Το ξέσκισμα της Ευούλας μου

  

Με την Εύη είχαμε σχέση 3 χρόνια με αρκετές σεξουαλικές περιπέτειες τις οποίες μπορώ να σας τις διηγηθώ λίγες  λίγες  .. Η Εύη είναι ένα πλάσμα με σχετικά άγριο μουτράκι , πρόστυχο που λέμε  με  σαρκώδη χείλη 1.65 ύψος  54 κιλά καστανόξανθη, στήθη μέτρια με ρόγες που κοιτάνε στο θεό, και ένας πανέμορφος κώλος με πιασίματα. 

 

Με την  Έυη καιρό τώρα συζητούσαμε την φαντασίωση του τρίου και μάλιστα κάναμε απίστευτο σεξ  σ αυτή την ιδέα.. Έτσι λοιπόν πήρα την απόφαση να στήσω μια κατάσταση. Θα φιλοξενούσα σπίτι μου έναν κολλητό μου που είναι αντικειμενικά ωραίο παιδί και είχα προσέξει πως τον κοιτούσε η Έυη τα καλοκαίρια που πηγαίναμε για μπάνιο καθώς και αυτός πως κοιτούσε την ευουλα μου κάθε φορα που εκανε ηλιοθεραπεία. Το θέμα με τον κώστα ( ο φίλος) είναι ότι είναι ιδίετερα ντροπαλός. Θα έπρεπε να αναγκαστεί κάπως δηλαδή να τον προκαλέσει παρα πολύ η εύη για να γίνει κατι.

 

Μετά από συνενόηση με την Εύη , είπαμε να βγούμε έξω σε γνωστό μπαράκι της πόλης όπου το αλκοόλ έφευγε με γοργούς ρυθμούς, μετά από κάποια ώρα άρχισαν τα τσιφτετέλια και φυσικά η έυη ήταν στο επίκεντρο, φορούσε μια σέξυ λευκή φουστίτσα κ μια μπλούζα με άνοιγμα που είχε όλη την πλάτη έξω, αφού έριξα τους πρώτους 2 χορούς χορέυοντας προκλητικά με την  ευη μου , αυτη έπιασε τον κώστα από το χέρι να σηκωθέι από το σκαμπό του μπάρ αλλά αυτός αρνιόταν, μου λεει τότε η έυη στο αυτι μου «κοίταξε τι θα του κάνω τώρα » , του γυρισε τη πλάτη ακούμπησε πάνω του και άρχισε να του τρίβετε χορέυοντας ! το θέαμα ήταν απίστευτο , το μωρο μου λίκνιζε την κωλάρα της πανω στο πούτσο του φίλου μου και εγώ κοιτούσα σα μαλάκας. Ηταν εμφανές πλεον ότι ο κώστας είχε φτιαχτεί άσχημα , προσπαθούσε όμως να κρατήσει τους τύπους και νόμιζε ότι όλα γινοντουσαν στα πλαισια του χαβαλε  προσεχα δε τον τροπο με τον οποιο τιναζε την κολαρα της πανω στο πουτσο του κωστα και τριβοταν πανω στο τζιν του και με είχε φτιάξει αφάνταστα.

 

Αφου φύγαμε , με τον κωστα εμφανως καβλομενο , ειπαμε να παμε σπιτι ολοι μαζι για ένα τελευταιο ποτακι, καθίσαμε στο καναπε με την ευη αναμεσα μας, εκει τότε άρχισε ένα πουτανιαρικο παιχνιδι η ευη αρχισε να τριβετε πανω μου, εγω εκανα πως βαριομουν, τοτε τσαντίζετε κ λεει « καλα δε με θελεις ?» -«βαριεμαι της λεω»- «θα παω στο φιλο σου ο οποιος δε φαινετε να βαριεται» -«πήγαινε» . τότε η έυη κάθισε σταυροπόδι με την φούστα να ανεβαίνει και να φαίνετε ελαφρα το στριγκάκι της, αγκαλίαζει τον κώστα ( ο οποίος μαζεύτηκε ) και κοιταζοντας τον στα μάτια του λεει «ας κανουμε λίγο το φιλαράκι σου να ζηλέψει » – «οκ» απαντάει κομπλαρισμένος , τοτε το μωρο μου σηκώνετε και καθετε πάνω στον κώστα αγκαλιαζοντάς τον και πετόντας του το στήθος της στα μούτρα του, γυρνάει να με κοιτάξει και μου λέει « δε ζηλεύεις?» – όχι απαντάω .. Η έυη τινάζει πίσω τον κώστα και αρχίζει ένα σέξυ χορό πάνω στην ψωλή του με τα ρουχα πάντα, φυσικα ο κώστας είχε καυλώσει απίστευτα , και αυτή πίεζει το μουνάκι της πάνω στη ψωλή του , έπιανε τα μαλία της και κουνίοταν ρυθμικα μπρος πίσω… στη συνεχεια με ξαναρωταει, ζηλεψες τωρα ? εγω τρελαμενος αλλα χωρις να το δείξω λεω απαθέστατα όχι. Εκείνη τη στιγμή άρχισε το χοντρο παιχνιδι η ευη μου, με πολύ σεξουαλικο τρόπο άρχισε να γδυνετε ενώ κάθοταν πάνω στον κωστα έμεινε γυμνόστηθη μπροστά του με τις ρώγες τις ( που είχαν ένα τελειο μικρο ροζ σχημα) να είναι απίστευτα καβλωμένες. Σκύβει πάνω από το κώστα και του ψυθιρίζει ¨έλα αγορι μου αφου ο φιλος σου βαρίετε ελα να περασουμε καλα¨ , αυτό ήταν , ο κωστας σχεδόν αφηνιασμένος πίανει με τα χέρια του από τα κωλομέρια την έυη την κολλαει πανω του και αρχισε να τις ρουφαει τις ρώγες σαν τρελος, μετα από λιγη ώρα γλυψιμο, η ευη σηκωθηκε και εγδυσε τον κώστα, πετάχτηκε έξω ένα τεραστιο παλαμάρι , το μεγαλυτερο που είχε δει μεχρι τοτε η ευη από ότι μου είπε αργότερα, και αφου το χάιδεψε στοργικα άρχισε να το γλυφει με μεγάλη μαεστρία για πολύ ώρα, πότε κοιτούσε στα μάτια εμένα πότε τον κώστα, ακριβώς αυτή η λεπτομέρεια είναι που με τρελενε κίολας.

 

Μετά την αρπαζει ο κώστας και την βάζει να κάτσει πάνω του , εγω τοτε ψιλοστραβωσα λίγο γιατι δεν έβαλε προφυλακτικο, ο κώστας τότε θρασύτατα μου λεει σα να με κατάλαβε, ¨θα στο σπείρω το καβλακι σου ¨ , πάγωσα, το φιλαράκι μου , μου πηδουσε την γκομενα ακριβώς δίπλα μου και μου μιλούσε και με αυτό το τροπο ! η έυη αφου ξεντύθηκε αφήνοντας πάνω το στριγακι τις σα καλο πουτανάκι άρχισε να κάθετε πάνω στη ψωλή του κώστα σιγά σιγά , με τρόπο αργό που την άνοιγε έως την μήτρα της, μόλις κάθησε ολόκληρη πάνω του, σα να τη χτύπησε ηλεκτρικό ρέυμα και γατζώθηκε πάνω του βγάζοντας μια κραυγή ηδονης¨ααααααααααχ μμμμ¨ άρχισε να κουνάει το κωλαράκι της μπρος πίσω όλο και πιο δυνατά ενώ είχε γραπώσει τον κώστα από το κεφαλι και τον φιλούσε πολύ ερωτικά, αυτος, ασχολίοταν πιο πολύ με τα βυζάκια της τα στητα, τα ζουλούσε άγρια της δάγκωνε και της τσιμπούσε τις ρώγες δυνατά.

 

Μετά από λίγο δεν άντεξα και την έβγαλα και εγώ έξω και άρχισα να την πάιζω, να μην σας κρυφτώ , ενιωθα μειονεκτηκά μπορστά στη πούτσα του φίλου μου. Ο κώστας τότε γύρισε την εύη στα 4 ώστε να την παίρνει από πίσω και αυτή να μπορεί να με γλυφει, εγώ είχα αράξει , και το μωράκι μου άρχιζε να μου γλυφει τη πούτσα και ο κώστας άρχισε να την παίρνει από πίσω ρυθμικά, ολο και πιο γρήγορα, ωσπου σε μια στιγμη… φλαααπ ακουγετε μια γερη σφαλίαρα στο κωλαρακι της ευουλας μου,, φωναξε αυτή… αααχ πωωω με ξεσκιζεις κώστα μου…. Την πιανει ο κώστας από τα μαλία παίρνοντας το στόμα της από το πούτσο μου και τις τα τραβάει σα να ήταν καμμία πόρνη, θα σου σκίσω τα μουνόχειλα κάβλα μου τι λεέι και τότε πραγματικά άρχισε ένα ανελέητο σφυροκόπημα με την έυη να ουρλίαζει από ηδονή και κάβλα με΄τα από λίγο εγώ έχυσα μην αντέχοντας τη κάβλα, με τα περισσότερα χυσια να πεφτουν πάνω μου αφου η εύη δε μπορουσε άλλο να ασχοληθεί μαζί μου έχοντας αυτό το παλούκι να την σκίζει. Υστερα απο λίγο την σηκώνει ο κώστας και την βάζει να κάτσει στα γόνατα, και αυτή άρχιζει να του κάνει ένα πολύ γρήγορο υγρό τσιμπούκι τα χύσια του σχεδον την έπνιξαν…. Έτρεχαν από το στόμα της λες και είχε πιει γαλα….

 

Αυτή ηταν η ιστορία μου ελπιζω να σας αρεσε

 

error: