.

Έδειχνε εξαντλημένος και ξάπλωσε στο πλάι. Εγώ πήγα στο μπάνιο πλύθηκα, ντύθηκα και έφυγα γρήγορα πριν τελειώσει η Γεωργία και γυρίσει.

Η Γεωργία δεν έμαθε ποτέ τίποτα. Τώρα πια τα παιδιά έχουν παντρευτεί κι έχουν και ένα μικρό μωράκι…

error: