Το μασάζ κατέληξε σε καλό γαμήσι

Ήταν η τέταρτη φορά που πήγαινα για μασάζ σε αυτό το ινστιτούτο. Και αυτή τη φορά ζήτησα την Νανά να μου κάνει μασάζ. Από την πρώτη φορά που ήρθα για μασάζ και τυχαία μου έκανε η Νανά, δεν υπήρχε περίπτωση να μου κάνει άλλη.

Με λένε, ας πούμε, Ελένη και είμαι μια τριαντάρα εμφανίσιμη μελαχρινή. Ωραίο σώμα το οποίο πάντα το προσέχω. Με γυναίκα δεν είχα πάει ποτέ. Είχα αρκετές φαντασιώσεις και σκέψεις πραγματικά, αλλά μέχρι εκεί, ποτέ δεν σκόπευα να τις πραγματοποιήσω…

Και να που ήμουν για μασάζ ξανά, με τα χεράκια της Νανάς να χαιδεύουν το κορμί μου και να μου γεμίζουν το μυαλό σκέψεις πονηρές. Δεν ήταν μόνο το υπέροχο μασάζ που μου έκανε. Ο τρόπος που με άγγιζε ή που σχεδόν με άγγιζε στα απόκρυφα σημεία μου δημιουργούσε πολλές υποσχέσεις μεγάλων απολαύσεων και φαντασιώσεις που δεν με άφηναν να κοιμηθώ τα βράδυα.

Αυτή τη φορά, ενώ μου έκανε μασάζ ήδη για μισή ώρα περίπου και το απολάμβανα, την ρώτησα εάν κάνει μασάζ και εκτός ινστιτούτου. Μου απάντησε, φυσικά, και πως αν ήθελα να κλείναμε ένα ραντεβού στο σπίτι της όποτε ήθελα. Ήδη είχαμε αποκτήσει μια οικειότητα έτσι δεν δίστασα καθόλου και απάντησα πως μπορούσα και το βράδυ της επόμενης ημέρας. Το σκέφτηκε λίγο και μου είπε ότι είχε κανονίσει να έρθει σπίτι της μια φίλη της αλλά δεν ήταν πρόβλημα αυτό αν δεν με πείραζε, και αν ήθελα θα μπορούσα να κάτσω να πιουμε κι ένα ποτό. Αμέσως κανονίστηκε.

Το επόμενο βράδυ βρέθηκα στο σπίτι της Νανάς να χτυπάω το κουδούνι. Μου άνοιξε η Νανά, και πέρασα μέσα. Εκεί μου σύστησε τη φίλη της την Ντομινίκ που ήταν ήδη εκεί. Η Ντομινίκ ήταν μια εντυπωσιακή καστανομάλλα, προικισμένη με τις σωστές και πλούσιες αναλογίες που όλες θα θέλαμε. Φορούσε ένα κοντό φουστάκι και μία κολλητή εκρού μπλουζίτσα. Η Νανά φόραγε μια απλή tshirt μπλουζίτσα και σορτσάκι κολλητό. Με ρώτησε εάν ήθελα να πάμε στο δωμάτιο για μασάζ αμέσως ή σε λίγο. Πάμε τώρα απάντησα και μετά θα κάτσω για ένα ποτάκι, είπα.

Με οδήγησε σε ένα μικρό δωματιάκι στο οποίο είχε ήδη αναμένα πολλά κεριά, απαλή μουσική και στο κέντρο ένα κρεβάτι για μασάζ. Βγήκε από το δωμάτιο για να γδυθώ και να φέρει τα έλαια. Γδύθηκα σχεδόν τελείως, άφησα μόνο το στρινγκάκι μου, και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Σε δύο λεπτά είχε έρθει η Νανά και ξεκίνησε το μασάζ. Ξεκίνησε να μου κάνει μασάζ στο λαιμό και την πλάτη με πολύ αργές και δυνατές κινήσεις. Γρήγορα κατέληξε στους γλουτούς και τους μοιρούς μου. Εκεί κατάλαβα από τον τρόπο που με άγγιζε ότι θα προχωρούσε ένα βήμα. Ποιο θα ήταν αυτό το βήμα έμενε μόνο να το δω.

Με αργές και απαλές κινήσεις και τα δύο της χέρια αφού μου έκαναν τέλειο μασάζ σε ολους τους γλουτούς και τα πόδια, κατέληξαν με μία ξαφνική κίνηση να μου χαιδευουν τη κλειτορίδα. Δεν έβγαλα ούτε λέξη. Αν και ξαφνιάστηκα, μέσα μου περίμενα να με αγγίξει. Ανυπομονούσα. Είχα κλείσει τα μάτια και δεν πίστευα την ηδονή που ένιωσα αμέσως. Την χαιδεψε για λίγο μέχρι που τρέξαν τα υγρά της ηδονής μου και συνέχισε το μασάζ στην κοιλιά μου, αφού πρώτα με γύρισε ανασκελα.

Με αργές, αισθησιακές κινήσεις κατέληξε να μου μαλάζει τα βυζάκια με τόσο υπέροχο τρόπο που νόμιζα ότι θα τελειώσω μόνο από αυτό. Τα δακτυλάκια της κατέβηκαν πάλι σιγά σιγά στο μουνάκι μου. Ψιθυριστά με ρώτησε τότε: Να συνεχίσω; Κάνε ότι θες, απάντησα βραχνά. Έσκυψε τότε και άρχισε να μου γλύφει το υγρό μου μουνάκι. Βόγγηξα. Για λίγο συνέχισε το υπέροχο γλυφομούνι μέχρι που μπήκε στο δωμάτιο η Ντομινίκ, ολόγυμνη. Πήρε λίγο αρωματικό έλαιο και έβαλε επάνω στις υπέροχες βυζάρες τις και ήρθε κοντά μου. Έπιασε το ένα μου χέρι και το χαίδεψε πάνω τους, ενώ το άλλο μου χέρι το οδήγησε στο ξυρισμένο υγρό μουνάκι της.

Παραδόθηκα. Με έβαλαν κάτω και μου τα έκαναν όλα. Μέσα σε ένα στρόβιλο ηδονής θυμάμαι τη γλωσσίτσα της Ντομινίκ να ανοίγει να μουνοχειλά μου και τα δαχτυλάκια της Νανάς να εισχωρούν όλο καύλα. Μετά από λίγο κάναμε με την Ντομινίκ ένα 69 που νόμιζα ότι θα με τελειώσει αμέσως. Λιγο πριν την κορύφωση με έστησαν στα τέσσερα και ήρθε η Νανά από πίσω μου με ένα στραπον φορεμένο. Με γάμησε αριστοτεχνικά και μετά από λίγο τελείωσα απανωτά αρκετές φορές. Η βραδυά συνεχίστηκε στο σαλόνι με ποτάκι.

 

Έδωσα ραντεβού για μασάζ και την επόμενη εβδομάδα. Όταν πήγα στο σπίτι με περίμενε η Νανά. Στο σαλόνι καθόταν πάλι η Ντομινίκ μαζί με δύο ακόμα άγνωστους… Ωραία σκέφτηκα και… ΤΧ

error: