Σε κατασκήνωση γυμνιστών

Ονομάζομαι Άλκης, είμαι 22 χρόνων, φοιτητής και μόλις γύρισα από μια κατασκήνωση γυμνιστών, όπου πέρασα αξέχαστες  15 μέρες. Όπως κάθε χρόνο έτσι και τώρα κάναμε καινούργιες γνωριμίες, που δεν έμειναν απλά γνωριμίες. Φυσικά, μέσα στην κατασκήνωση συμπεριφερόμασταν άψογα, γιατί αυτό απαιτούν οι αυστηροί κανονισμοί των γυμνιστών . Όμως,. έξω από την κατασκήνωση εκτονώναμε θαυμάσια τις σεξουαλικές ορμές μας.

 

Από την πρώτη μέρα στην κατασκήνωση το πρόστυχο  μάτι μας περιεργαζόταν τις  ωραίες κοπέλες, τα γυμνά κορμιά, τα  πλούσια στήθη, τις εξαιρετικές γάμπες, τους  ωραίους κώλους και τα ξυρισμένα μουνιά.. Αλλά  παρ` όλους αυτούς τους σεξουαλικούς πειρασμούς μας επιβάλλαμε στον εαυτό  μας αυτοσυγκράτηση, αυτοέλεγχο  και κόσμια συμπεριφορά Οι περισσότεροι κατασκηνωτές βορειοευρωπαίοι. Κάναμε τις φιλίες μας, παίζαμε τα παιγνίδια μας μέσα και έξω από το νερό, και όσοι από μας ταιριάζαμε ψυχικά και σεξουαλικά κανονίζαμε κοινές εξόδους για να ολοκληρώσουμε τη φιλία μας με σεξ.  Βορειοευρωπαίες κοπέλες, μπουκιά και συγχώριο, δείχνανε την προτίμησή τους σ` εμάς τους Μεσογειακούς.  Και η ανταπόκρισή μας ήτανε φυσικά  άμεση. Συμφωνούσαμε κοινή έξοδο και τις γαμούσαμε νυχτιάτικα σε απόμερες ακρογιαλιές ή μέσα στους αγρούς  ή όπου αλλού τύχαινε.

 

Εγώ συνδέθηκα ιδιαίτερα με ένα νεαρό ζευγάρι Νορβηγών. Κάναμε μπάνιο στη θάλασσα μαζί, κουβεντιάζαμε, ξαπλώναμε μαζί στην παραλία. Η γυναίκα, θεοκόμματος,  εξαιρετικά σέξι, μου έδειξε όλη τη λαγνεία της για μένα.. Όλο και με πλησίαζε και μιλούσε μαζί μου. Τριβότανε απάνω μου μέσα στη θάλασσα. Οι κουβέντες μας άρχιζαν περί ανέμων και υδάτων για να επικεντρωθούν ύστερα στο  σεξ.. Με εύγλωττα υπονοούμενα μου έδειξε ότι με ποθούσε. Αλλά η πρόταση να κάνουμε σεξ μαζί  ήρθε από τον άντρα της. Μου εκμυστηρεύθηκε ότι, λόγω στυτικής δυσλειτουργίας, δεν μπορούσε ικανοποιήσει τη γυναίκα του  όσο ήθελε και όσο το χρειαζόταν η ίδια. Την αγαπούσε και τη λυπότανε και δεν ήθελε να την αφήνει στερημένη . Μου πρότεινε έτσι να τη γαμάω κι εγώ όποτε θέλω.

 

 Το ίδιο βράδυ βγήκαμε κι οι τρεις έξω. Εκείνος είπε ότι ήθελε να πάρει ένα ούζο στο καφενείο και μας άφησε  να προχωρήσουμε εμείς πλάι στη θάλασσα. Προχωρήσαμε ως εκεί που μας κάλυπτε πια το σκοτάδι και δεν μας έβλεπε κανένας. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε, μου έβγαλε έξω τα δυο τεράστια βυζιά της και μου τα πρόσφερε στα χέρια μου να τα μαλάξω και  στο στόμα μου να τα βυζάξω. Είχανε σκληρύνει σαν πέτρα από την καύλα. Μάλασσα και βύζαινα λαίμαργα πότε το ένα πότε το άλλο..Εκείνη κράταγε σφικτά τον πούτσο μου  στο ένα της χέρ, ενώ με  το άλλο οδήγησε  το χέρι μου στο μουνί της. Ήτανε μούσκεμα από τα χύσια.

 

Πετάξαμε τα ρούχα από πάνω μας και σφικταγκαλιαστήκαμε όλόγυμνοι.  Φιλιόμασταν και γλείφαμε σαν τρελοί ο ένας τον άλλο. .Ο πούτσος μου ανίχνευε τα σκέλη της ανυπόμονος να εισβάλει στο μουνί της. Εκείνη ξάπλωσε στην άμμο κι εγώ απάνω της. Ανάμεσα σε βογγητά ηδονής μπήκα μέσα της ως τον πάτο. Κι άρχισα τις δονήσεις. Βαθμούς 7 στην κλίμακα Ρίχτερ.. «Μη χύσεις», μου είπε, «θέλω να δοκιμάσουμε κι άλλες στάσεις. Και θέλω να χύσεις μέσα στον κώλο μου».. Συγκρατήθηκα και δεν έχυσα. Η δεύτερη εισβολή έγινε με τα πόδια της στους ώμους μου. Δοκιμάσαμε κι άλλες στάσεις με αλλεπάλληλες εισβολές και οργασμούς. Και τέλος μου πρόσφερε τον  κώλο της για την τελική φάση. Ένα υπέροχο κώλο για ένα υπέροχο γαμήσι..

 

Κουρασμένοι πια από το πολύ σεξ ντυθήκαμε και ξεκινήσαμε για την κατασκήνωση. Στο δρόμο μετρούσαμε πόσες φορές το κάναμε. Εφτά, οκτώ, δέκα, δεν βρίσκαμε λογαριασμό. Οι νυκτερινές έξοδοί μας και τα όργιά μας συνεχίστηκαν σχεδόν κάθε βράδι… Κάποτε οι δυό μας και κάποτε παρέα με τον άντρα της, που συμμετείχε, όσο του επέτρεπαν οι δυνάμεις του, στο σεξουαλικό μας όργιο. Ήτανε μια θαυμάσια διαμονή μέσα στην κατασκήνωση με μια πολύ καλή παρέα  και με άφθονο νυκτερινό σεξ εκτός κατασκήνωσης.

error: