Το πρώτο μας τρίο μετά από στριπ κλαμπ

Με την Άννα όπως σας έχω πει είχαμε πολύ πλούσια ερωτική ζωή. Το πρώτο μας τρίο έγινε πριν τέσσερα χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Με την Άννα είμαστε ένα απελευθερωμένο ζευγάρι. Πηγαίναμε παντού χωρίς κωλύματα. Έτσι και βρεθήκαμε μια βραδιά μετά από ξενύχτι σε γνωστό στριπ κλαμπ της πόλης.

Ήταν πολύ ωραία και προπαντός η Άννα ήταν πολύ άνετη με την κατάσταση και απολάμβανε μαζί μου το θέαμα. Τα κορίτσια ήταν το ένα πιο καλό από το άλλο. Είχε περάσει κανένα 45λεπτο και εμείς χαζεύαμε και μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων και τη ρωτούσα αν θα ήθελε να της κάνω δώρο ένα πριβέ χώρο με μια κοπέλα.

Η Άννα γέλασε και είπε:

–    «Όχι, τι λες;»

Αλλά δεν το έλεγε πειστικά μέχρι που εμφανίστηκε στην πίστα η Νάταλι. Μια ρουμάνα με τέλειο σώμα, κατά τα λεγόμενα της Άννας. Γυμνασμένο και πολύ αισθησιακό. Ήταν η στιγμή που η Άννα σταμάτησε να μου μιλάει και κοιτούσε τη Νάταλι χωρίς να χάσει εκατοστό από τις κινήσεις της.

Μόλις τελείωσε το σόου. γύρισε στο αυτί μου και αφού μου το έγλειψε μου είπε:

–    «Με αυτήν θα μπορούσα να κάνω κάτι. Υποθετικά βέβαια…»

Μόλις το άκουσα εγώ, αμέσως άναψα. Μετά από πέντε λεπτά φώναξα τον μετρ και του ζήτησα να φωνάξει τη Νάταλι στο τραπέζι μας. Αυτή ήρθε και αφού συστήθηκε, έκατσε δίπλα στην Άννα. Ζήτησε να κεράσουμε ποτό και αμέσως η Άννα μου ζήτησε να το κάνω. Μιλούσαμε, αλλά αρκετά πιο πολύ η Άννα με τη Νάταλι, έχοντας με ξεχάσει για λίγο. Κάτι που δε με ενοχλούσε φυσικά αφού το μυαλό μου εμένα ταξίδευε.

Μετά από δυο ποτά δικά μας και τρία της Νάταλι, της ζήτησα να κάνει πριβέ στην Άννα. Με έκπληξη χαράς η Άννα δέχτηκε και μας οδήγησε στον πάνω όροφο που έκαναν τα πριβέ. Καθίσαμε σε έναν καναπέ και αμέσως η Νάταλι άρχισε να χορεύει αποκλειστικά και μόνο για την Άννα, η οποία κάθε φορά που πήγαινα να την ακουμπήσω μου πετούσε το χέρι. Ήθελε μόνο τη Νάταλι.

Από τις αντιδράσεις της κατάλαβα ότι τελείωσε. Και μάλιστα όχι μόνο μια φορά στα 7-8 λεπτά που της χόρευε και τη χάιδευε και το τοποθετούσε το κορμί της επάνω της. Κατεβήκαμε κάτω και συνεχίσαμε το ποτό μας. Και όπως μιλούσαν μεταξύ τους, ρώτησα αν ήθελε να πάμε για ποτό κάποια άλλη φορά και δέχτηκε ευχαρίστως. Αλλάξανε τηλέφωνα με την Άννα και φύγαμε.

Στο δρόμο δε μιλούσε καθόλου μέχρι που φτάσαμε στο δωμάτιο και ρίχτηκε στην αγκαλιά μου. Ήταν ακόμα αναμμένη από την όλη φάση. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και άρχισε να με γλείφει παντού. Εγώ τη ρώτησα τότε αν της άρεσε η βραδιά. Αυτή απάντησε μονολεκτικά: «Πολύ!» και συνέχισε να με γλείφει και να τρίβεται πάνω μου όπως έκανε η Νάταλι σ’ αυτήν.

Σε κάποια φάση άρχισε να με γλείφει στα αρχίδια και κατέβηκε πιο κάτω και μου έγλειψε την κωλοτρυπίδα. Τρελάθηκα! Τότε μονολόγησε το όνομα Νάταλι. Αυτό ήταν! Κατάλαβα ότι ήταν αλλού. Τότε της λέω:

–    «Θες μωρό μου να γίνω η Νάταλι σου σήμερα;»

–    «Ναι!», μου είπε.

Και άρχισε να τρίβεται επάνω μου λες και ήμουνα γυναίκα. Έβαλε το μουνάκι της στην κωλοτρυπίδα μου, την οποία είχε επιμελώς σαλιώσει, και έκανε λες κάναμε πλακομούνι. Δεν κράτησε πολύ, αφού μου ζήτησε να τη γαμήσω και το έκανα αμέσως. Μετά από λίγο δεν άντεχα άλλο και την έχυσα στο στόμα όπου και της αρέσει πολύ να τα πίνει.

Μετά από κανένα μήνα, μετά πω μια έξοδο, πήγαμε πάλι στο στριπ κλαμπ. Όταν μας είδε η Νάταλι ήρθε και έκατσε δίπλα μας και είπε:

–    «Νόμιζα δεν θα ξαναέρθετε».

–    «Γιατί να μην ξανάρθουμε;», απάντησα εγώ.  

–    «Συνήθως τα ζευγάρια δεν ξανάρχονται…»

–    «Εμείς δεν είμαστε σαν τα άλλα ζευγάρια», της απαντήσαμε.

Είπαμε να πάμε για ένα ποτό στο Καράβι στη Θεσσαλονίκη μετά (όσοι ξενυχτούν πολύ στη Θεσσαλονίκη το ξέρουν) και της είπαμε να έρθει αν θέλει.

–    «Βεβαίως!», απάντησε.

Μόλις κλείσανε, κατά τις πέντε, ανεβήκαμε στο αμάξι και πήγαμε εκεί. Ήπιαμε δυο – τρία ποτά και σφηνάκια και μετά φύγαμε. Πήγαμε στο δωμάτιο και της ζητήσαμε να έρθει και δέχτηκε. Εγώ μόνο στη σκέψη ότι θα έκανα τρίο με πανέμορφες γυναίκες, είχα τρελαθεί.

Μόλις μπήκαμε μέσα η ατμόσφαιρα ήταν λίγο κρύα. Δε μιλούσε κανείς… Αμηχανία επικρατούσε, από μέρους μας, αφού η Νάταλι είχε ξαναβρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις. Ξάπλωσα εγώ στο κρεβάτι και η Άννα έκατσε δίπλα μου και η Νάταλι στην άλλη άκρη.

Άρχισα να χαϊδεύω την Άννα η οποία προσπαθούσε να το αποφύγει. Την είχε πιάσει η αμηχανία της. Είπα τότε στη Νάταλι:

–    «Γιατί δεν έρχεσαι πιο κοντά στην Άννα;»

Χωρίς να χάσει ευκαιρία η Νάταλι το έκανε λέγοντας πόσο όμορφη είναι η Άννα και ότι έχει καταπληκτικό στήθος, σε σχέση με το δικό της που ήταν στητό με μεγάλες ρώγες αλλά μικρό. (η Άννα έχει 5 νούμερο στήθος και με τέλεια αναλογία, είναι αδύνατη και έχει τουρλωτό κώλο που σε κάνει να αφηνιάζεις).

Ξαφνικά σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο και έμεινα μόνος με τη Νάταλι. Είχα βγάλει τα ρούχα μου και είχα μείνει με το μποξεράκι. Η Νάταλι καθόταν στο κρεβάτι. Της είπα τότε:

–    «Πήγαινε μέσα να δεις τι κάνει η Άννα…»

Πήγε, έκατσε λίγο και γύρισε. Μου είπε:

–    «Κολλάει η Άννα…»

–    «Γιατί;», της λέω.

–    «Φοβάται μην την παρεξηγήσεις…», λέει. «Είναι φυσικό! Φοβάται μην την δεις αλλιώς μετά…»

–    «Δεν έχω πρόβλημα. Το συζητήσαμε και έχουμε πάρει την απόφαση μας…», της λέω.

Τότε βγάζω έξω τον πούτσο μου και της το δίνω να το γλείψει για λίγο, αφού δεν ήθελα να με δει η Άννα να το κάνω χωρίς αυτή. Αλλά η καύλα μου ήταν μεγάλη… Τραβήχτηκα και αφού της ζήτησα να μείνει μόνο με το στρινγκ και τις μπότες, της ζήτησα να πάει μέσα να φέρει την Άννα. Όπως και έκανε μετά από δέκα λεπτά.

Ήρθαν μαζί και ήταν και οι δύο γυμνές και ξάπλωσαν στο κρεβάτι. Τότε η Άννα μου είπε:

–    «Μην έρθεις… θέλω μόνη μου».

Εγώ δέχτηκα αφού και μόνο η εικόνα μου ήταν αρκετή για να χύσω. Πλύθηκα και ξαναπήγα στο κρεβάτι όπου είδα την Νάταλι ξαπλωμένη ανάσκελα και την Άννα από πάνω της σε θέση 69 να γλείφονται σαν τρελές. Τότε πήγα πίσω από την Άννα και της χάιδεψα τον κώλο και τις κοιτούσα να γλείφονται.

Καύλωσα αμέσως και τον έχωσα πίσω από την Άννα στο υγρό από καύλα μουνάκι της. Η Νάταλι συνέχισε να τη γλείφει καθώς ήμουν μέσα στην Άννα. Τον έβγαζα που και που… με έγλειφε η Νάταλι και τον ξανάβαζα. Μετά από κανένα μισάωρο με γύρισε η Άννα και τράβηξε την Νάταλι να με γλείψουν. Ήταν η πρώτη φορά που με έγλειφαν δυο γυναίκες μαζί…

Δεν άντεξα άλλο. Έχυσα μέσα στο στόμα της Άννας η οποία ήθελε να μοιραστεί τα χύσια μου με τη Νάταλι, η οποία στην αρχή τραβήχτηκε, αλλά μετά άρχισε να φιλάει την Άννα που είχε ακόμα τα χύσια μου.

Κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Η Άννα με αγκάλιαζε τόσο σφιχτά. Και η Νάταλι δίπλα της ακριβώς. Το πρωί σηκωθήκαμε, κάναμε πρωινό και η Νάταλι έφυγε. Με τη Νάταλι ξαναβρεθήκαμε μια φορά που είχε ρεπό και πήγαμε στα μπουζούκια.

Βρεθήκαμε άλλη μία φορά που κάναμε πάλι τρίο, αλλά αυτή τη φορά με την παρόρμηση της Άννας, η οποία με είχε δέσει με χειροπέδες στο κρεβάτι και με ξανάγλειψαν μαζί και κάνοντας πάλι 69, και μετά ανέβηκε πάνω μου και η Νάταλι δίπλα να χώνει τους δονητές της Άννας μέσα της και να μας κοιτάει.

Η δεύτερη ήταν η καλύτερη φάση, αλλά την λέω εν τάχει για να μη γίνω βαρετός. Με τη Νάταλι δεν ξαναβρεθήκαμε αλλά μιλάει με την Άννα στο τηλέφωνο τακτικά.

error: