Τριπλή μαλακία για τη Νατάσσα

 

Με λένε Αλέξανδρο και είμαι 45 χρονών. Με τη Νατάσσα, μια πανέμορφη και αισθησιακή γυναίκα 48 ετών, είμαστε εδώ και 1 χρόνο εραστές, σε μια εξωσυζυγική σχέση που μας έχει τρελάνει εντελώς.

Η Νατάσσα είναι μελαχροινή, έχει μεσογειακές καμπύλες, όμορφο πρόσωπο, μαλλιά μέχρι τους ώμους και καμπύλες που τρελαινουν κάθε έμπειρο άντρα. Τα χείλια της υπόσχονται υγρές περιποιήσεις, τσιμπουκόχειλα που σε αποπλανούν και η γλώσσα της μακριά και λαίμαργη, έτοιμη πάντα να γλύψει τον σκληρό μου πούτσο. Έχει μικρά βυζιά, αλλά οι ρώγες της ειναι πάντα σκληρές και καυλωμένες και καθώς δεν φορά σχεδον ποτέ σουτιέν τα αντρικά βλέμματα καρφώνονται πολλές φορές πάνω στις ρωγες της. Τα πόδια της καλλίγραμμα και μακριά, το περπάτημά της αισθησιακό λίκνισμα, κολάζει και άγιο! Το μουνάκι της είναι πανέμορφο, καυτό και υγρό, με το τριγωνικό περιποιημένο χνουδάκι της να το κάνει ιδιαίτερα ποθητό και κάθε φορά που το γλείφω ή το γαμάω λιώνω από την καύλα! Τελευταία θα περιγράψω τον κώλο της, τουρλωτό και σφιχτό, πάντα έτοιμο να τριφτεί στον πούτσο μου, να μου κάνει κωλομασαζ και να στηθεί για γαμήσι και ξέσκισμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε σεξ και να μη γαμήσω και χύσω κάθε τρυπούλα της, νιώθοντας πραγματικά κάθε φορά πρωτόγνωρη ηδονή! Η περιγραφή μου είναι άκρως ρεαλιστική και αποτυπώνει πλήρως το αισθησιακό, καυλιάρικο και φιλήδονο κορμί της που υπόσχεται λάγνες στιγμές ηδονής στο κρεβάτι και στον εραστή της.

Η σχέση μας πραγματικά μοναδική, μας έχει ανανεώσει και τους δυο μας και μας ταξιδευει. Κάθε φορά που βρισκόμαστε τρελαινόμαστε και ανακαλύπτουμε νέους δρόμους απόλαυσης και ηδονής, μοιράζομαστε ανομολόγητες φαντασιώσεις. Σε μια τέτοια συνάντηση η Νατάσσα μου εκμυστηρεύτηκε πως φαντασιώση της ήταν να κάνει στριπτιζ μπροστά σε 2 άντρες και να τους κάνει να τραβήξουν μαλακία μπροστά της, χωρίς καν να την αγγίξουν! Τη διέγειρε η εικόνα 2 παθιασμένων αντρών, να λιώνουν τους πούτσους της για εκείνη, χωρίς όμως να μπορούν να την αγγίξουν, τουλάχιστον όχι κατά τη διάρκεια του στριπτιζ. Εμένα μου άρεσε η φαντασίωση και συμπλήρωσα πως θα μπορούσαμε να τραβήξουμε ένα βίντεο να κάνει στριπτιζ και να χαιδευεται εντελώς ξεδιάντροπα, δειχνοντας ορθάνοιχτο το ροζ μουνάκι της και να το δω με τους κολλητούς μου φιλους, τον Γιάννη και τον Κώστα. Η Νατάσα δεν πίστευε στα αυτιά της, τής άρεσε το σενάριο και είπαμε να το κάνουμε πραγματικότητα.

Έτσι την επόμενη μέρα που βρεθήκαμε σπίτι της, η Νατάσα μου είπε να κάτσω στον καναπέ και μου έφερε την κάμερά της. Πήγε για λίγο στην κρεβατοκάμαρα και γυρνώντας έμεινα άφωνος να την κοιτάζω. Είχε φορέσει ένα μωβ εφαρμοστό φόρεμα που αναδεικνυε όλες τις καμπύλες της, ιδιαίτερα κοντό καθώς μόλις που κάλυπτε τα κωλομάγουλά της και ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό της..φορούσε ψηλοτάκουνες γόβες και κάλτσες μαυρες….είχε προσεγμένο μακιγιάζ στα μάτια της και ένα υπέροχο κραγιον στα χείλη της…δεν φορούσε καθόλου εσώρουχα και αυτό ηταν αμεσως αντιληπτό…καύλωσα με το που την είδα και έβγαλα έξω τον πούτσο μου, αλλά η Νατάσσα με σταματησε “σήμερα μωρό μου, σε θέλω καμεραμάν” μου είπε….

Έβαλε να παίζει αισθησιακή μουσική και εκεί μπροστά μου, στο χαλί του σαλονιού, αρχισε να λικνίζεται ερωτικά και αισθησιακά, ενώ εγω άρχισα να τραβαω με την κάμερα την ταινία μας….έπαιζε με τον φακό, έγλειφε τα χείλη της, αποκάλυψε σιγα σιγα τα βυζιά της, έπαιξε με τις ρωγες της, μετά έβαλε τα δάχτυλα της στο στόμα και τα πέρασε πάνω από το κορμί της…γύρισε πλάτη στην κάμερα, έσκυψε μπροστά, τούρλωσε τον κώλο της στον φακό και αποκάλυψε την κωλάρα της σε όλο το μεγαλείο της…έπιασε με τα χερια της τα κωλομαγουλα της και τα τραβηξε, αποκαλύπτοντας την σφιιχτή της κωλοτρυπίδα…μετά γυρισε ξανά στην κάμερα και με ξάφνιασε…στα χέρια της κρατούσε έναν τεράστιο δονητή, μαύρο, φυσικό ομοίωμα, περίπου 21 πόντους…ξάπλωσε στο χαλί μπροστά μου, έχοντας μετατρέψει το μικροσκοπικό φόρεμα σε ζώνη γύρω από τη μέση της και αφοσιώθηκε στον “αράπη” της…τον έφερε στο στόμα της και τον έγλυφε για ώρα, του πήρε ένα μεγαλοπρεπες βαθύ τσιμπούκι…χαιδευε τα μουνόχειλά της και βογγούσε από την πίπα στον μαυρο δονητή….μετά, δεν αντεξε, έφερε τον “αραπη” στο μουνί της και τον κάρφωσε όλον μέσα της…για λίγα λεπτά έδειχνε τρελαμένη στην καυλα της, γαμιόταν με όλη τη δυναμη και το παθος της, ο “αραπης” είχε βυθιστεί μέσα της και τα αρχιδια του χτυπούσαν με δυναμη στα μουνόχειλά της….με τα δάχτυλά της έτριβε την κλειτορίδα της και με το άλλο χέρι κάρφωνε τον “αραπη” μέσα της…δεν αντεξε και γρήγορα έφτασε σε οργασμό ηδονής και καυλας ουρλιάζοντας “χυνω η πουτάνα, τι γαμήσι θέλω, ξεσκιστε μου τη μουνάρα, παιξτε τους πούτσους σας για μένα, ψωλοχύστε με πουτσαράδες μου, δεν αντεχωωωωωω, χυνωωωωωωωωωωωω….”…..

εγώ είχα τρελαθεί…..τραβαγα την ταινία και χωρίς να το καταλάβω είχα βγάλει εξω τον πούτσο μου και τον έπαιζα…..έκανα ζουμ στο ορθάνοιχτο μουνί της, στα πρησμένα της μουνόχειλα και καυλωνα…..όταν έφτασε στην αποκορύφωση και έχυσε, σταματησα τη λήψη, αφησα την κάμερα στον καναπέ και σηκώθηκα όρθιος….έφερα τον πούτσο μου στο αχόρταγο στόμα της Νατάσσας και χωρίς να πει τίποτα το μωρό μου τον πήρε στο στόμα της…έγλυφε και τσιμπούκωνε για ώρα….δεν αντεξα για πολύ και την ψωλοέχυσα φωνάζοντας “πάρτα όλα μωρό μου, ρούφα τα, χυνωωωωωωωωωωω….”….εμεινα εκει στο στόμα της, μεχρι που τα κατάπιε όλα και στραγγιξε εντελώς τον πούτσο μου….

μετά σηκωθηκαμε και πήγαμε για 2ο γυρω στο ντουζ….η πρώτη φάση του σχεδιου μας, το γύρισμα της ταινίας μας είχε ολοκληρωθεί….

την άλλη μέρα τηλέφωνησα στους κολλητούς μου, τον Γιάννη και τον Κώστα και είπαμε να πιουμε ένα ποτό στο σπίτι του Γιάννη, καθώς η γυναικα του έλλειπε εκείνες τις μέρες….κανονίσαμε και το βραδυ, κατά τις 9.30 βρεθήκαμε εκεί….

Αρχίσαμε να πίνουμε τα ουισκακια μας και μετά από λίγο βρεθήκαμε να συζητάμε για γκόμενες και γαμήσια….για εξωσυζυγικές περιπέτειες με καυτές γυναικες…χωρίς να τους έχω μιλήσει για τη Νατάσσα, του είπα πως κατέβασα μια τσόντα από ιστοσελίδα του διαδικτύου, μιας γυναικας εντυπωσιακής που γδυνόταν και γαμιόταν μπροστά στην κάμερα…

χωρίς να χάσουμε ευκαιρία βάλαμε την ταινία να παίζει στην τηλεόραση και γεμίσαμε με ουισκυ τα ποτήρια μας….σε 1-2 λεπτά, ο ερωτισμός και η καύλα ήταν διάχυτα στο σαλόνι…η ατμόσφαιρα βαριά από την καυλα μας και το οινόπνευμα ενίσχυε την επίδραση της εικόνας και δημιουργούσε ένταση στις εικόνες που βλέπαμε….

εκεί στον καναπέ ο Κώστας με τον Γιάννη και εγω στην πολυθρόνα….τι μουναρα λέγαμε, πωπω τι γυναικα, τι κορμί….”δεν φοράει εσωρουχα, σταζει η μουναρα της” παρατήρησε ο Γιάννης….”κοίτα την κωλάρα της, τι γαμησι θελει, τι κουνημα” συμπλήρωσε ο Κώστας….εγω δεν μιλούσα, αλλα ειχα αρχίσει να καυλώνω απιστευτα βλέποντας τους κολλήτους μου να καυλώνουν με την γκομενάρα μου….τριβαμε και οι 3 μας τους πουτσους μας πάνω απο τα παντελόνια και ειχαμε αρχίσει να βογγάμε ελαφρα…

ο Κώστας σηκώθηκε ξαφνικά όρθιος, στηθηκε μπροστα στην τηλεόραση και έβγαλε εξω την ψωλή του…ο Γιάννης γρήγορα έκανε το ιδιο και άρχισε να τραβαει μαλακία στον τεράστι πουτσο του βλέποντας το βίντεο της Νατασσας…εγώ, σχεδόν ουρλιάζοντας στάθηκα στη σειρά, 3ος, και αρχισα να τραβαω μαλακία για χάρη της….

“μουναρα μου, τι γαμήσι θέλεις, τι ξέσκισμα, έλα να παίξεις με τον πούτσο μου” φωναζε ο Γιάννης….”δεν υπάρχουν τετοιες γκομενες” έλεγε ο Κώστας και συμπλήρωνε “έλα πουτανα μου, έλα να πάρεις τον πούτσο μου στο στόμα σου, έλα να τον ετοιμάσεις για να σου γαμήσω την κωλαρα σου, να σε κωλοξεσκισω πουτάνα μου”…”γλείψτους πουτανα μου” φωναζα με τη σειρά μου, “γλείψτους και έλα να σε γαμησουμε οι 3 μας, πίπα, μουνί και κώλο, τι πουτανα είσαι…”….

σε λίγα λεπτά βογγούσαμε και οι 3 μας, τραβώντας μαλακία για τη Νατάσσα, την πουτάνα μου….εικόνες ερχοταν στο μυαλό μας και τρέμαμε, λιώναμε…με το μυαλό μας την ξεσκιζαμε, διπλά και τριδιπλα γαμήσια…πίπα, κώλο, μουνί, όλες οι τρύπες της στάζανε….και εγω καυλωνα ακομα περισσοτερο που τραβαγαμε μαλακία τρεις 45αρηδες για τη γκομεναρα μου την καυλιαρα….δεν αντέξαμε για πολύ, ειχαμε φτασει στο τέλος…και εκει, μπροστά στην τηλεόραση, αρχίσαμε να ψωλοχυνουμε τη Νατάσσα, χωρίς φραγμούς, ξεδιάντροπα, παθιασμένα, λάγνα….τα χύσια μας, καυτά και ορμητικά ξεχυθηκαν για την Νατάσσα, μας είχε φτιάξει το ψωλοχυμα μας για εκεινη, μας στραγγισε τα αρχιδια μας…..δεν αφησε τιποτα να πέσει έξω, με το μυαλό μας, τα καταπιε και τα ρουφηξε ολα….

φευγοντας, ακομα θυμαμαι τον Κώστα να λεει “δεν υπάρχουν τετοιες γυναικες παιδιά, δεν υπάρχουν τοσο καυλιαρες γκόμενες”…χαμογελούσα….”κι ομως Κώστα υπάρχουν και μάλιστα η μουνάρα αυτή ειναι η γκομενά μου, η Νατάσσα” σκεφτόμουν….

έφυγα, ανυπομονώντας να περιγράψω στη Νατασσα την τριπλή μαλακία, την πρωτη μας παρτούζα….

 

 

error: