Τρίο με τον γυμναστή μας

Γεια σας φίλοι μου. Αποφάσισα και εγώ να γράψω τις περιπέτειες που είχαμε εγώ και η γυναίκα μου με τον φίλο μας που είναι και ο γυμναστής μας. Εγώ 40 η γυναίκα μου 36, είχαμε κάνει κάποιες ανταλλαγές και παρτούζες με άλλα παντρεμένα ζευγάρια, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο που να θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί τους. Έτσι πέρναγε ο καιρός με μένα να ψάχνω για κάτι καλό, είτε ζευγάρι είτε άντρας μόνος του μέχρι που στο γυμναστήριο που πηγαίναμε, ήρθε ένας γυμναστής 35άρης, εργένης και πολύ εμφανίσιμος. Γνωριστήκαμε και αρχίσαμε να βγαίνουμε και έξω οι τρεις μας.

Έδειχνε να ευχαριστιέται την παρέα μας και να θέλει να βγαίνουμε μαζί. Που να ‘ξερε βέβαια ότι είχε πέσει στο κατάλληλο ζευγάρι. Μετά από κάμποσο διάστημα που μιλάγαμε πλέον ανοιχτά για έρωτα, και όπου πάντα μου έλεγε και ξανάλεγε ότι έχω ωραία γυναίκα και μακάρι να βρει κι αυτός κάτι ανάλογο, πήρα απόφαση και του μίλησα ανοιχτά…

Του είπα ότι τον πάει η γυναίκα μου (αυτό το ‘ξερα γιατί όταν πηδιόμασταν πέταγα το όνομα του Κώστα και πως την κοιτάει και τι θα γινόταν αν ήταν κι αυτός στο κρεβάτι με αποτέλεσμα αμέτρητα χύσια) και με κάποιο δισταγμό του πετάω ότι αν θέλει να την γαμήσουμε μαζί.

Δέχτηκε αμέσως και μάλιστα μου είπε να το κάνουμε γρήγορα γιατί ήθελε πολύ να γαμήσει την γυναίκα μου και δεν πίστευε στην τύχη του. Ξέχασα να σας πω ότι η γυναίκα μου παρά τις γέννες, έχει καταπληκτικό κορμί με απίθανα βυζιά, ωραίο κώλο και ξυρισμένο βελούδινο μουνάκι, ενώ εγώ έχω γυμνασμένο κορμί, ύψος 1.94, βάρος 90 κιλά και εργαλείο 20cm.

Γύρισα σπίτι κατά τις 11.30 το βράδυ (τα παιδιά είχανε πέσει για ύπνο). Πέσαμε στο κρεβάτι και άρχισα να χαϊδεύω τη γυναίκα μου. Καθώς δεν χρειάζεται και πολύ για να ανάψει, μετά από λίγο είχε αρχίσει να μου τρομπάρει την πούτσα μου με το στόμα της ενώ με ένα δάχτυλο γαμούσε την κωλοτρυπίδα μου.

Τότε της πετάω ότι ο Κώστας μου εκμυστηρεύθηκε ότι θέλει πολύ να την γαμήσει και εγώ του δίνω την άδεια. Με κοίταξε γεμάτη καύλα και μου είπε ότι γουστάρει πολύ και ότι ήταν καιρός να το δοκιμάσουμε οι τρείς μας, αφού δέναμε σαν χημεία.

Εκείνη τη νύχτα κάναμε καταπληκτικό έρωτα. Με έναν μαύρο δονητή την διπλογάμησα μουνί και κώλο. Για δύο ώρες ο Κώστας ήταν μαζί στο κρεβάτι μας στις φαντασιώσεις μας και τη γαμούσαμε ο ένας μετά τον άλλο και στο τέλος μαζί.

Ήρθε το Σάββατο το βράδυ. Τα παιδιά πήγαν στη γιαγιά τους γιατί εμείς θα βγαίναμε έξω και μετά ότι έβγαινε με τον Κώστα. Η γυναίκα μου ετοιμαζόταν όλο το απόγευμα, με μπάνια κλπ. Ήρθε ο Κώστας, καθίσαμε, ήπιαμε τα ποτάκια μας, έβαλα αργή και καυλιάρικη μουσική και η κουβέντα κάποια στιγμή γύρισε στο σεξ. Που όρεξη για έξοδο…

Η κοντή φούστα της γυναίκας μου πήγε “άθελά” της ακόμα ψηλότερα, ενώ ο φίλος μου είχε καρφωθεί στα μπούτια και στο ντεκολτέ της. Κάποια στιγμή πάω στο μπάνιο και γυρίζοντας τους βλέπω να χορεύουν μπλουζ και τα χέρια του να έχουν ανεβάσει τη φούστα της και να χουφτώνουν το κώλο της.

Άραξα και χάζευα το θέαμα. Με είδε ο Κώστας και του έκανα νόημα ότι όλα είναι εντάξει. Έτσι προχώρησε και μαλακά την πίεσε από τις πλάτες ώστε να κατεβεί στο ύψος του πούτσου του. Ήθελε πίπα. Η πουτανίτσα μου ανοίγει το φερμουάρ του και βγάζει έξω την καυλωμένη ψωλή του, που ήταν λίγο μικρότερη από τη δικιά μου και αλλά πιο χοντρή.

Παίρνει την πούτσα στο στόμα της και αρχίζει ένα καταπληκτικό τσιμπούκι. Δεν κάθισα άλλο να χαζεύω… Πάω από πίσω της, της βγάζω το στρινγκ και αρχίζω να της γλύφω το μουνάκι της που ήταν ήδη γεμάτο υγρά. Ο Κώστας γδύνεται και εμφανίζεται ένα καταπληκτικό γυμνασμένο κορμί. Έρχεται μαζί μου από πίσω και ανοίγουμε μαζί το μουνί και τον κώλο της με τα δάχτυλά μας.

Η γυναίκα μου τουρλώνεται ακόμα περισσότερο και ζητάει μια πούτσα μέσα της. Άλλο που δεν ήθελε ο Κώστας! Μπαίνει στην μουνάρα της και αρχίζει το γαμήσι. Η δικιά μου τρελάθηκε και άρχισε τα βογγητά. Την φιλάω στο στόμα και μου λέει ότι είναι τέλεια και ότι θέλει να την γαμήσουμε και οι δύο από το μουνί.

Μπαίνω από κάτω, τον χώνω στο μουνί και λέω στον Κώστα να μπει σιγά – σιγά κι αυτός από εκεί. Πράγματι, με δυσκολία οι δύο χοντροί πούτσοι μπήκαν στο μουνί της και εκεί αρχίζει το ντελίριο της πουτάνας μου. Αλλά ήταν και πολύ καυλωτικό και για μας αφού οι δύο πούτσοι τρίβονταν μεταξύ μας. Τέτοια καύλα είχα καιρό να ζήσω.

Ο Κώστας δεν βάσταξε, τραβήχτηκε, έβγαλε το προφυλακτικό του και έχυσε στην πλάτη της. Εμείς συνεχίσαμε (αργώ να χύσω) και ο Κώστας έπαιζε στις τρύπες της με τα δάχτυλα και τη γλώσσα του.

Μετά από λίγο, αφού ξανακαύλωσε μέσα στο στόμα της γυναίκας μου, έρχεται πίσω στον κώλο της και άρχισε να χαϊδεύει το πουτσοκέφαλό του στην κωλοτρυπίδα της. Η δικιά μου εννοείται ότι δεν αρνήθηκε, αφού της αρέσει να την παίρνουν από παντού και στον έρωτα παραδίνεται ολοκληρωτικά, γίνεται στην κυριολεξία έρμαιο στους άνδρες που την γαμούν.

Την ξέσκισε με δύναμη ενώ εγώ κράταγα κόντρα. Την είχαμε κάνει κανονική πουτάνα και της το λέγαμε κι αυτή έλεγε: «Κάντε μου κι άλλα!». Του μιλάω μετά στο αυτί να σταματήσει λίγο το ρυθμό του γιατί θα χύσει πάλι. Έτσι, έκανε πέρα, και πήρα κι εγώ σειρά μέσα στον ανοιγμένο κώλο της.

Το παιχνίδι με τον κώλο της συνεχίστηκε έτσι μέχρι που δεν βαστάξαμε πλέον και την χύσαμε παντού…

Αυτή η βραδιά ήταν η πρώτη από αυτές που θα ακολουθούσαν και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Πολλές φορές στο τάβλι που παίζουμε έχουμε στοίχημα ο νικητής να την γαμήσει πρώτος από όποια τρύπα θέλει και η γυναίκα μου περιμένει πάντα το τέλος, γιατί ξέρει ότι θα την γαμήσουμε.

Βέβαια θα γίνουμε και κουμπάροι του ενώ τώρα έχει βρει μία που τον τρομπάρει καλά, φαίνεται ανοιχτό μυαλό και την ψαρεύει για να δει αν της αρέσουν οι παρτούζες για να παίξει μαζί μας. Θα είναι το δώρο του για μένα αφού έχει αποφασίσει κι αυτός να μοιράζεται την γυναίκα του με τους φίλους του.

error: