Το Ελενάκι χώρισε και έδωσε επιτέλους κώλο

Η ιστορία αυτή σχετίζεται με μία άλλη που έχει ήδη δημοσιευτεί στο σάιτ αυτό και έχει ως τίτλο “Ευθύμης από Θεσσαλονίκη. Έτσι τον έδωσα στην… πρώην κολλητή μου”.

Είχα κλείσει εκείνη την ιστορία με την ευχή η Ελένη να με άφηνε κάποια στιγμή να την πηδούσα και από τον κώλο. 1,5 χρόνο μετά από εκείνο το γαμήσι στο πάρτι του κοινού μας φίλου και ενώ την Ελένη, την πρώην κολλητή μου, την είχα πηδήξει από τότε 7-8 φορές ακόμη, συνέβη η ιστορία που θα σας διηγηθώ σήμερα.

Τον περασμένο Απρίλιο λοιπόν, ένα απόγευμα, επρόκειτο να συναντηθούμε στη σχολή όπου ένας σημαντικός καθηγητής από την Αγγλία θα έδινε διάλεξη την οποία, αν και πλέον εμείς είμαστε και οι δύο απόφοιτοι, θέλαμε να παρακολουθήσουμε…

Όταν έφτασα στο αμφιθέατρο η διάλεξη είχε ξεκινήσει. Ο καθηγητής μιλούσε και έλεγε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, όταν πήγα να κάτσω σε μία από τις πολλές κενές θέσεις που υπήρχαν, δίπλα σε έναν άλλον φίλο μου που ήθελε κι εκείνος να ακούσει τη διάλεξη και είχε ήδη φτάσει. Η Ελένη δεν είχε φανεί (ανυπομονούσα γιατί ήμουν σίγουρος πως θα ερχόταν καυλιάρικα ντυμένη και θα μου γινόταν πέτρα όταν θα έβλεπα την κωλάρα και τις μπουτάρες της – εξάλλου, πλησίαζε καλοκαίρι, οπότε το κάθε σωστό πουτανάκι όπως η Ελένη άρχιζε να ντυνόταν ολοένα και πιο ελαφριά). Εντέλει, η Ελένη ήρθε με περίπου ένα μισάωρο καθυστέρηση και εγώ, με το που την είδα να μπαίνει από την πόρτα, σκέφτηκα ότι ήθελα να την πηδήξω επιτόπου.

Ήταν σπορ ντυμένη, αλλά με τρόπο που δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Φορούσε μαύρη, κοντομάνικη μπλούζα, που έδενε στο πίσω μέρος, λίγο πιο κάτω από τον σβέρκο, και ήταν ξώπλατη, οπότε φαινόταν το μαύρο, δαντελωτό κομπινεζόν-σουτιέν της. Από κάτω φορούσε γκρι κολάν, γεγονός που με έκανε να ανυπομονώ για το διάλειμμα της διάλεξης ώστε να τη δω και από πίσω και να θαυμάσω την κωλάρα της. Παρατηρώντας την δε λίγο καλύτερα, κατάλαβα ότι από κάτω δε φορούσε καν εσώρουχο, καθώς το λαχταριστό μουνάκι της διαγραφόταν πάνω από το σέξι κολάν της. Φυσικά είχε βάψει τα τσιμπουκόχειλά της με κόκκινο κραγιόν, ενώ φορούσε και ελαφριά σκιά στα μάτια. Ήταν έτοιμη για ξέσκισμα…

Κάθισε στην μπροστινή σειρά από εμένα και έτσι μπορούσα να παίρνω μάτι τις μπουτάρες της και να καυλώνω με το σταυροπόδι της. Δεν άντεξα και, με την οικειότητα που μου έδινε το γεγονός ότι την είχα γαμήσει ήδη αρκετές φορές, της έγραψα σημείωμα: “Ελενάκι, είσαι πολύ καυλιάρα και σήμερα και όπως κάθε φορά που σε βλέπω θέλω να σε πηδήξω” της γράφω. “Ευθυμάκο, και μένα μου έλειψες… Αλλά χώρισα με τον Στέφανο και δεν είμαι στα καλά μου” μου απαντά. “Τι; Χώρισε με τον Στέφανο; Πολύ μαλάκας ο τύπος” σκέφτηκα.

Δεν άντεχα άλλο και πήγα στην τουαλέτα να τον παίξω με την πάρτη της. Στο διάλειμμα της διάλεξης, την πλησίασα απλά για να μιλήσουμε. Ο πούτσος μου έγινε ξανά πέτρα, παρά το γεγονός ότι είχα χύσει μόλις πριν από λίγα λεπτά. Αφού μου είπε λεπτομέρειες για τον χωρισμό της, απομακρύνθηκα και την τράβηξα στα μουλωχτά κανά δυο ολόσωμες φωτό (για να έχω υλικό για το σπίτι – χαχα) και, απογοητευμένος που δε θα τη γαμούσα εκείνη την ημέρα, μπήκα στην αίθουσα για το δεύτερο μισό της διάλεξης.

Ένα δεκάλεπτο αφότου ξεκίνησε το δεύτερο μισό της διάλεξης, μου έρχεται σημείωμα από την Ελένη. “Είδα ότι ο πούτσος σου φούσκωσε μόλις με είδε και φτιάχτηκα. Σε 10 λεπτά στις τουαλέτες του 2ου ορόφου;”. “Φυσικά. Θα φύγω πρώτος εγώ και έλα να με βρεις” της απαντώ. Μετά από 8 λεπτά περίπου, χαιρέτησα τον διπλανό μου, λέγοντάς του πως φεύγω για το σπίτι γιατί βαρέθηκα. Πήγα στην τουαλέτα και την περίμενα, ενώ ο πούτσος μου κόντευε να σκίσει το μποξεράκι μου.

Το καυλιάρικο μωρό ήρθε μετά από 3-4 λεπτά. “Δε χρειάζεται να με τραβάς κρυφά φωτογραφίες. Θα σου στείλω γυμνές μου το βράδυ μόλις πάω σπίτι” μου λέει. Με είχε κάνει τούρμπο. Αμέσως την αρπάζω, λύνω το πίσω μέρος της μπλούζας της, της τη βγάζω και ρίχνομαι με τα μούτρα στα μετρίου μεγέθους, αλλά πάντα λαχταριστά και στητά βυζιά της. Αυτή μου ξεκουμπώνει το παντελόνι, ενώ εγώ της βγάζω το κομπινεζόν-σουτιέν.

Όταν μου κατέβασε το μποξεράκι και είδε πόσο πέτρα είχε γίνει ο πούτσος μου, είπε: “Την περασμένη εβδομάδα, 2-3 μέρες πριν μαλώσουμε με τον Στέφανο και χωρίσουμε, με πήδηξε το αφεντικό μου, ο Γιώργος. Σκληρό καυλί είχε κι εκείνος, αλλά όχι σαν το δικό σου, ρε φίλε”. Και μετά ξεκίνησε την πίπα. Αριστουργηματική, όπως πάντα. Υγρή, με φτυσίματα στον πουτσοκέφαλο και πολλή δουλειά με τη γλώσσα, ενώ τα κόκκινα τσιμπουκόχειλά της ήξεραν πολύ καλά τι έπρεπε να κάνουν. Πραγματικά δεν ήθελα να σταματήσει ποτέ. Σταμάτησε μετά από κάνα 15λεπτο. Ήταν η μεγαλύτερη σε διάρκεια και η καλύτερη πίπα που μου έκαναν ποτέ.

Ήταν η σειρά μου να σκύψω. Της έβγαλα το κολάν της και είδα ότι όντως δε φορούσε εσώρουχο από κάτω. Το τατουάζ που έχει λίγο πάνω από το μουνάκι της (που εκείνη την ώρα έσταζε) παραμένει καυλωτικό. Άρχισα να τη γλείφω κι εκείνη βογκούσε σιγά-σιγά (μη μας ακούσει κανείς), αλλά ηδονικά. “Έλα” λέει και πιάνει τον κώλο της. “Αλήθεια;” της λέω. “Ευθυμάκο, έλα πριν το μετανιώσω”. Δεν έχασα την ευκαιρία. Άρχισα να γλείφω την κωλάρα της και να τη γαμάω πρώτα με τη γλώσσα. Μετά από δυο περίπου λεπτά και αφού της την άνοιξα αρκετά, κάρφωσα με δύναμη τον πούτσο μου. Την ίδια ώρα το μουνάκι της έχυνε, ενώ η ίδια η Ελένη κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να μην ακουστούν τα βογκητά της σε όλο το πανεπιστήμιο.

Όταν ήταν να χύσω, την άρπαξα από τα μαλλιά και την έβαλα να μου πάρει μία γρήγορη, τελευταία πίπα. Έχυσα στο στόμα της και το πουτανάκι τα κατάπιε όλα. Ρούφηξε από τον πούτσο μου τα τελευταία υγρά, ντυθήκαμε και φύγαμε από το πανεπιστήμιο. Όταν έφτασα σπίτι, μου είχε ήδη στείλει στο ινμποξ γυμνές φωτογραφίες της…

error: