Το Πρωτοχρονιάτικο δώρο στην σύζυγο μου

Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που έζησε την φετινή Πρωτοχρονιά.

Από νωρίς της είπα να πάει κομμωτήριo,και τα παιδιά ήταν από νωρίς στην μητέρα της και με το που γύρισα σπίτι της λέω από τώρα παραμονή και μέχρι αύριο πρωτοχρονιά θα περάσεις υπέροχα, ένα σου λέω μόνο ότι θα κάνεις την καλύτερη Πρωτοχρονιά που έκανες μέχρι τώρα.. και με ρώτησε σαστισμένη τι σκαρώνεις πάλι;.. δεν μίλησα, απλά περίμενα να περάσει η ώρα και να αρχίσω τις ετοιμασίες. Γύρω στις 10 μπήκα για μπάνιο και όταν βγήκα μου λέει η ΕΦΗ(έτσι λένε την γυναίκα μου) βλέπω ετοιμάστηκες και έχεις κάβλες.. ήταν σηκωμένη η πουτσα μου και της είπα να αρχίζεις να ετοιμάζεσαι και εσύ για την υπέροχη βραδιά που θα περάσεις. Αμέσως της έδωσα το δώρο που της πήρα και της είπα ότι είναι για την αποψινή βραδιά και να μου υποσχεθεί ότι θα το ανοίξει και θα το βάλει, μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα, ναι μου είπε το υπόσχομαι και μου έδωσε ένα φιλί.

Άναψα το τζάκι και η ώρα περνούσε και εγώ έστελνα μηνύματα από το κινητό μου εκεί που έπρεπε, ώστε να είναι όλα έτοιμα και όπως τα είχα σχεδιάσει, γιατί θα γινόταν αυτό πρώτη φορά και είχε ρίσκο. Η ώρα περνούσε πλησίαζε 11.00 και τότε η Έφη πήγε να ανοίξει και να φορέσει το δώρο μου, άφησε ένα επιφώνημα θαυμασμού και το φόρεσε και ήρθε στο σαλόνι που καθόμουν και μου είπε: μμμ ωραίο που είναι σε ευχαριστώ και με φίλησε στο στόμα. Με το σουπερ σέξι διάφανο baby doll ήταν υπέροχη. Της είπα κάνε μια στροφή να σε δω και έκανε. Ήταν υπέροχη!!!

Σκέφτηκα ότι δεν είχα άδικο για ότι ετοίμαζα συνέχεια αμέσως έφερε ένα ποτήρι κρασί. μεζεδάκια και κάθισε δίπλα μου και της είπα: χρονιάρα μέρα μόνοι μας να είμαστε τι κρίμα!! και είπε δεν κανόνισες κάτι τι να σου κάνω και αμέσως είπα να ερχόταν η φίλη σου η Λίλα η ο Τάκης ε; κάλεσε τώρα αν είναι και ποιον θέλεις να φωνάξω; Αφού ξέρεις ότι δεν έχω πρόβλημα και της είπα να καλέσω τον Τάκη τι λες; Θα περάσουμε καλά οι 3 μας; τι εννοείς είπε και της είπα θα τον καλέσω και σηκώθηκε και την ρώτησα που πάει και μου είπε να αλλάξω δεν θα με δει έτσι γυμνή άσε τότε της λέω δεν τον καλώ, την Λίλα; ούτε αυτή μα φίλες είστε απάντησα, μα σε έχει δει γυμνή και την έχεις δει και εσύ όχι όχι. Καλά της είπα μόνοι μας και την φώναξα να καθίσει δίπλα μου στον καναπέ.

Η ώρα περνούσε και έπρεπε να ξεκινήσω το σχέδιο μου, την αγκάλιασα και της είπα: με στενοχώρησες που δεν θέλεις να φωνάξω τον Τάκη και την χάιδευα παντού, Να τον φωνάξεις απάντησε αλλά να μην με δει έτσι μα σε έχει δει στις διακοπές με μαγιό η και με ρούχα με στρινγακι και χωρίς να φοράς σουτιέν από μέσα, θυμάσαι;; Ναι θυμάμαι, αλλά άλλο το καλοκαίρι και άλλο τώρα έτσι γυμνή με το babydool που δεν κρύβει τίποτα. Πάντως εντύπωση μου κάνει που δεν με σέβεσαι και με πασάρεις, εσύ σέβεσαι τον εαυτόν σου; μήπως πριν με γνωρίσεις ήσουν παρθένα; πηδημένη σε πήρα όπως όλες τότε;; άσε και άρχισε να με φιλαει με πάθος.

Άρχισα να την καβλώνω με τα δάχτυλα μου-παιχνίδι ωραίο που την κάνει να χύνει πολλές φορές ασταμάτητα για ώρες και να την φέρνει σε οργασμό σε ελάχιστα λεπτά-είχα χώσει στο υγρό της μουνί 4 δάχτυλα 15 λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου και αμέσως είπε μην σταματάς συνέχιζε και άνοιξε περισσότερο τα πόδια της. Έγλυφα τις σκληρές της ρώγες από τα μικρά αλλά ολοστητα βυζιά της (ξέχασα να σας πω ότι είναι 40 ετών αδύνατη με ωραίο σώμα με τέλειο στήθος με ρώγα πάντα όρθια και μοιάζει για 25 ετών) και συνέχισα να την καβλώνω τόσο όσο ήθελα να την κάνω να παραληρήσει και να μην μπορεί να αντισταθεί σε τίποτα, αυτό το γνώριζα καλά και ήταν το ατού μου.

Αμέσως χτύπησε η πόρτα, με ρώτησε με φωνή που έβγαινε ισα ισα, ποιος είναι και της απάντησα: το πρωτοχρονιάτικο δώρο σου. Είδε τον φίλο μας τον Tακη και προσπάθησε να βρει κάτι να ρίξει πάνω της, η και να σηκωθεί μα δεν τα κατάφερε είχα κάνει καλή δουλεία. Χωρίς να χάνω λεπτό, γδύθηκα και άρχισα με περισσότερη μίνια να την καυλώνω, ώσπου 5 λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου, κλείνω το μάτι στον Άκη και του λέω γδύσου να έρθεις και εσύ μαζί μας και γυρίζω στην γυναίκα μου και της λέω τι λες να έρθει; Και πριν απαντήσει εκείνη, λίγα εκατοστά από το πρόσωπο της ορθώθηκε η πουτσα του Ακη περίπου 20 εκατοστά (8 πόντους πιο μεγάλη από την δική μου). Της είπα τι την κοιτάς απόψε είναι δική σου, κάνε ότι δεν έχεις κάνει πότε μέχρι τώρα η αλήθεια είναι οτι δεν της άρεσε ούτε η πίπα ούτε από κωλο, και όμως με τον Άκη τα έκανε).

Άρπαξε την πούτσα του κα άρχισε να την χαϊδεύει μέχρι που είπα μπαίνει ο νέος χρόνος πήδα τη, γαμησέ την να πάει καλά η χρόνια και άρχισε σιγά-σιγά να μπαίνει μέσα της. Άρχισε να πονάει από το μέγεθος αλλά κάθισε καλύτερα στον καναπέ και είπε αν και ποναω μπες μέσα μου.

Άνοιξα την πόρτα του μπαλκονιού, άναψα όλα τα φώτα κυρίως στο σαλόνι και είπα φώναζε να σε ακούσει ο νέος χρόνος να σε ακούσουν ότι γαμιεσαι με έναν πουτσαρά. Και με το που μπήκε το 2011 φώναζα: Καλή χρονιά με γαμισια τρελά. Έδωσα ένα φιλί στην γυναίκα μου που γαμιόταν λέγοντας καλή χρονιά και καλά γαμίσια, μου ανταπέδωσε το φιλί λέγοντας μου όσο μπορούσε να μιλήσει από την καβλα ευχαριστώ. Ευχήθηκα και στον φίλο μας και συνεχίστηκε το πήδημα. Όταν πια συνήθισε στο μουνί της την πούτσα του φίλου το γαμίσι έπαιρνε και έδινε, ασταμάτητα του έλεγε: αχ ναι κι άλλο, πιο βαθιά ξέσκισε με ψωλαρά μου και αμέσως είπα χύσε μέσα της καντην να σε νιώσει ολοκληρωτικά και της έδωσα ένα ποτήρι με ένα αντισυλληπτικό χάπι που είχα πάρει από φαρμακείο και την έχυνε μετά συνέχεια. Το ηδονή ήταν, την πήρε αγκαλιά και την πήγε στο κρεβάτι μας, την έστησε στα τέσσερα και της έκανε πισωκολλητό. Είπα να την γυρίσει με το πρόσωπο σε εμένα να την βλέπω και έτσι έγινε.

Μόλις την είδα να λάμπει το πρόσωπο της, έπιασα τον πουτσο μου και έχυνα και της έλεγα: κοίτα που χύνω για εσένα που γαμιεσαι και απάντησε ναι κοίτα που με γαμαει με την ψωλαρα του, κοίτα τι δώρο μου έφερες σ αγαπώ , σ αγαπώ και της είπα τότε θα κάνεις ότι σου λέω, ναι ναι. Πήγα κοντά τους έβαλα τον Τάκη να ξαπλώσει και της είπα: από τότε που παντρευτήκαμε πίπα δεν μου έκανες ποτέ, ξέρω ότι στα νιάτα σου εκανες, ορμα τώρα και ρουφατα όλα και πιάνοντας την πούτσα του Τάκη της την έδωσα στο στόμα του. Εκείνη την πήρε με λύσσα και την έγλυφε μέχρι που τα χύσια του Τάκη την μπούκωσαν. Τότε της είπα και τωρα ετοιμάσου να μου δείξεις πόσο με αγαπάς και με ευγνωμονείς γι αυτό που κάνεις τώρα. Τι θέλεις να κανω μου είπε και απάντησα να χάσεις την παρθενιά σου. Μα τι λες μου λέει την έχω χάσει από μικρή και το ξέρεις καλά. Τι λες τι λέω από πίσω είσαι παρθένα., οπότε ο Τάκης πρέπει να σε ξεσκίσει από πίσω να σου πάρει παρθενιά; μα θα πονέσω με τέτοια πουτσα μην σε νοιάζει έχω φέρει λιπαντικό άντε ξεκινήστε. Τάκη, τιμή μου να ξεπαρθενιάσεις την γυναίκα μου. Την έβαλε στα τέσσερα και άρχισε με την γλώσσα του να ανοίγει σιγά σιγά την τρυπούλα, από το μικρό της κωλαράκι και του έδωσα το λιπαντικό για να το βάζει σιγά σιγά ήδη η Έφη είχε ανάψει και άφηνε κραυγές τότε άνοιξα την μπαλκονόπορτα της κρεβατοκάμαρας και όλα τα φώτα γιατί περίμενα την συνέχεια, τότε ο Τάκης που κατάλαβε τι έκανα, την έπιασε από την μέση αγκαλιά χαϊδεύοντας τα βυζάκια της και με μια κίνηση άρχισε να της χώνει την πούτσα του και η Εφη φώναζε: μη βγάλτη πονάω, μην μου σκίζεις τον κώλο ποναω βγάλτη, εγω φώναζα ξέσκισε της Τάκη μην σταματάς γαμα την πουτάνα. Ακουσα την Εφη να λεει: κρατιέμαι αλλά θα στο πω, παλιομαλακα παλιό κερατα θα μου το πληρώσεις αυτό που με πονάει και υψώνοντας την φωνή της έλεγε: γειτονες μου ξεσκιζει τον κωλο ο Τάκης ο κερατας ο δικός μου με βλέπει που γαμιεμαι σαν πουτανα καμαρώστε τον. Εγώ όλο και το ηθελα αυτό εβγήκα γυμνός στο μπαλκόνι να ακούσω αν ακούγεται και την άκουγα και χαιρόμουνα. Μετα άπο δέκα λεπτά πια ειχε ηρεμήσει και φώναζε πιο δυνατά, βαλτον πιο μέσα ξέσκισε με.

Την ώρα που την έχυνε από πίσω είπε μμμ τι ζεστά χύσια μου έριξες. Και μετά ηρεμία, τότε είπα πάμε σε ένα μπαράκι τι λέτε και εκεί να ξεσαλώσουμε; και είπαν ναι τότε άνοιξα την ντουλάπα και έβγαλα ένα κουτί με ένα δώρο για την Έφη ήταν ένα σέξι σχεδόν διάφανο μαύρο φόρεμα , στα ευαίσθητα σημεία με σκισίματα στα πλάγια από πάνω μέχρι κάτω. Τότε ο Τάκης είπε: για πρώτη φορά γαμισα γυναίκα με αξυριστο μουνί, και ειδες δεν στο έγλυψα άντε ξύρισε το; μα δεν το έχω κάνει ποτέ είπε η Εφη μόνο όταν γέννησα τα παιδιά.. κάντο τώρα της είπα και την πήγα να της δώσω τα απαραίτητα, φώναξα τον Τάκη να την βλέπουμε και άρχισε να το ξυρίζει, μόλις τελείωσε της έβαλα και λοσιόν και την πήρε αγκαλιά ο Tάκης και την πήγε στο κρεβάτι για γλυφομούνι, τι θέαμα ήταν αυτό; έβλεπα την Έφη να έχει ανοίξει τα πόδια της και να γεύεται το γλείψιμο, ούτε εγώ την έγλυφα έτσι και έχυσε 2 φορές. Τότε σηκώθηκαν ντύθηκε η Έφη χωράς εσώρουχα,ηταν καυλα.

Εκτός από το ότι φαινόταν ότι δεν φορούσε σουτιέν από το σκίσιμο στην πλάτη ένας κάλος παρατηρητής μπορούσε να δει ότι στο σκισμένο σημείο φαινόταν ότι δεν φορούσε εσωρουχο,,καβλωσα για αυτό και φιλώντας την στο στόμα και χουφτώνοντας τον φρεσκοξεσκισμενο κωλο της που πονούσε της είπα μην κωλώσεις στο μπαράκι σε τίποτα, ακόμα και να γαμηθείς δημόσια αν σου έρθει κάντο αλλά πάντα με τον Τάκη. Και ξεκινήσαμε, ευτυχώς ήταν κοντά και δεν πήραμε αυτοκίνητο. Μόλις φτάσαμε είπα να πάμε στην μπάρα αφού ποναει πίσω και αρχίσαμε να πίνουμε τα ποτάκια μας, άρχισε τα παιχνιδάκι και με τους δύο μας, της είπα ότι μόνο με τον Τάκη και μου είπε σε ενοχλεί που παίζω και με τους δύο.. όχι Έφη είπα αλλά ανήκεις στον Τάκη και γυρίζοντας προς τα έμενα είπε θέλω να παίζω και με τους δυο σας και με τον σύζυγο και τον εραστή; η το κάνω σωστά σαν πουτανα η όχι; μα και βέβαια να το κάνεις..έτσι πρέπει είπα και φιλαγε πότε τον ένα πότε τον άλλο, η ώρα περνούσε και το κέφι ανέβαινε και ανεβαίνει στην μπάρα και άρχισε να χορεύει. Από κάτω χαμός, όταν είδαν ότι δεν φοράει εσώρουχο, αλλά όλοι κατάλαβαν τι παιζότανε..Έτσι γυρίσαμε σπίτι.. Το πρωί, ο Τάκης θα πήγαινε καλεσμένος και εμείς στα πεθερικά μου για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.

Η Έφη μέσα στην καλή χαρά και την ευτυχία, σε κανέναν δεν είπε τι έγινε το βράδυ που πέρασε, όμως δεν μπορούσε να κάτσει στην καρέκλα από το ξεκωλιασμα του Τάκη και τον πόνο, αλλά όπως της είπα στο αυτί, μπροστά στην καβλα και την ηδονή τι είναι ο πόνος. Και φυσικά περιμέναμε το απόγευμα για να γίνει πάλι το γαμισι. όμως αυτή την φορά, η Έφη άνοιξε την πόρτα γυμνή στον Τάκη , τον χούφτωσε και τον πιπωνε από την ώρα που μπήκε. Βέβαια μετά από ώρα η Έφη μου ζήτησε να της γλύψω το μουνί που ήταν γεμάτο από τα χυσια της και τα χυσια του Τάκη ,ομολογώ ότι η γεύση ήταν υπέροχη . Μέχρι σήμερα συνεχίζουμε αυτό το παιχνίδι όποτε μπορούμε και που φυσικά είναι το μεγάλο μας μυστικό. περιττό να σας πω ότι έχω και φωτο από τους δυο και τα γαμίσια τους.τα βλέπω όποτε θέλω και μαλακίζομαι.

error: