Πρωτοχρονια με απλετη καυλαααα

γεια σας !!! ονομαζομαι Μάνια,ειμαι 21 χρονων και θα σας διηγηθω την δικια μου σκετη καυλα ιστορια που συνεβη την Προτωχρονια (2011)..!!!

ΕΙμαι αθλητρια και ειμαι και στην εθνικη..! ειμαι 1,69 πολυ καλο σωμα με καμπυλες και σπαστα μεχρι την πλατη καστανοξανθα μαλλια..!!Ειχα χωρισει απο μια σχεση 8 μηνων τον σεπτεμβρη..

Σε ενα ταξιδι με την εθνικη που ειχαμε πραγματοποιησει τον Οκτωβρη γνωρισα ενα παιδι,απο την εθνικη και αυτος αλλα αλλο αθλημα που με τρελανε ! Τον ελεγαν Ορεστη ,ηταν ψηλος με καστανα ματια και υπεροχο σωμα !

Εμαθα απο εναν συμπαικτη του,που ηταν πολυ καλος μου φιλος πως μενει στην ιδια μεγαλη πολη με εμενα και ..πως εχει κοπελα..αλλα τον εχει κουρασει και σκεφτεται να την χωρισει…Εμενα εκει μου αλλαξε ολη η διαθεση,χαρηκα παρα πολυ αλλα ταυτοχρονα δεν ηξερα αν του αρεσω…! Εβαλα λοιπον τον φιλο μου να τον <ψαρεψει> και το αποτελεσμα ηταν θετικο.! Wink στις 5 μερες που μεναμε στο ξενοδοχειο,τα βλεμματα μας συνεχως συναντιοντουσαν..Τον εβλεπα να με κοιταει,να δισταζει πολλες φορες να με κοιταξει γιατι ειχε αντιληφθει πως τον εχω καταλαβει.!! 

Οταν γυρισα πισς στην Ελλαδα το μυαλο μου ειχε κολλησει εκει περα,σε αυτον και δε μπορουσα  να ξεκολλησω ! Μετα απο καμια βδομαδα ανοιγω το fcbook μου και εχω παγωσει απο χαρα..! Με ειχε κανει add..! Φυσικα και τον δεχτηκα..! η ολη κατασταση εδειχνε πως τον ενδιαφερο!! Μιλουσαμε συχνα..χαβαλε,ανταλλαζαμε αποψεις για τα αθληματα μας…αλλα πολλα…πολλα κοινα ενδιαφεροντα πραγμα που με εκανε να τον θελω πιο πολυ .Ταιριαζαμε απολυτα.!

Αρχες Δεκεμβρη και ειμαι σε ενα club  της πολης που μενω μαζι μ την παρεα μου που απαρτηζεται κυριως απο κοριτσια της ομαδας μου! Πανω στο κεφι και εκει που ημουν σε μια nirvana νιωθω την Κατερινα (κολλητη μου) να με σκουνταει και να μου λεει δεεεεεεεεεεεεεεες!! 

γυριζω το κεφαλι μου και βλεπω τον Ορεστη μαζι μ την παρεα του να ψαψνουν τραπεζι! Η καρδια μου χυπουσε τοσο δυνατα που νομιζα θα σχισει το στραπλες φορεμα μου και θα πεταχτει! Η βραδυα κοιλουσε ωσπου καποια στιγμη παω στην τουαλετα και τον βλεπω πως και αυτος σηκωνεται απο το τραπεζι και ερχεται προς το μερος μου,τα χασα!! Ηθελα τοσο πολυ να τον αρπαξω και να τον φιλησω εστω και για λιγο…και μεχρι να τελειωσει η φαντασιωση μου νιωθω ενα χερι να ακουμπαει την μεση μου και καθως γυρναω ερχομαι προσωπο με προσωπο μαζι του..!  Παγωσα,χαζεψα ηταν ακομα πιο ομορφος απο κοντα…! Με φιλαει στο μαγουλο και μου λεει απο κοντα και χωρις φορμες εισαι σκετη καυλα..!χαμογελασα γλυκα ,ανταποδωσα το φιλι… καιπηγα στην τουαλετα..! Ειχα κοκκινισει..ετρεμα και δεν ηξερα τι ακριβως επρεπε ν κανω !! Ολο το βραδυ ενιωθα να με γδυνει με τα ματια του…Δε μιλησαμε ξανα οση ωρα ημασταν στο club ..Γυρισα σπιτι και κοιμηθηκα εχωντας την  αισθηση πως ειναι μαζι μου στο κρεβατι και ακομα με αγγιζει..!! το πρωι ξυπνωντας και αφου νιωθω σαν να ειναι ακομα διπλα μου ,ανοιγω τον υπολογιστη και βλεπω πως μ εχει αφησει μηνυμα.."Δε μπορεσα να κοιμηθω ολο το βραδυ,σε φανταζομουν χωρισ το φορεμα σου και δικια μου,ολοκληρωτικα δικια μου..εισαι αγγελος" τα χασα…δεν ηξερα τι να απαντησω και ετσι συμβουλευτικα την κολλητη μου..μου ειπε να μην απαντησω για ν καει παραπανω…

χασαμε την επαφη για λιγες μερες ! εφτανε πρωτοχρονια,ειχαμε πει πως θα παμε ολοι στο σπιτι του φιλου μου που παιζει μαζι μ τον Ορεστη ,για αλλαγη του χρονου και μετα θα βλεπαμε αν θα βγαιναμε και που θα πηγαιναμε..!! Σαν να ειχα ενα προαισθημα…καθως ξεκινησα να ετοιμαζομαι για την αλλαγη του χρονου βγαζω τα ρουχα μου και ξαναμπενω για μπανιο..ειχα 2 μερες να ξυρισω το μουνακι μου και κατι μου ελεγε πεω σημερα θα επρεπε να το εχω γυαλισμενο..Περασα πολυ ωρα στο μπανιο καθως δεν ηθελα να εχω ιχνος τριχας ουτε στο μουνακι μου ουτε στον κολο μου..! Ετοιμαστηκα εβαλα μαυρο στρινκ και  επιτειδεσ δεν εβαλα σουτιεν για να φαινεται πιο εντονο το στηθος μου κατω απο το φορεμα..! Βαζω και το αγαπημενο μου αρωμα…μπολικο για να ξεχωριζω και βαζω λιγο κατω απο τον ομφαλο μου ..! 

εφτασα σπιτι του Μανου (φιλος μου που θα αλλαζαμε σπιτι τυ τον χρονο) και καθως  ολη την βραδια ο Ορεστης δεν πηρε τα ματια του απο πανω μου !!! 3-2-1 Αλλαξε ο χρονος…και τον βλεπω ερχεται να μου πει χρονια πολλα καλη χρονια αλλα…λαθος ειχα καταλαβει ..ερχεται με φιλαει στο στομα,τοσο εντονα..που η γλωσσα του νομιζα θα με πνιξει..μου λεει Καλη χρονια και συνεχιζει λεγοντας πως σε 10 λεπτα να παω στο δωμτιο του Μανου..εκει τα χασα…το προαισθημα μου μπορει και να εβγαινε αληθινο..! Ειχαμε μεινει 5 ατομα σπιτι,οι αλλοι ειχαν φυγει για να διασκεδασουν σε καποιο μαγαζι ..ο Ορεστης κανει νοημα στον Μανο και χανεται στον μακρυ διαδρομο..Βλεπω την κολλητη μου να μου λεει πανε και δε χανω ευκαιρια…! (ειχα να γαμηθω απο τοτε που με γαμησε ο πρων μου λιγες μερες πριν χωρισουμε) ΦΤΑΝΩ εξω απο το δωματιο και μπαινω,τα φωτα ηταν σβηστα και ο Ορεστης πουθενα…ωσπου ξαφνικα τον βλεπω τυλιγμενο με ενα μπουρνουζι να βγαινει απο το μπανιο ! Με περνει και με κολλαει στον τοιχο δε μπορουσα να ανασανω με φιλουσε τοσο παθιασμενα που νομιζα πως θα σκασω ,και ενιωθα στα ποδια μου το καυλι του και σηκωνεται καθε στιγμη..! μου βγαζει το φορεμα και αρχιζει να μου δαγωνει τις ρογες..ποναγα  πολυ αλλα ταυτοχρονα ενιωθα τετοια ηδονη,και  ενιωθα το μαυρο στρινκ μου να αρχιζει να μουσκευει ..!! Με πεταει στο κρεβατι και βγαζει το μπουρνουζι…

Ο πουτσος του ηταν χονδρος και μεγαλος…αλλα πολυ χονδρος ! μου λεει δε μπορουσα να ειμαι με αλλη και να σκεφτομαι πως εισαι μακρια μου καισε γαμαει καποιος αλλος…(χωρισε)…σε θελω δικια μου..!! ΣΚυβει στα σκελια μου μου ανοιγει τα μουνοχειλα και αρχιζει με αυτη τη γλωσσα που κοντευε να με πνιξει στα φιλια να με γλυφει τοσο εντονα και γρηγορα που ηθελα να φωναξω απο ηδονη αλλα υπηρχε κοσμος εξω στο σαλονι..!! ερχεται απο πανω μου σε 69 και κοντευει η πουτσα του να μου σκισει το στομα..ηταν πολυ χοντρη και πολυ σκληρη..τον ενιωθα να  ανοιγει σιγα σιγα με τα δαχτυλα του το μουνι μου και περιμενα πως και πως να μπει αυτη η πουτσα μεσα μου..!! Δεν αργησε πολυ…! με τραβαει μπροστα του μου ανοιγει τα ποδια και χωρις καν να με προιδεασει την χωνει αμεσως βαθια..εκεινη τη στιγμη ενιωσα τετοια καυλα και τετοιο πονο μαζι που με εκαναν να χυνωω…Με γαμουσε τοσο γρηγορα που ηταν λες και ειχε να γαμησει χρονια..!  Ανασαινα βαρια και αυτοςμε φιλουσε,με δαγκωνε και με εγλυφε το λαιμο…Αρχισε να βαριανασαινει με περνει στα χερια του και μου λεει δε μπορω αλλο θα χυσωωωωωωω.δε προλαβαινει να το πει και χωνει την πουτσα του στο στομα μου γεμιζοντας με με καυτα χισια..Τα καταπια ολα και μου γυρνα..πιανει τον κωλο μου και τον αληφει με τα μουνοχισια μου…εβαζε το χερι του στο μουνι μου και αλειφε ολο τον κωλο μου..!εβαζε την πουτσα του στα κολομερια μου και ενω ποτε δε με ειχαν παρει απο πισω ξανα,ηθελα πρωτη φορα τοσο πολυ..! 

-το εχεις ξανακανει απο πισω? (με ρωταει)

-οχι ,αλλα σημερα το θελω πολυ…θελω να σε νιωσω βαθια να με πονας και να μη σταματας

-αυτο θες? αυτο θα εχεις…!!

Το πε και το κανε..χωρις σαλιο,χωρις τιποτα βαζει το δαχτυλο του στον κωλο μου..

ΠΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ..! βαζει ενα και μου λεει 

-θα στον βαλω χωρις να σε ανοιξω να δεις τοσο καιρο τι μου στερουσες..

γελασα και πριν προλαβω να τελειωσω το γελιο μου με καρφωσε απο πισω και ουρλιαξα..

πονουσα τρελα !! αλλα δεν ηθελα ν την βγαλει,κουνιωταν ρυθμικα μπρος πισω και νομιζα πως θα μου σχισει τον κωλο στα 2..με ξεκωλιασε με ολη τη σημασια της λεξης..!! μου λεει χυνωωωωωωωωω και νιωθω τον κωλο μου να ειναι γεματος απο χυσια και μια πουτσα που ομοια της δεν ειχα ξααδει να βγαινει σιγα σιγα απο μεσα μου προσφεροντας μου απλετη ηδονη..>!!

αρχισε να με φιλαει και να μου λεει διαφορα γλυκα λογια..με ρωτησε πως μου φαβηκε το πρωκτικο και οταν του ειπα πως με τρελανε σηκωθηκε και με γαμουσε ολο το βραδυ απο πισω ..δε μπορουσα να περπατησω ειχε ανοιξει τοσο πολυ η κωλοτρυπα μου..!!! 

Απο τοτε ειμαστε μαζι..το ονειρο μου ,το ατομο που με τρελανε αποτην πρωτη στιγμη ειναι μαζι μου,γαμιομαστε καθημερινα και με ξεκωλιαζει σε σημειο να μην θελω να μπει στο μουνι μου ! πλεον προτιμαω κωλο* Χθεσ μαζι μ τον πουτσο του μου εβαλε και μια μπανανα…

ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!

ηταν λιγο μεγαλο..! αλλα σας ευχαριστω γ τον χρονο σας.

 

 

 

error: