Τρίο με φιλικό ζευγάρι

Το περασμένο καλοκαίρι ενώ η οικογένεια μου παραθέριζε στο νησί, ειδοποιήθηκα από ένα ζευγάρι καλών μου φίλων να πάω από το σπίτι τους για φαγητό.

Είμαστε όλοι στην ίδια περίπου ηλικία, και κάνουμε και πολύ παρέα. Όσον αφορά δε τη γυναίκα του φίλου μου Γιάννη τη Μαρία έχει ένα πολύ σέξι σώμα, αλλά αυτό που με διέγειρε περισσότερο ήταν ο καταπληκτικός κώλος της.

Φορούσε πάντα στρινγκ και όταν έσκυβε τα μάτια μου κινδύνευαν να πεταχτούν προσπαθώντας να το διακρίνω. Έτσι λοιπόν εκείνο το μεσημέρι κάτσαμε και οι τρεις για φαγητό ενώ το κρασί έρρεε άφθονο και η ερωτική διάθεση ανέβαινε. Κάποια στιγμή η συζήτηση ήλθε γύρω από την αγορά μιας μίνι φούστας της Μαρίας την οποία ντρεπόταν να φορέσει και να κυκλοφορήσει έξω. Εγώ φτιαγμένος από το κρασί και την παρουσία της Μαρίας της ζήτησα να πάει να τη βάλει για να τη δούμε με τον Γιάννη. Έτσι λοιπόν εμφανίστηκε σε λίγο η Μαρία με την πραγματικά μίνι σέξι τζιν φούστα και γόβες. Ήταν υπέροχη.

Ο Γιάννης αρπάζοντας την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή της ζήτησε να παίρνει πόζες και άρχισε να φωτογραφίζει. Η Μαρία πότε έσκυβε και πότε σήκωνε τη φούστα αφήνοντας να φανεί το άσπρο στρίνγκ και τα ζουμερά κωλομέρια της.

Σε μια στιγμή βγάζει τα βυζιά της που είναι μικρά και στητά και τα έχωσε στο στόμα του Γιάννη που άρχισε να ρουφάει τις μεγάλες ρώγες της άπληστα. Μόλις που πρόλαβε να μου δώσει τη φωτογραφική και εγώ τώρα έβγαζα φωτογραφίες ενώ ο πούτσος μου παλλόταν από την κάβλα. Τότε ο Γιάννης της έβγαλε το στρινγκ και αρπάζοντας μια μπουκάλα κρασί το έχυσε πάνω στο υγρό μουνί της και άρχισε να το πίνει από εκεί.

Μην αντέχοντας άλλο και εγώ άφησα τη φωτογραφική και παίρνοντας άλλο μπουκάλι έριξα το κρασί στο κώλο της και άρχισα να το πίνω από την κωλοτρυπίδα της. Η Μαρία βογγούσε από κάβλα και σκύβοντας έβγαλε τον πούτσο του Γιάννη έξω από το παντελόνι και άρχισε να τον ρουφάει με μανία. Εγώ από πίσω της καθώς ήταν σκυμμένη και τσιμπούκωνε το Γιάννη έμπαζα και έβγαζα την γλώσσα μου στην κωλοτρυπίδα της ενώ τα δάχτυλα μου βυθίζονταν στο μουσκεμένο μουνί της. Ο πούτσος μου καυλωμένος φούσκωνε το παντελόνι και βγάζοντας το έμεινα με το μποξεράκι.

Τότε η Μαρία βγάζοντας από το στόμα της τον υγρό από τα σάλια της πούτσο του Γιάννη γύρισε σε μένα και κατεβάζοντας μου το εσώρουχο πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να βυζαίνει το πουτσοκέφαλο χαρίζοντας μου την κάβλα της ζωής μου. Τα δάχτυλα της χάιδευαν την κωλοτρυπίδα μου και η γλώσσα της έγλυφε πότε τα αρχιδια μου και πότε τον πούτσο μου. Καθώς ήταν σκυμμένη ο Γιάννης από πίσω την γαμούσε μανιασμένα. Κάποια στιγμή η Μαρία κάθισε στον καναπέ και ζήτησε από τον Γιάννη να της ανοίξει τα μουνόχειλα με το χέρι ενώ εγώ θα την γλύφω. Έτσι και έγινε.

Άρχισε να βογγάει από κάβλα και έχυσε στο στόμα μου ενώ εγώ ρουφούσα κάθε σταγόνα από τα υγρά της. Είχε έρθει όμως και η δική μας η σειρά να τελειώσουμε. Βάζοντας μας μπροστά της όρθιους, έγλυφε τον πουτσο μια του ενός και μια του άλλου λέγοντας μας να την χύσουμε για να δροσιστεί. Πράγματι και έτσι έγινε, τα χύσια μας έπεσαν στο πρόσωπό της και στα βυζιά της κάνοντάς την να φαίνεται σαν να είχε βγει από το μπάνιο βρεγμένη.

Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το καταπληκτικό τρίο και η φαντασίωση μου να με τσιμπουκώνει η Μαρία συνέβησαν αληθινά.

source : prostyxa.com

error: