Το ινστιτούτο του Έρωτα στην Καλιφόρνια

Είμαι η Σούζαν, 39 ετών και ακόμα καυτή. 1.72 με βαριές καμπύλες και γυμνασμένο σώμα. Στήθος τονισμένο διακριτικά με σιλικόνη και ορέξεις τρελές! Ζω εδώ και 7 χρόνια στην Ελλάδα με τον σύζυγό μου. Γεννήθηκα όμως και μεγάλωσα στην Καλιφόρνια από έλληνες γονείς. Και θα σας πω πως ακριβώς γνώρισα την τέχνη του sex! Στην ηλικία των 23 και ενώ τα όνειρα μου για το χόλυγουντ ή έστω για την τηλεόραση είχαν πάει περίπατο μετά από σειρά αποτυχημένων οντισιόν αποφάσισα ότι το καυτό κορμί που διέθετα δεν έπρεπε να παει χαμένο! Θα έβγαζα χρήματα και θα αποκτούσα έναν πλούσιο σύζυγο απολαμβάνωντας τη ζωή, τις ομορφιές της καλιφόρνιας και φυσικά το sex! Και έτσι έγινε! Μια «κολλητή» μου φίλη με σύστησε στο πιο γνωστό – «κρυφό» – «ινστιτούτο» του sex.

 

Έπρεπε άμεσα και γρήγορα να μάθω όλα τα κόλπα και μυστικά! Στο ινστιτούτο υπήρχαν διάφορα προγράμματα. Αυτό που ακολούθησα εγώ ήταν από τα πιο εντατικά και δυναμικά! Πρώτη μέρα εκπαίδευσης και έγινε η ξενάγηση στους χώρους. Εκεί μου έδειξαν διάφορα δωμάτια και μου εξηγήσαν τι θα διδαχτώ. Το πιο σημαντικό – και έτσι είναι τελικά – είπαν είναι να ικανοποιώ όλα τα γούστα του εραστή μου, όλες τις ορέξεις και να του δείχνω ταυτόχρονα ότι το απολαμβάνω –και για να δείχνω ότι το απολαμβάνω πρέπει να το απολαμβάνω πραγματικά. Έτσι έπρεπε να μάθω να μου αρέσουν τα πάντα! Την επόμενη μέρα με έριξαν στα βαθιά. Αφού για 2 ώρες φιλήθηκα με αρκετά άτομα, άντρες και γυναίκες έτσι ώστε να εξασκηθώ στο φιλί, ξαφνικά χωρίς να μου πει κάποιος οτιδήποτε, με έγδυσαν δύο τύποι χωρίς να μιλάνε και με έβαλαν να τους τσιμπουκώσω. Το έκανα διστακτικά στην αρχή αλλά δυναμικά στη συνέχεια. Το τσιμπούκωμα κατέλήξε σε άγριο ξέσκισμα. Και με γάμησαν από παντού. Έφυγαν όπως ήρθαν χωρίς να πουν λέξη.

Αργότερα μπήκε κάποιος στο δωμάτιο και μου είπε ότι η πρώτη μέρα είχε τελειώσει… Αυτές τις πρώτες μέρες δεν θα τις ξεχάσω ποτέ. Την δεύτερη μέρα με το που μπήκα στο ινστιτούτο με οδηγήσαν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Μου δέσαν τα μάτια με ένα μαύρο μαντήλι και η μόνη οδηγία που μου έδωσαν ήταν ότι πρέπει να ικανοποιήσω στοματικά όποιον έμπαινε στο δωμάτιο. Και ξεκίνησα. Δεν ξέρω για πόσες ώρες έγλυφα πούτσες και τελείωναν στα μούτρα μου και στο στόμα μου. Πούτσες μικρές, πούτσες μεγάλες, πούτσες χοντρές. Αρκετές φορές και δύο δύο ή τρεις τρεις. Έχασα το μέτρημα και την αίσθηση του χρόνου. Μπορεί να τσιμπούκωνα για 5 ώρες ή για 25 δεν ξέρω. Ξέρω ότι όταν τελείωσα ήμουν τόσο εξαντλημένη που δεν άντεχα ούτε να σηκωθώ. Και κοιμήθηκα εκεί όπως ήμουν. Την επόμενη μέρα ξύπνησα στο ινστιτούτο. Πήγα έκανα ένα ντουζ και μετά έφαγα ένα καλό πρωινό. Και όντως το χρειάστηκα εκείνη την ημέρα. Αμέσως με οδηγήσαν σε ένα μεγάλο δωμάτιο με καναπέδες. Εκεί κάθονταν περίπου 20 άτομα και παρακολουθούσαν μία πορνοταινία.

 

Έκατσα στο καναπέ και ξεκίνησα να παρακολουθώ κι εγώ. Οι περισσότεροι παίζαν το πούτσο τους. Δεν ήταν όλοι όμορφοι, κάποιοι ήταν καραφλοί και χοντροί κάποιοι απλά άσχημοι, κάποιοι άλλοι παίδαροι. Για περίπου μία ώρα καθόμουν στο καναπέ και έβλεπα τις τσόντες ενώ γύρω μου 20 άντρες έπαιζαν τα καυλιά τους. Φοβόμουν για το τι θα επακολουθήσει. Σε κάποια στιγμή μπήκε στο δωμάτιο μία κοντούλα κοκκινομάλλα. Μόλις μπήκε σηκωθήκαν όλοι όρθιοι και την βάλαν στη μέση. Οι πούτσες πηγαινοέρχονταν στο στόμα της και στο μουνάκι της. Προσπαθούσε να τους ικανοποιήσει όλους – και το κατάφερνε κάπως – ενώ εγώ απλά κοίταγα.

Τις τα έκαναν όλα – με καύλωνε το θέαμα, αλλά με την κούραση που είχα δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση της γιατί ήταν εξαντλητικό! Μετά από κάποιες ώρες έφυγαν όλοι από το δωμάτιο και μου είπαν να φύγω κι εγώ και να έρθω σε τρεις μέρες. Μετά από τρεις μέρες ξαναπήγα στο ινστιτούτο. Με έστειλαν στα μπάνια και εκεί αφού έκανα ένα ντους, ξαφνικά πάλι βρέθηκα με 5 γκομενάρες να με χαιδεύουν, να με γλύφουν και να με χουφτώνουν παντού. Πραγματικά το απόλαυσα! Αφού όμως βγήκα από το μπάνιο με οδηγήσαν σε ένα δωμάτιο. Εκεί ήταν στο κρεβάτι δεμένη μία άλλη γκομενάρα. Μου είπαν ότι έπρεπε να την γαμήσω! Με τα χέρια, με την γλώσσα, με δονητές, με τα πάντα. Για τρεις ώρες! Και το έκανα! Την χούφτωσα, τη χαιδεψα, την έγλυψα, χρησιμοποιήσα δάκτυλο, χέρι, γλώσσα, δονητές. Και την έκανα να βογγάει από την καύλα! Είχα αρχίσει να μαθαίνω! Τις επόμενες μέρες έγιναν διάφορα, κάποια χαρακτηριστικά χαραγμένα στη μνήμη μου.

Ένα πρωί με το που μπήκα στο ινστιτούτο κι έκλεισε η πόρτα, με άρπαξαν χωρίς να προλάβω να δω τίποτα. Μου δέσαν τα μάτια και τα χέρια πίσω από την πλάτη και με οδηγήσαν σε ένα χώρο. Απόσο μπορούσα να καταλάβω ήταν άδειος. Εκεί με αφήσαν για λίγη ώρα μόνη ώσπου ξαφνικά πάλι με σηκώσαν και με δέσαν όρθια με τα χέρια και τα πόδια τεντωμένα με σκοινιά. Και ξεκίνησε. Σιγά σιγά με χουφτώναν χέρια και ένοιωθα πούτσους να χαιδεύουν το κώλο και το μουνάκι μου. Αυτό συνεχίστηκε για κάνα μισάωρο. Άκουγα ανάσες από πάρα πολλά άτομα γύρω μου αλλά κανείς δεν μιλούσε. Με έλυσαν και βρέθηκα περικυκλωμένη από πούτσες. Άρχισα να γλύφω και να χαιδεύω αλλά δεν προλάβαινα τίποτα. Μου χώναν πούτσες, με έγλυφαν, με χούφτωναν παντού και βρέθηκα με καυλιά μέσα μου. Συνεχώς και ασταμάτητα. Δεν μπορούσα να δώ μόνο ένοιωθα να με γαμάνε. Και το απολάμβανα! Και πάνω που είχε αρχίσει η απόλαυση, έκλεισε το φως και έφυγαν όλοι. Έμεινα μόνη, δεμένη για πολλές ώρες, μέχρι που αποκοιμήθηκα. Ξύπνησα νιώθωντας ότι με λύνουν.

Με τα μάτια ακόμα δεμένα, και τα χέρια επίσης δεμένα πίσω από την πλάτη με γονατίσαν και με βάλαν να γλύφω τη μεγαλύτερη πούτσα που είχα νοιώσει ποτέ. Μου λύσαν τα χέρια και τα μάτια και βρέθηκα να κοιτάω την γιγάντια πούτσα που έγλυφα. Ήταν – πραγματικά δεν ξέρω κι εγώ πόσο – 30 πόντους και κατάχοντρη. Σαν τρεις πούτσες μαζί στο μήκος και το πάχος… Καύλωσα και συνέχισα να ρουφάω με μανία! Αλλά δεν μείναμε στο ρούφηγμα… Με γύρισε στα τέσσερα και άρχισε να με ξεσκίζει στο μουνάκι μου! Με τρέλανε! Και στη συνέχεια ακολούθησε το κωλαράκι μου! Με γάμαγε για 5-6 ώρες και όταν επιτέλους με παράτησε ήμουν ανίκανη να κάνω ένα μέτρο… Μου φέραν φαγητό το οποίο κατασπάραξα και αποκοιμήθηκα εκεί που ήμουν πάλι. Η επόμενη ημέρα ήταν μέρα χαλάρωσης – ευτυχώς – στην οποία όμως είχα το καθήκον να περιφέρομαι γυμνή στο ινστιτούτο. Χαλαρά. Την επόμενη μέρα μου αναθέσαν να εκπαιδέυσω μία νέα. Πρώτη της μέρα και την είχαν δέσει μπρουμυτα σε ένα κρεβάτι. Μου δώσαν ένα σετ δονητές και ελάχιστο λιπαντικό και μου είπαν να την γαμήσω. Το έκανα με πολύ όρεξη! Και το απόλαυσε και αυτή. Κάποιες μέρες μετά με καλέσαν σε ένα γραφείο.

Εκεί μου είπαν ότι τα πήγαινα υπέροχα και έδειχνα σημάδια ότι ήμουν ικανή για όλα. Είχα μια τελευταία δοκιμασία. Έπρεπε να συμμετάσχω σε ένα τριήμερο όργιο σε μία βίλλα. Σε αυτό θα συμμετείχαν περίπου 100 άτομα τα οποία θα είχαν όλα καλυμμένα τα πρόσωπα τους και θα έπρεπε να τους ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα εγώ και άλλες 6 «συνάδελφοι». Το όργιο θα το βιντεοσκοπούσαν και θα το κρατάγαν στο αρχείο του ινστιτούτου ως επιπλέον εξασφάλιση για την εχεμυθειά μου. Την επόμενη Παρασκευή ξεκίνησε το τριήμερο αυτό… Με δεμένα μάτια μας μεταφέραν σε μία τεράστια βίλλα με 2 τεράστιες πισίνες και αχανείς κήπους. Αφού μας οδηγήσαν στα μπάνια μας δώσαν λεπτά και αέρινα εσώρουχα να φορέσουμε. Σε μία δύο ώρες άρχισαν να καταφθάνουν οι καλεσμένοι. Και δεν έχασαν χρόνο. Μέσα σε λίγη ώρα βρέθηκα σε μία μεγάλη κρεβατοκάμαρα να κάνω λεσβιακό παιχνίδι με άλλη μία γκομενάρα. Γύρω μας είχαμ 7-8 άτομα, όλοι με μάσκες. 2-3 από αυτούς είχαν πετάξει έξω τα καυλιά τους και τα χαιδεύαν. Δεν μπορω να πω ότι ήταν εμφανίσημοι. Οι περισσότεροι ήταν από μέτριοι έως άσχημοι. Αλλά προφανώς φραγκάτοι. Κι έπρεπε να κάνω ότι ζητήσουν!

Το λεσβιακό κατέλληξε σε ξέσκισμα από καμιά δεκαριά μασκοφόρους, οι οποίοι μας γαμούσαν με μανία. Και μέσα σε λίγη ώρα οι δέκα έγιναν πολλοί παραπάνω. Δεν μπορώ να θυμηθώ για πόση ώρα μας γάμαγαν σε όλες τις στάσεις και συνδυασμούς αλλά όταν βγήκα από το δωμάτιο να πάω στα μπάνια να φρεσκαριστώ ήταν ήδη σούρουπο. Αφού φρεσκαρίστηκα, τσιμπησα ένα σνακ και πήρα κοκτέηλ , φόρεσα ένα νέο σετ σέξι εσώρουχα και κατέβηκα στην πισίνα. Εκεί είδα ότι – ευτυχώς – αρκετά από τα 100 άτομα, σχεδόν 20 με 30 ήταν γυναίκες, οι οποίες φοράγαν και αυτές μάσκες και συμμετείχαν στα όργια ενεργά. Με το που πάτησα το πόδι μου στην αυλή, μία από αυτές, ευτυχώς όμορφη, ψηλή μελαχρινή με γυμνασμένο σώμα, γύρω στα σαράντα, με άρπαξε και με τράβηξε σε ένα καναπέ. Εκεί καθόταν ένας επίσης γυμνασμένος πενηντάρης και χαιδευε το καυλί του. Με τράβηξε και σκύψαμε και αρχίσαμε να το γλύφουμε παρέα μέχρι που τελείωσε. Δεν θα μπω σε όλες τις λεπτομέρειες – δεν τις θυμάμαι κιόλας – αλλά για δυόμιση μέρες έγινε της ακολασίας.

Η πιο «δύσκολη» στιγμή ήταν όταν, τη δεύτερη μέρα, βρέθηκα σε ένα μεγάλο καθιστικό δωμάτιο το οποίο είχε χαμηλό φωτισμό. Εκεί ήταν πεσμένες στα τέσσερα όλες οι υπόλοιπες κοπέλες από το ινστιτούτο και πίσω τους ήταν καμιά 30αρια άντρες και γυναίκες και τις γαμούσαν δυνατά. Με έβαλαν κι εμένα εκεί και αμέσως ένιωσα ένα χοντρό καυλί μέσα μου. Από εδώ και πέρα ήταν «δύσκολα» γιατί ξαφνικά έσβησε το φως και αυτό ήταν σαν να έπεσε σύνθημα. Όλοι τρελαθήκαν και πέσαν πάνω μας με άγριες ορέξεις. Ένιωθα καυλιά και δονητές, χέρια και γλώσσες παντού πάνω μου και συνεχίστηκε αυτό για πολλές ώρες μέχρι που με τράβηξε η ίδια ψηλή γυμνασμένη σαραντάρα έξω από το δωμάτιο και με με πήγε σε ένα άλλο στο οποίο ήταν μόνο γυναίκες μασκοφόρες, καμιά δεκαριά και κάναν ένα τρελό λεσβιακό όργιο! Με βάλαν στη μέση και… Την Δευτέρα το πρωί είχα το «πτυχίο» μου…

error: