Σεξ το βράδυ στην παραλία

Καλοκαιρινές διακοπές. Είχα πάει διακοπές με φίλους στη Σκιάθο. Υπέροχο καταπράσινο νησί με απίστευτες παραλίες. Τα παιδιά που έμεναν δίπλα μας στα δωμάτια, μας προσκάλεσαν ένα βράδυ σ’ ένα beach party που θα γινόταν σε μία μικρή παραλία κοντά μας.

Πήγαμε στο beach party κατά τις 11 το βράδυ. Τα σφηνάκια διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ο DJ ξεσήκωνε με το ρυθμό του και όλοι πια είμασταν μία μεγάλη παρέα. Αφροί πετάγονταν από το bar και η ατμόσφαιρα άκρως εκρηκτική!

Φορούσα ένα μπλουζάκι που έλεγε “Kiss me if you dare” και μάλλον έπιασε! Δεν ήξερα ποιά είναι. Μόλις είχα πάρει σφηνάκια απ το bar και κατευθυνόμουν στην παρέα μου, όταν ήρθε μπροστά μου κι άρχισε να χορεύει προκλητικά.

Αδύνατη με μακριά σπαστά ξανθά μαλλιά και μάλλον γκριζογάλανα μάτια. Άρπαξε με το στόμα της από το χέρι μου το ένα σφηνάκι, σήκωσε το ποτήρι ψηλά και μετά με φίλησε περνόντας το ποτό στο στόμα μου.  «Έχεις ξαναπιεί σφηνάκι έτσι?», μου είπε με απίστευτα προκλητικό βλέμμα. «Έλα να με βρεις», της απάντησα.

Σε 10 λεπτά είχε έρθει στην άκρη της παραλίας που είχε μόνο βράχια και άμμο ανάμεσά τους. Δε μιλήσαμε καθόλου. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος.
Καθόταν επάνω μου, μου δάγκωνε προκλητικά τα χείλη και έβαζε τα χέρια μου στο σώμα της. Φορούσε ένα πολύ κοντό σορτσάκι και το top από το μαγιώ της. Της δάγκωνα το λαιμό, ενώ της έβγαζα το σορτσάκι κι εκείνη είχε αρχίσει να κουνάει το κορμί της πάνω στο δικό μου.

Ξέδεσα το top από το μαγιώ της ενώ εκείνη συνέχιζε να παίζει με τη γλώσσα μου. Το στήθος της μικρό και στητό. Άρχισα να γλύφω τις ρώγες της και η ανάσα της ακουγόταν όλο και πιο έντονα.
Τη γύρισα και πια εκείνη ήταν ξαπλωμένη στην άμμο κι εγώ από πάνω της. Της έγλυφα το στήθος, κατέβαινα πιο χαμηλά κι εκείνη κουνούσε τη μέση της. Της κατέβασα το μαγιώ και η γλώσσα μου περνούσε κάθε σημείο του κορμιού της. Ήμουν ανάμεσα στα πόδια της και έπαιζα τη γλώσσα μου γύρω από την κλειτορίδα της. Σήκωνε τη μέση της για να αγγίξω περισσότερο αλλά την καθυστερούσα.

Όταν η γλώσσα μου άγγιξε την κλειτορίδα της, έβγαλε μία μικρή κραυγή. Μου κρατούσε το κεφάλι ενώ την έγλυφα. Σιγά σιγά έμπαινα με τη γλώσσα μου μέσα της και μετά έγλυφα την κλειτορίδα της ξανά. Είχε αρχίσει να χύνει συνέχεια. Κουνούσε τη μέση της όλο και πιο έντονα.
Με τράβηξε επάνω της, μου δάγκωσε τα χείλη ξανά και μου είπε «Πήδα με», μ’ ένα βλέμμα απίστευτα καυλωμένο. Μπήκα μέσα της και είχε αρχίσει πια να φωνάζει. Η μουσική ήταν πολύ έντονη εξ’ άλλου για να μας ακούσει κάποιος.

Την ένιωθα να καίει κι εκείνη κουνιόταν παράλληλα με τις δικές μου κινήσεις. Είχε γύρει το κεφάλι της πίσω και μου είχε αφεθεί απόλυτα. Της έγλυφα το στήθος και με τράβαγε μέσα της ακόμη πιο πολύ.

Κατέβηκα ξανά χαμηλά και άρχισα να τη γλύφω πάλι. Μπήκα μέσα της ξανά πιο δυνατά και άρχισε να φωνάζει και να χύνει συνέχεια.
Αφού τελείωσαμε μείναμε για λίγο ξαπλωμένες στην άμμο. Φιληθήκαμε κι αποχαιρετηστήκαμε.

«Πώς σε λένε?» τη ρώτησα ενώ έφευγε
«Αν ξαναβρεθούμε, θα σου πω», μου απάντησε.

from luvu . gr

error: